Schweppes Pearfusion**

Nu är vi tillbaka =) Å jag är helt slut! Just handlat det viktigaste på affären å klätt om till nya mysdressen=) Bilder kommer senare! Men nu är jag helt slut! Låg trots allt nedbäddad förkyld igår med högfeber å ont överallt, å febern e kvar lite idag. Så jag bäddar ned mig i sängen med denna goda Pear/ LIme fusion från Schweppes**
So Yummy!! Ha en fin eftermiddag å en fin Halloweenkväll! Parta lite för mej med";)

2009-10-31 - 15:37:34 Everyday Life | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Tyvärr blev det inga priser denna gången...


Men fina betyg fick vår Vackra Maui! En 1a allt som allt men en 2a i jämnförelse med den andra unghunden han tävlade emot=/ Han charma domaren rejält som han gav en puss! Men det räckte tyvärr inte då hans drag var lite femenina änsålänge å hans storlek och päls lite för liten. Next time for vi med skaffa fluffpowder å fluffspray söta Maddis! Jag tycker Maui skötte sig perfekt!!Övning ger färdighet!=) Man kan ju inte va bästa första gången heller=)

2009-10-31 - 15:33:02 Just 4 fun | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Maui å hans nya kompis!
Titta va söta! De busade massa dessa två=) Så rolig du ser ut Mjau!
Livrädd din lilla Mjau! Hehe din lilla tuffer det va du ju inte va??;)Inte för den lilla;)

2009-10-31 - 15:27:07 Friends & Family | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Massa söta Jappar***


Maui tyckte det var helt himmelskt roligt å få hälsa på alla söta japanskaspetsar å söta lekamrater!
Man måste ju få nosa lite med å lukta på dem!"""

 

2009-10-31 - 15:11:24 Hearth things | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Påväg till Växjö & Hundutställningen**
Upp tidigt tidigt, åka i Illfart till utställningen då vi försov oss=/ Vakna 06.30 då vi egentligen skulle åkt, då vi behövde va där 08.30 å det tog 2 tim dit, .. men men Vi hann! Med nöd och näppe! Vad hastighetsmätaren sa om det lämnar vi osagt,....;) Var jätte vackert ute å dimmigt denna tidiga morgon=)2009-10-31 - 15:01:29 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Dagens pärs avklarad!


Tandläkarbesöket idag 07.00=) Himla tidigt! Men snabbt och smidigt gick det! Inte helt smärtfritt dock, då hon fick ta bort lite tandsten längs in bland de bakre tänderna men avklarat på 5-10 min=) Vet ni vad den ynka tiden kostar? För 5-6 meningar och en snabb kik i munnen? Helt Insane! 450:-!! Men men eftersom jag hadde mitt tandvårdsbidrag på 300:- kvar så kosta det endast ynka= 150:- Yeeey!! Hurrayy!! Toppen! Sista gången jag går till den där tjuriga kärringen!! Hatar att gå till tandläkaren! Men men bättre det än en dyr räkning längre fram...Privat tandvården kanske är bättre trots allt, eller? Maybe they will rip you of too??'`

2009-10-30 - 08:06:44 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Linda Rosing å Kissie i Debatt ikväll 22.00

 


Någon som missat att Linda Rosing & Kissie syns i rutan ikväll i Debatt 22.00 på svt 1 där de debatterar för å nackdelar med olika skönhetsingrepp å silicon.  Interesting?=)
För eller emot sillisar? Jag är nog emot egentligen men för dem som inte har nått kan jag förstå att det kan spela roll, men droppformade å mer naturliga isåfall i både storlek å form, inga jätte badbomber , naturligt is the meloy nu, eller vad säger ni? Jag skulle mer än gärna operera ned mina äkta jätte bomber =) hihihi

 

2009-10-29 - 19:41:25 Just 4 fun | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Wiee!! Nya träningskläderna!


Titta vad jag hitta i hallen nyss!! Wieee!! Det måste va de nya träningskläderna jag beställt!=) Heaven on earth! Could this day be more perfect?? Om man inte räknar förkylningen då! Å den brutna nageln, men hey, .. det gör inget för I´m on top of the world idag ändå=)

2009-10-29 - 13:47:20 Hearth things | (3) kommentarer | Trackbacks ()

10 kronor rikare=)


Lite av innehållet jag räddade från Dammsugarpåsen hihi! But what??!! Vart är pincetten jag leta efter?? Oh my god, nämn inte för min kära sambo att jag råkat damsuga upp ett av det vackra swarowski hjärtöronhängena jag fick av honom,.. Hey... It was lost men nu är den funnen<3 Det är allt som räknas va?!;)

2009-10-29 - 13:40:59 Just 4 fun | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Insidan av en dammsugarpåse?


Kan se ut såhär=) Råka dammsuga upp en kär ägodel of mine igår, en pincett.. så det var bara å börja gräva i skiten! Hahaha! Discusting! But You may be suprised what you can find=)

2009-10-29 - 13:37:38 Just 4 fun | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Firar det nya jobbet, med förkylning??


Host suck å stööön!! Yuick!! Firar det nya jobbet med förkylning ja, .. Usch å fyy,.. Blir nog ingen Halloweenfest för mej i helgen=( Om jag vill va frisk tills jag börjar jobba nästa vecka så är det vila och sängen som gäller! =(=( Men men jag har ett jobb å gå till allafall=) Trots att det kommer betyda varannan vecka tidiga morgnar då jag börjar 06.00 å bussen går 05.00 vilket betyder uppgång 04 eller senast 04.20.. så kännes det toppen! Varannan vecka jobbar man tidig morgon/ dag å varannan senare em/ kväll. I´ll make it! Om jag bara blir frisk! Bäddar ned mig i sängen idag med.... Får bli några till härliga avsnitt av One Tree Hill på webbtv=)

2009-10-29 - 10:51:16 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Wieeee!! Jag fick jobbet!!!=)=)=)<3<3

Wieee!! Jag fick jobbet! Bland 170 sökande tog jag hem det!! =) Fantastiskt!! Wieeee!! I´m soooo Relived and Soooo Happy!! Yeeeeeeyyyyhhh!!! Wihooo! Jag börjar direkt verkar det som redan nästa vecka!! =) Yeeeeeey!!!=)


2009-10-28 - 22:13:51 Hearth things | (6) kommentarer | Trackbacks ()

Nana Kudde **


Jahapp så gick det med den planeringen å solningen,... Glömde visst bort att jag var helt förkyld och huvudvärken gjorde sig just påmind å halsen=(hmm attans!., .. Så det får bli sängen istället idag igen och vila tills ikväll då jag ska träffa söta väninnan I en stund. Söt kudde va? Hadde en liknande innan men den blev stulen på flygplatsen till USA. ..=( Hmm kanske får sy mej en ny=)Ha en toppen dag!2009-10-28 - 13:23:02 Everyday Life | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Ge mej sol!Ge mej ljus!**


Längtar bort till solen idag" Till värmen eller bara bort ett tag! Har precis drömt mej bort å pratat resor med söta M=) Får fortsätta drömma lite å planera. As for now: Well well lite sunshine är det ute idag men långt ifrån tillräckligt! Så lite hjälp på vägen får Solariet erbjuda idag! Wieee ska bli så varmt och skönt å sola lite idag! Kanske ska välja ståsolariet med vibbplattan? där man tränar samtidigt som man solar? Fast njaaee det är rätt mysigt å ligga ned å mysa med bra musik med=)

2009-10-28 - 12:53:02 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Hundutställning i växjö till helgen=)


Tusen tack söta Madde! You´re the best! Du och Maui means the world! Världen gosigaste bus ska på utställning i helgen i Växjö! Gu va kul! Och vi har fått äran att följa med =) Tack Maddis! Ska bli jätte kul=) Hitta det här söta kortet på maui där jag halv kramar ihjäl honom den sötnosen!<3<3<3 Så stilig så! Det kommer nog gå super bra på utställningen=)


2009-10-28 - 12:48:04 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Jätte vackra färger!


Färger att må bra av! Love it! Synd att jag råka spilla vatten med på duken men men skit samma, det gör inget för jag känner mej på mkt bättre humör nu=) Ha en fin kväll!

2009-10-27 - 18:43:30 Home/ Inredning | (4) kommentarer | Trackbacks ()

Härliga doftljus med äpple!


108st för 29:- st=) Alltså 87:-= helt ok =) Kommer dofta helt underbart hemma nu=) + att de går bra ihop med resten av färgerna i vardagsrummet=) Wieee längtar tills jag får tända dem ikväll å mysa till senaste avsnittet av Desperate Housewifes=)<3<3<3

2009-10-27 - 18:41:29 Home/ Inredning | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Mysigt Ikea besök!


