Tusen tack!

Tusen tack för hjälpen med tvättnyckeln söta mrs nöjd!
Vad hadde jag gjort utan dig? Du är en ängel! Tusen tack!Köpte ett kort till grannen som tack då jag väckte henne 07.00 då jag av misstag låst dörren med nycklara till tvättstugan innan jag hunnit tänka varken bu eller bä ... Fick låna nycklar så jag kunde komma in å hämta mina + tvätten av den här söta ängeln till granne;) Sånna är guld värda! Love our new place! Det här kommer blii sååå bra!


2010-05-31 - 04:50:07 Hearth things | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Noka paket*^^

Toppen produkt! Smakar sååå gott å ger dig allt du behöver under diet! Lovely! Nu kör vi! Jag har mitt mål bilder kommer snart;) Vikten rasar nedåt nu 0.7 kg i veckan=) Kör inte enbart ersättning dock utan varierar mig men tränar å hittat en bra balans i det hela som funkar perfekt för mig;) Jag vet exakt vad jag ska göra för att nå mitt mål och tappa dom här sista 8a kilona=) Just Watch!;)
Nothing can stop me;)


2010-05-31 - 04:46:54 Kost&Träning | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Paket*^^

Hämtade ut 2 paket igår;) Nyfikna ??;)


Spännande!;)

2010-05-31 - 04:44:02 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Jönköpings marknad

Sambon och jag spenderade gårdagsförmiddagen på årets marknad i stan=) Vi åt karameller, sockervadd och god mat på italienska restaurangen + jag testade 3 airbrushtatueringar + köpte världens vackraste tavla. Det var kärlek vid första ögonkaset! Tavlan leveras hem till mig imorgon=) Bild kommer upp imorrn på tavlan & mina tillfälliga tattoos=) Så kika in om en stund igen;)
I love marknader! Så mysigt och somrigt! Bild lånad från jnytt.se då min kamera blev snodd+ min sambos mobil som jag fått låna då min egen är på´reparation...Vet du något även om vart min rosa casio kamera finns hör av dig, hittelön utlovas och det rejält!


2010-05-30 - 22:54:08 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Idioter till hundägar!

Den här söta blandisen av Chihuahua/ Papillion Leo blev övergiven och dumpad hos oss i onsdags kväll klockan 22.00. Hans ägare lovade att hämta honom på torsdag förmiddag klockan 11.00. Hans ägare sa även till mig att det bara var att ringa om det var något jag undrade över eller om det var något angående Leo.

Först började det relativt okej. Leo hälsade på oss glatt och pussade på oss. Vi gick en promenad på 35 min i området. Leo var en bestämt och busig liten herre men charmig som få. Han små sprang fram med sina korta söta små ben. När vi kom hem började problemen. Leo visade sig vara helt ostabil och rädd för allt. Han klättrade på mig och juckade på mig och var fruktansvärt dominant och ouppfostrad.

Han sprang efter mig vart jag än gick pga rädsla vilket var förståeligt men inte att han skällde konstant efter uppmärksamhet + kissade på  vår nya vita matta! Jag gosade med honom, lekte och busade med honom, lyfte upp honom i sängen när vi skulle sova trots min sambos vädjan om att låta bli. Där planterade han sig på min mage och bröstkorg och vägrade gå därifrån. Jag lät honom ligga där och trodde problemet var löst att han hadde lugnat sig och bara var orolig. Men leo studsade upp igen och sprang runt i lägenheten och var orolig, paniken lyste i hans ögon och hans lilla kropp darrade av panik och ångest.

 Jag höll honom så hårt jag bara kunde som en liten bebis i min famn och talade lugnande till honom samtidigt som jag strök honom varsamt över hans huvud och rygg. Han flämtade konstant och andades konstigt + tungt. Han var helt panikslagen och förvirrad. Jag sa till hans ägare att det inte var rätt att lämna honom hos någon han ej känner så bra så sent men ägaren var desperat och jag var för snäll. Hadde jag vetat detta hur det skulle bli, en galen svettig natt utan sömn så hadde jag garanterat låtit bli. Oavsett hur söt och behövande han varit eller vilken hund det än gällt. Men jag sa ja och det fick jag ångra rätt rejält då....

1: Mattan blev förstörd, 2: han förstörde sömnen för mig och min sambo + 3: Han stressade oss något fruktansvärt även om det inte var hans fel egentligen. 4: Vi fick lov att passa honom hela tiden och när jag lämnade honom 1½ tim när jag fick lov att gå till jobb, hittade ingen hundvakt med så kort varsel och sambon var på jobbet, så hoppade han över 3 fulla flyttkartonger som jag ställt som dörr/ barrikad till köket som saknar dörr. Där fick han mat + leksaker och vatten och jag tog bort allt han kunnat göra illa sig på eller pinka ned.Men han hoppade över de höga kartongerna och när sambon kom hem såg han riktigt nöjd ut med sig själv.....Tur han inte gjorde illa sig när han hoppade ,... Super hund`??  Envis som få... Men ett charmtroll!

