Of to the Gym!

Hej på er! Hur har eran Onsdag varit? Jag har haft fullt upp med massa grejjer som vanligt och tiden har flugit iväg. Men nu har jag börjat komma ikapp lite allfall=D Nu har jag lagat middag till sambon, gått ut med King och nu väntar en sväng till gymmet för att röra på kroppen<3<3<3 Vågen stod på 0.4 - imorse så det går sakta men säkert nedåt även om det går mycket saktar nu. Men men jag bygger ju muskler med=d Ha en fin kväll!
2012-10-31 - 18:31:44 Everyday Life | (2) kommentarer | Trackbacks ()

När tiden inte räcker till..

Suck! Jag säger då det! Jag hatar att känna att tiden inte räcker till åt det jag vill/behöver/önskar! Jag har så enormt många projekt och grejjer jag vill göra just nu å hinna med! Allt på en gång! Å då vet man ju hur det ofta slutar, pannkaka och jag blir bara stressad och hinner inget alls istället. Eller långt ifrån det som var tanken!
 
Som idag då börjar en ny polisserie jag hadde velat se nu vid 20.00 men det hann jag ej. Dålig planering/prioritering? Naa jag vet inte, snarare brist på energi dvs allt tog längre tid än vad det hadde behövt göra. Så igår missade jag solsidan även. Tv är väll inte så viktigt men det är min nedvarvningstid. Min egentid jag kompromissar med när jag ej hinner sitta ned å tex se på tv eller vila. Jag har inte hunnit träna heller som jag hadde planerat eller gå till gymmet som jag ska=/=/ Ogillas!
 
Så här kan jag inte ha det juh=/Nu är det dags att jag prioriterar annorlunda och strukturerar upp min tid, mina mål och min vardag mera så att jag hinner det jag vill, når dit jag vill och lyckas med det jag satt framför mig! Nu köööör vi!!
 
2012-10-29 - 20:45:30 Tänkvärt | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Presenter från Älskling<3

Naaw<3<3 Det hadde du inte behövt! Tack älskling! Så omtänksamt av dig att stanna på Dollarstore å handla sminkservetter, sminkpinnar , sköljmedel och björngodis till mig<3<3<3 Vilken underbart omtänksam kille jag har<3<3<3
2012-10-29 - 20:33:25 Hearth things | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Min älskade King!<3

Stackar bubben då! Älskade King! <3 Vad är det som stressar din mage tro? Får hoppas fodret gör sin verkan och får din mage att må så bra som den förtjänar<3<3 Lider så när du mår dåligt! Inget kul med magstrul... Nu håller vi tummarna att du är pigg å kry snart igen<3<3Kramar<3
 
2012-10-29 - 20:30:17 King | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Kvällspromenad med King

Hej! Den här dagen har verkligen sprungit iväg lika fort som helgen! Pjuh! Vi har spenderat dagen ute på ett naturreservat med jobbet idag då det är lov. Mysigt! Tills det började regna! Vi tog skydd iform av bilen å åkte hem men det blev ett par fina sköna timmar utomhus=D Jag frös ända in i benmärgen trots lager på lager dock så jag bäddade ned mig i sängen med King när jag kom hem. Kortet här nedanför tog vi nyss när vi gick vår dagliga kvällspromenad sötnosen King å jag<3 Beautyful! Ser ni vad det är?!!
 
2012-10-29 - 20:26:28 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Mandy Moore Cover "Only hope"

 Hej! Ikväll har jag bara myst med King och sambon + vilat upp mig. Senare ikväll har jag ägnat mig åt att spela in en Cover av underbara Mandy Moores låt " Only hope" . Denna videon är Inspelad med den knappa utrustning och kassa ljudupptagning recording min laptop har.;)+ att jag har lite svårt å stå blickstill när jag sjunger.
 
Den här inspelningen är ganska kass I know. Dessutom är detta ingen låt jag arbetat in eller lärt mig utantill. Dvs jag spelade in den inom loppet av några minuter efter att jag hört den 1 gång. Jag tycker det är väldigt bra gjort med tanke på det. Jag hadde ej som mål att sjunga den perfekt eller att välja rätt låt för min röst utan jag sjunger det jag känner för i stunden och just nu råkade det vara den låten. Det finns delar jag borde övat in ett par ggr till i låten jag vet precis vart, men jag hadde varken tid eller tålamod för det igår + med tanke på den knappa kapaciteten och ljudupptagningen min laptops ljudspelare har så får det bli vad det blir.
 
