Lugn myskväll**<3



Haft en avslappnande dag hemma med tvätt och mys + en  topppen kväll hemma med hjärtat mitt! Vi hyrde härliga Bröllopsduellen med Kate Hudson och Anne Hathaway=) Mys!!! Lovar att jag aldrig kommer bråka så med min bästa vänn på en sååå viktig dag!! Hihihi förstår inte varför alla makes such fuzz about it! Men men it´s a big day, the wedding<3 Men naaa det kommer gå kanon! Are you getting married Chicas??=) Sweet dreams!!


2009-06-30 - 22:53:12 Everyday Life | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Tshirt inköp - Roxy



Tidigare i för 4-5 år sedan tillhörde jag mer skejtstilen och surfstilen i klädväg då jag åkte mkt bräda på vintern* Roxy har sååå många söta tuffa toppar tycker jag! Så jag fick mej ett släng av den känslan och beställde hem en snygg Roxy tshirt* Jätte nöjd! Den sitter perfekt på =)


2009-06-29 - 15:40:38 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Ledig i 3½ dygn=)



Toppen!! Just jobbat färdigt min 3 nätter i rad helg! Great! Det betyder att jag blir ledig i 3½ dygn=) å jobbar bara en till natt denna veckan så egentligen ledig 6 dygn =) hihihi om man inte räknar att jag måste sova igen 6 tim dan efter jag jobbar på torsdag* hihihih=) Känns jätte skönt!! Har mängder att stå i dock! Men idag tänker jag se till att få gjort så  mkt som möjligt av alla måsten! Såsom bokning av resa hem inför begravningen av mamma nästa vecka och små ärenden som är av vikt denna veckan. Ha en fin dag!!


2009-06-29 - 15:37:35 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Sova/ Äta bör man annars dör man!!




Sovit mest hela dagen idag!! Va såååå Tröööttt idag när jag gick av mitt tredje nattpass denna veckan varav mitt andra denna helg!! Kom hem lite tidigare idag 08.27 nått, stöp direkt i säng!! DeadTired!! Helt utmattad!! Bara somna direkt!! Å de nya kapslarna jag köpt för ökad energi/vakenhet och förbränning räckte knappt för halva natten inatt, ... hmmmm... Ska iväg till jobb sista passet denna veckan nu 20.45. Nice?? I don´t think so=( Men men det är bara å köra på***** Det här jobbet är verkligen ingen hit men jag vet värre jobb med så what do complain about?? Neehee då kör vi, dags å käka igen å senn iväg!! Äta sova om vartannat å off to work!! Mer spännande än så är det inte denna helg=( hihihihi=) Ha en fortsatt fin Söndag!! <3<3


2009-06-28 - 17:21:47 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Late Dinner last night=)



Va ut med älsklingen och käka igår på underbara Twin=) <3<3<3
Avnöjt en supermysig god middag där innan jag gick på mitt andra nattpass denna helg*


2009-06-28 - 17:01:31 Friends & Family | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Sunshine weather!



Just vaknat, kom hem 09.30 istället för 08.00 imorse efter nattjobbet pga dåliga bussförbindelser på helgen. Gick en bra bit in till stan=) Powerwalk!! =) Somna tungt efter frukosten jag fixxa till mej och älsklingen! De flesta säger att man ska försöka att inte äta på natten å äta normalt fast man jobbar natt, å frukosten är ju dagens viktigaste mål=) På helgen brukar jag lyxa till det med ¨handla fäska frallor och ost=) Potatissallad med tomat blev en hit med å färsk brämhultsjuice med jordgubb å apelsin* Nu ska jag pyssla lite hemma å senn drar vi till gymmet=) Ha en fin dag!!



2009-06-27 - 13:57:06 Everyday Life | (6) kommentarer | Trackbacks ()

Off to Nightwork!



Då är det dags att dra sig iväg till nattjobbet=(=) Kom just hem från Storhandlingen med älsklingen! Det gick fort idag men ändå räcker knappt tiden till???Well well jag ska inte klaga, Haft en toppen dag idag så inget att klaga på där!! Laddat upp med lite läsning och gott, risifrutti och riskakor + läkerol, multivitamin och lakritsmintstång=) Ha en fin kväll!! Å trevlig helg på er kära bloggers!!


2009-06-26 - 20:12:48 Everyday Life | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Dinner*



Snabb middag med älsklingen på Claras Cafe`Goda veg Enchladas med sallad, smoothie med hallon och mango + kärleksmums till efterätt**

2009-06-26 - 20:10:04 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Leggins!



Tjockare leggins version + en tunnare vit + en  ljusrosa leggingsversion tunn som de glömde lägga med i påsen såklart=((=(=(=(=(=(=( Så den får jag gå å hämta imorrn=(=(=(=(=(*** + ett lång favvo linne långt**



2009-06-26 - 16:52:55 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Schampo, balsam + inpackning*



***Nödvändigheter för sommarhåret!! Toppen!! Söta små hårsnoddar med=) Allt från H&M*Jag kör på massa olika schampon å balsam men de här blir nog ett par trogna följeslagare till gymmet! Kan inte ha dyra grejjer me mej dit för sist glömde jag ElisabethArden duschcremen den nya för 220:- där=( Så det här får gå=)Vågar inte göra annat när jag är så tankspridd efter gymmet! Loreal har toppen produkter för håret med!! Minst lika bra som de dyra salongsprodukterna å märkena! De innehåller minst lika mkt protein å bra grejjer!! Elvital är toppen!!

2009-06-26 - 16:28:51 Makeup & Skönhetsvård | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Shopping day! Finally!!! =)<3<3




Finally en heldag på stan! Ensam!! =)<3<3<3Blir bäst så när man har en lista att följa! Inte enbart spontanshopping! Så alla ärenden å viktigheter hinns med!! Shoppas bäst ensam då=)<3 Haft en toppen eftermiddag på stan idag!! =)Hittade helt lovely skor på rean och massa andra söta saker! Mest blev det vita välbehövliga billiga linnen och leggings men även ett par rosa leggins från Gina=) Skora är tooo die for!! Speciellt de bruna med guld Avenuebianic!! Sååå vackra!! Kikat på dem innan!! Men nu  när bägga skorna fanns på Rea så  kunde jag inte motstå!! Dyra men såå vackra!! 2 för 1 =) De bruna går loss på 1199:- å de vita på 999:- så jag fick de vita på köpet=) Toppen!!



2009-06-26 - 16:24:17 Glitter & Glamour | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Sunshineday!




Härlig solskensdag idag med! Hadde först planerat stranden idag med men när jag såg min To Do lista å sedan försov mig på det så var det inte ett alternativ längre. Har suttit och vägt+ paketerat mina tradera auktioner jag sålt. Vakna för en timme sedan=( Försovit mig! Jag som skulle upp tidigt å tvätta! Men men får boka ny tid! Har många ärenden idag! Vad får ni se lite senare! Ha en fin dag!



2009-06-26 - 11:56:56 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Anger!! Qestions without answears...



Känslorna går upp och ned, mycket tankar och frågor som inte har några svar än. Varför blev det som det blev?? Å vad exakt var det som hände gick så fel??Hur kunde det gå så fel?? Det enda jag vet är att du inte lider mera nu utan har frid och vakar över oss från himmlen<3<3<3 Mamma jag älskar dig sååå, att jag kunde låta dig gååå,........... men när du inte ville .... vad gör man dååå?? Jag älskar dig sååå fortfarande fast du inte är här, .... Du finns för alltid i mitt hjärta, ... I våra hjärtan och våra minnen!! För alltid älskad!!! S****A 20090706

2009-06-25 - 21:06:29 Friends & Family | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Världens vackraste mamma!!



Du var så vacker mamma! Endel av mej vill inte förstå att du är död, att du är borta och aldrig mera kommer tillabaka,,,Din yttre skönhet var bara en spegling av allt det vackra inuti!! Sååå mycket vi älskade dig hoppas du visste det i ditt hjärta!!! You Rocked!!! R.I.P Mommy!! Hoppas han får sitt straff han som tagit dittt liv!!!

2009-06-25 - 21:00:58 Friends & Family | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Gympractise!




Härlig härlig jätte underbar utmattande skön träning!!! Supergryyyymt!!! Skönt efter en slapp dag på stranden! Missa å ta mej mej kameran till stranden då jag försov mig=( vakna vid 09.40 vilket blev jätte sent. Gick ned till stranden till 12.00 å hem 17.00. Efter det blev det middag på Dalbaffo med älskling + jordgubbsinhandling å isglass=)å senn hård svettig gymträning 1½ tim=)=)=)=)<3<3 Missa kameran där med sorry!! Men ska bättre mej!! Haft en toppen dag!! Solens stålar är helt underbara!!!<3<3<3<3 Å more is to come tomorrow!!!!=) Underbara solsken och underbara gymträningen!! I´m in heaven!!! <<3<3<3<3 All i Need!!