Efter hjärtat kommit hem från jobb idag åkte vi till A6 och tog mina efterlängtade ID-kort. De blev sådär men men de får duga. Fattar inte varför örat måste vara med dock? Men men allafall efteråt hann vi in en sväng på Ikea å käka på deras mysiga restaurang. Lax med jätte god potatis och broccoli Ragu blev det med ungsbakade grönsaker. Missa såklart å ta med mig kameran men det var supergott=) Senn hann jag shoppa med mig lite väldoftande värmeljus även=) Närmare bestämt 36 st *3 =?? ehh = 108st exakt<3<3<3 Som jag gått och längtat efter dessa! Jag är tokig i ljus! Wieee=) Förra året blev det deras vaniljljus som blev favoriten. Dom har fått in massa nya goda doftljus! So Check it out! De här är med god äppledoft=)

2009-10-27 - 18:38:45 Hearth things | (1) kommentarer | Trackbacks ()

R.I.P flower!


Today is not a Goodday! Vaknade med huvudvärk och ville inte gå upp ur sängen. Vädret var grått när jag rullade upp rullgardinen. Lika grått som det kändes inuti, önskade mamma hadde varit här så jag hadde kunnat prata med henne om intervjun igår,..tankarna gick tillbaka och sorgen och saknaden... I miss you mom<3 Inget känndes kul igår .. Fick ett sött sms från min kära moster dock ang Intervjun=) Tack!

Egentligen skulle jag träffat min väninna I idag så jag skutta upp ur sängen ändå men hon fick förhinder. Hon börjar jobba tidigare idag på jobb än expected så vi får ses imorrn istället. Men men anyway, jag gick upp och började städa och diska. Men vad händer då?

Först hadde jag sönder ett fin glas och sedan när jag dammsög under sängen råka jag dammsuga upp min kära blomma! Den inhandlades på min födelsedag och betydde jätte mycket för mig=( Jag vet att det låter konstigt men jag brukar inte kunna hålla blomväxter vid liv sålänge,men den här har levt vidare och växt så blombladen som är hjärtformade i grönt å rosa nästan slog i golvet. De var så vackra när de hängde över fönsterkanten, .. och jag var så glad att den snart levt i 1 år, .. Men så råka bladen ut för dammsugaren å hela växten gick i tusen bitar, .. ;(Å inte hann jag ta något bra kort på den heller.. har bara det här från tidigare då den var liten bejby..

Så jag tror jag bäddar ned mig sängen igen.. Det här bådar inte gott .. Men men ska försöka mig upp igen senn å åka iväg å ta nytt ID kort, men for right now? Nu ger jag upp för idag... allafall för en stund.. Bäddar ned mitt förkylda jag i sängen igen=)=(=)=(=)=(=)

 

2009-10-27 - 15:18:32 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Söt Hello Kitty Mössa*


Titta vilken söt mössa jag hittat på blocket idag=) Om ändå man var sådär liten å söt igen? Hmm naaa har inga enga bebisar å klä den i så det får vänta;) Men söt var den!

2009-10-27 - 11:51:17 Hearth things | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Intervjun gick bra=)


Hon som intervjuade mig, arbetsledaren som även var mamma till tjejen tjänsten gälde verkade nöjd med mina svar. Hon sa att det var lätt att prata med mig och att jag gav bra svar. Det var en liten söt rosa tjej tjänsten gällde=) liten och liten 18 år, dvs inte så liten men liten i kroppen. Men jag tror säkert vi skulle kunna matcha bra ihop=) Vi verkade väldigt lika allafall i intressen och personlighet. Det hadde varit 170 sökande på jobbet så vi får se. Men det känns positivt=) Svaret kommer inom 1 vecka=) Nu blir det kvällsmys med lyx mandelpotatischipsen som älskling tagit med hem från jobbet idag och webbtv =) Mysigt! Ha en fin kväll!

 

2009-10-26 - 20:13:27 Everyday Life | (4) kommentarer | Trackbacks ()

Världens sötaste pyjamsbyxor!


Mina favvo peejays! Minns att alla sköterskorna på sjukhuset va helt crazzy i dessa =) hihihi när jag operera ryggen innan* Då var dom helt nya dock hihi* Sorry för suddig bild*

2009-10-26 - 12:16:35 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Fika med Bejbiin**


Hej!* Igår blev det inte mkt bloggat! Sorry! Kännde mej sjukt stressad å fick fullt upp mest hela dagen! Från att städa å skrubba badrummet till att fixa å planera inför nya veckan. På eftermiddagen efter hjärtat vunnit sinn innebandymatch så åkte vi in till stan och fikade lite! Helmysigt! Han är så söt! Efteråt gymmade vi lite =) Supermys! Efter det blev det att gå direkt till jobb å jobba ett par timmar kväll. Hem sent och sova å nu sovmorgon å nyss för några timmar sedan vaknat härligt pigg å utsövd! Wonderful! Känns som en toppen dag! Å idag har jag intervjun med, jobbintervjun i kväll=) Wish me luck! Å ha en toppen Måndag nu!

2009-10-26 - 10:42:44 Hearth things | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Svenska Skateboardgalan 2009**


Nästa vecka släpps biljetterna till Svenska Skateboardgalans efterfest på Clustret i Stockholm. Den 11 december smäller det i kaklet och skateboardsverige ska kröna sina kungar, prinsar och drottningar under en kväll fylld med god gemenskap. 150 riksdaler kostar det för att frottera sig med skateboardeliten mellan 22.00-03.00. Självklart bjuds det på musik för att ackompanjera festligheterna. På scen kommer du kunna se Adiam Dymott, Nääk & Nimo och Movitz.

I år kommer Svenska Skateboardgalan att arrangeras igen efter sju års uppehåll. Och nu är den officiella sidan släppt med de nominerade som du ska rösta fram. Det är 10 st kategorier som du kan rösta på.
Omröstningen startar om några dagar

Adiam Dymott och hennes band är inga nykomlingar i musiken. Du har säkert hört hennes röst körandes för flera musiker men i våras släpptes hennes debutalbum. I bandet hittar du bl.a Harri Mänti från Kent, Thomas Rusiak och två av killarna från I Are Droid."  källa: www.svenskaskateboardgalan.com/

Fatta va roligt! Det skulle vara att delta på denna grymma gala! Inte för att jag själv åker skateboard men snowboard=) Brädsporterna kommer alltid finnas i mitt hjärta<3 Det är sånna här sporter som utmanar hela ens själv och existens som får en att leva! Grymt kul skulle det va=)

2009-10-26 - 10:27:38 Areyanna tipsar | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Vacker lik en flygande älva=)


Ni vet den där förtrollande enormt vackra tjejen som man stöter på ibland? Som får hela rummet att vibrera såfort she enters the room? Tjejen som får allas blickar att vända sig en extra gång? Jag föredrar inte tjejer på det sättet men även som tjej kan man känna den där känslan,.. Idag träffa jag just en sånn tjej på gymmet, hon svävade in i gymmet som på moln. Likt en vacker älva eller något annat odödligt så vacker så man tappar andan!

 Senn ställde hon sig jämte mig på crosstrainern bredvid mej fast det fanns massa lediga på båda sidor om mig. Toppen motivation! Våga inte riktigt snacka med henne dock då hon förtrollade mej med sin skönhet och sin  Trollband mej med sin härliga atmosfär =)hihi! Kännde mej så koncentrerad på min träning med! Fanns inte direkt tillfälle å snacka då med den trollbindande älvan=) Men men en annan dag vid ett annat tillfället snackar jag nog med den vackra älvan! Faschinerande med sånna människor med den härliga energin som trollbinder ett helt rum med sin närvaro!

2009-10-24 - 15:28:49 Hearth things | (5) kommentarer | Trackbacks ()

Har bokat av limousinen idag å photoshoot=(Hej! Har precis kommit hem från Gymmet! Känns helt underbart i kropp å själ! Simmningen i poolen 1 timme + 30 minuters intensiv crosstraining gjorde susen! Känner mej helt ny och fräsh å laddad till 100% med massa ny energi!! Yeeh!! Nått som inte känns lika kul är: Klump i magen! Limousinen ringde nyss som skulle hämtat mig å 3 vänner inför photoshooten jag vann tidigare!

Sorry att jag inte berättat om det tidigare,.. Kännde på mig att det inte skulle happend om man säger så. Inte just nu. Jag känner mig inte redo just nu för nått sånt men men,.. Anyway limousindrivern ringde nyss, han lät asgullig! Shit, tänk om jag missa värsta grejjen nu? Vem tackar nej till gratis limousin, fri champange å makeupartist + gratis photoshoot? Hmm, I did! Vet ni varför? För om det verkligen varit en vinst så tycker jag fotona borde varit gratis med, men de var de inte de kosta 995:- för 200 st tror jag eller om det va 100 st. 2 -3 timmar hadde det tagit. Kännde mej inte riktigt redo för nått sånt än heller, men men hey det kommer fler tillfällen=) Right? Ha en toppen lördag nu=)2009-10-24 - 15:19:35 Glitter & Glamour | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Gym & Relax idag=)


Yeeey! Nu blir det gymträning och relax strax=) Känner mej dötrött redan innan dock hihi men men det löser sig när man väl är där=) Mysigt å åka dit ihop med sambon å göra det ihop=) Ha en fin lördag everyone!