  Detta är min tolkning av låten. Jag hadde kunnat öva in den noggrannare och därmed sjungit den galant men det var aldrig mitt mål. Jag behöver inte bevisa något för någon utan jag vet att min röst är väldigt bra oavsett vilken låter jag väljer att framföra. Tanken har varit och är att jag framöver kommer ta hjälp av en professionell sångpedagog och via en professionell studio spela in endel av mina favoritlåtar bara för kul. Jag kommer lägga ut endel av dem jag övat in under tiden här på bloggen. Jag bjuder på denna=d
2012-10-28 - 20:17:00 MusicTheraphy | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Trött tjej

En trött tjej tänker bädda ned sig i sängen med en bra bok eller framför tv:n. Det är jag värd=D Det har varit full rulle hela veckan från det ena till det andra ingen vila här inte. En bra, innehållsrik , mycket givande o kul vecka men även en vecka som gått stup i ett. Så nu blir det en lugn söndag här hemma.<3 Ha en skön dag!
 
2012-10-28 - 14:40:33 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Loppis på Jönköpingsloppis Shooters

Hej! Igår och idag spenderade jag & I hela dagen på nya loppisen vid ett bord. Det kom ganska mycket folk i början igår men senn tunnade det ut och idag var det glest med besökare. Få som köpte något så helgen blev en flopp om man räknar vinstmässigt. Men en erfarenhet rikare är vi. Härliga människor har vi träffat och söta hundar<3<3 Denna loppis kommer säkert växa med tiden dock=D Bättre lycka nästa gång!
2012-10-28 - 14:36:00 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Finbesök från Stockholm!

Hej! Den här veckan hadde jag finpbesök från stockholm. Min väninna H + hennes kompis från Usa R var här både på tisdagen efter jobb också sov dom över här torsdag kväll till Fredag. Super mysigt! Vad kul att träffa dig igen söt! Tiden går fort när man har roligt! Jag bjöd på lasagne och H tog med sig vin och sallad. Toppen! Sååå gott! Vilken trevlig kväll mitt i veckan och som avslut på veckan<3<3
 
 
2012-10-28 - 14:31:10 Friends & Family | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Blivande familjehem/ kontaktfamilj!

 Hej! Jag har ett så stort hjärta för barn och ungdomar. Det finns så många där ute som behöver stöd, hjälp och kärlek som de på ett eller annat sätt saknat eller saknar på olika sätt. Jag själv är uppvuxen i fosterhem. Jag och min sambo har funderat på det länge, att dela vår vardag med något barn eller ungdom som behöver oss. Och nu har den dagen kommit. Vi ska ha vår första intervju idag. Så får vi se hur lång tid utredning och placering tar.
 
Det känns jätte spännande och kul. Och vi är förväntansfulla inför vår kommande placering. Det här känns så rätt och det kommer bli så bra<3<3<3Att göra livet, tillvaron, stunden lite lättare, lite bättre för någon annan kostar ibland så lite av tid, pengar och energi, men kan betyda allt för någon annan.<3<3<3 Tänk att få lysa upp i mörkret och vara någon annans ljus.<3
 
 
 
 
 
2012-10-25 - 12:32:00 Hearth things | (3) kommentarer | Trackbacks ()

Hundträff med dogsen!

Hej! Igår blev det efterlängtad hundträff med dogsen i skogen! Super bra social träning för dem+ fysiskt och psykiskt. King har inte lärt sig helt hur man beter sig i flock men han lär sig mer och mer=D De saker som finns att markera på ska vi träna bort helt! Så fina är dom ihop! Vi gick lite vilse i skogen dock så vi var ute hela 3 tim och virrade hehe. Senn kom vi till en väg där en av killarna kännde en som bodde i ett hus där, så vi fick skjuts tillbaka till bilarna som tur va i oturen. Hundarna var bra nöjda allafall och vi med=D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2012-10-25 - 12:15:00 King | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Underbar morgon!

Hej! Förlåt för sen uppdatering. Jag och king sov som vanligt till 9 senn tränade jag 25 min på bandet och tog sedan King på långpromenad 1 timma utomhus. Det är så vackert ute såhär års! Och det är så vacker ute här där vi bor=) Så vi njuter fullt ut under våra promenader<3Och idag är en speciell dag! Jag berättar mer om det i nästa inlägg<3<3Ha en skön torsdag everyone! Kram på er!
2012-10-25 - 12:05:42 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Buzzador Dove Colour Care Intensiv Balsam

Hej! Häromdagen hämtade jag ut mitt Dove paket från Buzzador! Titta vad söta flaskor! Hoppas innehållet är lika bra som utsidan är snygg! Dove har en serie med schampo balsam, intensivbalsam ochinpackning för färgat hår som fungerar vårdande och säger sig hålla färgen vacker i upp till 10 veckor. Upp till bevis! Vilka vill testa en 50 ml tub?? maila mig ditt namn och din adress? Jag har ett par kvar!
 
 
 
 
2012-10-24 - 11:10:15 Makeup & Skönhetsvård | (3) kommentarer | Trackbacks ()

Mogonstund har guld i mund!