2009-06-25 - 20:49:03 Everyday Life | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Off to the beach!



Nu blir det stranden för hela slanten!! Tjihooooooooo!! Packa väskan bara=) Ha en skön dag i solen!!=)


2009-06-25 - 10:37:23 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Dinner is served!



Sushi <3<3<3<3<3<3 Lovely!!<3<3<3<3 Min favvo"! Den här rätten skulle jag kunna äta varje dag!! Massa massa!!Sååå gott!!! Yummy Tummy!!


2009-06-24 - 19:04:46 Hearth things | (5) kommentarer | Trackbacks ()

Ny polerade pärlan!





Sambon föredrar Bmw bilar å jag Audi=) Men just nu innan vi har råd med vår drömbil vårdar han Peugeuten som en pärla!  Vi bytte Bmw :n han hadde för ett år sedan till denna söta charmiga pegeoun =) Den kanske inte är en Bmw eller Audi men en bra praktiskt och charmig liten bil!!!=) Bensinsnål är den med=) Vacker blev den efter poleringen och tvätten hjärtat!! you´re the best!! Nu är det bara körkort next som gäller för min del! Suck eller glädjeskutt?? Borde tagit det för länge sedan!! hihihihihi=)



 

2009-06-24 - 15:56:23 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Sunshineday!



Nu skiner solen på mig igen! Sov ända tills 11.00 tiden idag=) Toppen!! En ledig natt hemma + sovmorgon idag gjorde susen! Nu känns livet mkt lättare igen! Varit på utbildning på jobb idag och fått delegering för medicinen. Njutit en stund ute av en glass i solen=) Härligt!! Nya magnum white strawberry är såå gooo!! You really should try it!!=) Ska fortsätta städningen nu å ikväll blir det gymmet med hjärtat mitt*! Ha en fin dag!!  Å passa på å njut av det underbara solskenet!!


2009-06-24 - 15:51:39 Hearth things | (1) kommentarer | Trackbacks ()

När ingen förstår,....


Känns  som vissa inte  förstår mig i min närhet just nu,... som att de inte har en aning om hur det känns, om hur jag mår och om hur allt har vänts omkull,... Smärtan jag alltid haft inom mig, besvikelsen, ångesten, oron är tusen ggr värre nu, men det går över säger de.... Klart det kommer och går, men att säga så till mig just nu det funkar inte för idag orkar jag inte.  Å idag mår jag skit! Så låt mig få göra det och låt mig va!! Jag måste få sörja min mamma på mitt sätt och må dåligt jag med för en gång skull. Det kommer kännas bättre snart det är jag säker på, men just nu gör det ont, och då orkar jag inte med allt, ... Tagit ledigt inatt från jobbet, orkar bara inte. Jag behöver lite tid ensam idag bara jag. Pratat med mina vänner och de förstår mej. Det ordnar sig, jag kommer må bättre men inte just nu bara det får ta den tid det tar. Det är inte så lätt alltid och särskilt inte när det står i tidningarna om mordet på min kära mor och allt omkring, då är det inte så lätt kan jag säga er., Och inte heller när det finns så många bitar omkring att ta tag i som rättegång och begravning och alla syskon och släkt  som sörjer och allt annat.... Jag har många minnen och frågor och många saker som inte fått något svar än. Så snälla säg inte till mig idag att skärpa till mig för jag måste få vara ledsen jag med om ens för en dag och låt mej få vara ifred om du inte orkar. Jag är alltid den positiva och starka annars, jag har klarat mej genom många strider! Jag klarar det här med men jag måste få sörja och vara ledsen så låt mig vara om du inte klarar av det. ..... Det mest fruktansvärda som kan hända har hänt, och kan du inte förstå min sorg eller smärta i detta så förstår jag inte dig heller!


2009-06-23 - 18:29:38 Friends & Family | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Det här är ju inte sant!!




Den här natten har varit helt hemsk på jobb!! Trodde huvvet mitt skulle ramla av nacken å ramla i backen flera ggr! Så trött var jag och är!! Har inte sovit ordentligt eller vilat tillräckligt på flera daaar=( Hadde räknat med att kunna sova minst 6-8 tim idag=( Men nu kör det motorsågen utanför huset här!!!!=( Jag bliiiirr gaaaaaaaalen!! Alltså jag orkar bara inte!!! What a fuck!!!!!Måste det göra det precis nu????? När jag ska sova???? Alltså seriöst??? Solen skiner dock!! Har ingen energi att gå ut, måste in å jobba igen om några timmar å senn hela helgen natt med. No Comments, blir bara massa gnäll då,.... Hmmmm........ Huvudvärk och kallsvettig, ... Har tagit en ipren....Borde absolut inte gå å jobba i det här skicket, men det måste jag, så är det bara. Lika bra å sätta igång...... Ha en fin Tisdag=)


2009-06-23 - 14:38:45 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Lyckopillret Mauibus!



Lyckopillret Maui vad vore jag utan dej??=) Han har verkligen glädjt alla i familjen och släkten nu när det varit så tufft och tungt med mammas hastiga bortgång och allt, .... Kramats å pussats å gosat å busats med alla<3<3<3Jag hadde inte klarat det utan dej Mauibus<3<3<3

2009-06-22 - 16:04:33 Friends & Family | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Finsk midsommarmat!



Mormor gjorde sin goda svampsallad med egenplockad och inlagd svamp och lax + kött och sallad=)
Supergott!!

2009-06-22 - 15:59:36 Hearth things | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Midsommar*



<3<3<3Mormor hadde lagat jätte god midsommarmat till oss alla*=)<3<3<3

2009-06-22 - 15:57:20 Friends & Family | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Rastning!



Maui trivdes i regnet! Vi stannade å tog ut honom under resan upp såklart=)


2009-06-22 - 13:00:38 Friends & Family | (0) kommentarer | Trackbacks ()

The driver!



Världens sötaste bilförare!! I love you!!!! Tack för all körning hjärtat!!! å att du följde med ända upp å överallt!! Du betyder allt för mej å det betyder allt!!<3<3<3<3<3 Your´re the best!!! You Rock!!!<3<3<3<3


2009-06-22 - 12:59:03 Friends & Family | (0) kommentarer | Trackbacks ()

On the road*



Påväg till Dalarna i torsdags!! Regn Regn och åter Regn=(=(=(=(=( men fram gick det bra ändå=) Tack hjärtat mitt som körde!! Maui satt därbak och hos mej i knät lite=) Han verkade trivas!


2009-06-22 - 12:56:28 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Äntligen hemma!



Wiiiieee!! I´m back!! Härlgt! Har inte fått sova mkt under helgen eller senn vi åkte i torsdags! 40 mil dit är långt + ungefär samma till min bror å  tillbaka på besök över dagen, senn tillbaka till mormor, å igårkväll/natt hem igen 40 mil + alla små resor hit å dit till alla släktingar å syskon har tagit sin lilla tid* Men allt har gått bra! Det har varit så fint att få träffa all släkt och familj å syskon nu =) Vissa var det såå länge sedan jag träffade!! Så all tragik kring min kära mor har fört med sig en bättre sammanhållning och kontakt mellan oss i familjen och släkten allafall=) Inget ont som inte har något gott! Ska försöka lägga upp lite kort nu å senn inatt ska jag jobba. Har endel grejjer att fixxa med idag å senn ikväll ska vi lämna söta Maui med! Han har varit ett rent lyckopiller som min kära lillasyster sa!! Tusen tack kära Madde för att vi fick ha Maui med oss!!


2009-06-22 - 12:52:52 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Godnatt/ GoodNight/ NightyNight!<3


         

Vet inte om jag kommer hinna eller orka blogga när jag är hos släkt ,syskon och familj, men vi får se.  Det känns rätt tungt nu....Har inget löst nät på laptopen men tar med den så får vi se* Vi åker tidigt imorrn å senn tillbaka efter midsommar på söndagen. Ska kanske bli moster i helgen med=) Håller tummarna för att bebben vill ut=) denna veckan=) Måste krypa ned i sängen nu* Blir fler roligare inlägg nästa vecka* Ha en fin helg!! Vi ses! Kraaam!



<3<3<3Sweet Dreams!!<3<3<3
2009-06-17 - 23:32:23 Everyday Life | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Late dinner igår*



Älsklingen har både jobbat över  8 tim denna veckan så vi kan åka imorrn istället för på fredag, bytt kammrem och däck på bilen och köpt hem middag<3<3<3<3<<3<3Familjepizza med färska handskalade räkor å tsatsikii!! Yummy!!! Såå gott!! Har inte fått i mig så mkt mat blir mest nått på kvällen..... Tack älskling!! You´re the best!!! I love you!!!


