Update Onsdag


Update: Jag mår väldigt bra och njuter av livet igen=)Våren är här och solen som tittar fram gör sitt såklart, men även de ljusare kvällarna & siffrorna på vågen som fortsätter peka nedåt=) Synd inte riktigt på det här kortet men 5 kg - ligger jag på nu=) & Det fortsätter nedåt! Så jag är jätte lycklig! Inte bara för det utan för att det mesta flyter på! Ett och annat bakslag får man räkna med men annars tycker jag det flyter på bra=) Det har varit ganska stressigt inför flytt och med allt men nu börjar det lugna ned sig som tur är=)

Denna veckan jobbar jag em/ kväll och i helgen 2 dagar, men inga heldygn=) Så nu på förmiddagen ska jag passa på att bara vara å försöka ta det lite lugnt. Har sparat över alla bilder, musik å videos till nya hårdisken=) Yeey! Tar sin tid att föra över allt men så värt det=) Då vet man att det är skyddat på en till enhet¨¨

Ha en underbar Ondsdag å lilllördag nu kära läsare!





2010-03-31 - 10:57:40 Everyday Life | (2) kommentarer | Trackbacks ()

På tiden! Äntligen en snygg bra Extern hårdisk!


Wieee! Äntlligen en snygg Extern hårdisk till min älskade Laptop! Matchar perfekt till min lila! 500GB blev det med inrådan av älsklingen. Känns som jag tillhör den sista som inte backat upp å sparat allt på laptopen externt. Har längtat efter denna dock !Så nu är det bara å sätta igång å spara alla fina kort jag har på datorn å annat viktigt med Nero Back it Up 4! som ingår till denna=) Får se om jag fixar detta själv dock, jag ska försöka, det kan ju inte vara så svårt va? Wish me luck! Pirr Pirr!

2010-03-31 - 09:18:26 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Brännmärke på kinden=/


Brännmärkt på kinden av min locktång=/ Då jag skulle hjälpa 3 tjejer att locka håret på festen å någon krama mej samtidigt... Hmmm... Smart? No... Ont? Japp... Den överta Huden har börjat flagna och det ser ut att läka bra dock... hmmm hoppas verkligen inte det blir nått ärr bara...

2010-03-29 - 12:35:20 Everyday Life | (7) kommentarer | Trackbacks ()

Just Relaxe^^^....


Varför ska det här vara så svårt? Att slappna av och ta det lugnt? Varva ned? Det händer så otroligt mycket kul i mitt liv just nu & massa spännande saker att jag inte kan varva ned....
 Igår när hjärtat å jag var på Atlantis Spa å han fick sin ansiktsbehandling, så satt vi i bastun efteråt å jag fick total panik å bara ville därifrån. Samma sak när jag inte gör någonting.
Den här inre stressen å driven har alltid styrt mig. Många säger att denna inre driven å go:et i människor och strävan framåt hela tiden utmärker driftiga ledare personer. Dom nöjjer sig aldrig med det näst bästa utan maximerar alltid sina prestationer och strävar alltid högre och längre fram. Driven gör en väldigt fokuserad när det verkligen gäller även men det är både plus och minus med denna personlighet. Kan man inte hantera mellan lägena å hitta sitt inre lugn kan det lätt gå över styr & resultera i att man bränner ut sig eller går in i väggen. Så att öva sig på att bara vara och varva ned är jätte viktigt. Jag ska se till att  bättra mig när det gäller detta=).
Det gånger jag kan slappna av är hemma ensam i badet då jag släcker ned och bara är så det är vad jag ska öva mig på mera framöver=) Att bara vara trots stressen å allt kul som händer just nu!

2010-03-29 - 10:55:00 Tänkvärt | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Ser inget problem i att ha städhjälp^^

 

                 
Hur skönt är det inte att ha disken färdig såhär när man kommer hem en fredag eller lördag=) Och eftersom varken jag eller hjärtat är vidare duktiga på att diska har vi städ och diskhjäp en gång i veckan hemma. Det borde alla ha! Underlättar så när man inte har varken tid eller diskmaskin hemma! Besparar oss från en massa onödigt tjaffs och hängigt humör å gnäll. Så igår var S här och hjälpte mig med disken städninge och att sätta ihop lådor inför flytten=) Toppen! Tusen tack S! You´re an lifesaving angel!


