Sista dagen med syster<3

Hej! Tänk vad tiden går fort när man har roligt!! =/ Dom här 5 dagarna har gått fort! =( Det har varit hur mysiga som helst dock! Så kul att få ha dej här Michelle å få rå om dej lite å lära känna dej! Du är underbar! Världens bästa syster! Har flera fina systrar dock så tro ej att jag glömt bort er. Mia Å Tina ni är såklart välkommna hit å Gaby med whenever you want! Blir Sista dagen ihop idag,.. hmm,... så vi får se vad som sker idag? Blir nog lungt hemma idag då hela veckan gått i rasande fart;) Händer hos er idag? Någon som har sol idag??;)



Så vacker! Å så lik vår älskade mamma. R.I.P. Mom!

2010-07-30 - 10:03:57 Friends & Family | (5) kommentarer | Trackbacks ()

Vackra pyret<3


Börjar sakta men säkert vänja mej vid att ha en katt här hemma;) Ser mej inte riktigt som en kattmänniska men ändå pyret är faktiskt helt ok=)



Nyfiken ;)



Gosig<3



Busig!

Mys!

2010-07-30 - 09:54:13 Just 4 fun | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Underbara jappevalpar!

Söta maui har blivit pappa=) Dom flesta av valparna var sålda såklart men den här lilla söta fanns kvar;)
Någon som är sugen'*?



Såååå adorable! Kolla magen!;)




Kliande tandisar;) aj aj vad vassa dom var!



Ubersöt!


2010-07-30 - 09:45:22 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Mysig kväll på stranden*^^

Godmorgon! Sovit gott?? Här i jönköping är det mulet idag men men det gör inget för vi har haft flera underbara å fina dagar å kvällar jag å syster=) Mycket att ta igen från alla år ifrån varann"<3<3



Supermys! Åååh vad jag älskar att bo såhär=)




Aburgine bruchetta med vitlök + färska hallon, stekt squash, färskpotatis med bearnaiesås 
och god passionsjuice till <3<3<3

2010-07-30 - 09:37:22 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Nya Juicy Coutoure väskan<3

Nya väskfyndet<3 Total kär i denna<3 Pris :1695:- dock men såå värt det<3








Sötas details¨¨



I just adore! Ni skulle se insidan=) Visar er en annan dag<3



2010-07-29 - 12:06:00 Shopping<3 | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Lite shopping Ullared=)

Här kommer endel av shoppingen allafall=)



Skön mint foot scrub å mint foot wash=)



Helt ljuvliga handuks hängare=)



Mysig tavla + krok=)



Tillfällig lampa i söt spets



Vas " med texten " follow your heart wherever it may lead"<3<3



Vacker ljuslinga till sovrummet<3



Plastblomma + vas som ska piffas till lite=)


2010-07-29 - 11:55:25 Home/ Inredning | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Tillbaka=)

Hej!=)
Jag ber så hemskt mkt om ursäkt om igen har jag let you guys down! Förlåt att jag varit så dålig på att uppdatera er sedan Ullared! Bilderna därifrån ligger i mobilen å jag hittar ej sladden så att jag kan föra över dem, .. Menmen jag ska jobba på å leta efter den under dagen=) Hadde super kul allafall! Lovely! Fynda massa massa! Har haft syster här sedan i måndags även=) Å vi har ej umgåtts eller setts på ett år så vi har mkt att ta igen å prata om=) Så jag har dedikerat min tid å uppmärksamhet mest där! Har gått igenom mkt tuffa saker nu även så min energi har ej varit på topp, kan berätta mer senn. Bildregn är påväg =) Men det är tufft att bryta upp efter 6 år. Börjar lätta nu dock. Förkylningen vägrar släppa dock men men det är ju en annan femma. Hur har ni det?



<3 Summer<3










2010-07-29 - 11:43:51 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Yeeey nu kommer solen!!

 Hej! Nu är jag tillbaka från en jätte skojjig heldag på allas vårat Älskade å hatade Ullared å Gekås! Lovely!!!Fyndat massa kul till hemma å mej själv! Skit snygga toppar med!!! Wieeee!! Min kamera har ej batteri dock så jag återkommer med bilder imorron! Fullträff helt enkelt! Slutsumman slutade på netta 1200:-=) Fått hem nya Juicy cotoure väskan med som är såååå fin!!! Bilder kommer imorrn I promise!!<3<3<3<3 Ååh I´m soo in love with my new bag!!!<3<3Hurray!!<3<3

 Hehehe men det var det sååå värt! Lovely! Å vet ni vad som är ännu bättre??!! Att solen å värmen är påväg in över sverige igen !!! <3<3<3 Wieee! Redan på Tisdag sveper värmen in över sverige med 20-24 grader varmt enligt smhi! Lovely!! Då blir det beachen med kära syster som kommer hit imorron!!! Yeeey!! Så fram med strandväskan å badkläderna!! För nu blir det badväder!!!



Ha en fortsatt fin kväll nu så ses vi imorrn så¨kommer bildregn från dagen=)


2010-07-25 - 20:02:57 Hearth things | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Gekås Tripp!

Godmorgon bloggers! Idag är jag uppe med tuppen! Snart kommer söta Danne å hämtar mej så ska vi ta en tripp idag till det omtalade Gekås å Ullared=) För er som ej vet det så har den här shopomanian ej varit där någongång så det ska bli spännande=) Or? Det återstår att se! Yeey! Blir nog en toppen dag i goda vänners lag allafall! Så det tar nog hela dagen typ får se när jag är tillbax=) Får hoppas det ej är så mkt kö bara=) Ha en toppen söndag!