2009-10-24 - 10:39:39 Kost&Träning | (5) kommentarer | Trackbacks ()

Sminkborsten i Ensam mamma söker=)


Nån mer än jag som snappa upp att tjejerna i  Ensam mamma söker andvände den här mysiga borsten i flera avsnitt? Flera av dem andvänder den under ögona=)Vad är det för nått då? Å vart finns den å köpa?

Jo det är en härlig lystergivande foundationborsten från Yves- Rocher!=) Den kommer från Coleurs nature och kan beställas på deras hemsida! Å just nu har de 40% rabatt på den=) Jag tycker den ser helmysig ut! Vet inte om jag röstat för Yves- Rocher innan men det kanske är väl värt å pröva? Man behöver ju inte ha allt därifrån somsagt=)

"En innovativ borste med inbyggd foundation för smidig applicering.
Ger en transparent, perfekt finish som får din hy att lysa upp. (Källa Yves Rocher.se) 
 
-40% 

Pris: 186,00kr Normalpris 310,00kr
Flaska med pensel : 15 ml
Pris för 100 ml : 1 240,00kr

***Härlig smygreklam tjejer! Å tv 4:a=)*** 

 
2009-10-23 - 16:33:35 Makeup & Skönhetsvård | (3) kommentarer | Trackbacks ()

Wieee! Jag ska på jobbintervju!

Wiee!! Finally! Jag ska på min första jobbintervju! Yes!! Å det var det här jobbet min arbetsförmedlare 100% trodde jag skulle va perfekt för å jag med=)Men aldrig att jag trodde att en ansökan helt i Rosa skulle ta mig vidare till Intervju? But guess what? It did! Ååå jag måste ringa å tacka henne för tipsen! Såfort jag gjorde ansökan mer som mig som person så fixxa det sig! Precis när allt känndes kört så vänder det! Toppen! Tror även jag är en av de sista de intervjuar för den här tjänsten då ansökningstiden går ut på söndagen å de håller intervjuer löpande under tiden! Min intervju är inbokat till måndag!! Yeeey! Håll tummarna för mig!!

 

2009-10-23 - 13:06:04 Hearth things | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Explosiv gymträning=)


Såå skönt å träna ikväll! Ta ut kroppen tills den skriker av trötthet! Tills händerna å armarna darrar å du skakar inombords! Ikväll gav jag hantlarna å Crosstrainern en tuff match! Tunga vikter å tung konditon å fettförbränning är det som gäller! Inget fusk här inte!! huwaaa! Blev rätt jobbig när byxorna börja kana nedför rumpan hihi, men men kul att det börjar ge resultat!I´m gonna win this one! Hehehe!!Ha en toppen kväll!

2009-10-22 - 22:50:59 Kost&Träning | (9) kommentarer | Trackbacks ()

Desperate Housewife?


Usch tvi å blee, sorry för min dåliga attityd idag ,men det här hemmafru livet är inget skojj! Jag vill inte gå hemma å städa, diska å plocka å fixa, stryka, tvätta å laga mat å göra allt här hemma=( Utan jag vill ha ett fast jobb igen! Jag älskar mitt jobb! I´m not cut out för det här hemmafru livet!=( Men men tydligen blir det så ändå när man är arbetslös. Hey det är klart jag tycker den som är hemma mest gör mest hemma men vissa hushållsgrejjer tycker jag ändå mannen ska ställa upp med å hjälpa till med! Hmm,.. idag är det allafall jag igen och igen som tar disken och som städar å fixar hemma som alla andra dagar då min trötta man kommer hem sent från sitt arbete...

 

2009-10-22 - 12:35:53 Everyday Life | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Draft: Okt. 22, 2009


Du kan även bidra du med ! Oavsett medel eller storlek på bidraget! Alla bidrag är bra oavsett storlek, tillsammans kan vi göra något bra och stödja rosabandet och bröstcancerfonden!

Så även jag som är arbetslös för tillfället kan bidra. Varje år köper jag minst 2-3 saker som stöd till deras insamling=)Förra året blev det deras vackra rosa brosch och deras brosch i siden men även en plattång i rosa=) Iår blev det ahlgrens bilar hihi rosa rattar och försvarets hudsalva. Något billigare men ändå  något! Dom behöver allt stöd de kan få=)

Läppsalvan har funnits sedan 1940-talet och innehåller flera mjukgörande fetter och nyttiga ämnen. Den smakar inget speciellt men luktar gott av vanilj. Den mjukar upp torr och narig hud =) Perfekt komplement till alla kladdiga läppglans att andvändas innan läggdag=)Speciellt bra för hösttorra läppar* Den finns på apoteket.se på deras webbshpå för ynka priset av 17:- så passa på å stöd bröstcancerfonden du med=)

Länk: https://www.apoteket.se/ 

2009-10-22 - 12:26:32 Areyanna tipsar | (2) kommentarer | Trackbacks ()

En kväll med Leona Lewis?

En kväll med Leona Lewis!
Den här underbara tjejen kan verkligen sjunga! Tänk att få sitta och avnjuta en kväll ihop med denna fantastiska Skönsjungande primadonna??;) Passa på å buda ;)Lägg bud i deras Rosa Auktioner på Tradera och stöd  kampen mot bröstcancer. Budgivningen börjar på 1 krona och slutsumman går direkt till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj.


Du får
: två mycket bra biljetter till Rosa Bandet-galan den 29 okt, ni får träffa Leona Lewis, ni får signerade skivor och en personlig guldskiva. (Wow)Tågresa till malmö ingår och bokas i samband med galan och sker ifrån din hemort. Du bor på Elite Savoy 29 okt-30 okt (Yeey).I paketet ingår: Galabiljetter till Rosa Bandet-galan- Meet and greet med Leona Lewis- Signerade skivor- En guldskiva- Tågresa till Malmö- Hotellövernattning på Elit Savoy( Wohoo det ni;))

Objektsnr: 100899424
En kväll med Leona Lewis

Högsta bud:

2300 kr

Utropspris:

1 kr

 

Högste budgivare:

MrBluemoon(66)  Personligt meddelande

Antal bud:

16 (Budhistorik)

Starttid:

22 okt 06:00

Sluttid:

23 okt 23:59
(1 dagar 13 tim)

Frakt:

0 kr via (inom Sverige)

DHL i samarbete med Tradera erbjuder en integrerad fraktlösning där du som köpare kan spåra ditt paket och se status under hela leveransprocessen

 

Skick:

Nytt / Oanvänt


Källa + direktlänk : www.tradera.com  / http://www.tradera.com/En-kvall-med-Leona-Lewis-auktion_100899424

                                                                            Lycka till!
2009-10-22 - 11:49:57 Areyanna tipsar | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Cancerfonden på Tradera*Rosabandet*

Spana in dessa auktioner från Cancerfonden
på Tradera=) Varför inte göra något gott                                                
samtidigt som du köper något fint till dig själv                    
eller någon annan? Lägg bud i deras Rosa Auktioner
och stöd  kampen mot bröstcancer.
Budgivningen börjar på 1 krona och slutsumman
går direkt till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj.
Stjärnauktion: Lyx-säng från Jensen

        Högsta bud:

34599 kr

Utropspris:

1 kr

 

Högste budgivare:

B-M 23(21)  Personligt meddelande

Antal bud:

50 (Budhistorik)

Starttid:

19 okt 06:00

Sluttid:

23 okt 21:00
(1 dagar 10 tim)

Frakt:

1 kr via Annat fraktsätt (inom Sverige)  

Skick:

Nytt / Oanvänt2009-10-22 - 11:46:44 Areyanna tipsar | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Känner mig som jultomten?


Pust suck å stånk va jobbigt det var! Hatar å slå in paket! Det tar sådan tid!! Men men nu är alla tradera grejjerna packade och Ready to go! Vägda och frimärksräknade** Har glömt sätta på söta klistermärkena på utsidan av paketen som jag brukar men  det får jag göra innan jag går iväg med dem. Ska köpa frimärken å senn är de iväg på lådan=) Förhoppningsvis till nya lyckliga ägare! Tog jätte lång tid hehe men men vad gör man inte när man är arbetslös nått måste man juh göra=)Köper ni och säljer något på tradera?

2009-10-22 - 11:34:07 Everyday Life | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Bridge over Troubled Water**


Det finns alltid en väg ut & en väg över hindrena! Det gäller bara att titta framåt å tillräckligt noga**Passar bra ieftermiddag då allt känns tungt, .. Eller är det den underbara höstluften som spökar tro?Det gäller att titta upp så att man inte missar nått på vägen fram i livet=)Svaren kan finnas på det mest märkliga ställena men du ser dem inte om du inte är tillräckligt uppmärksam på din väg =)

2009-10-21 - 15:31:04 Personligt | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Leave it..