Ägaren vägrade svara när jag ringde och var orolig för Leo och bad honom att komma och hämta honom direkt. Ägaren brydde sig inte utan kom men dumma ursäkter. Inte förräns jag hotade med att lämna Leo stackarn på ett hundstall eller hos polisen svarade han i telefonen. Frukstansvärt respektlöst & fult gjort både jämtemot mig och den här hunden!

Leo mådde jätte dåligt och uppvisade enligt mig ett ofantligt stort behov av uppmärksamhet ,närhet & ledarskap . Jag fick honom lugn tillslut efter ett antal tim. Vi somnade i soffan jag och Leo jämte mig med huvudet på min mage. Han la tassen på min arm och min hand! Så söt! Men fyy vilken vidrig hundägare!

Jag hadde mer än gärna tagit hand om Leo och hjälpt honom att få må bra. Men jag kan inte just nu då jag ej har tiden. Ägaren verkar inte intresserad av sin hund och kan ej ge honom det han behöver det är tydligt. Tillslut fick jag tag i ägaren dock och leo hämtades efter mkt om och men nästa kväll klockan 22.30. ..... Det här + en massa annat strul har gjort att jag ej haft tid eller energi att blogga. Jag blev bara så besviken och ledsen.

Leo fångade mitt hjärta men jag fick tyvärrr lämna tillbaka honom till hans inkompetenta idiot till ägare ändå trots att det känndes fel i hjärtat...

Jag hoppas verkligen han lyssnade något på vad jag sa och tog in det på ett eller annat sätt för Leos skull hoppas jag att allt blir bra. Leo älskar sin matte... Men han borde fått en ännu bättre matte som kunde ge honom det han behöver. Tycker ni inte han förtjänar det? Hans emotionella stress och beteende härstammar från när han skiljdes från resten av sin familj då de blivit utvisade ur landet..... Fruktasvärt och grymt,...

Han saknar dem så och kan inte förstå vad han gjort för fel för att bli övergiven av sin älskade familj, hans nuvarande ägare är INTE inräknad där, även om Leo älskar honom så förtjänar han inte Leos uppmärksamhet eller kärlek eller att ens ha honom i sin närhet när han ej kan ge honom det han behöver nu. Har ni tips på ett bra tillfälligt hem till Leo tills hans riktiga mattar kommer tillbaka så hör gärna av er! Den här hunden har potential om någon ger honom tid, kärlek & bra ledarskap + gränser.<3<3
<3 Ser du mig?Du går inte va?? <3

2010-05-30 - 22:28:56 Hearth things | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Up 4 today;)

Tvätt! Första gången i nya tvättstugan;) Hmm får se hur det går;) Har mängder med grejjer dock! Shit! Hur kan man vänta så länge med att tvätta? Det här är bara en liten del av allt.... Hmmm... Har inte hunnit tvätta sedan vflyttade och det är få se nu: 3 veckor sedan! Succk! Att jag aldrig lär mig! Hmm ska bli bättre på det nu dock I promise myself that! Minst en gång i veckan! Man minns ju inte va man har annars! Hehehe=) Trist när man inte hittar det man ska för att det ligger i den nedrans tvättkorgen, eller hur?;)
Have a Beautyful day! Har massa ärenden å grejjer å stå i idag så vi ses nog inte förräns ikväll!
 C- Ya babes!<3


2010-05-25 - 08:07:38 Everyday Life | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Dead Tired!

Hej! Läget idag alla bloggers? 
Känner mig hel slut idag med?=/ Vet inte vad det är med mig?=( Jag är trött å slö hela tiden och förkyld. Måste va nått med imunförsvaret nått jag saknar, eller så har jag tagit ut mig för mkt helt enkelt. Spelar liksom ingen roll om jag sovit bra eller inte. Sover sådär, känner mig stressad av att lägenheten inte är färdig än på lång vägar.
 
Menmen ¨så är det när man just har flyttat. Det tar tid att komma iordning och bo in sig riktigt och hitta hur man vill ha allt. Är fortfarande i det stadiet där jag organiserar och packar upp mina grejjer, .. hmm trodde det skulle gå fortare än såhär men jag har verkligen ingen energi just nu.