 

2010-03-28 - 13:27:35 Hearth things | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Outfit today*^¨


Nöjd å glad Areeyanna efter en förmiddag på stan ihop med älskling;) Tack hjärtat det var en toppen ide´! Helt klart värt å studsa upp tidigt ur sängen för;)


2010-03-27 - 14:38:33 Areyanna tipsar | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Stormtrivs som fisken i vattnet!


Så enormt vacker butik! Jag passar verkligen in i färgerna;) Lovely! Synd jag har shopping förbud innan vi flyttat dock hihi hur det gick idag får ni se lite längre fram i eftermiddag;)

2010-03-27 - 14:35:04 Shopping<3 | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Underbara Frukostbuffe´


Finns det något mysigare å lyxigare än härlig Frukostbuffe`ihop med den man älskar en lördags morgon? Naa I don´t think so! Lägg märke till hur sött hjärtat lagt i flingorna å fröna i filen även;) Supersött hjärtat!


2010-03-27 - 14:26:47 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Vattenmelon klubba^¨


Titta vilken söt Godisklubba jag hittade i en affär! Fick bli en söt present till min underbara vän Madelene! <3<3 + en duschcreme<3<3 Tack för att du finns gumman!<3<3


2010-03-27 - 14:22:07 Friends & Family | (0) kommentarer | Trackbacks ()

För att Du är Guld värd!


Detta fick hjärtat mitt när han vaknade imorse<3 Ett presentkort på Atlantis SPA med valfri Massage eller ansiktsbehandling och söta små chocklad hjärtan i guld. You Mean the world to me! Jag älskar dig!

2010-03-27 - 14:19:34 Friends & Family | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Storstädning både på In och Utsidan!


Vårstädning pågår hemma för fullt! Jag njuter i fulla drag av att slänga massa skräp och rensa bland alla saker å packa inför flytten! Det blir storstädning både på insidan och utsidan hemma här idag! Jag kör igång med storstädning av insidan med Methodrainedetox även! Har inte hunnit ta ett nytt kort på den nya flaskan men såfort jag öppnat den lägger jag in ett nytt, kör på¨en ny underbar smak med renande och hälsobefrämjande härliga tranbär och hallon! Lovely!! Detox tycker jag bör göras 4a gånger per år! En gång för varje årstid! Härligt! Nu kommer jag få ännu mer härlig energi å ny kraft!

2010-03-26 - 10:15:38 Hearth things | (5) kommentarer | Trackbacks ()

Ansiktsbehandling i em^^




Djuprengörande Ansiktsbehandling bokad idag=) Gymmet hadde special erbjudande på alla behandlingar så det kan man ju inte missa=)Var evigheter sedan jag gick på salong och lyxade till det med hudvårdsbehandling!=) Synd bara att det är klockan 17.00 och klockan 19.00 är vi bortbjudna till vänner till oss. Hmmm undra bara hur man ser ut då hihihi;) Men men går inte att göra något åt då jag inte hunnit boka om den å är upptagen med underbara maui idag=)Wish me luck!



 

2010-03-26 - 08:11:52 Makeup & Skönhetsvård | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Myskväll med Maui å Maddis*¨¨


Haft en jätte mysig kväll igår efter jobb med Söta Maui å Madde=) Finns ingen mysigare sötare vovve! <3 Vi sakna er så mkt att Vi köpte med oss pizza och åkte förbi å myste å busa lite !Super! Börjar jobba först vid 09.00 idag då jag ska iväg på kurs ett par timmar. Senn blir det jobb i eftermiddag å ikväll. Imorrn är jag ledig dock! Yeey! Äntligen ska jag hinna tvätta! Å fixa lite hemma=) Å packa mera=)  Senn på kvällen är vi bortbjudna till vänner^^ Toppen! Den här helgen kommer bli kanon! Ha en super torsdag nu!

2010-03-25 - 07:58:22 Friends & Family | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Sex and The City maraton!