Hej på er! I måndags väntade gymträning 90 min hårdkörning efter jobbet. Jag sprang hela 30 min och ca 4 km på bandet! Eller joggade=) Way the go! Det går frammåt! Kul att nå nya resultat å känna att man blir starkare och starkare! Igår blev det ett spontanbesök från min väninna H från Stockholm! Kul! Tack gumman för den fina chokladen med! Gu vad roligt med spontana besök! Inte för att vi hann städa men men sånt hör till livet=D
 
Jag gick ett par timmars promenerande igår med. Vågen står på densamma som förra veckan men jag känner mig mindre=D Idag klev jag upp på bandet igen och startade dagen med en powerwalk! Nu har jag varit ute med King och nu blir det storstädning här hemma för på torsdag ska vi få fin besök igen=d Ha en fin dag!
2012-10-24 - 11:00:05 Kost&Träning | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Suck! Blondinbella

Häromdagen så kom jag hem till min söta underbara King. Underbar jämt? Hmm jag får skylla mig själv som lämnade boken i rummet han var i. Han hadde tuggat sönder bokryggen på Isabella boken, som jag just sålt på tradera. Hmm. Skitsamma tänkte jag och ringde upp tjejen som skulle köpa boken. Hon ville betala 30 :-. Betydligt mindre än den såldes för från början, men men så kan det va när man har hund. Uttråkad hund...
2012-10-21 - 15:44:22 Everyday Life | (7) kommentarer | Trackbacks ()

I ett litet ögonblick

Livet rusar fram känns det som just nu, vart tar tiden vägen? Häromdagen på tåget till jobbet tänkte jag just på det att göra det bästa av varje stund och att uppskatta det man har. Att ta varje dag som den är.
2012-10-21 - 15:39:45 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Indisk afton hemma hos M & L.

I fredags bjöds vi på underbar indisk mat hos vännerna M och L: Garamasala och kyckling, bröd , grönsaker och ris + gott vin<3 Tack för god mat och en fin kväll<3<3
 
 
 
2012-10-21 - 15:35:25 Areyanna tipsar | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Teater på Spira " En midsommarnattsdröm"

Hej! Jag ber om ursäkt för den sena uppdateringen. Men jag har helt enkelt haft fullt upp med jobb och annat + varit hel trött. I torsdags avnjöt jag och mina kollegor M + I god asiatiskt mat på gamle wokk + besökte spira för att se en Midsommarnattsdröm där på teatern. Teatern var svår att hänga med i pga paralell handlingarna och innehöll endel smaklösa sexuella scener så ingen hit men en fin upplevelse ändå. Brukar ni gå på teater och vad är er erfarenhet?
 
 
 Bild lånad från Jnytt
 
 
2012-10-21 - 15:29:00 Just 4 fun | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Iväg på middag!

Hej på er! Det här blir ett snabbt inlägg mellan jobb å middag. Vi ska iväg till några vänner och äta god middag kväll och dricka nått glas vin + umgås. Vad händer hos er? Jag fick skjuts hem av min snälla kollega så jag hann tillochmed ta ett bad och sminka mig=D
2012-10-19 - 18:11:11 Friends & Family | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Back on Track!

Hej! Imorse vaknade jag pigg med ny energi och utan feber. Så jag hoppade upp på bandet 30 min innan frukost. Innan lunch nu har jag gått 1 timmes promenad + joggat 10 min på bandet även. Bandet stängde oturligt av sig efter 60 min? Och jag hann ej spara resultaten men jag vet ju på ett ungefär=D Härligt att vara igång å träna igen även om det bara är promenader! Nu väntar lunch fetaostbiffar jag lagade till häromdagen och kokt Broccoli till. Senn iväg på personalmöte. Ses ikväll! Ha en fin dag!
2012-10-17 - 13:21:11 Kost&Träning | (3) kommentarer | Trackbacks ()

King är ett bra föredömme<3<3

Om det är nån som kan det här med att vila och ta det lungt, så är det King! Haha jag har nog ett å annat att lära mig av honom! Framöver kommer jag försöka ta det lite lugnare så att jag håller ångan uppe längre och håller mig frisk & Kry=DHa en fin dag everyone trots att vädret är lite si å så<3<3<3
 
2012-10-16 - 10:38:42 Everyday Life | (8) kommentarer | Trackbacks ()

Höstpromenad med King<3

Ååh vad jag älskar den här hunden! Inte för att jag nämnvärt älskar allt regn rusk och kylan som kommer nu men promenaderna med honom gör livet lite roligare helt enkelt och vackrare! Titta vad vackert vi har det precis där vi bor! Vi borde ta vara på det mera och vara mer tacksamma för hur vackert vi har det som bor nära vättern! Oavsett årstid så har vattnet en stark dragningskraft på både mig å King, titta vad vackert när vi var ute imorse.<3<3
 
 
 
2012-10-16 - 10:35:35 Hearth things | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Uttagen till Kampanjen Dove Colour Care=D

Äntligen kom jag med i en Buzzador kampanj igen=D Ibland går det långt mellan gångerna! Denna kampanjen är för Dove Colour care. Jag kommer testa , recensera och buzza om  Dove Colour Care Express Intensivbalsam. Kul! Perfekt komplement till ricinolja kuren jag håller på med nu=D
 