Ska försöka ladda batterierna denne veckan och orka slutföra denna uppgift dock. Har så mkt grejjer å papper å kläder å saker så jag blir tokig! Men men det är bara å ta tag i. Måste ta tag i tradera å blocket med å lägga ut allt jag inte ska ha kvar där.  Får bli ett projekt en annan dag. Nu ska jag ta ett varmt skönt bad och drömma mig bort lite senn ska vi se om jag har lite mer energi. Börjar jobba vid 3 så har bara nån timma nu innan jag ska iväg. Men men har haft en skön förmiddag trots att jag sov bort det mesta av den;)Blir lätt så när man är sjuk


a en fin dag nu everyone!2010-05-24 - 12:45:58 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Skön söndag=)

Hej! =) Vilken skön söndags eftermiddag! Har sovit ett tag, vilat & gått runt i morgonrock ända fram tills eftermiddagen å lunch=)<3<3 Sambon sprang runt som en virriga hare men annars var det mysigt;) Han har lugnat ned sig nu;) Blev libanesiskt till lunch där vi träffa Micke från gymmet. Komiskt att vi var där samtidigt idag igen;) Super god mat å nyttig mat precis runt hörnet<3<3 Senn har jag suttit vid datorn och jobbat lite. Hur har eran söndag varit?
Vackert ute!=)


2010-05-23 - 21:02:44 Everyday Life | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Balkong lyktor=)

Har hängt upp pärlbandet som mamma hadde på balkongen hon bodde innan hon gick bort ihop med ett hjärta och en söt lykta jag fått av någon speciell;)


Du är alltid med mig mamma<3

2010-05-23 - 20:59:38 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Gjort ordning på balkongen=)

Börjat allafall=) Torkat av stolarna å bordet & inrett lite smått med det vi har hemma;) Ska köpa till lite vackra lyktor sedan å annat =) Men det får duga så  länge<3<3


2010-05-23 - 20:57:10 Home/ Inredning | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Morroncoctail;)

Från Fitline;) Innehåller hela dagens innehålla av viktiga mineraler, vitaminer, enzymer & antioxidanter för att hålla hälsan och formen på topp=)

Ska testa dessa ett tag å se om min energi räcker längre;)


2010-05-23 - 20:55:15 Kost&Träning | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Inga problem i hela...

Inga somhelst bekymmer i hela universum just nu;) just då ;) Just här;) Kan man ha det bättre? Var evigheter sedan jag kunnat varva ned och slappna av på stranden, varit så uppjagad i alla projekt hit å dit å målmedveten att tiden å ron inte funnits till detta, men i sommar så är jag nöjd med mig själv och min tillvaro och kommer tillbringa många härliga solskensförmiddagar å grillkvällar här nere på stranden nedanför här vi bor endast iförd en härligt snygg bikini och lite läppglans<3
<3See you @ the beach;)2010-05-22 - 21:52:09 Hearth things | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Mys på stranden;)

En av dom bästa dagarna på länge;) Så härligt att kunna ha sommar kläderna på sig och tunna öppna sandaletter;)<3<3

Superslitna favorit beach skorna


2010-05-22 - 21:46:41 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Planterings pose i knät*^^

Jag vill sitta nära nära extra matte säger Maui å planterar sig rakt i mitt knä, åhh va mysigt tycker han å leer<3<3
Som ler och lårhalm;) Oskiljaktiga! Hunden är människans bästa vän helt klart<3<3


2010-05-22 - 21:44:29 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

En glad Maui<3

Åååh va härligt med solsken å bus på stranden tycker mau! Men vart är alla människor tro??;)


2010-05-22 - 21:42:48 Hearth things | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Heldag på stranden <3

Vilken härlig dag vi haft idag på stranden jag å Maui sötnosen<3<3<3 Vilken härlig känsla med strånade sol och varm bris mitt i maj i jönköping nu när det varit så enormt kallt å kyligt ett tag nu innan;)
i Love it! När vi kom ned till stranden var det nästan tomt just här på folk =)

2010-05-22 - 21:38:40 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Doggysele;)

Kommer min hund att bli den coolaste å mest borskämda chihuahuan i stan OR what??=)
I think soo.... It might be so... Sorry moma! <3<3

Army är så tufft på småhundar tycker jag;)


2010-05-22 - 20:29:33 Friends & Family | (0) kommentarer | Trackbacks ()

I just love Juicy Couture!!<3<3<3

Nyinhandlade hundväskan! Finns det någon vackrare? I don´t think so!! I´m so in heaven Right now! Ååååh va fin den kommer bli till min vackra ängel som kommer i sommar;) Längtar ihäl mig!!!<3<3<3<3
Sååå kär i denna!! Så mej!!<3<3<3Men vad den kosta behåller jag för mig själv;)


2010-05-22 - 20:27:18 Hearth things | (1) kommentarer | Trackbacks ()

What a beautyful day!

Vilken underbar å skön morgon att vakna till! Utvilad å sovit som en princessa i vår sköna säng!<3 Städat iordning mera i köket ihop med älskling å slängt i mig frukost i form av en Nutrilett hunger control! Så gott! Wieee! Så härligt att vi bor nära stranden å stan! ;) I love it! <3<3 Nu ska jag ut i solen å njuta;) Ha en underbart skön Lördag everyone!


Mat i farten;)


2010-05-22 - 11:36:56 Everyday Life | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Godkänd;)

Den här extra matte tjejen Areyanna kanske inte var så dum ändå;) Hon verkar faktiskt ganska mysig tycker Zacke;) Regel nummer ett med nya hundar å speciellt chihuahuaor låt dom komma till dig först;) Tvinga dig inte på dem! Även om det är frestande i början!