Naturen har mycket att lära oss, gäller att läsa mellan radena;)Vissa saker gör sig bättre lämnade bakom sig, ibland är det dags att gå vidare**

2009-10-21 - 15:26:57 Tänkvärt | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Waterfall**


Peaceful**& Quite maui älskar den här biten på promenaden lika mkt som jag<3
Alltid lika tyst, lungt och fridfullt<3

2009-10-21 - 15:22:29 Inspiration | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Neutrogena visibly Cleae 2 in 1 "washmask" invite*


Yeey! Vilken härlig onsdag! Trots dålig sömn inatt på jobb! Vaknade med ett leende trots ett fåtal tim sömn=) Även om jobbet är tufft som behandlingspedagog så älskar jag det! Å jag saknar min fasta tjänst! Senn att jag fick en inbjudan från Buzzador om denna härliga produkt känns extra kul! Den här produkten med ansiktstvätt och ansiktsmask i ett har jag alltid velat prova=) + Att Maui kommer idag=) Yeey! Å älskligen jobbbar i närheten och kommer hem å busar å lunchar med mig å Mauibus idag=)

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
https://www.buzzador.com/se/buzzador/register.php?refstr=Gracegirl

Buzzador är toppen! Jag har bloggat om det innan men ta chansen och gå med du med och var med och testa nya roliga produkter! Ha en fin dag!2009-10-21 - 10:04:11 Everyday Life | (6) kommentarer | Trackbacks ()

Toppen Tisdag trots förkylning!Vakna sent idag trots jag la mig tidigt igår. Dumma förkylning! Men men får väll ta det lite lungt ett tag till bara. Det är ju under sömnen som kroppen reparerar sig bäst så,.. Gymmet blir utbytt emot en promenad idag med. Ska träffa söta väninnan I i eftermiddag. Lite senare idag efter lunch kommer sötaste väninnan J hit med=) Gu vad kul! Så länge sedan nu! Ska bli superkul! Ska se till att inte hosta ned dem med mina baciller bara! Ska skicka iväg lite tradera saker jag sålt med. Hoppas ni får en fin dag! Å glöm inte Desperate Housewifes ikväll=)

2009-10-20 - 11:57:17 Everyday Life | (8) kommentarer | Trackbacks ()

Höstpromenad**


Efter AF tog jag en lång skön promenad hem. Lite kyligt men friskt i luften då det just regnat=) Tänkte på alla härliga dofter och mindre härliga lukter man minns å känner igen. Allt från en viss parfymdoft från ett mjukmedel från tvätten eller en kall bussmotor som luktar på ett speciellt sätt när det startar eller grannens soporen trappa ned haha som de envisas med att ställa utför sin dörr i trapphuset hihi. Not anymore I tell you=) Eller hur hemtrevligt det luktar när man sätter foten innanför dörren hemma<3<3

2009-10-19 - 14:45:58 Everyday Life | (4) kommentarer | Trackbacks ()

AF besök + CV styling?


Hej! I förmiddags var jag på Af möte med min coach på Af. Vi gick igenom lite intervju tips och CV utformning å personligtbrev=). I det personliga brevet gäller det ju att vara lite kreativ, och det finns flera sätt att utforma det på för att göra det mer personligt=) Innan har jag mest andvänt färgade papper och stickers men nu idag fick jag tips på andra utformningar och kul grejjer så idag ska jag testa det=) Söta stickers är toppen till kuverten dock oavsett om det är till jobbansökningar, kort eller vanliga brev=) Dessa har jag hittat på olika små affärer å bokhandlar=)


2009-10-19 - 14:37:31 Inspiration | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Relaxing Sunday?


Söndagen brukar vara en av mina favoritdagar! Man får sova ut länge, gosa och se på massa mysiga tvserier å ha skön egentid å bara vara. En dagatt  ta igen sig på å ladda batterierna inför nästkommande vecka=)
Söndagen började bra men stördes sedan=( Hmm men men har allafall sovit ut efter helgen lång pass på jobb till 00.30 både fredag å lördag. Sorry för den dåliga uppdateringen igår blev bara jobb hela dagen* Å  Idag blir det handledning av hushållsysslorna för min kära sambo å senn förhoppningsvis kan söndagen återgå till sin normala mysiga sida=)Vissa väljer tydligen att spara allt längst in i det sista men men. Middag blir det lite senare hos svärföräldrarna och senn ikväll kommer alla mysiga tv serier! Hoppas ni får en toppensöndag nu! <3<3

 

2009-10-18 - 13:59:37 Everyday Life | (3) kommentarer | Trackbacks ()

Estee Lauder " Pure Colour" 907*


Den här är riktigt läcker i färgen och designen! Klar favorit! Man får det man betalar för i vissa fall=) Indigo heter färgen***3 ml kan låta lite men håller en evighet och ger perfekta linjer***

2009-10-18 - 13:29:08 Makeup & Skönhetsvård | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Svar till Josefine=) Eyelinertips "Cateyes"!


Du har så rätt! Allafall i det ena =) Eyeliner och klassiska timeless "Cateyes" med en sexig böjj på har alltid varit en favorit! Och efter många frågor om eyelinertips från såväl kompisar, bloggare och kassörskor hihihi=)så tänkte jag lägga ut mina favorit tips. Jag har dock andvänt den looken så mkt de senaste åren att det nästan blivit uttjattat dock. Men här kommer några av mina eyeliner Tricks:

 Välj en lite dyrare flytande eyeliner för en mer strikt snygg linje i en färg du gillar som matchar dina ögon.( Penslarna å färgen brukar oftast vara lite bättre i dom å lättare att applicera) Välj en eyeliner med rätt stadga i borsten som känns lätt att andvända och ger rätt mängd färg och rätt nyans. Håll handen stadigt och försök forma linjen så slätt du kan utan skavanker. Lyckas du inte första gången hjälper tops och lite ögonmakeupremover bra. Har du en penna så klicka inte ut för mkt färg utan testa dig fram.

 Mina ögon går jätte fint till mörkblå metalliceyeliner. Favoriten är från EsteeLauder (Pure colour "Indigo" 907) och Dior (Diorliner nr 298 Precision eyeliner). Går med fördel att välja även med glitter i=) Dior har en snygg silvrig eyeliner flaska med glitter i som blir assnygg=) FACE eyeliner i kakform med pensel kan andvändas för en mjukare daglook eller för kvällens smooky eyes och budgetfavoriten kommer från Lumene. Välj en vinklad eyeliner brush till eyelinern i kakform. Komihåg övning ger färdighet! Lycka till!

2009-10-18 - 13:23:31 Areyanna tipsar | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Vanity for Insanity?( Känsliga läsare varnas!)


Fåfänga till döds? Buhhuuu jag känner mig som en barnslig Kissie, men med det sagt betyder det inte att det är mindre synd om mig eller mitt lilla söta Pinkiefinger!! Men inte kommer jag deppa ihop för det!=) Himlars vad ont det gjorde dock1!!=( Halva nagel rycktes av!! Upp i rök å det va min nagel med inte bara lösnageln som bröts av! Gone bara sådär! Så går det när man vill göra tusen saker på samma gång å stressar!!=( Well well nu vet jag hur det känna å få fingernaglarna bort rykta allafall=/ Vanity for insanity, fåfänga till döds i sitt värsta esse,.. Jag som tyckte det skulle va kul med nya långa naglar å styla å inspireras av på gymmet! Big Nono here, nu kommer jag ihåg skönhetens baksida å den är inte vacker! Å jag som ska jobba idag=/ Hmm hoppas busungarna på jobb e snälla ikväll=)

2009-10-16 - 14:56:35 Everyday Life | (3) kommentarer | Trackbacks ()

En Advokadoskivare?


Undra vad jag gjort för att förtjäna den här?;) Nån som vet hur man andvänder den? Advocado som är så gott! År just en till lunch=) Cool! Nu kanske man slipper kladda ned sig? Tack Arla=)

2009-10-16 - 14:47:21 Just 4 fun | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Tips på ny svensk artist " Melissa Horn"


Denna härliga unga kvinnliga nya svenska 30 åriga artist  sjunger jätte vackert med sin underbara röst. Hon fångar hjärtan den här tjejen och hon sträcker sig ut emot barriärerna! ---->Melissa Horn heter hon och är dotter till sångerskan Maritza Horn. Horn sjunger på svenska dock. Själv lyssnar jag mest på amerikansk musik eller låtar på engelska men den här tjejen har verkligen något speciellt! Hon charmar mitt hjärta å förtrollar det! Så sätt på spotify eller You Tube å njut av hennes härliga röst å texter! Hennes debutalbum släpptes den 30 april 2008 " Långa Nätter" Och hennes nya album " Säg ingenting till mig" kommer ut när som helst=) Enjoy!