Hello hey=) Helgen har gått fort as always, sorry för dålig uppdatering i lördags å igår. Jag var helt slut å tiden bara sprang ifrån mig.  Har haft en toppen helg dock=)I lördags blev det mysigt Sex and The City Maraton med söta Maddis allafall.  Tack gumman för en toppen kväll! You´re the best ! Tycker den serien är så härlig med! Finns så mkt man kan känna igen sig i som tjej=) Och serien bjuder även mkt på sig själv=)Hann lite gym träning med både i lördags å  i söndags =).  Så vågen fortsätter peka nedåt=) Yeey! Jobbat tidigt idag, upp vid 04.50 imorrn med så det blir tidigt ikväll, men jag återkommer=) Ha en toppen kväll!


 

2010-03-22 - 19:13:06 Hearth things | (5) kommentarer | Trackbacks ()

Världens godaste biff!


Hjärtat åt fisk medans jag åt den godaste Nötfärsbiffen ever! Paprika och vitlökskryddad ´basilika och parmesan! Till fick man super god tomatsås med vitlök och ugnsbakade klyftpotatisar med olik och paprika sallad=) Ser så enkelt ut men ändå så enormt gott!

2010-03-20 - 15:36:49 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Lovely Pool!


Super lyxiga pooler fanns det gott om å massa söta badankor!Synd det är så mkt jobb med att ha egen pool å skötsel å dolda kostnader folk inte tänker på oftast.

2010-03-20 - 15:34:01 Home/ Inredning | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Elmia mässan Hem & Bo mässan 2010*


Haft en superförmiddag på Elmia mässans Bo mässa med hjärtat idag=) Dessa söta tjejer vinner helt klart min röst å vote för bästa utställnings del! Super härliga inrednings grejjer!


2010-03-20 - 15:30:00 Home/ Inredning | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Biker handskar=)


Höll på att glömma de här idag när vi skulle iväg, de viktigaste av allt!;) Så enormt läckra! Köpte dem i julas långt långt innan våren var här å jag köpt jackan men men blev ett kanonkap!  Lovely!


2010-03-20 - 15:27:24 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Outfit today;)


Svart och nitar + nya skinnjackan fick det bli idag påväg till Hem & Bo mässan på elmia i förmiddags=)
Sååå enormt skönt att snön börjar försvinna så man kan ha höga skor igen utan å ramla omkull varje gång!

2010-03-20 - 15:25:08 Everyday Life | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Wiie! Äntligen!




Wiee" Äntligen har jag fått tillbaka min vanliga mobil!! De har bytt displayen så nu är den super fräsch! =) Allt annat var kvar som bilder, spel å sms dock=) Toppen!! Lovely! Supersött blev mobilsmycket till även<3<3 Nu inser jag vilken toppen telefon jag har! Efter att ha haft en urkass urbota dum lånetelefon som va söndrig! Så känns min egen som rena drömen! Så enkel å navigera i å så snygg å bra!! Love it! Jag ska aldrig mer klaga på den jag lovar!















2010-03-19 - 19:29:42 Hearth things | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Shopping=)


Vacker spetstopp både i svart och vitt=)<3<3


 Enormt snygga på=) Spets är hett i vår en klar favorit!


Tuff lång t-shirt med coolt strass tryck i svart/vitt


Tufft Grått linne med tajt nederdel och snygga nitar=)

2010-03-19 - 19:18:20 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Resultatet från frissan=)


Beautyful! I just feel so satisfied! Äntligen ett äkta leende och leende ögon! Det känns helt underbart! Lite kortare än jag brukar ha, och lite mer slitet då jag fick fixa till färgen lite men annars helt underbart<3 Nu känner jag mig som mig själv igen. Kanske låter weird men jag är så van att ha löshår å exstensions, långt hår att jag inte alls kan trivas längre i kort hår. Tack till super söta "Sofie!" på salong Hairtime! You´re a lifesaving angel!

2010-03-18 - 11:49:34 Glitter & Glamour | (8) kommentarer | Trackbacks ()

Kodnings hjälp??



Aaaaah! Jag blir tokig!! Jag kan inte get my head straight on this! Jag får inte kodmallen att funka! Nått har hamnat fel och ställt till det i menyn så den åkt ned---> senaste inläggen har hamnat på sniskan=/ + att det kommit upp en text ;onFocus="this.value=''; this.onfocus=null;">Push it Babe<3 I kommentarsrutan som inte ska vara där!! Hittar inte riktigt vart det blivit fel och hur?? Finns det någon snäll själ som vet hur jag kan fixa till det så det blir snyggt igen?? Tacksam för hjälp=)


2010-03-18 - 09:43:42 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Packa Packa!!