Godkänt fick jag av Zacke först å senn Nikita<3<3 Men det får inte min tåpedikyr men ska fixa det idag, har ej hunnit i flytten å allt;) Men det kan jag bjuda på ;) Nobody is perfect ;)


2010-05-22 - 11:28:02 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Nyfikna;)

Undersöker våran nya omgivning;) Vilken knasig matta, undra om den är skön att rulla sig i? Åååhh va härligt! Men vart är vi nånstanns å vem är hon där? Bäst å va på sin vakt lite i början;)

Bäst att inte verka för intresserad...

2010-05-22 - 11:23:09 Just 4 fun | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Lillsnoskan sover;)

Så enormt söööt! Bäddat ned sig bland dunkuddarna å duntäckena;)<3<3

Kan man bli sötare?;)2010-05-22 - 11:18:13 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Chihuahua mys besök;)

Idag har jag haft äran att få ha söta Zacke & Nikita här hos mig;) Blev en långpromenad å senn mys hemma i soffan där vi somna till alla 3;) Sååå enormt söta å goa är dom! Dom vill va nära precis hela tiden å pussas å kramas med mig massa massa! Kärlek vid första ögonskastet! Längtar så tills jag får min egen pup!Naptime;;)

2010-05-21 - 15:29:37 Friends & Family | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Senn kväll/ Natt på akuten...

Fyy va trött jag är! Suck! Skallebank idag med å illamåendet å nacken har inte gett sig. Igår börja ena delen av rygg operationsärret att bukta ut lite även?? Jag spydde flera ggr och kunde knappt äta + kännde mig yr å konstig. Sambon ringde akuten som sa att vi behövde åka in, oh no orkade inte verkligen men men vi åkte in. Jag somna på några stolar i väntrummet, senn blev det vår tur, men värdena verka va ok, lite feber men inget annat, så vi blev hemskickade å hänvisade till vårdcentralen idag... Hmmm..... Kanske är en vanlig influensa bara... Hoppas att det ger sig för på vårdcentralen sätter jag inte foten frivilligt om man säger så....


Getting my beauty & recovery sleep...

2010-05-21 - 14:50:57 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Det enda positiva med att va sjuk...

Är att man inte är sugen på att äta något, alls... Fast det kanske inte är så positivt .. men det sparar massa tid, onödig tid hihihi. Bäddat ned mig med min huvudvärk å illamående mage i sängen idag, ska försöka sova bort det idag. Har massa jag borde göra men har ingen energi idag, får bli i helgen om jag är frisk. Ha en fin dag everyone!
C-ya när jag är frisk;)


2010-05-20 - 10:01:17 Everyday Life | (3) kommentarer | Trackbacks ()

Hylla 1;)

Jätte vackert! Har inte bestämt vad och vilka grejjer än dock som ska få samsas här ovanpå än men men det duger sålänge;) right?
2010-05-19 - 15:28:34 Home/ Inredning | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Hjärtats kuddval;)

Vi kunde inte enas om färgen dock innan körde vi ju på mer ljusblått i vardagrum å turkost + lime men nu har vi både & så länge allafall;) Får se hur det blir med dom nya tapeterna vad som passar bäst å till kommande fotöljen/schäslongen;)


Har inte fått upp dom fina spetsgardinerna än dock, ska bli kul å se hur det blir om det passar bra;)


2010-05-19 - 15:27:02 Home/ Inredning | (1) kommentarer | Trackbacks ()

My beloved Shoes<3

Dom här älskar jag fullkomligen bara! <3<3 That´s all I have to say;)Every girl knows why;)


2010-05-19 - 15:20:38 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Welcome Home<3<3

Hur kan man annat än att älska den här vackra entren hem till oss? Så nöjd!<3<3Beautyful!

2010-05-19 - 15:17:08 Home/ Inredning | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Vår vackra hall!

Shit vad vackert det blir! Tänk vad två kloka huvuden kan göra;) Köpte den vackra lampetten på auktion<3<3 Föräskad i denna! Här kommer vi alltid känna oss hemma när man kommer hem å in....


2010-05-19 - 15:14:53 Home/ Inredning | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Forever!<3<3

Forever You & I!<3Dessa har jag valt själv bokstavsvis å ord för ord;)
2010-05-19 - 15:11:36 Home/ Inredning | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Nya Tavelisten<3

Nedanför den nya spegeln sitter denna vackra list=) Dekorationen nedan har jag gjort själv;)


2010-05-19 - 15:08:21 Home/ Inredning | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Chihuahua sängen väntar;)

Ser ni va sööt? Har till och med köpt ett mini halsband i Leopard päls till den tilltänkta valpen ;) Små leksaker å annat sött;) Leksaker är det vi som hittat på att hundarna behöver dock egentligen har dom inget behov av just mjukdjur å sånt utan det har vi skapat=)Men sött är det! <3<3 Mitt hjärta kommer inte va helt nöjt förräns jag hittat den perfekta chihuahua valpen till mig och oss<3<3<3