Är ni sugna på att gå med i buzzador ni med och recensera olika produkter+ buzza bland era vänner? Följ den här länken (mitt användarnamn som buzzador är Gracegirl):
<a href=https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u
signup&lang=SE&refstr=Gracegirl>https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=SE&refstr=Gracegirl</a>
2012-10-16 - 10:29:18 Makeup & Skönhetsvård | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Förkyld igen=/

Hej på er! Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering men jag har legat klubbad som en säl i sängen sedan i söndags. Jag började känna av det redan tidigare den veckan, men som vanligt jobbar man på ändå. Men nu har jag tröttnat på att var små sjuk hela tiden så jag bestämmde mig för att ligga i sängen och bli frisk, så det är vad jag gjort dessa dagar. Snacka om ångest att inte gå till jobbet, när jag vet att dom behöver mig, men men jag gör ändå ingen nytta där just när jag är dålig.
 
Jag är urusel på att ta det lungt och göra ingenting, multitasking och att göra så mycket som möjligt av dagen är mina ledord. Men men jag tog fram en ny bok och bäddade ned mig, tröstade mig med lite popcorn och någon godis. Sagt å gjort det gav resultat, för idag har jag inte ont i halsen alls och hostan är mycket bättre. Jag hostade så jag spydde i helgen, fy... Tur jag har en snäll sambo som fixade hostmedicin! Tack älskling<3<3<3
2012-10-16 - 10:21:40 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Frukost buffe på Bernards

Hej! Dagen startade med frukostbuffe på bernards i stan. Hjärtat och jag tog lite sovmorgon och sov ända tills 08.45. Det är länge för mig allafall=D Super mys att sitta och umgås under frukosten i lugn och ro. På förmiddagen nu har jag varit ute med King och sedan fixat lite här hemma + arbetat från datorn. Vad händer hos er?
2012-10-14 - 13:02:30 Hearth things | (5) kommentarer | Trackbacks ()

Varmt bad<3

Jag kännde mig helt slut efter dagens kraftansträgning på kulturhuset, så ett varmt bad tinade upp både kropp å själ=)<3<3 Söta King höll mig sällskap som vanligt å agerade badvakt, ifall matte skulle behöva det.. haha=D As söt!
2012-10-13 - 18:33:20 Hearth things | (11) kommentarer | Trackbacks ()

Åååhhh neeej!

Stackars Kära Lundmyr of Sweden nalle! King råkade få tag i denna när han var i sitt rum å vi var ute en sväng, den fick bada när jag kom hem;( Han trodde nog det var en leksak till honom eller present. Jag tvättade den i handfatet men jag tror inte han klarar sig så bra... Det var en barn skallra till min lilla syster M som väntar barn i Feb. Hmm,.. attans, får leta reda på en till. Jag håller på att samla ihop en fin goodibag till lillsyrran med presenter till henne å hennes prinsessa<3<3<3
2012-10-13 - 18:31:02 Everyday Life | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Loppis på kulturhuset

Hej! Igår fick jag förfrågan om jag inte ville vara med på ett bort på Kulturhusets loppis idag med min väninna M. Jag tackade ja, trots att man behöver gå upp i ottan å va där 07.00. Dagen lät lovande men vi fick dåliga platser i spegelsalen/studion och sålde dessvärre inget bra.Rena bluffen!! Men men lite cash i kassan mer än när vi kom dit, alltid nått;) Shit vilken krävande dag, men skojj med fast ändå inte haha, där står jag aldrig igen, inte M heller, den stora salen är mkt bättre och mer folk+ att nya loppisen i stan kommer bli sååå mycket bättre=D
 
 
 
 
 
 
2012-10-13 - 18:27:00 Just 4 fun | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Gryningspromenad med king<3

Imorse var jag ute redan vid 05.30 med King haha han släpade sig upp och förstår ingeting stackarn. Helt mörkt kallt å tomt ute den tiden en lördag=)
2012-10-13 - 18:19:34 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Medusin=) Senega Zyx Citron

Hihihi jag hann införskaffa mig lite medusin medicin för halsen även. Min väninna rekommenderade mig. Senega mot hostan och Zyx har jag köpt innan vid halsont. Tack söt för läkerol asken även<3<3 Jag kände mig för snål när jag stod vid kassan å köpte ej läkerolen men så fick jag den av henne<3<3<3
 
 
2012-10-11 - 19:58:59 Everyday Life | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Loppisfynd=) Vintage fynd=D

Dessa 2 fyndade jag idag 1 varm go stickad tröjja i grått och 1 par varma skinnvantar med riktig päls i. Att fynda vintage grejjer eller på second hand är både miljövänligt och skojj =D Eller vad säger ni??
 