Shiiiiseeee!! Vad mycket vi har att göra nu, eller jag har att göra nu vill säga. Känner mig så stressad! Så fort hjärtat gått upp på morgonen till jobb kan jag inte somna om utan måste gå upp genast å sätta igång. Tur vi fick kartonger från jobb även=) Tror vi har 15-20 st nu;) Toppen! Bara å sätta fart! Har inte hunnit ta kort på håret hadde inte med kameran igår, stor miss! I know, men men får ta ett senare idag. Har så mkt att fixa innan flytten nu. Men håret blev super fint! Tusen tack till söta Sofie på Hairtime för ett toppen jobb med mitt hår! Det blev helt underbart! Bilder kommer i eftermiddag såfort jag hinner;) Ha en fin dag everyone!

2010-03-18 - 09:08:29 Everyday Life | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Pirrigt! Off we go!


Wieee! Snart är det dax!!! Spännande!! =)=)=)För er som inte klurat ut det än så ska jag till salongen vid 10.00 och sätta i nytt hår=)Såklart jag kan göra det själv med som du Jennie men naaaw det blir mkt bättre när jag gör det på salongen+ att det är  så skönt å kunne sitta å slappna av när man blir fin samtidigt=)Ser fram emot mina långa lockar igen! Clipps funkar inte riktigt för mig då jag går upp så tidigt å aldrig orkar sätta i det. Till våren blir det här super fint! En extra sporre till min fortsatta viktminskning även=) Ha en underbar onsdag everyone å wish me Good Luck!
Ska direkt till jobbet senn så vi ses senare i kväll så får ni se resultatet=)

2010-03-17 - 08:19:58 Hearth things | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Bling Bling=)

 



Bling Bling jacket! Kommer bli dösnygg till mina vita high heels!


2010-03-16 - 16:27:50 Hearth things | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Baksidan=)






Den här vita tuffa skinnjackan äger=)  White is the New black när det gäller skinnjackor i vår.
Superhett med vita skinnjackor i vår å sommar=)

2010-03-16 - 16:25:20 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

White leather jacket=)


Det här blev min present idag då jag gått ned över 4 kg nu=) Wow! Härligt! Känns toppen! Dö läcker jacka nu till våren! Kärlek direkt!

2010-03-16 - 16:23:30 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Happy happy!


Wieee!! Kilona fortsätter att rasa=) Jag kan knappt tro det är sant=) Känns så härligt! Det här måste vi fira!!


 

2010-03-16 - 16:18:56 Everyday Life | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Suprise!

 




            
Wiee! Äntligen har jag bokat tid för....!! Det ni;) Det här ska bli sååå kuul! Som jag längtat! Imorrn klockan 10.00 blir det av! Vad som händer då får ni kika in å se imorrn=)

2010-03-16 - 12:30:19 Areyanna tipsar | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Missing my long nails..


Saknar mina långa Naglar=/ Kan ej ha så långa när jag jobbar, men men till sommaren å semestern åker dom på igen;) Dags för dom snygga pälshandskarna snart med nu;)

2010-03-15 - 16:52:12 Hearth things | (3) kommentarer | Trackbacks ()

Next Projekt: " Back Tattoo"


Vissa tycker att man märker sig för livet andra att man uttrycker sin personlighet? Ser du tatueringar som ett konstverk i sig självt? Mitt nästa projekt och mitt första tattoprojekt kommer bli en ryggtattoo. Exakt vad motivet blir får ni se, men jag kan säga så mkt att det blir mäktigt och riktigt powerful! Egendesignat nästan helt;) Så håll utkik här på bloggen framöver! Själv tycker jag tatueringar på killar är riktigt läckert, men få och snyggt gjorda på tjejer är snyggast. För många eller dåligt ritade är ingen hit. Har du nån tattoo?=)

 

 

2010-03-15 - 16:49:22 Hearth things | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Världens vackraste ord^¨


Såhär har jag legat hela dagen igår och idag. Jätte förkyld. Inte orkat sminka mej eller fixa håret eller någonting. När jag rest mig upp ur sängen på morgonen och går mot badrummet står håret åt alla möjliga håll;) Hjärtat mitt sträcker sina armar runt mig och säger: " Du är så vacker! Såå enormt söööt är du! Han ler och säger : " Jag älskar dig för den du är" Det måste vara det finaste man kan få höra. När man känner sig som skit och ser ut därefter;) Att man är det finaste som finns för någon ;) även då;) Tack älskling! Du är det bästa som finns! Jag älskar dig mest av allt!<3<3