2009-06-17 - 23:18:43 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Liten olycka***



En olycka kommer sällan ensam, right??  Blev mkt med två vakna nätter i rad på nya jobbet + allt som måste fixxas innan vi åker imorgon. Jag skulle skynda mej innan jobb och fixa lite saker och skulle hämta en grejj på hyllan i garderoben, pallen jag stod på pajja å jag fastna med armen i en vass järnspik. Syns inte så mkt idag för det var en en å en halv dag senn nu,.. men ..Spiken böjde sig av trycket, aj aja aj!! Men som tur va tog den inte i någon viktig muskel utan enbart underhudsfettet på baksida arm. Jag grät lite och ringde sambon han plåstra om mig och lugna mig, senn känndes det mkt bättre. Det konstiga var att det gjorde svinont när det hände men jag brydde mej inte först utan la mig på sängen å senn såg jag blodet.... usch, tur det inte va så farligt!! Så kan det gå när inte haspen är på va...... Snyggt blåmärke fick jag med .... men men slutet gott dock!


2009-06-17 - 23:15:55 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Maui på besök!



Hej! Sorry för den dåliga uppdateringen! Har haft no time!!=( Sov till 14.00 orka inte sova längre sedan efter nattjobbet idag, senn satt jag i telefon 2 tim å senn hämta vi Mauibus! Yeey!! Känns så skönt att han ska få följa med oss imorrn bitti till släken i Dalarna! Toppen!! 40 mil går rätt fort ändå=) Vi får stanna å busa med honom å rasta ofta bara=) Har inte hunnit lägg in bilder på kläderna jag köpt eller nått som hänt utan det har mest varit fullt upp med jobb, hem och planering av resan. Har mängder av disk och städ att ta itu med nu. Kom just hem från Busrunda med Maui! Så skööönt å springa lite ihop med Maui på kvällen! Han har varit helt underbar idag! Som alltid dock men extra mkt idag! Han hoppa upp i soffan och la sig i mitt knä å senn somna han på min sambos fot =) Sååå sööööt!! Så nu är vi helt slut av bus allihopa* Dags å packa inför imorgon med! Återkommer lite senare* Blir nog sen läggning för mig ikväll*



2009-06-17 - 22:13:19 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Första natten på jobb avklarad!



Toppen! Att jobba vaken natt var en enkel match! Tur jag sovit lite innan jag börja jobbat å laddat inför passet å tagit det lungt hemma* Dom andra två prsl satt å dåsa i soffan men jag somna inte alls, lite hängig blev jag vid 05.00 då känndes det lite segt, men det gick! Fanns en till tjej på den andra avdelningen i samma ålder som me åker bussen på morgonen därifrån å som bor ungefär nära mej=) Toppen! Då känns det inte lika jobbigt! Helgerna är de enda då busstiderna inte passar bra ihop med jobbtiderna men men det löser sig alltid!. Men naa imorse sluta vi 07.05 och jag var hemma i sängen 07.45 det känner helt ok faktiskt, ingen fara.  Känns helt ok! Dom gamla anställda där var inte för glada i nya semestervikarier dock as Always=(.., men hey, mej behöver de inte oroa sig för, det måste va värre med någon helt ny inom det här området. Nope det känndes bra! Jag ger mig inte så lätt !! Det här kommer bli jätte bra! Toppen! Bara å köra på! Har sovit till 14.00 med å känner mej märkligt utvilad=) Toppen!! Neee nu ska jag fixa lite ärenden och hämta mina 3 paket!! Lovely!! Senn blir det nattjobb idag igen lite senare. Ha en toppen dag nu!! Kraaaam!

2009-06-16 - 14:34:48 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Better*




Det känns lite bättre nu, bäddade ned mig i soffan med täcke och filt framför tv:n. Sovit och myst med Bra böcker och tv program att bli glad av. Känner mej matt och trött idag men det är ju inte så konstigt,... Jag vill ju alltid klara allt och fixa allt oavsett, envis till tusen på både gott och ont! Det känns bättre nu! Ska krypa ned i ett varmt bad och förbereda mig inför första natten på nya jobbet + kramas massa med hjärtat mitt när han kommer hem efter jobb=)Vet inte vad jag gjort utan honom !! Tusen tack älskling för allt du gjort och gör för mej och för oss<3<3<3 Tack för era söta kommetarer även från er läsare*<3 Ha en fin kväll!

2009-06-15 - 18:37:13 Everyday Life | (3) kommentarer | Trackbacks ()

Having one of those days...



Ibland kommer det en sånn där dag då allt känns fel, inget passar, allt känns grått trist och jobbigt=( Min annars positiva attityd och entusiasm för livet och glädjen känns som bortblåst,... Inuti känns det mer som en vinterkall mörk grå gränd utan slut. Tårarna är slut för jag orkar inte gråta mera just nu. Solen skiner utanför men det hjälper föga, inget känns det som kan finnas att ta bort och radera allt det hemska känslorna inuti,..... Det går upp och ned mkt nu. Men jag vet att jag inte är ensam, även om det kan kännas så just nu. Tack för erat stöd er omtanke och er kärlek mina kära vänner och familj! Vad skulle jag göra utan er?? Hittade en fin affirmation jag skrivit innan idag" I´m grateful for my life all the good stuff and all the bad and for everything Great I´ve experinced, had and have!" Och även om det känns mörkt i tunneln nu å som jag aldrig kommer komma ut på andra sidan så vet jag att vad som än händer så kommer solen att skina ned på mig igen! Och livet kommer kännas lite lättare för var dag som går! Det gäller att minnas allt det fina istället för att förbanna allt man gått miste om eller missat ihop med mamma och i livet! Så försöker jag tänka och så ska jag försöka tänka! Tack för de dagarna jag fick med dej mamma * I love you! Kramar

2009-06-15 - 13:59:24 Personligt | (4) kommentarer | Trackbacks ()

Första natten på nya jobbet!



Sovit länge idag , dumt kanske, men med tanke på att jag är dötrött å ska jobba hela natten så känndes det rätt behövligt. Länge sedan jag jobbat helt vaken natt så det blir spännande! Börjar med att gå bredvid på en rad två nätter denna veckan å senn nästa vecka börjar schemat* Kul! Har bara hunnit snabb kika på det men det ser ok ut. Tror jag jobbar varannan helg dock fre natt till söndag natt dock men men ....=( Man går på passet 20.45 och slutar 07.00 dan därpå. Känns rätt lägligt och jobba natt på sommaren och nu* Det blir nog bra! Helgerna blir inget skojj men men jag har en fast inkomst även i sommar allafall + ett schema! Toppen! Längtar tills på torsdag då vi ska åka och hälsa på hos släkt , familj och vänner i Dalarna! Längtar efter lilla Maui!! Ååååh va mysigt det ska bli!! Ska sätta igång med planering av resan och städa lite hemma nu så det blir fint innan vi åker! Ha en toppen måndag!!


2009-06-15 - 12:32:38 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Ny Serie! Privileged! Söndagar 19.00*


Helmysig serie som börjat på femman idag! " Privileged! En wannebe tjej i 20+ som testar på rikemanslivet och  minglar bland Eliten! Nanny åt två bortskämda brats!  Toppen!! intriger, dramaqueens , mode, kläder, å fullt av rika snygga vacka (tragiska) och faschinerande spännande människor + vackra miljöer! Toppen!! Då är man fast på söndagkvällarna igen trots att One Three hill slutat* yyyyl å bööööl??**Jag som har tillräckligt dåligt me tid som det är?? Men men, å andra sidan så ...why not?  Tv serier är inte högsta prioritet om man säger så men den här serien är nått att se fram emot varje avsnitt!!


2009-06-14 - 20:49:09 Areyanna tipsar | (4) kommentarer | Trackbacks ()

PizzaBuffe`



Yummy Tummy!! Not Healthy å inte bra för kroppen men såå gott!! Good Choice Babe=) Tomat och lökpizzan var sååå go! Å sallad yummy! Även enkelskräpmat kan va enormt gott bara man är hungrig nog hihihihi=)

2009-06-14 - 20:24:43 Just 4 fun | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Spaday=)



Kom hem för några timmar sedan* Haft en helmysig toppen dag på Atlantis Spa med A och älsklingen men dötrött nu...
Blev pizzabuffe och bubbelbad + mys på relaxen på Atlantis Spa i stan=)<3<3 Kroppen känner sig helt mör och seg nu och skallen den med, så det blir skönt å sova ikväll=) Ska titta på en kul komedi ikväll med älsklingen som går på femman ikväll vid 21.00* Soft! Toppen dag dock! Thank you love! Du tänker på allt du =)<3<3<3<3 Har ni haft en skön helg??