2010-05-19 - 15:06:50 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Maui på besök=)

Kära Maui kom på besök en sväng idag=) Jag orkade bara med en kort promenad idag då jag är sjuk men han verkade glad ändå. Fick massa pussar å kramar! Första gången han är här i nya lägenheten dock, han verka lite konfunderad minst sagt;) Men det har gått bra=)
Sålde byrån idag till ett äldre par även. Maui hälsa artigt när dom sa att det var ok gav jag honom klartecken så charma han dom direkt=) Sååå enormt go å söt! Love you! Här på kortet va han inte så glad på extra matte dock då jag precis sagt till honom att han inte fick springa efter änderna å ankorna i parken;) Men men det är inte alltid man kan få som man vill;)
2010-05-19 - 14:55:50 Friends & Family | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Walk in the park*^¨

¨Tagit den första promenaden i nya området sedan vi flyttat=) Så vackert häromkring! I love it! Tänk hur fint det blir när solen skiner med=) Love it! Idag har jag fått datorn å funka å kopierat det sista till den externa ifall hårdisken skulle pajja som den gjorde igår ... Ont i magen idag med å mår illa, men har ej spytt ,... än,... Ont i skallen med, känner mej helt matt, så har mest vilat hemma. Tog ut stackars maui en sväng med, fick lite frisk luft. Träffade flera små chihuahor som bor här i närheten=) Men det verkar inte så lätt å bli dagmatte åt sen sånn lite baby söt vovve,.. folk verkar rätt restriktiva när det gäller det men men...jag får drömma vidare om min egen voffe;) Jätte vackert är det allfall=)

2010-05-19 - 14:52:42 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Längtar efter en valp;)

Hej säger han=) Hoppas verkligen det finns någon som väntar på mig tills sommaren=) Nån som längtar efter en matte=)

Denna va tyvärr såld men men bättre lycka framöver troligen;)

2010-05-18 - 16:36:18 Hearth things | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Trevlig läsning från Babe;)

Fick även de här söta magazinet å tidingen! Wieee=) Vet inte vad jag gjort för att förjäna det men måste va för att jag är sjuk å förkyld? Bäddat ned mig i min lila & rosa sidenpyjamas i den stora fluffiga princessängen med laptopen å tidingarna å här tänker jag stanna ett tag;) Vad händer hos er?

Ha en skön söndag babes!;;;;;;;;;;;;)

2010-05-16 - 12:32:14 Just 4 fun | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Presentkort till Sex and The City premiären 2an=)

Jag fick även det här underbart rara presentkortet! WIeeeee!! Presentkort på Sex & The City filmen 2an + laddat med cash till snacks och annat mys! Wieeeee!!!! Gu va kul det ska bli!!! Måste kolla datum direkt! Någons om vet när den har premiär i jönköping å resten av sverige? ;) Jag har för mig att det var i slutet av maj nu va??;) Nån mer som ska gå??


<3<3Lovely<3<3


2010-05-16 - 12:29:09 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Underbar frukost på sängen;)


Imorse väckte mig hjärtat med härlig nybakad scones format som ett hjärta och super god fetaost och cremecheese+ färska grönsaker å nypressad apelsinjuice;)<3<3<3 Tack älskling! Vilken toppen morgon! Jag älskar dig! <3


2010-05-16 - 12:25:54 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Desperate Housewifes maraton*¨¨

WIeee! Vilken härlig dag trots ohärligt kallt kyligt skit väder utanför! Har inte hunnit se på tv på flera veckor! Missat massa massa av alla härliga serier som går =) Saknat DesperateHousewifes sååå, så idag har jag avsatt förmiddagen till att catcha upp med dom desperata husfruarna från Wisteria Lane;) lOVELY! Nr 16-18 har jag missat men while I´m at it kan jag ju se allihopa=) Right? Vem vet när jag har en stund över till det framöver ändå?=)Ha en fin eftermiddag och kväll! Bilder från kvällen uppdateras lite senare;) C- Ya! Puss!2010-05-15 - 14:22:38 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Frukost på Bernards <3


Finns det något bättre än en god frukost ute en lördag morgon? Helt underbart gott! Love it! Vilken härlig start på en härlig dag! I love saturdays!!<3<3<3


2010-05-15 - 14:15:24 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Brunch med hjärtat<3på Georges<3

Oyttigt god pasta intogs idag som härlig brunch med hjärat! Lovely!! Vi har sovit ut länge idag å bara myst hemma<3<3! Installerat nya tvkanalerna å fixxat lite hemma,ska snart iväg till jobb.=) Ha en fin torsdag everyone!