2010-03-15 - 14:11:04 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Best friends;)


Whenever I´m down you make me shine
Whenever I´m blue you make me laugh
Whenever things seems dull you make it all fantastic and fun
Whenever I feel alone you´re company makes me feel athome
Whenever the sun stops to shine you shine with you´re love on me
Whenever Life feels full of surprises you always make me feel safe
In your Company Maui I always will feel GREAT!<3<3<3

2010-03-15 - 13:59:18 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Sunshine;)


På en bänk i solskenet;) Änglasol och vackraste sällskapet;) Härligt!

2010-03-15 - 13:48:43 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Mäktiga träd^¨


Så vackert! En så perfekt vårdag! Jag tar tillbaka allt jag sa om den hemska mängden snö ;) Naturen är så vacker när snön gnistrar i solskenet och vårsolen! Känns så viktigt att ha nära till naturen där man bor. Vi har haft turen att bo nära vackra parker och natur. Vid flytten nu kommer vi ha nära till ännu en vacker park ;) De vackra sandbankarna, Vättern och stan på samma gång;) <3<3


2010-03-15 - 13:46:21 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Världens vackraste dag!


Så här vackert har maui å jag haft idag=) Jag vaknade med feber och hosta dock så sov länge ända till 11.00 nått. Maui fick sin mat å senn släpa jag mig ut. Det ångra varken Maui eller jag, vädret är helt underbart! Så vi har haft världens mysigaste vårdag=)

2010-03-15 - 13:41:25 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Godis svampar!


Den här favvo godisen har hängt med länge, fast jag gillar de rosa bäst så klart;) Malaco!

 

2010-03-14 - 17:20:04 Just 4 fun | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Tagen...


Både av filmen i fredags och av förkylningen & febern.

2010-03-14 - 15:21:05 Everyday Life | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Filmtips " Soraya M. "


Den här filmen såg hjärtat å jag i förrgår .. Det måste vara en av de hemskaste verklighetsbaserade filmerna jag sett! Terrible! Men så sann, .. Den handlar om manlig tyrani, hedersrelaterat våld och när religion går för långt  och männsklig tortyr. Den är hemsk men sann.
Jag vågade inte titta i slutet för jag grät så mkt.. Efteråt inser man hur bra vi har det i sverige och hur illa det kan sluta när många människor väljer & tar så ödesdigra beslut &  handlar så felaktigt. Det är ett sant och mycket verklighetstroget porträtt av hedersrelaterad våld och kvinnoförakt. Jag hadde velat strypa den som gjort detta..,.. 
Det var inte så länge sedan min kära mamma blev fråntaget sitt liv och den här filmen även om den inte handlade om exakt samma sak så hadde den många likheter. Det är ofattbart och obegripligt hur detta kan få ske?
Jag kan inte förstå hur någon kan göra något sådant emot någon överhuvudtaget och jag kan inte förstå att detta fortfarande händer i andra länder. Det får en verkligen att tänka till på vad som är viktigt och inte och på hur lyckligt lottade vi är.
Vi får leva i ett fritt land fritt från religiöst förtryck och tvång och fritt från svarta slöjor.
Våldet existerar även här dock, mer än vi kan ana. Härom veckan hadde vi en kvinna som blev utsatt just för grovt hedersrelaterat våld i området där vi bor nu. Mina tankar går till henne och dom andra kvinnorna som lever i detta. Det blir så påtagligt när man ser något sådan här dock. Helt sjukt.... Jag önskar att jag kunde göra mer för dom här kvinnorna<3<3

2010-03-14 - 15:19:21 Tänkvärt | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Favorit spelet på Ipoden¨¨


Måste helt klarta vara " Bejeweled! I love it! Helt klart! Gammal favorit senn man var liten! Fast då fanns den på datorn;) Diamonds are a girls best friend;) Right;)

2010-03-14 - 15:04:17 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

I´m addicted to:


Bookworm på hjärtats Ipod Touch;) Snacka om addictive! Jag som älskar engelska ord! Så skojj spel! Men akta er för att testa det ni fastnar lätt;) Ingrid du skulle gilla det med, man samlar ord i ett bibliotek i olika kategorier och får olika titlar som " assistent librarian" Clerk eller " Librarian" hihi;) Skit kul!