 
 
2012-10-11 - 19:56:11 Shopping<3 | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Långpromenad +Loppis besök + Bibblan utflyck med underbara I<3

Hej! Ååh vilken fin utflyckt vi fick idag min bästa väninna I å jag=) Så enormt härlig dag! Vi har tankat solstrålar och höst frisk luft å pratat i timmar<3<3 Ingen kan tjata som vi haha=D Vi hann med en tur till den lokala biblioteket i Hva med + ett besök på Rödakorset loppisen + fika och långpromenad dit 1.5 tim + 1 tim hem då vi tog en genväg=D Tack söt för en underbar eftermiddag! Tiden går så fort när vi umgås! Love you<3<3<3<3<3
 
 
 
 
 
2012-10-11 - 19:44:00 Friends & Family | (1) kommentarer | Trackbacks ()

-1 kg till!! Wieee=)=)

Ååh vad kul det här känns att träningen ger resultat! Jag märker att jag blir både starkare piggare och får mer energi även=D Än har jag en lång bit kvar men det här känns bra ändå. 1 kg i veckan är mitt mål=D Det har ej varit så lätt den sista tiden dock då jag varit sjuk mkt, tror det kan bero på stress och allt för tidiga morgonar. It kills me att gå upp så tidigt!Så enormt uttröttande!
 
 Men men tur jag ej behöver göra det varje dag!<3 Så skönt å få va ledig mitt i veckan! Helt klart värt det! Igår vaknade jag med ont i halsen dock, hoppas det ej är förkylningen som spökar igen, för när jag tränade igår å imorse känndes det ok i kroppen. Så nu kör vi igen!! Tjohoo!
2012-10-11 - 11:40:48 Areyanna tipsar | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Underbara höst=)

Hej! Vilka fina dagar vi haft den sista veckan! Strålande solsken och värme =D I love! Idag har jag startat dagen med 25 min powerwalk på bandet,tagit ett varmt bubbelbad, svarat på mail + packat paket, jobbat lite för fm och i em ska jag träffa min väninna I och ta en lång skön höstpromenad till HVA och gå på loppisen där.=D Super mysigt! Vad händer hos er?
 
 
2012-10-11 - 11:36:19 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Presenter från Älskling&lt;3

 
Titta vilka söta matlådar Hjärtat köpte häromdagen. Han köpte ägg till mig även och kokade på kvällen då mina var slut, så att jag skulle kunna ha dem till jobbet. + en rosa bilpåse=D Så gullig är du M! I love you! Förlåt att jag tjatade på dig att du ej kom itid till middagen igår pga dataspelet, ingen är perfekt men du är nästan det allfall, å jag älskar dig oavsett! Tack för att du är så omtänksam och alltid tänker på mig<3<3
 
2012-10-11 - 11:29:00 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Dags för dagens träning=d

Jag har varit super trött idag, så det blev inget gym, nu väntar ett avsnitt av Hollywoodfruar snart å då blir det en promenix på bandet=D framför tvn:D Det blev nog lite väll mycket ost i lasagnen! Brukar ni ha dåligt samvete för det ni äter ibland? Min förra Pt brukade säga att man ska tänka på mat mer som energi å inte att avnjutas varje middag men ibland längtar man ju så efter nått ritktigt gott?=)
 
 
2012-10-09 - 20:20:00 Kost&Träning | (12) kommentarer | Trackbacks ()

Hemmagjord Lasagne med Västerbottenost<3<3

Åååh vad gott det blev! Lång tid tog det å många hjärn i elden samtidigt men gott gott! Ibland får man unna sig lite lyxmat=D Vi köpte färska lasagneplattor, massa lök, hela konserverade körsbärstomater, kryddade gott och i med massa vitlök=D och 3 dl god västerbottenost=D<3<3
 
 
 
 
 
2012-10-09 - 19:12:56 Kost&Träning | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Arbetsdag hemifrån=)

Hej på er! Hur har ni det? Idag tar jag en välförtjänt sovmorgon, till 07.00 men gick upp 08.00. Fattar inte varför sambon behöver låta alarmet ringa minst 10 ggr? Suck, bättre än 05.30 allafall. Jag var helt slut igår. Glasbiten gjorde nog att jag spännde mig i kroppen hela dagen på jobbet. Sambon plockade ut en stor 3kantig glasbit igår och imorse kollade dom på vårdcentralen så allt var ok,dom såg inget mera glas, skönt! Nu har jag jobbat framför datorn en stund. Mellis blev proteindrink från Dalblads jordgubb. Dags å ta tag i resten nu! Ha en fin dag!
 
2012-10-09 - 10:40:33 Everyday Life | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Playdate med Dogsen i Stadsparken Hundgård=D

Hej! Vilken härlig söndag vi fick uppe ¨på stadsparken med dogsen! Vi träffades 4 hundar denna gången med. King lekte fint både med valpen bosse, flickvännen Naala och den andra vuxna hanen som kom dit efter en stund. King har träffat honom innan dock. Så kul dom har! Så kul att se! Och så bra för dom att få leka med andra hundar och amstaffs! Skitiga blev dom och jag med, mest av alla haha! Kan bero på att jag leker med dem haha och inte tittar på, får ta på mig regnstället nästa gång! Så underbara dom är!! Å fina tillsammans!
 