2009-06-14 - 20:18:06 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Off we go!



Dö seg idag! Sovit och gosat i sängen länge länge idag! Påväg till stan å käka nått, brunch blir det nog Jag å Älskling + A*=)å efter det Bubbelbad på Atlantis<3<3<3<3 Myyyyss!!

2009-06-14 - 13:00:09 Hearth things | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Toppenkväll!



Riktig toppen kväll hadde vi igår! Tack söta A!! Galet roligt! Höll på å bryta foten men det gick bra, visa sig bara va en stukning haha, kan bli så när man har för bråttom i höga skor!! Hihihi! Tack för en kul kväll gumman!




2009-06-14 - 12:34:44 Friends & Family | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Happy Birthday to you!




Grattis söta A! Hon fyller 24:a idag! Grattis! Så vi ska ha lite myskväll hemma å fira henne ikväll=) Och för dej anonyma som fråga om jag var tjej så kan jag intyga dej att jag är 100´% kvinna och har alltid varit 100% kvinna! Det var den sjukaste frågan jag har hört!! Att du ens har mage å skriva såå!!! Well well, whatever!!! Blir nog en mysig kväll! Kom just från gymmet* Ska strax krypa ned i badet och göra mig iordning innan min väninna A kommer hit=) Ha en fin kväll everyone!


2009-06-13 - 18:48:47 Friends & Family | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Paket påväg**



Paket att hämta idag med* Off I go,
en av bästa vännerna fyller år med så det är bara å skynda till gymmet nu!! å till posten!!=)

2009-06-13 - 14:15:51 Everyday Life | (1) kommentarer | Trackbacks ()

God Morgon kära läsare!



Eller god förmiddag menar jag såklart! Toppen väder utanför?? Nja solen skiner lite genom de tunga molnen allafall=) Men det gör inte så mkt=) Blir en soft dag hemma med hjärtat idag=) Vi behöver städa upp lite hemma å senn blir det gym idag tror jag =) Tack för alla söta kommentarer och stöd kring min mammas bortgång! You mean the world! Såå gulligt och omtänksamt! Ha en fin lördag nu!!

2009-06-13 - 11:23:01 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Baren*+ Söta A=)



Jag tycker valet av Restaurang var toppen M! Good Job! Jätte mysigt! En av mina söta chefer kom med på kortet med söta A=)Sorry A=) You Rock! Tack för dom fina änglakopparna och blommorna!

2009-06-13 - 11:16:40 Friends & Family | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Huvudrätten*



Enormt god bredbandigpasta med Färska champinjoner, broccoli och ädelostsås+ färsk parmesan! Toppen!!
Enormt gott!! Fem stjärnor av Fem på maten!! Bra priser med=) Så helt klart välgodkänt=) Supergott!


2009-06-13 - 11:13:26 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Restaurangen!



Avslutningsmiddagen åts på Nya Kock & Bar * Jätte mysig vacker restaurang! 
Tusen ggghr bättre än den som var där innan! Tack för en mysig kväll!

2009-06-13 - 11:08:20 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Off I go till avslutningsmiddag på jobb*



Alla på jobb har blivit bjudna till prsl M ikväll där vi ska käka lite och umgås sista kvällen idag*Kännde inte alls för att göra mig iordning men nu känns det mkt bättre än innan allafall=) Off I go! C-Ya =)


2009-06-12 - 18:31:44 Everyday Life | (1) kommentarer | Trackbacks ()

I´m sorry mama*




I´m sorry mama for not being able to do anything for you the last time..! Nothing
to give you but my love, the drugs where to powerful,... I´m sorry for you mom!I´m sorry for your pain!!=( I did care ofcourse but I ´m sorry for not being able to take
your pain away and stand by your side though it all....and fix evrything!I´m sorry for not being able to SAVE YOU MOM! .. And you couldn´t save yourself ....
2009-06-12 - 13:23:20 Friends & Family | (1) kommentarer | Trackbacks ()

A:et


***SIRPA***090607

Varjenagel har ett hjärta i rosa<3 och stjärnor och månar som lyser för dej!
<3<3<3They will shine just like you did!<3<3<3R.I.P***<3<3<3

2009-06-12 - 12:03:17 Areyannas NailDesigns* | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Areyannas nageldesign for mom<3




Fick sånn bra inspiration idag till naglarna! Tack mamma! Valde färger jag vet att du gillar! Blandade det rosa metallic med massa glitter och stenar, stjärnfall och diamanter + månar till minne av dig! Min hyllning till dig! På lillfingret står första bokstaven i ditt namn S och på tummen den sista i ditt namn A. Hadde först tänkt skriva ut flera bokstäver men tror det räcker så? Tycker det blev jätte fint=) Som ett minne av dig!!<3<3<3<3<3 Du älskade glitter och helt galna crazy färger och starka svarta kulörer!<3<3<3 For you!


2009-06-12 - 11:54:58 Areyannas NailDesigns* | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Äntligen fredag!! Yeey!!=)



Äntligen fredag och helg!! Toppen!! Nu får man äntligen till att göra det man känner för och inte hunnit i veckan!!=) Har avslutningsmiddag med alla på jobb hemma hos M ikväll* Får se om jag orkar, jag måset orka, måste gå å säga hejdå till alla fast vi ses snart igen=) Blir nog en mysig kväll* Få se om jag orkar å hinner gymma innan=) We´ll see =) Annars blir det lungt =) Händer hos er idag??

2009-06-12 - 09:55:54 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Godmorgon! Påväg hem*=)




Just avklarat mitt sista jobbpass på mitt fasta schema =)Här sitter jag på bussen hem*=) Jag har haft en jätte mysig sista dag med personal och ungdomarna på jobb! När jag kom dit hadde en av ungdomarna som flyttar hem imorgon lagat jätte god middag och sedan bar det av till bio med ungdomar och en annan personal! Vi såg toppen filmen" The Hangover" Och vi skrattade nästan ihjäl oss! Jag skrattade så tårarna rann!! Mys!!! Toppen kväll! Hadde svårt att sova senn dock, somna vid 03.00 nått,...men men känner mig relativt pigg ändå=)



2009-06-12 - 09:02:18 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Sista dagen på jobb*



Off I Go!! Soon till sista dagen på jobbet på min fasta heltidstjänst* Jag kommer jobba på ett annat ställe i sommar och ha vissa timmar här kvar på mitt gamla jobb. Eftersom det är dåligt med placeringar på Hvb:t där jag jobbar nu i sommar så får jag pendla mellan båda jobben i sommar. Känns rätt skönt att få testa på nått helt annat dock ett tag med =) Det tar väldigt mkt energi och på krafterna att jobba med det jag gör* Så förhoppningsvis kommer det fullt av nya placeringar och ungdomar i höst å då återanställs jag troligen=) Annars får vi se, har en heldel på G ;) Funderat länge på att starta eget jämte ett halvtids eller heltidsjobb* och om timingen är rätt lär vi ju se=) Det löser sig alltid"! Ha en toppen dag nu!! Jag jobbar kväll å natt idag å återkommer imorgon bitti**=)ses då! Kramar!!

2009-06-11 - 15:00:35 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Avslappnande bad!



När allt känns jobbigt kan det va skönt å krypa ned i ett hett varmt skönt bubbelbad=)<3<3<3Jag klarade av 25 min i badet med sköna bubblor, hårinpackning och välgörande ansiktsmask***Nu ska jag ta nått å äta, man glömmer lätt bort det att man behöver mat med,....

2009-06-11 - 12:19:06 Hearth things | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Jag fick jobbet!=)




Chefen på det nya jobbet jag va på intervju på i förrgår ringde igår! Jag fick jobbet i sommar å kanske blir det förlängt sedan??=) Toppen!! Så jag börjar gå bredvid 2 dagar redan mån,tis, onsdag natt nästa vecka! Toppen! Man börjar 20.45 coch slutar 07.00 på morgonen! Senn blir det hem å sova lite å senn stranden eller gym eller vad man känner för=) 2-3 nätter i veckan räknas som heltid! Toppen! Tänk att allt löser sig! Jag hann  inte ens tänka på att min nuvarande fasta tjänst går ut nu på torsdag å att jag senn bara har timmar där i sommar=/ En dag hann jag tänka på det senn blev jag inringd till intervju=) Great! Ibland ska man ha flyt! Så skönt! Känner inte att jag skulle klara av en stillasittande sommar hemma eller på stranden!! Har alltid undrat hur folk har ro att ligga still så i fler veckor på stranden!! Om man har jobbat heltid innan å har semester fattar jag men om man är arbetslös?? Hur får de ro i kroppen?? Hmmm inget jag behöver oroa mig för nu dock=) Great!! TACK!!