2010-03-14 - 15:00:58 Just 4 fun | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Att göra "ingenting"..


Är inte så lätt=/ Ligger förkyld hemma nedbäddad i pyjamas å filtar + dom fluffiga rosa tofflisarna;(;) Mysigt en stund men senn blir det lätt tråkigt, .. Hmm,.. Tur jag har min laptop som sällskap allafall;) Nu ska jag försöka krya på mig tillräckligt så jag kan jobba imorrn eftermiddag;) Skönt att inte ha något speciellt som måste göras just nu" allafall;)

2010-03-14 - 14:57:38 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Dagens planer!




Morgonstund har guld i mund! Yeey! Känner mig helpigg å utvilad trots förkylning å att jag vaknade runt 8:a tiden! Dags å sätta fart!;)

Up for today:
* Lägenhetsvisning nr 3 den sista
* Hämta den vita kappan på kemtvätten
* Fixa disken
* Ta ett långt skönt bad, minispa hemma
* Lämna tillbaka filmen från igår
* Lägga in nya låtarna från Itunes på ipoden
* Testa nya laptopskyddet
* Välja externhårdisk
*Fortsätta packa
* Kväll: Suprise! Well vad som händer senar återstår att se=)

Ha en fortsatt underbar lördag!

2010-03-13 - 10:24:49 Everyday Life | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Snacka om bråttom!


Igår eftermiddag när jag skulle sätta in mina linser så blev jag helt paff. Vad konstigt? Min högra lins är ju konkav i formen lite då jag har ett litet brytningsfel där? Men till min förvåning var både linserna tunna å runda? Jag trodde jag såg i syne, men senn kännde jag att det inte var mina linser i ögonen. Det var min sambos! Shit han måste ha tagit fel på morgonen och tagit mina av misstag !Det konstiga i detta är att han inte märkt det förräns jag berättade det på eftermiddagen! Å knappt då, .. Och jag såg bra med hans linser med även om det blev fel. Inte bra inte bra, .. Men men vi har olika färger på linsetuina så de inte ska blandas ihop av misstag, .. Men men ibland händer det tydligen lätt olyckor ändå. Well well ingen skada skedd än allafall. Nu har jag mina å han sina allafall.... Snacka om weird scenario...

2010-03-13 - 10:06:35 Just 4 fun | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Puss på er!


Nu är jag ledig i 3 ½ härliga dagar! Wieee! Vi har den sista lägenhets visiningen imorrn dock men men det går nog bra=) Verkar som vi får lägenheten uthyrd det datumet vi flyttar in i den nya allafall=)=)=) WiiiiEEEE! Härligt! I knew it! Things can only get better from here! Ha en toppen fredag everyone! Caus I will! Nu ska jag fortsätta mysa med maui å senn ta ett skönt bad, å hämta ut min vita kappa på kemtvätten! C- Ya!

2010-03-12 - 12:12:44 Everyday Life | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Happy Birthday to me...


Hänt igår? Jag fyllde 27=) Hann inte blogg efter jobb dock, jobba tidigt 06.00 - 15.40. Fått min älskade sambos förkylning så jag kröp ned i säng, å han jobba sent till 21.00 så vi får fira i helgen istället=) Men så mkt att fira är det ju inte när man blir halva år, jämna är nog mer att fira^¨ Anyway, igår va en riktig olycksfödelsedag men det gör inget, för jag hinner fylla så många fler gånger=) Å alla andra mina födelsedagar har varit helt underbara så! Tack för den vackra smyckeshållaren hjärtat dock! Super fin! Såå jag! I looove shoes!!!

2010-03-12 - 12:03:20 Areyanna tipsar | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Kvällsmys^¨


Hur kan man inte gilla tacco med grönsaker, cremefraiche och grönsaker i pitabröd? Det frågade jag min sambo häromkvällen när jag lagat det till oss=) Ett tips: värm dem krispiga i ugnen! Yummy!!

2010-03-12 - 11:58:28 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Världens finaste!