 
 
 
 
 
 
 
2012-10-09 - 10:35:04 King | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Fest hos M + live musik & dans på Sliver

Hej! Vi började kvällen hemma hos min väninnna M och sedan fortsatte kvällen på Sliver. Dansgolvet var tomt till en början med senn blev det bättre + när bandet på nedersta golvet började spela. Super kul! Vi dansade som galningar! Första gången ever jag blivit bjuden på drinkar av en genom go kille som inte hadde dolda förväntningar haha. Så go kille! Jag är ju ingen hårdrocks tjej men vi rockade på ändå! Ända tills lilla klantiga jag tar av mig skorna och får en glasbit i foten=/ Aj! Vi har hittils plockat ut 3 bitar men nu verkar den vara ok! Inte fick jag med någon fin bild på mig i nya klänningen heller, stress stress, det får bli next time ;)Tack för en fin kväll M!
 
 
 
 
 
 
 
2012-10-09 - 10:17:25 Friends & Family | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Presenten klar!

Så! Då var det mesta klart inför festen ikväll. Presenten står på kylning och det dags å göra sig klar=D Ha en fin kväll nu everyone! '
 
2012-10-06 - 16:20:00 Just 4 fun | (7) kommentarer | Trackbacks ()

Dvitaminrör Solarie=)

Hej! Nu är jag äntligen hemma igen! Jag hann med en snabbsolning på solariet idag. Känner mig så blek..Toppen med Dvitamin solrör även!Tråkigt nog så råkade jag glömma min plånbok där i all stress. Som tur var så hadde en snäll ängel tagit vara på den så jag fick tillbaka den =D Brun blev jag med, allafall lite=D Dvitaminrör, undrar förrästen hur de fungerar?
2012-10-06 - 16:07:48 Makeup & Skönhetsvård | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Promenad runt Rocksjön!

Hej! Nu ska jag ta ut den här sötnosen runt Rocksjön å njuta av det härliga höstvädret! Senn blir det en sväng på stan och inhandla present till min väninna som vi ska fira ikväll. Hon har födelsedagsfest hos sig ikväll. Ha en fin dag!
2012-10-06 - 11:14:23 King | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Fredagskväll på Kock &amp;amp; Bar Jönköping

Gårdagskvällen spenderade sambon och jag på mysiga Kock & Bar i stan. Jag beställde in en god Tapas Supe´ med 5 olika tapas och ett gott glas rött. Sambon beställde deras plankstek + 2 tapas.  Tapasen bestod av: Vitlöksdoftande köttbullar i tomatsås, pilgrimsmuslor + scampi i vitlök, västerbottenpaj med tunn skinka, cheddar gratinerad kyckling, fikon rullade i bacon, vitlöksbröd och tzatsiki<3 Dom hadde ett flertal att välja på.Super gott! Try it! Mysig kväll såhär på en fredagkväll. Jnytt var där och fotade oss även=D
 
 
 
2012-10-06 - 11:09:00 Hearth things | (1) kommentarer | Trackbacks ()

What a Beautyful day!

åååh vad skönt att äntligen få njuta av solens underbara strålar efter allt hemskt regn! Wonderful! Vi har varit ute större delen av dagarna både torsdag och fredag på jobb. Mycket promenerade och utflyckter. Mysigt när det är bra väder=D Vädret ska fortsätta såhär EN HEL VECKA! =D enligt norska väder sajten yr=DSå ut i solen med er och ladda era batterier och Dvitaminnivåer för vintern! <3<3
2012-10-06 - 10:57:46 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Frukost på Språng^^Reztart

Igår fick jag slänga på mig kläderna så trött jag var. Sovmorgonen en timme märktes knappt då jag av någon konstig anledning inte kom i säng i bra tid ändå?=/ Hmm. God frukost blev det på bussen till jobb allafall. Jag testade en ny frukostvariant. Reztart som är en måltidsdryck/ proteindrink/mellanmål med både högt protein bra kolhydrater och omega 3! 50 g naturella nötter med bär till höll mig pigg hela förmiddagen igår=D
2012-10-06 - 10:54:34 Kost&Träning | (0) kommentarer | Trackbacks ()

King hjälper mig i tvättstugan

Hej! Dagarna när jag jobbar å pendlar springer iväg. Jag har inte haft någon tid eller energi för bloggen dom sista två dagarna. Men här kommer uppdatering. Jag ska försöka bättre mig framöver de dagarna jag jobbar även om det inte är lätt. Iförrgår hjälpte King mig i tvättstugan=D Inget vidare kul tyckte varken King eller jag, men resultatet 4 maskiner ren tvätt är inte fy skamm<3 Längtar tills vi har vår egen tvätt å torktumlare! Denna röra av kläder ska nu strykas och vikas in i garderoben i helgen<3 Stryker inte ni era kläder?
 