2009-06-11 - 10:42:03 Hearth things | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Evenescence" Call me When You´re sober <3



I think this song is a great discription of  how I felt before my mom passed away and left us all, how Painful it was to watch her slip away into the drugs and nothing be able to do, I know the sound and the mic and the quality of this video stinks but it was important to me to save my feelings and let out my pain. I don´t know if you feel it but I did and I think my whole family and us 6 brothers and Sisters can relate to this song. I´m not mad at my mom but I hated the drugs and what they did to our family and especially my beloved mom<3 R.I.P Mommy! We love you! <3<3<3 You will forever be in our hearts<3<3<3<3

2009-06-10 - 21:41:55 Friends & Family | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Hemresa bokad!



Det blir service med kammremmen på bilen på måndag nästa vecka istället för torsdag=) Så vi kan åka på torsdag nästa vecka=) Vi tar bilen jag å Sambo med Söta Maui som sällskap på resan upp=) Tack Madde för att vi får ta med oss honom på resan! Ska bli jätte kul att träffa alla släktingar å syskon trots de tråkiga omständighterna=( Känns något bättre idag! Jag orka va med 2 timmar på personalmötet på jobb & gå till gymmet ikväll me sambon =) Men senn orka jag inte mer, kännde att jag höll på att krevera då det visade en obduktion på nån kriminalserie på tvserien på gymtvn, då räckte det, ... så vi åkte hem dö trött senn* Nu ska jag laga lite god mat å mysa me min söta underbara sambo! Tack för allt stöd!! Sov gott! Kramar!!


2009-06-10 - 21:19:47 Friends & Family | (0) kommentarer | Trackbacks ()

R.I.P Mother 090606<3



Mamma vi älskar dig!! <3<3<3 R.I.P Mommy!
Här kommer ett till klipp som på  nått konstigt sätt blivit avklippt innan det var färdigt??
Ska kontakt You Tube och kolla vart slutet på klippet försvann...Ha en fin dag nu allihop så bra som ni kan allafallKramar// Areyannna<3<3<3



2009-06-10 - 11:54:59 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

R.I.P mother 090606<3



For you Mommy! I will always love you and we will always love you forever in eternity!
R.I.P Mother! We love you! I love you!

2009-06-10 - 11:29:35 Friends & Family | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Areyanna singing : Cover på " Evenescense *Call me when you´re sober"




I couldn´t help myself** Sorry för den dåliga ljudkvaliten=(=(= ( Ska försöka spela in en ny imorrn men jag orkar nog inte idag=(*Svårt att lära sig en ny låt på 30 min=/=/=/ det låter värre än det är .. Så håll för örona här å där då miccen är riktigt kass!!....;)Jag valde den här låten idag för att den passar in så bra på vad jag kännde innan allt det här hände, den kan inte relateras till vad jag känner angående det som hänt nu utan min besvikelse och smärta tidigare när mamma missbrukade, vilket jag tror kan känneteckna smärtan och besvikelsehos oss alla 6 syskon....... Evenescense fångar verkligen smärtan i att vara närstående till någon som fastnat i missbruket, ....I know this is emo, emotionellt instabil Areyanna sjunger och skriker i smärtan ,...Förlåt mej igen ... I just had to***

2009-06-09 - 22:01:38 MusicTheraphy | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Tack kära läsare!

<3<3<3<3<3<3<3<3

Tack för alla varma hälsningar och er omtanke om mig! Tack även till min kära sambo som stöttat och tagit hand om mig idag här hemma <3<3<3 Tack till min familj och till alla vänner som orkat höra av sig<3
I love you all and I apprechiate it!<3<3<3 Tack!!

2009-06-09 - 19:43:19 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Real friends mean everything!



Tack söta J för sällskapet idag! Och för hjälpen med klädvalet inför jobbintervjun! =) Nu börjar det kännas lite bättre allafall. Tack för den goda Sushin å dina fina ord på vägen! Riktiga vänner är som ovärderliga juveler! Dem ska man vara rädd om! Tack för erat enorma stöd!! Love you Bunches!!!<3<3<3<<3<3Tack för att ni finns! <3<3<3


2009-06-09 - 19:37:40 Friends & Family | (0) kommentarer | Trackbacks ()

En ny dag med nya möjlighter!



Gick upp vid 06.30 med sambon =) Blev jätte ledsen imorse men det la sig när jag pratat lite med en nära vänn till mig gick och la mig igen' Gick upp nyss* Blir lugnt idag får se om bror min kikar förbi idag eller imorrn. I eftemiddag är det arbetsintervju för sommarjobbet och imorrn personalmöte. Tror jag ska orka mig iväg till gymmet med sambon i kväll senn* Men tills dess blir det soft. Fick detta vackra glittrande läppglans från Lancome´av hjärtat mitt igår* Gulligt!! Tack! Färger heter " Pink My Ride" Han bad om färgprover och plomberade 2 st färger så att jag kunde välja den mörka fuschia färgade vackra eller den ljusrosa glittriga blingiga=) Jag valde den ljusrosa* Den passar nog till det mesta så köper jag den mörka nån annan gång kanske* Båda var jätte vackra! Tack älskling! You shouldn´t have!! <3<3<3<3 Men tack det är jätte fint! =0) Tack för ditt stöd och din kärlek! Å att du tog ledigt från jobbet igår för min skull!!<3<3<3


2009-06-09 - 12:02:43 Makeup & Skönhetsvård | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Sleeping all day??



Shit! Jag vakna ju tidigt idag, ringde alla viktiga samtal till famlj, syskon och jobbet.... Har inte orkat göra mkt mera på förmiddagen å dagen kan jag säga. Jag känner mej dötrött och seg idag. Vi vet inte när begravningen blir men troligen på midsommar, ungefär samtidigt som jag ska bli moster,... Konstiga blandade känslor.
Folk blir chockade och frågar hur jag reder ut detta.,  Å det enda jag kan säga är att det måste man , "man" jag vill säga" vi "måste försöka se framåt och minnas det fina som varit trots allt och försöka blicka framåt ett steg i taget. Jag hoppas att mamma har det bättre där hon är nu i himmlen, jag hoppas hon fått frid en gång för alla i sin rastlösa själ! Det är fortfarande jätte hemskt det som hänt men hoppas min mamma fått frid finally!
De säger ju att man endast kan nå full frid när man dött? Tror ni på det? Min mamma mådde väldigt dåligt den sista tiden och mestadelen av sitt liv levde hon destruktivt. Nu på eftermiddagen har jag mest gått runt och varit arg och städat som en galning! Min äldre bror från Danmark kanske kommer förbi imorgon och senn har jag intervju för sommarjobbet imorrn eftermiddag. Vi har inte bestämt begravning än så jag vet inte när jag åker upp till familjen ,släkten och syskonen i Dalarna men troligen på torsdag ihop med sambon nästa vecka* Nu ska jag fortsätta jaga dammråttorna =)


2009-06-08 - 17:18:00 Everyday Life | (3) kommentarer | Trackbacks ()

What really matters*



Jag ber om ursäkt men det känns inte riktigt meningsfullt någonting idag, jag vet inte riktigt,.... Jag tror inte jag orkar blogga något mera idag faktiskt. Jag skänker mina tankar till min mamma istället. Hon blev mördad igår natt 01.30 ca.
Just nu känner jag mig bara tom och ledsen å arg....RIP Mother!=(**<3<3
***------------------------------------------------------------------------------***
2009-06-08 - 08:56:44 Friends & Family | (7) kommentarer | Trackbacks ()

Du finns inte mer,....

 
 


Jag kan inte förstå att du finns inte mer, ... Min kära mamma har lämnat oss för gott en gång för alla så har hon lämnat så har du lämnat detta jordeliv. Du min kära mamma togs ifrån oss på bara några sekunder ,.... Saknaden är total och sorgen ofantlig! Vi älskar dig och sörjer och saknar dig ska du veta! Och jag hadde gjort vadsomhelst för att kunna få dig tillbaka! Men du kanske har det bättre i himmlen för det hoppas jag att du slipper lida mera! Jag älskar dig och beundrar dig ändå! Du är en ängel som du alltid har varit nu och då och alltid! Jag älskar dig! <3<3<3<3<3<3 


2009-06-07 - 22:46:01 Friends & Family | (1) kommentarer | Trackbacks ()

R.I.P Mom 090607




Min älskade Mamma S!! Hur ska jag någonsin kunna glömma dig?? Du kommer föralltid ha en plats i mitt hjärta!!<3<3<3 Jag älskar dig så mkt !<3<3<3 Mest över allt i hela världen! Du var den vackraste som fanns!!! Nu finns du inte mer, ... Words cannot express how it feels,... Sååå tomt här utan dig, ... mitt hjärta i bitar, ... Jag älskade dig på avstånd men även so close! Jag visste att samtalet skulle komma snart, jag kännde det på mig, ... Idag på jobbet mådde jag sååå illa!! Det känndes som jag skulle spyy!!! Jag visste inte vart jag skulle ta vägen mesta hela dagen! Senn när jag fick höra vad som hänt, om mordet och din död, så föll alla bitarna på plats, ... Fruktansvärt det som hänt dig och för oss, saknaden, sorgen och tragedin. Jag hoppas innerligt att drogerna bedövade och att du inte behövde känna så mkt smärta om någon alls!! Smärtan nu i oss när du är borta är total! Även om du till viss del nog har det bättre i himmelen så saknar jag dig mamma min ängel, för det var vad du var för mig även om du inte var närvarande just nu i ditt missbruk. Du var en kämpe trots all turbulens kring drogerna! Jag hoppas innerligt att du får vila i frid nu min ängel! Jag hoppas den skyldige för det här får sitt straff och får det han förtjänar, .. och att han förstår hur fel han gjort och att du aldrig mer kommer tillbaks,.....Kära mamma jag älskar dig sååå!!!