2009-10-16 - 11:40:46 Areyanna tipsar | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Nya Wrigleys Extra Liquid sugarfree**


Dom här har jag inte testat än men tidigare fyllda tuggummin har varit rätt ok, känns lite väl amerikanskt dock men vad är snart inte amerikanskt här hemma i sverigeland? Minns första gången jag var i USA å gick in på Wallmart en av deras stora varuhus där det fanns flera meter hyllmeter med konstiga tuggummin.

Jag stod där med stora ögon som ett fån och en ung man frågar mej vad jag letar efter. Jag skrattar å säger jag vet inte jag har ingen aning vart ligger de vanliga tugguminna?
 - Du är inte härifrån va? - Nope I´m from sweden säger jag å skrattar- Mannen tar ned en bunt tuggumin å rekommederar ett rött paket som tydligen ska vara over the top som jag bara måste testa.

Den hette Big Red å var tydligligen amerikas favorit med cinnamon i dvs cayennepeppar tror jag och inte kanel som jag först trodde hihihi. Så det bränner rätt rejält det där tuggummit + att deras tuggumin var platta å avlånga å inte lika söta å fräscha som våra extras! Så mina vänner där ber mig ofta skicka ned dessa goda extras till dem i den svenska versionen!=)

2009-10-16 - 11:28:47 Just 4 fun | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Test av Nya Marabou Sensation : " Yoghurt/ Raspberry"**


Igår kom älskligen hem med den här till mig=) Han tyckte jag behövde lite uppiggning=) Jag som inte är något chocklad monster blev glad ändå=) Den här chockladen såg lyxigt stor ut och lyxig å exclusiv! Bitarna är lite stora och otympliga men ack så goda! Den är lagom söt och inte sådär sliskig utan rätt fräsch=) För mig räckte det med en bit eller två så helt klart värt det=) Sedan att varje 25g innehåller 140kcal är väll ingen hemlis att chocklad är en energibomb? Har aldrig ätit en hel chockladkaka dock=) Har ni? Vilken är eran favorit? Min är nog Geisha eller chokkomint från Marabou=)

2009-10-16 - 11:20:48 Just 4 fun | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Är du en billighets toalettrullare eller en lyxtoalettrullare?


Jag är nog en lyxtoalettrullare, köper faktiskt aldrig äckligt grått dasspapper som river en och stinker klor utan edet it is eller lambi, lambi med motiv oftast=) Men hey nu kan man göra både och! För det här snygga och sköna lyxiga toalettpappret går på bara 12.90 på Willys=) Toppen va? Har sett så många brudar springa runt med det här inne i butikerna som galna! Sött att det är rosa stort plus för det såklart=) Vad tycker ni hiss eller diss å vilket toapapper väljer ni det gråa å billiga eller det snygga och lyxiga??

2009-10-16 - 11:15:37 Just 4 fun | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Hjälp!! Kan man inte få träna ändå??


Trots förkylning! I don´t like this! Attjoooo! Fyy å blee å usshhh! Hoppas jag inte smittar er via skärmen nu=( Jag som ändå trott å hoppats må lite bättre med förkylnigen idag så jag kunde gymma med hjärtat mitt" Å det är yoga idag med=( Fyyy va synd det är om mig ;(;)... buhuuu... Jag vill va frisk å träna juh...hmmm...

2009-10-15 - 16:46:01 Everyday Life | (5) kommentarer | Trackbacks ()

One Three Hill säsong 5**
Finns så många härliga serier från Usa att förälska sig i och slänga sig in i. One Tree Hill har funnits länge och hör till en given favorit! Synd att jag missat så många avsnitt =( Nästan hela denna säsongen 5, men men tur är väll det att de finns på webben att se=) Toppen när man vill fördriva tiden med en härlig stund framför webbtv:n! Vilken är eran favoritkaraktär i serien?

2009-10-15 - 14:24:24 Hearth things | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Brrr va kallt!


Ska nog ta å krypa ned i ett varmt bad! Det råder nog bot på kylan! Måste kolla elementen med, brr va kallt det blivit bara sådär! Goskläder på check! Tofflor på Check! Varmt bad Check!

2009-10-14 - 16:39:29 Hearth things | (7) kommentarer | Trackbacks ()

Med utsikt från sängen**


Här har jag bäddat ned mig idag=) I sängen med gosiga duntofflor myskläder och en varm fleecefilt runt mig framför laptopen=) Hostar och snörvlar idag, men men vilar jag idag så kanske det inte är så farligt, då kanske det går över rätt snabbt=) Så idag har jag med gott samvete legat ned och sökt jobb å myst framför datorn. Nu ska jag sätta på nån mysig serie en stund tror jag, lovely att bara slappa när man är sjuk. Å ja jag har fuskat med lite godis med, .ajabajja eller naa det räknas nog inte när man är sjuk?=) Ha en fin dag!

2009-10-14 - 16:36:14 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Liten Mjau säger hej*


Glädjespridaren mjaui säger hej till extramatte som är så tråkig och inte vill leka, hihi hur kan man säga nej till dig söta Maui? Såå härlig är du å var du igår! Massa bus pussar å kramar å lek! <3<3

2009-10-14 - 12:47:32 Friends & Family | (0) kommentarer | Trackbacks ()

I Vått & I Torrt!


Nu kommer snart Mauibus på besök=) Det är han den vita till höger=) Men visst är den ljusbeiga söt med? Alltid lika mysigt å gå ut med dom små tötnosarna?? Dom här sötbitarna kan man absolut inte säga nej till allafall och tur är väl det för hur skulle man annars ta mod till sig å gå ut en kall å blöt ruskig dag som den här? Händer hos er idag?=)

2009-10-13 - 11:11:15 Everyday Life | (4) kommentarer | Trackbacks ()

Titta vad jag hitta när jag städa!


Döskallelappen jag skrev till sambon ang alla kläder som av misstag hamnar på min kära vita vardagsrumssoffa varje dag? Hihi kanske dags å ta fram den igen, hitta den full av damm under soffan=) Dvs jag kanske har varit för snäll ett tag hihihi??=)

2009-10-13 - 11:03:36 Just 4 fun | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Nee skojjar DU?? Det är inte Sant??!!


Det kan inte va sant?? Redan? Snö nu få se nu, vad är det för datum, hmm den 13 okt... Är inte det lite för tidigt? Jag tror bestämt att vädergudarna gillar att bråka med oss! Eller är det vi som startat bråk med dem och detta är deras hämnd? Hämnden för vårat slösaktiga leverne med miljöfarliga ämnen och nedskräpning av vår kära planets luft och atmosfär? Hmmm, vaknade inatt chockad av stora hagelpluppar som smattrade likt gevärskulor emot taket i en himla Speed! Hjärtat upp i halsgropen! Jag är chockad av den här snön! Känns inte som man hunnit förbereda sig`? Jaja nått positivt är ju att vinterjackan snart får åka på allafall! Eller ni kanske redan har tagit fram å börjat andvända era vinterjackor?

2009-10-13 - 11:00:50 Everyday Life | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Nalgene Waterbottle**


Den snygga vattenflaskan jag har med mig på gym kommer från USA, de flesta amerikaner äger en eller flera av dessa coola å snygga flaskor! De har en yta inuti som gör att vattnet inte kan samla på sig alger och det sägs att de håller för en bil att köra över dem, who knows? Jag har aldrig testat men reptålig å hållbara å snygga är de dock! Finns att inhandla på Naturkompaniet i sverige eller på speciella sportaffärer eller via webben. Nyckelremmen är från en söt botique i stan som lagt ned minns inte namnet på den, fick den av en nära väninna<3

2009-10-12 - 22:30:29 Hearth things | (7) kommentarer | Trackbacks ()

Vilken härlig dag!


Haft en helt underar dag på Gymmet idag simmat å gymmat å bubblat + badat bastu. Vänninnan fick rycka in akut på jobb så efter jag fixat akassepapprena tog jag en stund för mig själv å lyxa lite=) Så mysigt å simma i den härliga poolen de har på gymmet! Å skönt å stå å svettas lite på Crosstrainern=) Blev en halvitmme Crosstrainer och 25 min simmning=)  Kom just hem, har käkat och snart ska vi iväg å träna igen fast i HVA då. Får hoppas att jag orkar en stund till allfall=)

2009-10-12 - 17:22:29 Kost&Träning | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Upp & Hoppa!


Idag blev det lång sovmorgon fyyy, men men sov asdåligt inatt, kunde verkligen inte finna ro inatt. Men men somna tillslut. Har endel ärendet idag, måste in till mitt gamla jobb å fylla i ännu en korrigering i arbetsgivarintyget till Akassan, gu va det ska krångla hela tiden! Räcker det inte nu`?? Hmmm blir tokig på det! Men men efter det ska jag hem till söta I å mysa lite=) Måste hoppa in i duschen nu å det med basta, Pronto! Ha en fin dag!