 
 
 
2012-10-06 - 10:49:00 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Nya löshåret=)

Så här snyggt blev det nya håret?<3<3 Helt lovely! Lite platt än då det ej är tvättat men vackert fall och perfekt färg! Håret kommer från Poze och finns att köpa hos utvalda frisörsalonger.
2012-10-03 - 15:14:13 Love Yourself | (14) kommentarer | Trackbacks ()

The Bodyshop Vineyard Peach Ny doft!

I oktober släppte Bodyshop sin nya doft bland sina produkter: Vineyard Peach. Den finns i lotions, scrub och denna underbara dusch och badcremen=D Idag köpte jag duschcremen, framöver får vi se om jag skaffar resterande produkter i denna ljuvliga serie<3<3<3 Try it! It´s lovely!<3<3
2012-10-03 - 15:02:46 Makeup & Skönhetsvård | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Sushi lunch<3

Hej! Idag har dagen gått super snabbt! Jag har varit ute på stan en sväng några ärenden + postat lite brev. Jag hann kika in på Samuraj och äta lunch sushi även=D Härlig med en ledig dag mitt i veckan<3<3Toppen! Så gott! Nu orkar jag träna hårt ikväll=D
2012-10-03 - 14:53:04 Everyday Life | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Agneta Sjödin Vändpunkter

Hej! Idag efter träningen har jag spenderat en stund i den här boken. Agnetas sjödins vändpunkter. I boken möter vi olika människor som på ett eller annat sätt kommit igenom svåra saker och kriser. Dom har hittat ljuset i mörkret och vänt. Vänt från den djupaste av djupaste avgrunder och besgrat sina egna rädslor och demoner. Boken är fylld av styrka,mod, inspiration, kärlek och kraften i att fortsätta fram trots alla hinder som livet kan sätta i vägen. Jag tycker den här boken var klockren och klart läsvärd. Jag gillar mera verklighetsbaserade böcker så den här boken tycker jag fångar mig direkt. Läs den=D
2012-10-03 - 11:26:00 Areyanna tipsar | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Wonderfull morning!

Hej! Jag sov ut till 9 idag. Senn klev jag upp på bandet 45 min. Härligt med skön morgonträning!  Till frukost blev det favorit äggen med lite kalles på=D Nyttigt å gott! Vilken bra start på den här dagen! Tänk om varje morgon kunde börja såhär=) Vad händer hos er idag?
 
 
 
2012-10-03 - 11:21:35 Kost&Träning | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Godnatt!<3

Nu är det dags att krypa ned i vår härliga och underbart sköna lyxiga säng <3 Vila kroppen och knoppen lite och ladda batterierna inför morgondagen! Längtar tills jag är helt kry och kan träna hårt igen 5 dar i veckan som innan=) Så taggad! Sweet dreams till er alla! Och glöm inte leendet när ni vaknar=) All kärlek till er! kram på er!
2012-10-02 - 22:45:28 Everyday Life | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Människans bästa vänn<3

Tack till mina underbara vovve och följeslagare och vänn King<3 Du finns alltid här för mig när jag behöver dig! Idag kännde jag mig inte alls pigg efter jobbet så jag vilade en stund. King kom direkt, sniffade lite på mitt snorpapper och slog sedan ned sin söta vackra nos på mitt bröst och låg där tills jag piggnade till<3 Det är kärlek det!! Jag är så otroligt lycklig lottad som har en så underbart fin hund som dig King<3
2012-10-02 - 22:40:18 King | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Nya naglar gele´ + nytt lack Lavender Field

Häromdagen fixade söta I mina naglar fina igen! Tänk vad dom växer fort! Jag fick mina nails lackade med ett av de nya höstlacken även. Tack gumman<3 Så fina! Vi tog även bort 3 naglar och la enbart förstärkning på dom, framöver ska jag ha förstärkning bara på naglarna då jag lite tröttnat på att ha så långa och fejkade naglar. Äkta är bättre=) Synd mina är så sköra=/ Men jag käkar Silica nu och försöker äta bättre för hud hår å naglar + välmåendet, hälsan & Vikten även. Och vikten fortsätter nedåt=) Sakta pga förkylningsviruset som vägrar släppa sitt grepp men ändå =)
2012-10-02 - 22:36:13 Areyannas NailDesigns* | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Oprah Winfrey show " Lev ett lyckligare liv"

Igår tittade jag på 2 av mina favorit program på tv: Oprah Winfrey show och Losing it with Jillian. Oprahs program tog upp ämnet lycka och vad som gör oss lyckliga. Oprah pratade om att materiella saker och materiell rikedom ej kan göra oss lyckliga i längden utan bara för stunden, och det stämmer juh=) Oprah pratade även om att ett arbete som gör oss lyckliga ofta inte har med mängden pengar vi tjänar på det utan meningsfullheten i det, och det stämmer helt för mig! Annars skulle jag inte jobba med det jag gör: Människor. Jag träffar dagligen människor i olika åldrar i behov av hjälp & stöd, coaching, väglening och kärlek, empati och förståelse.
 