2009-06-07 - 22:38:07 Friends & Family | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Spegeln ovanför sängen!



Den här vackra silverspegeln höll jag på att göra mej av med för nått år sedan! Kan man tänka sig?? Nope det var tur den inte rök!! Den passar perfekt!! + De vackra sänglamporna från Ikea=)med lila spotlights=)

2009-06-07 - 08:29:06 Home/ Inredning | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Nya sovrumstavlan*



Köpte faktiskt en vacker fotoplanch och klistrade upp på en vanlig vit ram från Ikea=) Jätte vacker stillsam bild som hänger fint jämte våran säng=)<3<3<3 Beautyful!!<<3<3<3 Krävde en hel del pyssel å pill dock med att mäta å skära till + limma ** Men fint blev det!!=) Finare blir det även senn med en  riktig ramar i silver omkring!



2009-06-07 - 08:26:44 Home/ Inredning | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Lunch på Olsen Twins*





Ny restaurang på A6 Olsen Twins* Jag käka räkpasta med chili och färska champinjoner och sambon fläskfile med stekt potatis med svampsås=) Helt okej faktiskt men inget toppenbetyg förrutom salladen =) + för den fina VIP hörnan dock där vi åt hihihihi=) Inte för att vi är VIP men den var mysig =)=)=) Såg ut som en VIP hörna=) Avskild från den andra delen av Restaurangen å me snyggare inredning<3 Love the Chairs!!!

2009-06-07 - 08:23:28 Just 4 fun | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Ikea!



Visst är det mysigt att gå på Ikea med sin bejb?? Toppen!! Lagom me folk igår med!! Vi hitta lite fina små grejjer till sovrummet som tavelramar och sånt=) Vi blandar gammalt å nytt å billigare med dyrare hemma =)<3<3

2009-06-07 - 08:18:56 Just 4 fun | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Solskens söndag!




Godmorgon kära läsare!! Hur har ni det deenna söndag?? Solen strålar in utanför vår nya rullgardin  i sovrummet=) Trist att jag måste gå till jobbet å köra långpass på 2 dygn!! =( Hate it! Man blir sååå låst! Å jag har inte ens börjat hemma!! Lite hann vi igår i sovrummet dock men långt ifrån allt! Well well det här är sista rycket jag gör med sånna monsterpass innan sommaren=) Härligt!! Igår fick hjärtat å jag en toppen dag! Myste på stan å Ikea å senn gymma vi å fixa om hemma! + film som avslutning när vi va dötrött på att mäta å borra å fixxa med alla tavlor å rullgardiner å spegelar + annat! =) Testa Marabous nya sommar edition! Jordgubbschocklad! Förförande god!! Tur man inte är chocklateaddict å nöjjer sig med bara nån bit å inte hela kakan!! Skulle aldrig falla mig in!! Tre bitar max räcker för mej=) Or what does it för dej som deras reklam säger???=) Ha en toppen dag!!


2009-06-07 - 08:15:53 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Godmorgon Lördag!






Sovit ut länge länge jag och sambon! Behövdes verkligen!! Toppenkväll fick vi igår!! Underbart! Nu är det dags att åka till A6 och käka lunch å fixa lite ärenden, vi ska börja smått att fixa till sovrummet idag* =) Senn efter det blir det tuff gymträning och varm skön bubbelpool! Toppen!! Förbi svärföräldrarna en snabbis med!! Händer hos er?? Solen skiner med så det blir nog en toppen dag!! Have a Good one!! C-Ya!!

2009-06-06 - 12:32:08 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Underbar Dessert*



 Mintglass med mörkchocklad i och päron + Jordgubbsglass med färska jordgubbar & Chockladsås=)
Åååååhhh sååa gott!!!<3<3<3<3



2009-06-06 - 12:19:53 Hearth things | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Toppen middag på Piren!




Dalbaffo har verkligen god pasta och mat för övrigt! Min sambos pizza såg förförande god ut den med! Men min havspasta var även toppen god! Scampis, kräfsstjärtar och färska räkor i god chablissås med bredbandig lyxig pasta! Superbt!! Jätte vacker kväll fick vi ihop älsklingen och jag! Tack hjärtat! <3<3<3<3



2009-06-06 - 12:14:45 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Jobberbjudande!

******

Jepp jag kommer inte hinna vara arbetslös länge inte nästa vecka!=) Jag har fått ett erbjudande om jobb i sommar ett vikariatför en som är sjukskriven från och  med nästa vecka! Intervjun är på tisdag!!! Å det ligger inte allt för långt ifrån där jag bor, man tar sig lätt dit med buss eller bil=) Toppen!! Jag visste väl att det skulle ordna sig! Det är nattjobb vikariatet gäller så jag kommer köra 13 nätter i månaden per 5 veckor* Dvs jag kan nog kombinera det med det jobbet jag har nu eller Eventuellt Makeupstore!!! Toppen!! Kunde inte bli bättre!! Känns jätte skönt!! Yeeey!!! Glad jag bliiiir!!!!! =)=)=)<3<3 Tack!!!


2009-06-05 - 13:10:04 Hearth things | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Jobb hos de bästa på MakeUpStoore??





Wiieee!!! Det här jobbet bara måste jag se till att få! Vore inte det toppen för mej tjejer? Att jobba med makeup och skönhetsvård på världens bästa Makeupföretag?? Make Up Stoore såklart!!=)=)=)=)=) Hoppas Hoppas Hoppas!! Håller tummarna nu!! Det här vore klippt och skuret för mej, right??=)=)=)=)<3<3<3<3


2009-06-05 - 11:59:32 Makeup & Skönhetsvård | (1) kommentarer | Trackbacks ()

En trött Maui igår*



Igårkväll blev Maui trött av allt bus å kel=) Nu ligger han å sover med i vardagsrummet såå söööt!!<3<3

2009-06-05 - 11:05:55 Friends & Family | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Maui igårkväll=)





Han är sååå söt! Tror ni inte han la sig i den nya rosa hundsängen jag köpt en stund =) Han har börjat slicka mina händer med* Usch säger nog vissa men nee jag tror det är en kärleksförklaring från hans sida=) Mysen vår gamla hund brukade göra så med min pappas händer med, å fötter men uwaaa det får inte Maui hihihi* Söt är han dock! Bedårande!! Love love love !!!<3<3<3<<3  Helt underbar har han varit de här två dagarna!! Gör inte en fluga förnär utan lyssnar verkligen och beter sig likt en ängel! <3<3<3


2009-06-05 - 11:03:22 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Spa favoriter! Elisabeth Arden!*



Om de skulle finnas 3 favoriter i badrumshyllan som jag absolut skulle rekommendera er så är det Elisabeth Ardens Green The Energizing serie!! Det doftar så ofantligt gott!! Häromdagen var det nån på gymmet som hadde den med=) Sååå gott!! Påminner lite om en duschcreme min sambo älskade med grönt the som inte säljs längre* Så jag misstänker att jag långt ifrån kommer va ensam om att älska dessa!!
Tog just ett hett långt bad och la nya inpackningen + badskum Å schampoo från Elisabeth Arden!! Smörjt in mej med hennes underbara lotion i samma serie med honungsdroppar i =)Doftar ljuvligt hela jag!!<3<3=)
 Känner mej sådär avslappnat lugn och fräsh! Tänk mycket idag, för nästa vecka går min fasta visstidsanställning ut, jag kommer då jobba timmar igen i brist på ungdomar på jobb, finns bara en där på sommaren,=(Har inte hittat något annat som passar mig, blir till att anmäla sig på AF igen och leta nytt troligen. Får se i höst om jag blir återanställd ifall det finns fler placerade ungdomar=) För jag älskar mitt jobb!! Finns mycket annat jag kan tänka mig att göra med framöver men vi får se,det brukar alltid lösa sig! Ha en toppen dag nu!!