2009-10-12 - 11:13:55 Friends & Family | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Godnatt Sweethearts!


GoodNight sweethearts! Tusen tack för alla söta kommentarer! Det värmer! Så kul att fler hittar hit=) Ha en fortsatt fin kväll! Å sov gott inatt<3<3 Sweet Dreams"

 

2009-10-11 - 21:33:43 Friends & Family | (3) kommentarer | Trackbacks ()

Söndagsmys<3


Blev inget godis idag men goda Ost Chips framför alla mysiga söndagsserier<3 Passar perfekt efter en tuff dag. Många bitar som måste falla på plats kring allt än. Ibland är inte livet så lätt, men men det löser sig. Gäller att göra det bästa av det hela. That´s all it takes just to do your best=) Så idag blev det en supermysig dag hemma bara. Det kan behövas ibland=) Ha en fortsatt fin kväll<3

2009-10-11 - 21:20:11 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Toppen i magen med Aloe Vera!

Aloe Vera är känt för sina välgörande egenskaper och nyttigheter för kroppen och magen! De flesta smakar dock apa som bara innehåller Aloe Vera eller har för lite AloeVera % i sig. Det här kostillskottet kommer från Forever Living som bla min mamma är återförsäljare åt och kända Maari Hurri här i stan.Denna innehåller 91% AloeVera och 2% Tranbär=) Det funkar verkligen för alla oroliga magar som inte vill samarbeta!  Innehåller förutom viktiga växtextrakt även vitaminer, mineraler och viktiga aminosyror. Så den är även bra för både hud, hår å naglar! Ekologiskt odlad och färskpressad AloeVera juice. Med smak av tranbär och äpple. Supergod! Mängd 1 liter. Denna intas 1-3 ggr per dag a 30-40 ml=) Kan det bli smidigare än så? Tack mamma! Fick denna i present av henne nu när vi var upp och hälsade på=) Den kan jag verkligen rekommendera=)

2009-10-11 - 11:33:27 Areyanna tipsar | (10) kommentarer | Trackbacks ()

Dags att göra kväll*


Såhär mysigt ljussken hadde vi i sovrummet i gamla lägenheten=) Wonderful! Guu så jag saknar det å dom vackra gula gatlamporna<3<3<3 Men men ljuslingan å gardinerna finns ju kvar än =)

2009-10-11 - 00:53:43 Home/ Inredning | (1) kommentarer | Trackbacks ()

I love you to death<3


Här är lilla Twilight, pappa till gosans härliga ungar;) Vi fick dela på dem efteråt dock då vi inte ville ha flera av dessa sötingar;) Han löpte amok och gick bärsärkagång i burken vi flytta han till han tog det nog inte så bra, .. han gick bort ganska tidigt efter vi flyttat hon ,.. Förlåt Twilight ibland är verkligheten hård, ;) R.I.P

2009-10-11 - 00:50:48 Friends & Family | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Me darkhair**


Många har undrat hur jag såg ut innan jag blonderade mig? Å det kan nog bli lite svårt för jag har nog haft alla färger man kan tänka sig på mitt hår;) Men här är ett från tiden då jag var mörkast=) Kan ni tänka er att jag varit såhär mörk? Både saknar det och inte;) Läckra färger dock! Läppstiftet har jag kvar från MUS och tröjjan sålde jag tyvärr hehe den har blivit för stor å tyckte inte den passa till mitt nu så ljusa hår=)

2009-10-11 - 00:46:51 Just 4 fun | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Gosan du är saknad=)


För ett år sedan sålde vi våra älskade små söta Dvärghamstrar! Döö söta var de! Gosan ser söt ut här och klamrar sig fast på min tumme=) Gosunge"

2009-10-11 - 00:40:43 Friends & Family | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Sushi till Middag=)


Efter gym blev det Härlig sushi från Samuraj Sushibar<3<3<3 Världen godaste! Det är så man får orgasm i munnen av den härliga gravlaxen och de härliga rullarna med philadelphiaost å den mjuka härligtmogna advokadon! Lovely!! I´m in Heaven! Det här var sååå gott!! Helt klart min älsklingsrätt<3<3

2009-10-11 - 00:36:18 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Proud of myself!


Riktigt bra jobbat! Så det förtjänar en egobild till! Yeeey vad jag är bra!! Wiihooo!!

2009-10-10 - 16:46:28 Love Yourself | (4) kommentarer | Trackbacks ()

Det börjar synas lite nu*?


Snygga fräscha omklädningsrum med stora speglar såklart=) Börjar synas kring midjan och höfterna allafall=) Börjar nästan gilla mina former lite igen=) Å snyggare ska det bli!

2009-10-10 - 16:43:42 Kost&Träning | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Sveriges mysigaste gym??=)
Squashhall i glas till höger, nya fräscha maskiner, stora tvskärmar med roliga mtv på=)Bra planerat och mysig atmosfär! Där nere finns det 2 st golfsimulatorer och jämte omklädningsrummen finns tillgång till Atlantis spa avdelninge med härliga behandlingar, 2 fräscha bubbelpooler & 3 olika bastuar=)


2009-10-10 - 16:41:10 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Gym polare!


Sambon med härliga Supertrevliga M! Mycket roligare å träna när man är flera=)Gemenskapen och tävlingsandan är fenomenal på gymmet! Härligt!

2009-10-10 - 16:37:25 Friends & Family | (0) kommentarer | Trackbacks ()

På rygg*=)


Här har man det ganska bra=)Tror inte jag vill byta ut detta ändå?=)Finns ju två gym att välja bland dessutom ett i stan ett störra som är proppfyllt av kroppsbyggare av alla dess slag och härliga entusiastiska gymman individer=) Å senn detta mindre Atlantis som nästintill tomt på lördagarna=) Lyx å ha hela gymmet för sig själv nästan;)Så man ska nog inte klaga??

2009-10-10 - 16:34:21 Kost&Träning | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Stretch=)


Stretch avslutas varje pass med! Jätte viktigt för musklerna att få sträcka ut sig efter ett hårt pass!
Smidigt som en gnu eller hur var det??

2009-10-10 - 16:29:25 Kost&Träning | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Fettförbränning som ger Resultat!


25 min stod jag och trampa här tills fötterna domna bort! Varför gör de det dock? Ingen aning måste va för att jag är för tung? Hmmm, not bra men men skön träning! Brännt över 700kcal enbart på denna idag=)
Genialisk och idealisk maskin för multifunktionell härlig träning! Lovely!!<3<3

2009-10-10 - 16:27:16 Kost&Träning | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Favorit Makinen! The ultimate practise!


Crosstrainern såklart! Här bränner man mest fett och ökar konditionen markant! Här står jag minst 30- 50 min varje dag 5 dagar i veckan=) Först 25 min idag och senn 20 min=) Här har jag tränat 1½ timma redan och har fått upp flåset rejält=) Lika glad för det ändå! Superlycklig efter en dags toppen träning! Yeey idag har det verkligen gått kanon!

2009-10-10 - 16:24:16 Kost&Träning | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Ben**Främre lår övning*


"Lår framsida övning, 50 lbs eller kilo eller vad det är * 12 reps a´3 set" Benmusklerna är den största muskelgruppen på kroppen och även den som förbränner mest fett så ju starkare ben desto bättre! Nu börjat fettet ge plats för snygga lårmuskler istället=) Tuff övninge men skojj!

2009-10-10 - 16:17:41 Kost&Träning | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Latsdrag! Riktigt skojj!


Snyggt! hhahaha den här övningen är riktigt skojj! Älsklingen tycker jag kör den för mkt men naa50 kg nått eller vad det är *13 reps a` 3-4 set. Fattar inte varför alla ska glo just när man står här dock?

2009-10-10 - 16:10:04 Kost&Träning | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Snedbänk Hantelpress bröst** fria vikter


Bröstövning där jag ökat rätt rejält från ett par kilo till 10 kg på vardra arm 15 reps * 3 eller 4a set"Den här övningen är rätt skojj! Toppen å ta ut sina agressioner på å överskottsernergi!

2009-10-10 - 15:59:01 Kost&Träning | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Bröst fria vikter*


Älsklingen poserar! Med 1 kilosvikterna;)
 I vanliga fall är det 42.5 kilos vikterna som gäller en på vardera sida;)
Way the go hjärtat!

2009-10-10 - 15:54:53 Kost&Träning | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Biceps träning med hantlar*


"6 kg bara * 14 reps och 3 set" Har faktist inte ökat så mkt här det senaste, skulle kunna lyfta tyngre men till vilken nytta? Bättre göra övningen noggrannt istället för att slita upp vikterna=)

2009-10-10 - 15:48:16 Kost&Träning | (0) kommentarer | Trackbacks ()

On the red Carpet" Gold´s Gym!"