C-ya tomorrow;)

2010-05-13 - 12:58:31 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Hv killarna på besök=)

Några guldmedaljörer från Hv71 gästade scenen under kvällen & dansgolvet till alla unga tjejers förtjusning så bjöd dom på några danser;) Å skrev autografer till ivriga fans;)


Fint gjort av dem att närvara!:)


2010-05-12 - 22:27:47 Just 4 fun | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Balkväll<3<3<3

Hej! Har inte hunnit uppdatera er något idag, Sorry! Har varit i butiken och senn på bibblan hela dagen<3 Lånat massa söta chihuahua böcker å annan skojj läsning + fikat hos en väninna. Haft en toppen dag å Vilken härlig jobbkväll med! Det var Bal ikväll med min brukare=)<3<3 En så härlig kväll vi haft=) Toppen mat och dans i mängder tills vi blev så trötta å svettiga så vi knappt orka dansa mera.;) Hadde dom nya satinpumpsen med strazzroosetterna hela kvällen så det var inte så konstigt hihihi=)


<3Bal Outfit<3


2010-05-12 - 22:20:24 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Mina naglar är gjorda av:

Många har frågat angånde mina naglar & vart dom är gjorda.  Naglarna är gjorda av akryl och det är: MaI QUYEN IANNI på salong Moderna naglar i Jönköping som gjort dem så fina=) Hon är jätte duktig. En av de bästa i sverige enligt mig och många andra. Naglarna känns lika starka som gele och håller i flera veckor. Mai Quyen är bortrest nu 2 veckor dock men bokningar kan göras via salongen Moderna naglar.

 

2010-05-11 - 19:10:45 Makeup & Skönhetsvård | (3) kommentarer | Trackbacks ()

Every Girls Dream!

Stora härliga vita garderorber fulla av peruker, skor, shoebox, glitter, acessoarer, väskor, bälten och allt en princessa behöver;) Lovely! Har inte fått ordning i hyllorna helt men soon!

<3<3Beautyfull!!<3<3


2010-05-11 - 13:09:33 Hearth things | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Nya Bag hängaren<3<3

Denna vackra väskhängaren hittade jag på Åhlens tidigare i veckan, eller förra veckan tror jag;) Super för tunga väskor! Så egentligen ska den hänga i hallen men änsålänge hänger den som smycket å väskhängare på insidan av en av mina garderober=)
<3<3Stiligt!<3<3 & Praktiskt<3<3 Pärlhalsbandet fick jag av hjärtat när han varit på utbildning i sthlm, hjärthalsbandet i början av vårat förhållande och det rosa armbandet fick jag nyligen + det lila på allahjärtans dag.<3<3<32010-05-11 - 13:05:46 Home/ Inredning | (1) kommentarer | Trackbacks ()

<3<3Sminkbordet<3<3


Tillfälliga sminkbordet i sovrummet;) Mitt gamla laptop bord jag köpte när vi flytta in i förrförra lägenheten huset vi hyrde. Där fick både sminkbord och laptopskrivbord + stora garderober + stor säng plats,.. Men men nu finns det bara rum för sängen och ett litet sminkbord, men men jag gillar sovrummet as it is allfall! Nya tapeter kanske blir ett måste för att täcka alla dumma hål dom förra hyresgästerna gjort men men det får bli ett lite senare projekt, sminkbordet med;) Först måste jag nog rensa, en gång till! Bland alla mina skönhetsprodukter och makeup! Längtar tills allt är färdigt! Nagellackshyllan kommer bli sååå coool! Å mega spegeln vi hitta på fyndet på IKEA med;) Mer bilder kommer allteftersom;)


Mycket makeup?? Har mer....hmmm..... Hur mkt har ni??


2010-05-11 - 13:01:11 Makeup & Skönhetsvård | (1) kommentarer | Trackbacks ()

<3<3Nya princess sängen<3<3

Igår kväll satte hjärtat å jag ihop nya sängen som kom hemkört igår;) Wow! Så vacker å så skön! Men ojj va höög den blev!! Shisseeee! Man får nästan ha stege för att komma upp i sängen hahaah;) Naada det finns två lägen dvs två sänghöjder å vi tog visst den högsta nu;) Men men det går ju att ändra framöver om det skulle behövas^^ Inatt har vi allafall sovit som prinsar å princessor! Helt undbart! <3<3<3 Vilken skillnad!! Här kommer jag ligga och blogga mkt framöver och titta på härliga tvserier!! När jag inte sover vill säga;)Lovely! Kommer bli superfint med nya sängkappan till!<3<33<3


2010-05-11 - 12:52:42 Home/ Inredning | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Event och Roligheter i veckan:


MÅNDAG: Ikea hemkörning av Nya princess höga sängen + sängram och vackra mega spegeln
TISDAG: Modeevent + modevisning i en affär i stan + snacks mingel och networking
ONSDAG: Kicks lanserar sin nya affär. Kvällen bjuder på flertalet aktiviteter besök och behandlingar + bra priser. Kändis frisören Bobby närvarar bla.
TORSDAG: Zacke & Nikita besök här hemma;)Chihua mys ;)
FREDAG: MYSKVÄLL hemma<3<3
LÖRDAG+ SÖNDAG: Gymträning på Atlantis hårdpass med hjärtat + bubbel efteråt, Mat på stan, strålande solsken och solning på vätterstranden ihop med en picknickkorg & mitt hjärta

That´s it for now mina vänner;) Jag jobbar såklart varje em å kväll denna vecka förrutom helgen även .