2009-06-05 - 10:58:48 Makeup & Skönhetsvård | (0) kommentarer | Trackbacks ()

God förmiddag Rusk fredag!

<3<3<3**********<3<3<3

Spöregnar utanför fönstret här idag=( Just varit ute en halvtimme med Mauibus! Snacka om att vi blev genomblöta!! Hungriga va vi med när vi kom in! Sitter å myser i vardagsrummet nu jag å maui* han torkar pälsen på fårskinnsfällen i vardagsrummet hihihi=) Han tyckte väll inte jag torka hans päls tillräckligt innan med handduken=) Söt han är!! Ska gå å busa med honom lite till!! Han tycker det är jätte kul att busa å skälla på ankan å alla grannar häromkring som kommer å går i trapphuset=) Blir en lugn och skön fredag idag!



2009-06-05 - 09:40:28 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

I ´m Proud of myself Today caus:



* Jag har klarat mej ur stormar som jag aldrig trodde jag skulle reda ut!
* Jag har ett bra och meningsfullt jobb som jag älskar även om det är astufft ibland!
* Jag har världens vackraste finaste med omtänksamma sambo att älska och älskas av!
* Jag har vänner som sätter mej och mitt mående först och som älskar mig villkorslöst!
*Jag har en sambo som värdesätter mig överst och som älskar mej mer än allt och villkorslöst oavsett!*Jag har ett välfungerande innehållsrikt spännande meningsfullt liv trots mothugg och uppförsbackar ibland!* Jag har mat och tak över huvudet var dag och en varm säng att krypa ned i varje dag!
* Jag har änglar omkring mig som ständigt påminner mig om livets härliga sidor=)Tack!
* Jag är en vinnare ut i fingerspetsarna envis till tusen som ser till att nå mina mål!
*Jag är pedagogisk och har lätt att förstå & lära ut till andra människor jag möter var dag
* Jag har ett hjärta av Guld även om det även kan ha en spricka här och var!
* Jag har en stabil grund att stå på när det stormar! Tack mamma och pappa!
* Jag är en toppen tjej som ser till andras bästa först men även till mitt eget hjärta! Det gäller å hänge med!
* Jag vet vad jag vill och nöjjer mig inte med mindre! Oavsett vad! Nomatter What!
*Jag har klara mål med Mitt liv och Mig själv och Min tillvaro!
* Jag är nöjd med mig själv och min prestation today!
* Jag vet att jag duger oavsett! Jag vet att inte allt kan va perfekt jämt och att livet går vidare oavsett!
* Jag gör alltid mitt bästa!!!
* Jag tror på mig själv och min egen kapacitet att klara av de utmaningar jag föresatt mig!
*Jag försöker älska migsjälv oavsett!! Jag duger och jag är BRA ! Exakt som jag är!! Jag är värdefull!!
* Jag är glad att jag finns till oavsett hur vad och varför=)
* Jag är glad och tacksam för var dag och alla gåvor jag stöter på var dag!
* Jag är tacksam för allt som jag välsignats med!
*Jag är så enormt glad över att jag aldrig gett upp!!
* Jag har en underbar liten hund som väntar på mej i hallen nu=)
Och en älskling som bara väntar på att just jag ska krypa ned där bredvid=)<3<3<3

2009-06-04 - 21:23:17 Love Yourself | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Music is My Theraphy!



Finns inget jag älskar mer än musik!! Finns inget bättre sätt än musik och sång att få ut alla känslor på!!! Känner verkligen för att sjunga ikväll sådär hjärtligt =) Lyssnade på det här underbara stycket av Rihannas Umbrella å cursed myself att jag inte lärde mej piano bättre eller Gitarr! Så jag kunde skapa min egen musik! Eller allafall sjunga covers å spela själv!! Ibland när jag hör tjejen ovanför oss spela, brister mitt hjärta, .. för jag tänker att det kunde va jag som satt där å spelade! Men men en dag kommer det vara det med! men tiden räcker in till just nu=) Sjunga kan man alltid göra ändå=) Every heart has it´s own song!<3<3<3=)

2009-06-04 - 21:12:38 MusicTheraphy | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Ikväll är jag så trött så jag SpyYYrRr!!

<3<3<3

Känner mig sådär trött sååå jag spyyyyr pååå mig själv!!!!=(=(=(Blir gaaaaaaalen!! Behöver gå å lägga mej tror jag!! Paaaanik!! Det blir för mkt ibland!!  It´s up to my throath today=( Behöver sortera ut tankarna å organisera upp allt! Orka?? Give me time! Give me Peace idag! Give me Rest!! Orka?? Jag tror jag gör bäst i att gå å lägga mej nu, hur mkt jag än vill göra klart min To Do List idag, jag orkar bara inte, har lika med nada energi!! Känner för å störtböööööla så trött jag är!!!=( Bara till att erkänna ................... Even the best can need Rest****


2009-06-04 - 20:52:01 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Grönskan flödar!



Det här måste lätt vara den grönaste vackraste tiden på året??=)=)=)=) Underbart vackert ute!!
Kom just in från promenad så nu blir det soft å senn ett varmt bad* Ha en fortsatt fin torsdag! Imorrn är det helg=)!!

2009-06-04 - 19:40:26 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Areyannas K-sås!




Finns det nått godare å enklare än en God K-sås med Matlagningsgräddef färska tomater , riven cheddar, champinjon, färsk basilika, lök och kryddor??
Mums tyckte alla som smaka!!



2009-06-04 - 19:35:35 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Nya vänner till Maui<3<3<3



Maui blir så ledsen när inte både Martin å jag är hemma=( + att han gilla den  gamla Igelkotten så  mkt att han bet sönder den=( Så det passade sig bara å köpa en ny! Denna va inte i lika söt beige å gråfärg utan Gul men men han gillar den lika mkt ändå " Ruby" =) Blev ett sött lejon " Ian"med=) Love love love<3<3<3<3<3 Maui blev helt tokig när jag kom hem med dom i famnen till honom!! Ojj va han hoppa av glädje när han såg den nya Igelkotten!!=)<3<3<3<3 Vilken tur att det hadde en likadan fast en annan färg!! Toppen!! Nu känns det mkt bättre!!!=)



2009-06-04 - 19:30:41 Just 4 fun | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Powerwalk!



Gått lång Powerwalk i parken och skogen + vid dammen idag med Mauibus!! Jätte vackert ute häromkring!!  Å hanb älskar verkligen området kring dammen å ankorna!!<3<3<3Älsklingen körde mej till svärföräldrarna å hämta honom på lunchen efter jobb!! Jätte härligt väder!! Vi har myst länge ute idag jag å Maui!! Senn va jag med Söta väninna J och handla lite på maxi å besökte Djuraffären! Blev ett par till presenter till Mauibus å efter det blev det middag hemlagad K-sås med spagetti!=) Både Maui å Min älskling gillade den! Toppen! Kom just in från kvällspromenixen med Maui, blir en till senare ikväll men nu blir det blogg å senn ett varmt skönt bad med mina underbara Elisabeth Arden produkter! <3<3<3<3 Ha en skön kväll!!


2009-06-04 - 19:23:00 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

My * Blogg* Notebook




Inhandla ett eget block till bloggen för alla viktiga grejjer=) Här fyller jag sidorna fulla av ny inspiration, kul å knasiga ideer, drömmar & mål + vägledande ord på vägen! En Goal Book helt enkelt för mitt år 2009 å nya bloggen här på blogg.se! Blir så mkt lättare å hålla rätt kurs livet både privat å professionellt om man har rätt strategi och resurser! Dessutom kan man kika tillbaka senare å se hur långt man faktiskt kommit!  Finns så mkt olika saker jag vill med min blogg och med mig själv framöver! Inte lätt å hålla reda på det!!  Mycket lättare å roligare med söta pennor å vackra block att fylla med massa härliga tankar å livsviktiga ideer!! Designat det med lite söta Barbie å Princess stickers=)=)=)<3<3<3<3 Jag älskar att skriva  å va kreativ! &  i sommar när tiden räcker till kommer jag försöka fullfölja min roman jag börjat på som jag lovat så enormt länge läng nu jag vet=)=)=))=) Sorry! It´s on it´s way out to you someday soon!=)<3<3<3

2009-06-04 - 12:03:15 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Sunshine day!!


<<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3>


Wiiieee!! Äntligen helg!! Toppen!! Kom just hem från jobbet! Ska iväg å hämta Maui hos svärföräldrarna nu=) Längtar! Har saknat honom såååå!! Nu ska vi gå långpromenad!! =)Ledig fram tills söndag!! Toppen!! Ha en fin dag!!!