On the red carpet utanför Nyöppnade Gold´s Gym! Helt ok upplägg och nya fina maskiner + inredning, men helhetskonceptet känndes inte helt 100, då vi förväntat oss lite mer? Hmm vi kanske har det rätt bra på Atlantis ändå? Vi fick en guidad rundtur allafall men senn bar det av mot Atlantis ändå=)

2009-10-10 - 15:44:35 Kost&Träning | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Outfit Saturday**
Såhär ser jag ut idag i nya kjolen från Resteröd som jag inte hunnit visa innan=)

2009-10-10 - 15:38:18 Love Yourself | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Godmorgon!


 Här äts det frukost och förbereds inför träningen nu på förmiddagen. Vi ska testa nya gymmet i stan " Golds Gym" som jag berätta om i gårdagens inlägg. Blev ingen träning igår då både jag å sambon var helt dötrött, å hostiga, .. men idag verkar det ha lagt sig! Way the go! Idag testa vi ett kinesiskt örtpreparat som andvänds i OS och vid andra tävlingar som prestationshöjjare. Smakade apa!! Så vidrigt illa!! Terrible! Sorry Kina! Men vem vet vi kanske springer runt som galna små apor på gymmet idag?? Vi har kört en annan prestationshöjjare då å då som heter Ragex2 som är toppen så vi får se om den här ger liknande effekt. Have a nice day!

2009-10-10 - 10:49:39 Kost&Träning | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Var med och designa ditt eget godis!Yeey! Vilken kul tävling! Malaco utser en vinnare varje år för årets nya godispåse i Danmark och Sverige! Var med och tävla om just din godispåse du med! Tävlingen pågår i 8a veckor på Malacos hemsida. Varje vecka går de tre bidrag som fått flest röster den veckan vidare till den stora finalen i vecka 44. Så det lönar sig att ragga röster. Dessutom vinner veckofinalisterna hela 5 kg godis var!:

http://www.dinpase.se/ 
min påse hittar ni här*: http://www.dinpase.se/#/alla-passar/page=0/21748
Gå gärna in och klicka 'Gilla', för att öka chanserna att den går till veckofinal om ni gillar den=)

Min påse är en blandning av allt och lite till" Delicious" heter den du hittar den på deras hemsida=)Så skynda er å tävla å att rösta!

2009-10-09 - 20:28:39 Areyanna tipsar | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Fredag! Wiee***

Fredag och helg! Yeey, Or? Har suttit vid mitt rosa skrivbord idag på förmiddagen och planerat inför nästa vecka å sökt jobb. Rätt segt om ni fråga mej men men nu är det snart helg=) Ska sätta fart med städningen å disken nu så att allt är klart när älsklingen kommer hem=)Senn blir det träning å test av nya gymmet i stan Gold´s gym! Känt gym från Usa med flitiga besökare som Eva Longoria, Angelina Jolie och Tiger Woods! Vad sägs om det? + att medlemskapet är mkt billigare än det vi har nu på 520:- i mån!! Hihi! Värt å testa allafal! Återkommer med bilder ikväll! Ha en fin fredag nu=)!

2009-10-09 - 11:21:38 Everyday Life | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Ska vi legalisera Prostitution?


Många viktiga frågor och ställningstaganden idag* Vad tycker ni? Ska vi legalisera prostituitionen i Sverige?
Ikväll kommer "Gudrun Schyman" och "Hanna Wageniys" debattera angående detta i Österängskyrkan Jönköping. Torsdagen den 8 oktober kl 18.00. Själv står jag nog emot att legalisera den men det kan bli intressant att höra för och motparterna. Återkommer med recension efteråt=)

Ett samtal mellan:
Hanna Wagenius, CenternsUngdomsförbund (för)

Gudrun Schyman, Feministisktinitiativ (emot)

Moderator: Thomas Tegner,marknadschef SMOT

2009-10-08 - 14:39:17 Tänkvärt | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Det här programet däremot kanske...

 


- jag skulle kunna tänka mig att följa tv4:a =) Inlåst :" Ett gäng unga killar som har hamnat i klammeri med rättvisan går frivilligt in i ett fängelse. Där väntar en tuff fängelseledning och ett gäng före detta fångar som hoppas få ungdomarna på rätt spår igen." Det kanske kan vara värt att se däremot=) Börjar ikväll 21.00 på 4:an*
2009-10-08 - 14:18:03 Areyanna tipsar | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Mammas pojkar?? Vilket skämt!


Vilket skämt! Seriöst tv4:a? Vem kommer kolla på denna soppa å sopserie? Frågan är om man inte kommer se den för att den är så kass å dålig? Dokusåpa i sitt värsta esse eller vad säger ni? Jag kan säga direkt att detta inte är något jag kommer följa allafall;) Kan de inte sända nått meningsfullt program istället som är worth ens time liksom?? Skrattretande!

 

2009-10-08 - 14:09:12 Just 4 fun | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Världens största myrstack!Shit va stor! Men men inte världensstörsta men huge ändå!Tur att de flesta myrorna gått å gömt sig inuti =)
 Hihihi Söta Tovvsan kom med på bild med=)


2009-10-08 - 12:55:55 Just 4 fun | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Långpromenad vid vackra Ikhp med A**


Just kommit hem från långpromenad vid Vackra Ikhp:s klubblokal ovanför HVA ihop med min söta väninna A och hennes vovvve=)  Man harutsikt över hela vättern där uppe:) Vi gick 1½ timme i spåren där uppe=) Härligt!
 Nu känns det lite i benen men inte så farligt! Skönt å komma ut lite ifrån all tristess hemma! Bara massa trist jobbsök och städning anyway;) Träningsbiten har jag varit duktig med den sista tiden dock. Det blir lätt 5 pass i veckan på gym + promenader men men ikväll blir det nog en debatt istället, kan va bra å vila från gymmet en dag. Händer hos er idag?

2009-10-08 - 12:46:44 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Varmt skönt fotbad!


Ett varmt hett skönt fotbad skulle va skönt nu! Jag ska nog ta fram bubbelbadet;)Frysna kalla fötter efter promenaden tidigare med mauibus idag hihihi;) Tog massa fina bilder från promenaden tidigare idag men hitta inte mobilsladden=( sista gången jag tar kort med den för kameran tar dessutom mkt bättre bilder=) Idag har jag haft maui här så vi har busat med grannens hund Sima å vart ute på långpromenad. Senn har jag diskat å städat lite, börjat å hunnit hälften allafall=) Hur har eran dag varit?

2009-10-07 - 17:12:56 Makeup & Skönhetsvård | (4) kommentarer | Trackbacks ()

kan någon skicka "John Blund" till mej?
Kan inte sova??=( För många tankar som snurrar runt? Oro över saker som inte har några svar än som rättegången och Akassan å jobb... Har sjukt med träningsvärk med men men det är självförvållat;)
 Har en varm och skön säng att krypa ned i jämte världens gosigaste varma nallebjörn och sambo dock;) så jag ska nog försöka sova ändå. Sweet Dreams! Ps: Vem var det som stal " John Blund" för mej inatt??
2009-10-07 - 02:19:56 Everyday Life | (3) kommentarer | Trackbacks ()

Fit to strip?

 
Många female fitnessmodeller ser för mycket ut och ser förfärliga ut, har hittils inte hittat någon som jag gillar bättre än härliga Valarie Way;) Den kroppen är det inget att klaga över precis;)Dessutom verkar hon ha rätt sunda värderingar å en härlig personlighet;)

2009-10-06 - 22:52:46 Kost&Träning | (1) kommentarer | Trackbacks ()

uber skön kvällsträning;)


Svettas bör man annars dör man;) Gav gymmet och crosstrainermaskinen en rejäl match ikväll! Guuu så  jag slet! Like an animal slet jag i handtagen och vikterna! Fast på ett kontrollerat sätt;) 830 kalorier på crosstrainern!! A 30 min + 17 min som avslutning, + styrka å strech, total träningstid = 120 min idag=) Toppen! 5 pass i veckan känns så skönt å äntligen va igång igen!=) Middagen blev senn dock=( Men resten har klaffat idag=) Tror jag kan leva med det;) att middagen blev för sen ;) Har ni haft en fin kväll?

2009-10-06 - 22:20:18 Kost&Träning | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Hösten är här=)


Hösten är här med alla sina vackra färgsprakande färger som ett levande fyrverkeri utanför min balkong och mitt fönster=) Vinden blåser härligt friskt och klart och jag ska göra mig klar för att gå ut med Bustrollet Maui<3 Välbehövligt med lite frisk luft efter dagens arbete! Puuh!! Å stånk å stöön! ;) Hela förmiddagen har gått åt till viktiga samtal och jobbansökningar, så nu ska jag bege mej ut en stund i den härliga höstluften med underbara Maui<3<3 Ha en skön eftermiddag!

2009-10-06 - 13:00:33 Everyday Life | (9) kommentarer | Trackbacks ()

Sveriges nästa bloggstjärna?