Finns ingen gosigare å mer tacksam hund att ha att göra med! Finns ingen mer underbar hund än Maui! You´re the best! I love you sockersötaste! Helt underbar har han varit idag! Gosat å busat massa massa, å krypit ned med huvudet å busat när jag torka håret med hårtorken, nyfiken å sååå go!! För att inte tala om sååå enormt söööt! You make my day Mjau!<3<3 Jag är så glad att du finns!

2010-03-12 - 11:54:53 Friends & Family | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Sjuk snossis att ta hand om<3


Hjärtat har feber och hosta, så han behöver lite extra care idag och har fått lite extra snoss och omtanke i helgen=)<3<3<3 Ska ta se till så du blir frist ASAP älskling=)

2010-03-07 - 13:33:21 Friends & Family | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Planering!


Inför nästa vecka! Hoppas den inte blir lika hektiskt som denna som varit dock, men men nu känns det lättare med en riktigt bra kalender. Nu är det värsta över=)Nu är det bara att se framåt å sätta upp nya mål=)

2010-03-07 - 12:32:54 Home/ Inredning | (8) kommentarer | Trackbacks ()

La Vie En Rose^¨


Ingen aning om vad det betyder eller vilket språk det är med det låter som latin? Nån som vet vad texten betyder? ;) Söt var den allafall! Fint att ge bort till någon man tycker om! På chockladen står det " For you are always on my mind" <3<3 Sååå enormt söta!!



2010-03-07 - 12:30:48 Hearth things | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Nya rosa kaktusen^¨surviver


Ny favorit blomma som får ersätta min vackra hjärtblomma jag hadde innan som blev attakerad av dammsugaren innan, .. Hitta denna igår! Kärlek vid första ögonskastet! Den här kan jag omöjligt ta död på!!  This one is a keeper a surviver;)Lola heter hon;)

2010-03-07 - 12:27:40 Home/ Inredning | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Älskade sminkborstar!


Älskade sminkborstar! Rengjorda och fina i sin påse! Ett måste i badrummet! Rena sminkverktyg är så viktigt å rent där man har sina hyygien grejjer. Annars samlas det ju massa bakterier som senn hamnar i huden, ..så tjejer ni som slarvar med badrumet å städningen här, tänk om!


2010-03-07 - 12:24:07 Makeup & Skönhetsvård | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Bathroom!


Å det är kliniskt rent! Jag skämtar inte! Finns det något jag avskyr hos folk så är det lortiga badrum! Det är så viktigt att hålla det rent! Kan inte fatta att vi inte städar så här noga oftare dock! Kliniskt rent kan man inte ha jämt men fräsch å snyggt;)

2010-03-07 - 12:20:52 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Preparing!


Fixat med det sista förberedelserna inför visningen idag av lägenheten, fick ställa klockan tidigt å fixa alla tvätt, vika å grejjer å hänga, å städa å fixxa det sista. 3 tim tog det, .. Att jag inte bad om mer hjälp när jag kunde, .. Hmm men men nu är det klart!=) Å visningen är klar med^¨ Det gick kanon=) Så Way the go Me!! Å älsklingen som hjälpte mig med det sista¨¨<3<3



2010-03-07 - 12:18:33 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

´Lyx mackor!


Varken älsklingen eller jag orkade äta nån riktig kvällsmat idag så det blev smarriga mackor istället. I love advocado,philadelpia, fetaost och räkor! För att inte tala om äggmackor! Brödet var supergott med! Å ostrullarna toppen goda! Lyx! Nu blir det sängen strax.  Det har varit en lång dag! PJuhh! Hjärtat har varit sjuk å jag har haft migrän och spytt i 6 tim innan medicinen stanna kvar å hjälpte=( Trodde verkligen jag skulle dööö=( Så ont hadde jag i skallen...å kroppen,.. så svag blev jag.. + Att vi städat inför visningen av vår lägenhet imorgon förmiddag^ ( Med " vi menas " jag å vår städerska"eftersom hjärtat varit sjuk.Å jag har tvättat 8 maskiner idag med tvätt till mig och hjärtat, .. + att vi handlat. Hmm, mycket idag, men men nu är det nästan helt klart och båda mår lite bättre=) Så det blir skönt å snooska ned i sängen nu=)Å drömma söta drömmar i sidenlakana¨¨Sweet dreams!