Ha en trevlig måndag & en fin vecka kära läsare!


2010-05-10 - 12:21:59 Hearth things | (7) kommentarer | Trackbacks ()

^*^^KARMA*^^

Bokstavsorden har vi valt själva bokstav för bokstav och ord för ord;) Blir mer unikt och personligt så;) Vet inte om flera andvänder sig av denna kombo men KARMA för mig och för oss symboliserar det vi står för och det som vårat hem står för: Att det man ger kommer tillbaka på´ett eller ett annat sätt, kanske inte precis som man förväntat sig men på det sättet som är menat;) Så att ge är viktigt för oss you can´t receive without giving first;)<3<3<3Beautyful!
2010-05-10 - 09:34:42 Home/ Inredning | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Älsklingens fönster;)

Hjärtats rum har han inrett i grått silver och svart;) Så läckert med panelgardinera å den snygga gråa rullgardinen!
Lovely!


2010-05-10 - 09:31:06 Home/ Inredning | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Chabby Chic!


Den här hittade jag på en unik butik;) Så cool! Man klämmer fast alla räkningar i den;) Tack älskling för att du satte upp den så fint!!<3<3<3


2010-05-10 - 09:29:04 Home/ Inredning | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Nya ChabbyChic spegeln<3<3

Senaste inredningsköpet var denna vackra spegel;) Så vacker! <3<3 Jag är helt kär i denna! ;) Den passar så bra! Helt min stil! <3<3
!
Den behöver putsas lite med glasputs bara;)


2010-05-10 - 09:26:15 Home/ Inredning | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Hall projekt;)


Hjärtat mitt har varit en ängel! Köp ljustakar på Ikea och fixat det mesta här tills jag kom hem! Jag blev helt paff när jag kom hem från jobb imorse å satte foten innanför dörren! Det blev finare än jag någonsin kunnat ana! Ljustakarna,lampan och dom 3 runda boxarna är helt nyinköpta av honom=) Helt på eget initiativ=)Jag har kompletterat med KARMA bokstäverna,rosen + stenen med texten " You´re the best. Välkommen skylten hitta jag i en liten inredningsbutik å blomman med+ bokstäverna. Stenen är en present från hjärtat mitt. Annars har han placerat ut Hyllan å grejjerna själv=) Wow! Jag blev så rörd att jag börja gråta lite ;) Så vackert! Vilket välkommnande hem!!<3<3<3


Så otroligt vackert!!! Love it!! Det är inte helt klart än dock men snart;) Så kul att inreda! Å så kul att vi har lika stil jag å hjärtat mitt<3<3<3

2010-05-10 - 09:12:49 Home/ Inredning | (1) kommentarer | Trackbacks ()

<3<3Iron Man 2<3<3


<3<3len Avslutades på SF med Hjärtat, där vi såg Ironman 2<3<3 Toppen film! Klart sevärd! Action, drama och lagom romantik + spänning! Love it! 5 stjärnor av 5! Go See it <3<3Sexiga skådisar;)


2010-05-08 - 23:28:29 Just 4 fun | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Outfit today:


Kavaj i sammet, ljusa Jeansleggins me löööve! och svarta varma stövlar + scarf & söta pärlor;) Me Happy Happy helt nöjd efter dagens have to dooos! Lovely! Grymt skönt att jag snart är imål viktmässigt och kroppsmässigt även=) Så härlig känsla! Snart är jag back to my old self igen fast i en ny bättre version=)<3<3 Look at my legs!! Wow!!! <3<3


2010-05-08 - 23:22:41 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

En dag på Ikea=)

Hej! Idag slutade jag jobbet 10.00. Sov på mitt andra jobb=) Miss it! Kul att jag kan fortsätta hoppa in där då å då. Framöver kommer jag helt jobba inom behandlingsarbete men just nu så har jag fast där jag är som assistent. Trivs bra där jag är för tillfället=) Vid elva tiden åkte jag å hjärtat till Ikea och provade ut en ny säng och valde ny vacker sängram<3<3 Hög som en princessäng <3<3 Helt underbar! Det kommer bli sååå fint! Å ingen som ramlar ned i skarven i mitten längre å får ont=)<3<3 Shoppade fina gardinstänger å lite annat hemma fix med=) Till lunch blev det Ika med <3<3 Tycker dom har rätt okej mat där ändå,eller vad säger ni? Visst är IKEA toppen?? I love IKEA<3<3Lovely day!