Veckorevyn Blogawards 2009

Nu närmar sig Årets blog Awards med stormsteg=) I år är Blog Awards större än någonsin och i samband med årets gala letar VeckoRevyn nu efter Sveriges nästa bloggstjärna. Har du någon  ide´ på en blogg som har det som krävs för att bli vår nästa storsatsning eller är du den vi letar efter?

Rösta gärna på mig ifall ni vill ;)--> Areyanna , http://areeyanna.blogg.se/

Tävlingslänk: http://www.veckorevyn.com/blogawards/blogstar/index.xml

Deltagande
För att nominera din eller någon annans blogg behöver du bara fylla i formuläret via länken. Alla bloggar granskas av VeckoRevyns redaktion som därefter väljer ut tio finalister som går vidare till en omröstning. Röstningen hittar du här från och med torsdagen den 8 oktober. På Blog Awards den 17:e oktober avslöjas VeckoRevyns nästa bloggstjärna live på scen.

Skicka in ditt bidrag senast onsdagen den 7 oktober.

Har du frågor eller funderingar? Maila blogstar@veckorevyn.com.   

2009-10-06 - 10:54:07 Just 4 fun | (3) kommentarer | Trackbacks ()

Bookclub anyone?


Sååå söööt! Trots att hon inte läst boken ifråga för dagen till ära;) Det kanske man borde starta här eller hemma? Jag har alltid älskat och läsa böcker" När jag var yngre praktiskt taget bodde jag inne på bibblan;) Men numera räcker tiden sällan till att läsa, hinner inte läsa så mycket som jag skulle vilja allafall=) Vad har ni för favorit böcker? När jag läser föredrar jag mest självbiografier eller spännande böcker=)Jag har tilloch med börjat skriva på min egen, men men det är ett långt kapitel det där, får se när det blir slutfört=)Lovar säga till If and When;) Har fått ett par erbjudanden som är lockande dock;)

2009-10-05 - 22:17:25 Just 4 fun | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Dax å säga hejdå till Hollywoodfruarna*


Vilken är din favorit bland de glamourösa fruarna? Jag gillar Maria Montazami bäst=) Hon verkar så söt å charmig! Inte lika egofixerad och meanbitch som de två andra=)Ubersött charmtroll som bjuder på sig själv och med hjärtat på det rätta stället<3<3Hon verkar inte helt ha låtit pengarna ha stigit henne åt huvudet som med det två andra inte lika mkt allafall=)Frågan är vad man skulle göra själv med så mkt cash på kontot och om man förrändrats i personen & gentemot andra? Hope not";)Vad tror ni? Mysig serie allafall betydligt mycket bättre än vad man väntat! Trist att den är slut nu ikväll =/ sist avsnittet visades idag men men vem vet vi kanske får se mer av dem framöver? Bara det inte är från stortrutade Anna Anka så ;) Hihihi ha en fortsatt skön kväll!!

Ps missa inte: Extrainsatt specialavsnitt med det bästa från Svenska Hollywoodfruar plus helt nytt material som aldrig visats tidigare.Måndag, 21:00 på 3an=)

2009-10-05 - 22:13:18 Just 4 fun | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Tusen Tack kära Kitty<3<3<3Tusen tack kära Kitty! Du är en ängel! Och du verkar ha ett <3:a av Guld! Jag kommer följa din blogg med glädje framöver! Du verkar vara en så härlig tjej full av liv och glädje! Vad kul att du gillar min blogg och uppskattar den!=)Det värmer att höra! Jag uppskattar dig med Kitty! <3 / Areyanna


"Denhär gången går äran till en jätte mysig tjej med mysig blogg! Såhär skriver hon om sig själv" ; "Driftig,enerigisk, optimistisk 26 årig eldsjäl med många järn i elden=)Extra matte till underbara "Maui" å sambo med världens underbaraste Mr"M"<3<3!Här hittar ni allt från ytlighter som Glitter, Glamour, shopping & fest till djupa saker som berikar och fyller mitt liv =)! Welcome!"

Kolla in hennes blogg, den är super mysig. Anledningen till att hon blev månadens blogg är lite fler än vad det var förra gången, så läs & lär. Hon har en jätte fin blogg. Hon har bra musik med i bloggen som startas direkt man går in, där en av mina favoritlåtar är med. Mycket fina bilder & hon skriver kommentarer som får hjärtat varmt. Man känner sig så glad av hennes kommentarer att en "vanlig person" kan göra så mycket, och att hon faktiskt offrade sig för att läsa, och för att kommentera.
Sånt folk är guld värda! Ni hittar hennes blogg här.

http://ettamedkitty.blogg.se/

2009-10-05 - 20:38:16 Hearth things | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Monday Monday**


Maui tycker måndagar är lika tråkiga som jag=)=( Idag har jag pysslat hemma å fixxat med Akassan å massa trista pappersgrejjer=( Tog en paus å gick ut med sötnosen å maui dock=) å nu ska vi busa lite" Han är så söt när han lägger sig här jämte mej när jag knapprar på tangenterna på datan=) Nu har har flyttat närmre min stol =) Sååå söt" The best friend in the world" Ha en skön måndag!'

2009-10-05 - 14:14:21 Everyday Life | (9) kommentarer | Trackbacks ()

Söta kattungar!


Söta kattungar väntade på maui å oss när vi kom dit igår=)<3<3 Lite rädda såklart för den lurviga bollen å massa nya ansikten men senn gick det bättre=) - Tittut undrar om jag vågar kika ut från byrån??;)

2009-10-05 - 13:13:09 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Mys hos söta Maddis*


Älsklingen tyckte maten och efterätten var supergod! Myys! Vi bjöds på världens godaste älgköttspajj med kantareller och ost! + hemma gjord bjönrbärs å hallonpaj med vaniljsås till efterätt=)<3<3 Yummy! Vilken fest!
Tusen tack gumman! Vilket fint välkommnande hem=)<3<3 You´re the best<3<3

2009-10-05 - 13:08:53 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Tack till en söt läsare!<3<3

                                       

Söt kommentar! :) -"Oftast står det bara "hur har din dag varit?" i kommentarerna eller något kort meddelande. Jag blev glad när jag såg denna kommentaren av Areyanna. Jag tackar för att du tog dig tiden att kommentera min blogg! :) - " Chey"

¨Tack själv söta Chey!
Tack för länkningen till min blogg och din fina ord! <3<3/ Areyanna

 Chey:s blogg hittar du här:  http://chey.blogg.se/

2009-10-04 - 12:05:29 Hearth things | (4) kommentarer | Trackbacks ()

Världens godaste pizza!


Resan bjöd inte bara på tråkigheter utan även lite mys med familjen och tid att umgås=) (även om vi hann umgås lite bara)Mamma och syster bakar världens godaste panpizza <3<3 You Rock! Tack för allt! Ni är underbara!<3<3

2009-10-04 - 11:36:14 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Jäsp jäsp ***


Jäsp* Jäsp* S tycker moster är tråkig när hon tar upp mobilen och visar sin tristess;)

2009-10-04 - 11:32:33 Friends & Family | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Hemma igen**


Nu är vi hemma igen efter rättegången & resan hem till Dalarna. Vi bodde hos min familj under rättegångsdagarna å resan. Tusen tack för allt stöd och alla god mat å för all omtanke om oss!<3<3 Det har varit ett par tuffa dagar och en tuff resa. Vi kom fram 03.15 på torsdag morgon/ natt, vädret var regnigt och ruskigt både dit och hem. Tack kära hjärtat som körde i regnet och rusket trots att klockar var över midnatt! Vi kämpade oss igenom de här tuffa dagarna. Tack alla syskon för er närvaro<3<3 Vi är starka tillsammans och tillsammans klarar vi det här! Det enda jag kan säga ifrån Rättegången är att han med största sannolikhet kommer bli dömd för mordet och inte för dråp hoppas vi! Mannen har tidigare mördat en kvinna i Norge och fått 11 år varav han satt av 6 eller 8:a minns inte. Han förneka det han gjort i rätten och framställde sig själv som en ängel och min mor som det svarta fåret. Hatet och ilskan var fruktansvärd,sorgen och besvikelsen likaså. Han höll för örona i domstolen när bandet på 24 min där han erkännde vad han gjort spelades upp och senn gick han ut när videoförhöret med mamma spelades upp! Coward! Du är inte vatten värd som du beter dig! Det mesta han sa var ljug och manipulation till 87%! En mer psykopatisk idiot får man leta länge efter han tar priset för det helt klart! Att han allvarligt kan tro att han kommer undan med det? Att han allvarligt kan tro att någon går på hans ynkliga röstmanipulation å gråt i rättsalen? Det är försent att ångra sig mannen! Det hjälper inte vad du har att säga så länge du inte tar ansvar för den skada du gjort och dina handlingar!

2009-10-04 - 11:11:43 Personligt | (0) kommentarer | Trackbacks ()