2010-03-06 - 23:21:35 Everyday Life | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Hemma pyssel " Buisness book"


Äntligen en ny snygg funktionell kalender! Har letat överallt efter en rosa, helst ljusrosa men den här är snygg med=) Å lagom stor! Mitt minne är som en guldfisks! Så den här är toppen med exakta klockslag och en "to do list spalt på varje vecka" + söta ordspråk.  Det var hjärtat mitt som kikat ut den till mig=) Så den köpte jag idag=)Det står 2010 på den med men det syns inte på bilden här. Jag tänkte pimpa den med lite glitter för att få den lite mer Areyanna personlig<3<3 Efter bilder kommer imorgon=)

2010-03-06 - 23:07:54 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Tjejmys^^


Tjejmys med söta väninna A och M=) Tack för en toppen mysig kväll tjejer! Ni är guld värda<3<3

2010-03-06 - 23:01:55 Friends & Family | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Outfit today!


Outfit idag- Kofta , jeans leggins, långt linne, rosettskärp, pärlöronhängen, armband och vita stövlar. Längtar så till våren!  Då kan man äntligen ta fram alla härliga ljusa stövlar och öppna stilleter å härliga skor! Längtar längtar! Men men fram tills dess får de bli de svarta, Ha en skön fredag nu!

 

2010-03-05 - 11:40:35 Personligt | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Today I feel fab!


Yeey! Äntligen fredag! Å helg! Jag är ledig hela 3½ dygn! Hurray! Massa härlig quality time med bejb, träning och vänner! =) Today it all feels fab! La i lite toning i håret och lockade det =) Nice! Nu blir det lunch med söta väninnan J på La Dolce Vita( Det ljuva livet ) Tror jag det står för? Ha en underbar fredag everyone!

2010-03-05 - 11:38:07 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Vårstädning hemma! Rosa galgar^¨



Börjat städa hemma inför visningen, inhandlat nya galgar i rosa så alla nya kläder får plats i garderoben inför visningen. Älskar för övrigt när allt är organiserat i färger och temat och allt på sin plats och i sin ordning hemma. Så det känns skönt å fixxa iordning. Men det står en hel full tvättkort i hallen + att det är en hel del att börja organisera å fixxa hemma och visningen är på söndag så. Det blir mycket tvätt och städ och förberedelse i helgen=/=)

 Känns både kul och inte kul hihihi, visningen blir kul såklart. Vi ska klämma in ett besök på Mio å Jysk med=) Å kika på en ny soffa=) Det blir skojj! Har inte bestämt mig än för vad jag tycker om de här rosa galgarna i siden än dock? Vad tycker ni? Dom är lite repade nedtill så de ska isåfall bytas, eller kanske väljer jag de ljuslila. Dom kostar allafall 99:- för 5st på åhlens.

2010-03-04 - 11:31:58 Home/ Inredning | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Dioraddict Lipglow awakening ^^


Ny favorit i handväskan är såklart Dioraddicts nya lipbalm " lipglow" som har ett skyddande spf 10 och vårdande mjuka ämnen som får läpparna att gnistra=) Ger en jätte fin rosa lyxig känsla och nyans^^Helt klart en ny favorit från Dioradict serien! Stort plus även för den lyxiga vackra hylsan<3

 

2010-03-02 - 13:52:01 Makeup & Skönhetsvård | (0) kommentarer | Trackbacks ()

It´s a beautyful day!


Solen skiner högt utanför och snön gnistrar och lyser upp i sitt vita härliga! Det här är nog första dagen på länge dock som jag uttalat mig positivt ang snön! Igår var värsta snöstormen när jag sluta jobb på morgonen! Kontraktet till nya lägenheten skulle skrivas men blåste iväg från oss!! Daaah!! Det var bara å ge sig ut efter å jaga det! Hmmm men men kontrakten blev skrivna så nu har vi en ny lägenhet om 2 mån=)=) Lovely! Idag blir det jobb igen å i helgen blir det att förbereda inför visning av vår lägenhet på söndag. Men det känns toppen ändå=) Har hunnit med att vila lite idag och ta ett skönt bad innan jobb! =) + tagit på mig min nya tröjja så det känns rätt ok ändå=) Ha en urskön tisdag everyone!

2010-03-02 - 12:46:28 Everyday Life | (1) kommentarer | Trackbacks ()