2009-06-04 - 11:58:39 Friends & Family | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Inget bloggande idag Sorry!!



 

Nätverket hemma krånglar å jag har inte fått igång det eller fått det att fungera!  Shit som jag slitit med att få det att funka idag!!! =(=(=(=(=(=( Förgrymmat oxxå!!!! Visst blir man arg när tekningen krånglar såå??=(=(=(=(=(Älsklingen är på jobb å jag jobbar ett dygn nu så ses imorrn söta bloggers! Då kommer inläggen jag tänkt lägga ut idag=) Ha en toppen dag!! Sorry for your inconvinience hihihi=) Så der kan gå!! Hela dagen har varit en riktigt otursdag!! Berättar mer senn!! Har noll energi nu sorrt!!! Pissed off hehehe=) Men det ordnar sig!! Efter regn kommer sol!!! Maui kommer på besök några dagar i dag med å till fredag=) så det är kul allafall!! Återkommer!!



2009-06-03 - 12:30:50 Everyday Life | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Home at last!



Finally hemma från alla ärenden å fix å gymmet!! Blev tungt idag å träna men det gick! Körde max ändå! Trots liten glabit i foten, trampa nog in den för nu känns den ej=( Toppen! Måste dock sätta mig lite med tradera grejjerna innan läggdax* Sambon sitter och pillar med sin nya ipod Touch! Jealous!!! Hmmm menmen min är fin den duger perfekt för mej å syftet!! 8GB Räcker långt=) Jepp dags å´sätta fart så jag blir färdig! Sweet Dream kära läsare!!



2009-06-02 - 21:27:38 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Wonderful!

******

Nu har jag tagit ett långt och skönt välgörande bad! I med den nya rosegarden bomben och princess skumbad woila spa bad!! <3 La ansiktsmask och nya hårinpackningen=) Innan det färgade  jag utväxten själv* Dabidabadooooo va vitt håret blev!! Shit nu går det verkligen inte att få blondare!! Platina helt klart!! Smörjt in mej med Jessica Simpsons underbara bananasplit bodycreme! Känner mej uberfräsch!! Har endel små ärenden i stan nu så måste iväg, ska hämta paketet med, å ikväll blir det toppen god middags mat lagat av mej=) Bildern kommer från gymmet vi tränar på Atlantis ** C- Ya sooon!!


2009-06-02 - 15:33:24 Glitter & Glamour | (3) kommentarer | Trackbacks ()

Söta picknick grejjer!



Sååå fina!! Kanske borde skaffa fler!
Rosa servetter ska jag köpa med å  fina plast champangeglas å vinglas!
Åhlens tror jag har fina sånna!!=)
2009-06-02 - 13:04:21 Home/ Inredning | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Dinnerplans!



Hann precis till affären å hem innan det börja spöööregna!! Toppen!! Hitta jätte söta papptallrikar till grillning framöver + sötar rosa plastskålar!! Färskbasilika å färska champinjoner till middagen med=) + vitlöksoliver*
Nu ska jag förberedda middagen för ikväll till älskling och fixxa lite hemma=) Väntar på posten med!! Den är alltid sen.....=( Men men den kommer väll snart =) Ha en skön dag!!


2009-06-02 - 13:02:08 Home/ Inredning | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Påväg hem



Jag gav upp till sist=( Knalla till affären istället=) Fick ändå ångest av att ligga still=(
Ipoden blev min räddning! Härligt å drömma sig bort!!


2009-06-02 - 12:58:32 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Snälla sol Please come back??!!



Jag var till sist chanslös mot dom mäktiga molnen! =( Men men efter det här kortet var tagit sken solen 15 min nonstop
men det var det sista med för idag* Bättre lycka next time!!

2009-06-02 - 12:53:04 Just 4 fun | (0) kommentarer | Trackbacks ()

VätterStranden!



Blev bara en enstaka soltimme ute! Härligt härligt men trist när molnen kom=(....kännde på mej det innan men men den timmen jag fick och lite till i solen var värt det=) Hemsk bild på mitt ben hihihi men det får gå=) Den bjuder jag på=)

2009-06-02 - 12:50:25 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Frulle påväg!



Snabb nytto smoothie mot min onda mage fylld av hälsosamma tranbär och dofilus yoghurth!!


2009-06-02 - 10:03:42 Everyday Life | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Sunshine day! YeeY!!


 



Hej! Nu har jag just vaknat ! Härliigt med sovmorgon! WIee! Ledig idag! Så idag tänker jag packa strand väskan å åka å lägga mej vid stranden här intill!! Solen skiner och allt känns toppen!!  Länge sedan jag unnade mej en dag ute utan krav och måsten! Så det ska bli skönt! I think!!* Or?? Testa om jag klarar av det alllafll! Ta med mej massa böcker å tidningar med å en stor skön filt!! + lite gott mellis=)+ min svarta bikini* Ska bara hoppa in i duschen först!! Ha en topppen skön dag nu!!! Kraaaaaaaaaaam!

2009-06-02 - 09:26:21 Everyday Life | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Revlon 1002 inpackning + silverschampoo i 1!!**



Blev tipsad om denna toppen produkt " Revlon Professional Nutri color Creme" Color softness and shine" av min frissa idag!! Smart å slippa köpa två olika produkter som bara tar upp en massa plats ändå i vårt mini badrum!! Finns att köpa på de flesta bra frisörsalongerna med exclusiva hårprodukter! Toppen!! Ska testa ikväll! Söt som man är fick man massas söta gratisprov även=) 2 stärkande force vector masques och 2 Stärkande schampon från Loreals nya serie Glycocell=) Tack!! Naaaw vad gulligt!! Sååå söta dessa miniförpackningar!! Ska ta ett långt varm bad tonight å testa dem såklart=) Kör på Matrix so silver annars i schampoväg men hon rekommendera Revlons skarpt över den så jag testar=) Nån mer som testat dessa??

2009-06-01 - 20:18:17 Makeup & Skönhetsvård | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Solskens pizza!



Inte det bästa å äta fett mässigt men sååå gott!
Deras stenugnsbakade pizzor smakar mumma när man inte käkat på hela daaan=(=)!!

2009-06-01 - 20:12:08 Hearth things | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Middag ute i solskenet"



Blev ingen grillning idag då älskling har lovar tona rutor åt en kompis, ... Attans! Men men vi käka ute mat i det vackra solskenet på DalBaffo istället=) Toppen!! Får ta grillningen en annan dag bara=)

2009-06-01 - 20:10:51 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Sommarmys!



Läckra jordgubbar med grädde är väll toppen på sommaren!! Längtar** Funderar på grillad Halloumi med vitlök & grönsallad med lax + kallsås till middag idag =) Ska nog överraska älsklingen å packa picknickkorgen + engångsgrillen=) Eller åka å hämta utegrillen + möblerna som står hos svärföräldrarna tillfälligt=) Toppenboppen väder idag!! Såklart blir det röda goda underbar jordgubbar till efterätt!! Får se vad hjärtat mitt säger!! Antingen idag eller imorrn allafall!=) Är ni med ute å njuter av det fina vädret? Blev inget solande idag för mej men imorron ska jag lägga mej på stranden om vädret fortfarande tillåter=) å packa väskan full med härlig läsning och massa gottt nyttigt=)Då jag är helt ledig imorrn=) Härligt härligt"!!!<3<3<3


2009-06-01 - 16:06:12 Hearth things | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Klackning!



Dom hör söta lolita skorna är det jag ska hämta strax hos skomakaren! Toppen!*
Andvänder dem på jobbet hela tiden!!



2009-06-01 - 10:45:26 Areyannas shoes* | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Godmorgon!



Nu är jag tillbaka från jobb! Solen skiner härligt idag med!! Trist att jag har massor att göra hemma=( Annars kunde det bli stranden idag???=) Ska höra med tjejerna om nån är ledig=) Annars blir det att fixa å dona hemma idaf, det jag inte hann igår då jag jobbade heldygn. Hur har eran helg varit?? Jag hann skala å slänga i mig lite frukost innan jobb igår dock* Färska räkor med vitlöksdipp, advocado körsbärstomater och ostrullar med färskost. Det sista va till sambon hihihi jag skyll på det hihihi=) Morsdag kortet skicka jag några dagar innan som tur va! Ni kom ihåg era mammor på morsdag i söndags va? Sambon fick lämna kort från mej å han till svärmor! Hon fick ett gratis ex av nya Norton 360 skydd både brandvägg + virus=) Jepp, då va det dags att ta tag i alla måsten idag, ska till stan senn å hämta upp mina skor från skomakaren, hämta paket och fixxa några ärendenn + städa & planera hemma. Ha en skön förmiddag å en bra start på veckan!!

2009-06-01 - 09:58:13 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()