2010-05-08 - 23:18:57 Everyday Life | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Journalist samtal...Hej! Just nu är det mycket som händer kring mig. Jag jobbar 70 tim denna veckan och kartongerna står lite överallt hemma, så jag har inte haft varken tid, energi eller möjlighet att uppdatera er här på bloggen. Jätte tråkigt men redan nästa vecka kommer jag kunna uppdatera bloggen bättre. Det som är mest aktuellt nu är att min mammas berättelse, och hennes död, mordet den 7e juni förra året kommer publiceras på måndag i aftonbladet. Journalisten som har hand om det ringde igår och alla syskonen har fått tillföra det vi haft och har att säga. Det kommer även spelas upp delar av det inspelade videoförhör som ägde rum innan dödsmisshandeln och mordet där mamma berättar om sin dödsångest och misshandeln som skett. Att göra mammas röst hörd en gång för alla så att det hela inte glöms bort och fallet stoppas undan i någon dammig låda känns jätte bra. Jag hoppas texten kommer beröra och nå fram och ut till många. Videon kommer definitivt nå fram med stor kraft tror jag. Den lämnar nog få oberörda.
<3<3<3I love you Mammi<3<3 4_ever<3<3

2010-05-07 - 09:03:29 Personligt | (1) kommentarer | Trackbacks ()

<3<3Princess Nikita<3<3


Har blivit extra matte åt två sötnosar sålänge en söt hona Nikita och en söt Hane, men minns inte hans namn.. Hihihi ni får ursäkta mitt rufsiga lort hår dock hihihi hann inte fixa mej innan ;)

2010-05-03 - 21:36:57 Hearth things | (10) kommentarer | Trackbacks ()

Nu fattas bara...


En liten söt princess chihuahua som snooskar runt här hemma med sina söta små tassar;) Får låna denna söta ängel så länge;) Ska kika på en nästa vecka;)<3<3


2010-05-03 - 21:33:59 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Lovely Lunch!


Härlig subwaymacka Spicy Italian är favoriten;) Vid hamnkanalen med baby i solskenet<3<3


 

2010-05-03 - 21:23:05 Hearth things | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Vilken underbar dag!!


Här har hjärtat å jag suttit och njutit på lunchen idag efter all flytt å städ å fix å stress idag så välkommnade oss dagen med vackert solsken;) Helt underbart! Vad jönköping är vackert!<3<3
2010-05-03 - 21:19:46 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Life in a box..; )


Lever i lådor än sålänge,... men men snart är allt på sin plats<3<3 Blir ju så när man flyttar...


2010-05-03 - 21:16:57 Just 4 fun | (0) kommentarer | Trackbacks ()

I mitt fönster just nu*:


Not Much hihihi bara en ensam rullgardin har vi... Får införskaffa fina gardinstänger imorrn å hänga upp våra vackra sovrumsgardiner=)<3<3<3 Älskar dom nya chabbychic bokstävsorden!! Vi har valt dem helt själva;) Alla ska dock inte stå på samma ställe fler bilder kommer när det är klart;) Visst är dom helt underbara?? Grodan är sååå söt med och rosorna å guldsmyckeshanden<3<3<3Lovely!!<3<32010-05-03 - 21:13:33 Hearth things | (1) kommentarer | Trackbacks ()

What a mess!!...


Shiiisee vilken röra!! =SS Visste inte att jag ens hadde sååå mkt kläder....=SS

2010-05-03 - 21:10:20 Just 4 fun | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Every Girls Dream ...<3<3<3


Sååå underbart att ha fina stora garderober igen!!<3<3=) Toppen! Har inte hunnit göra iordning alllt än dock fler bilder när allt är klart kommer sedan, men här är en sneak peak;)


 

2010-05-03 - 21:06:43 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Princessrummet är på G<3<3


Sovrummet kommer få bli mitt egna krypin fast vi sover här båda två såklart=) Men hjärtat har ett eget rum =) Å jag får ha alla mina rosa söta tjej prylar å makeup å acessoarer å kläder + skor här=)=) Har fått min första riktiga egna skogarderob!!!<3<3<3 Heaven!! WIeeeee! S´åååå lycklig!! Såhär såg det ut igår dock.. messy,.. Men men senn montera vi upp sängen å´jag har hängt in alla kläder å börjat placera ut alla saker på rätt ställe=) Känns underbart skönt att komma iordning <3<3<3 Kommer bli sååå fint här!!<3<3<3<3 Vi kommer att trivas sååå braa!!<3<3<3

2010-05-03 - 21:03:03 Home/ Inredning | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Full fart med flytt!


Pust å stöön å suck!! Vilket hästjobb vi haft med packning och städning och flyttning av denna flytten å lägenheten huwaaa va hemskt å stressigt det varit!!  Man inser inte hur mkt jobb det är förrän man är mitt i det!!=//Men men 
fint blev det!  Å de är huvudsaken! =) Fick hjälp av söta S även. Vi tog hjälp av städfirma med kök och badrum + lite små saker men flyttade allt själva. Hjärtat å hans kompis å jag bar hela gårdagen å idag... Men men nu är allt på plats å nycklarna lämnade=) Nu börjar det roliga*! Bilder kommer på nya lägeheten...

2010-05-03 - 20:57:59 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()