Mitt arbete är det bästa som finns även om det ibland även är det tuffaste som finns! Lycka för mig är en balans mellan att ha hälsan dvs vara frisk, ha tillräckligt med pengar för mina basala behov såsom hyra, mat och annat nödvändigt + konsumtion och fritidsgrejjer, inre balans såsom trygghet och vänner, ett bra boende och en bra ekonomisk balans=)
 
Meningsfullhet är viktigt för mig och att jag känner att jag får jobba med det jag brinner för dvs barn och ungdomar och människor. Träning är en viktig del och bra relationer och vänner. Jag tror även på att de lyckligaste människorna är dom som följer sina hjärtan och brinner för det dom gör + som gör saker för andra och inte bara för sig själva. Jag tror även på att dom lyckligaste människorna är dom som lär sig uppskatta varje dag i nuet och som ser på livet utifrån ett optimistiskt synsätt och som är tacksamma för det dom har och inte bara tänker på det dom inte har<3<3<3Vad är lycka för er?
 
2012-10-02 - 19:33:58 Tänkvärt | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Ny Höstkappa=)

Denna vackra kappa köpte jag i förra veckan=) Super fin! Känns så jag! Och jag vet att min kära mamma som finns i himlen skulle ha älskat den här<3<3<3Knepigt ljus på bilden då jag står under en stark lampa men kappan syns bra allafall=) Hiss eller diss??
2012-10-02 - 19:24:07 Shopping<3 | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Glossybox paket Autumn Care Oktober

Hej på er! Idag hämtade jag ut mitt efterlängdtade Glossy paket. Förra paketet var ingen hit, och detta fångade mig inte med storm heller, men det kan alltid vara kul att testa nya produkter. Jag hadde önskat mig lite mera smink i dem dock. Dessutom tycker jag produkternas förpackningar ej var så tilldragande, gult och rosa tex? Ok på en sommarprodukt men det är inget som lockar mig precis. Hoppas innehållet i produkterna är desto bättre. Jag trodde boxen skulle vara lite lyxigare denna gången dock?=/
 
I denna boxen fanns: Handcreme från Cowshed, Multibalm från Figs& Rouge, Scrub från Anatomicals , Ögoncreme från Balance me och Schampoo + balsma från Pureology. Jag återkommer med recension när jag testat grejjerna=)
 
 
 
2012-10-02 - 18:06:18 Makeup & Skönhetsvård | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Träning!

Det spöregnar utanför och är kallt och blött, ingen hit å gå långa promenader med King, så nu har jag traskat en stund på bandet och ska ta ett varmt skönt bad=D Det är jag värd idag! För jag har träningsvärk i hela kroppen och känner mig allmänt off idag, ett bad brukar göra väl för kropp och skäl<3<3
 
 
2012-10-01 - 12:13:47 Hearth things | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Regn Regn Regn

Hej! Jag säger då det! När ska det här regnandet ta slut? Jag brukar sällan klaga men vädret styr ofta mitt humör så nu klagar jag lite ändå=D Dessutom så råkade jag åka till jobbet 0600 fast jag hadde sovmorgon! Så där rök 3 timmar + sömnen! Uschlingen då! Det var bara å sätta sig på tåget hem igen! Tåget som till råga på allt var försenat och hadde trasiga motorer! Men men denna vackra stora solros hittade jag ute när vi var ute i regnet idag jag å king, den såg inte heller så munter ut..
2012-10-01 - 12:08:03 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Choco Moment från Marabou

Dessa söta kakor kalasade vi på igår! 162 kalorier per kaka! Whaaat?? Massa god chocklad dock! Å guess what jag åt 2 så idag får det bli hård träning på gymmet=D Jätte goda dock så dessa kan jag rekommendera! Mera som godis dock än kaka=D
2012-10-01 - 12:03:45 Areyanna tipsar | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Bingolotto brudarna=D

Ha ha, är det vi det I och jag? Vi köpte hem indiskt igår jag sambon och I senn spelade vi Bingolotto. Maten var underbar, Chikken Tikka masala får man aldrig för myckat av, men vi vann tyvärr inget hihi men nästa gång så=D Man ska aldrig säga aldrig, eller hur?=)
2012-10-01 - 12:00:50 Just 4 fun | (0) kommentarer | Trackbacks ()

70 års kalas för svärfar=D!

Hej! Ursäkta för dålig uppdatering men helgen har bara sprungit iväg! I fredags åt vi gott och senn blev det direkt till sängs. I lördags firade vi svärfar som fyllde 70 år med god mat och tårta + vin och bubbel=D Kingen fick följa med även men han somnade snabbt=DMin kära sambo 'gkorde förrätten och svärmor all god mat<3Tack för en fin kväll allihopa=D Och grattis igen S !! ¨Åldern är bara en siffra=D
 
 
 
 
 
 
2012-10-01 - 11:54:00 Friends & Family | (0) kommentarer | Trackbacks ()