See you @ Gekås folks=)'



2010-07-25 - 06:57:38 Just 4 fun | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Dinner out;)

Haft en mysig kväll ute med en väninna igår. Vi gick en promenad längst med vättern och avslutade kvällen med ungsbakade italienska pizzor och gott vin. Delade på en flaska rödtjut=) Jätte vaker kväll med bra sällskap.  Vaknade utvilad och pigg. Idag ska fixa klart hemma å senn iväg å jobba ett dygn, trots att jag har semester, men men det får gå. Händer hos er?




Formaggio=)



2010-07-23 - 11:29:06 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Dead Tired...

Idag är jag dötrött, av all tvätt å strykning.. å alla tankar som far hit å dit...:/ En omställning som heter duga att vara ensam igen I guess...men men det blir bättre dag för dag.Har ägnat förmiddagen å morronen åt att lägga ut saker på tradera, sann shoppoholic som man är, har alldeles för mkt saker hemma som bara står å ligger där, så det känns skönt å bli av med. Ny fas nu, så no more strunt shopping, har det jag behöver redan. Nu får det vara nog som dom säger i saltkråkan.=) Förkylningen börjar släppa men mår rätt illa av detoxen å skallebank idag + regn utanför å rusk så det blir film mys med Mannen som talar med hundar å L word idag=) Händer hos er?



Ha en fin torsdag everyone å tack för alla söta kommentarer!<3



2010-07-22 - 11:28:51 Everyday Life | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Decorations^^¨'

Förnyat hemma lite å bytt ut dukar å annat smått. Nya färgtemat går i sobra stilfulla färger som grått, beiget , silver, vitt och kristall<3<3




 Bytt knoppar + hittade den här söta skylten=)



You´re a star=)




**^My cosy bed^**

2010-07-21 - 14:13:31 Home/ Inredning | (4) kommentarer | Trackbacks ()

Spetsgardiner=)

Hitta dessa söta på Ikea häromveckan=) Så det får bli ett nytt tema hemma nu, så trött på allt det turkosa så nu blir det mest glas, vitt, silver och cristall hemma i vardagsrummet=) Älskar att inreda å testa nytt=) Kulorna runt gardinstången har jag satt dit själv såklart=)



Godkänt? Så länge allafall`?





2010-07-21 - 14:04:03 Home/ Inredning | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Ny nageldesign^^'

Kännde för lite tuffare lackning å mönster =) Så dom blev coolt cerisa med svarta streck=)
Ska nog måla om dem idag dock till nått ljusare eller vad tycker ni?



Snyggt?!


2010-07-21 - 14:00:11 Areyannas NailDesigns* | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Up for today;)

Hej! Idag har jag forsatt med rensningen av mina garderober. Jag har gått igenom otaliga väskor, skor och kläder + party dresses som bara hänger å slänger. Såg på Tradera att det var bloppis så vi får se fall jag slänger ut endel där=) Vad tycker ni? Det mesta ska jag nog skänka till välgörenhet. Eller vad tycker ni? Blocket å Tradera? Nu är det nästa måste som gäller strykning av allt tvätt. Finns massor kvar att göra inredningsmässigt med  vill få det iordning å fint innan lillsyrran kommer på besök next week=) Så jag måste sätta fart=) Nätet har krånglat idag även=/ Så det är därför jag ej kunnat blogga. Men nu bestämde det sig visst för att hoppa igång igen=) Toppen! Då kan jag allafall kolla mailen å slänga in några inlägg=) Ha en toppen dag everyone!



Jag älskar å stryka;O) Älskar känslan av nystrukna varma kläder och att krypa ned i nystrukna sköna sidenlakan på kvällen=) Men när det blir så här mkt att ta hand om på en gång? Då kan jag erkänna att det inte känns lika kul å rogivande=) Å då hjälper det inte ens att jag har världens sötaste rosa strykjärn och vattenspruta.... ;) Men men bara å sätta fart!






2010-07-21 - 13:55:01 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Mysfrukost;)

Supermorgon! Ananasjuice och färska jordgubbar + naturella cashewnötter blev det till frukost imorse;) Känner mej superpigg!  Gick en långpromenad först med vovven. Handlade på vägen tillbaka. Har massa ärenden å papper å gå igenom + En massa tvätt å göra klart idag så hinner nog inte blogga så mkt men kikar in ikväll=) Ha en toppen tisdag everyone!



Toppen!

2010-07-20 - 15:12:11 Hearth things | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Sunshine day!

Hej! Sorry för dålig uppdatering igår! =( Jag har blivit döförkyld, bara legat i sängen med ont i halsen å mått illa. Detoxens första dagar har vart rätt tunga med, mått illa konstant å haft ont i huvvet. Men nu börjar det vända dag 3=) Jag mår som en princessa igen å har massor av energi=) Precis som det ska vara! Solen skiner även=) Life is good! Får se om jag hinner ned till stranden idag det hadde vart skönt. Händer hos er loves?





2010-07-20 - 10:22:53 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Nya scarfes^¨

Investerat i lite nya scarfes till sommar outfitsen;)



En Rosa Pucci inspirerad och en lila/vit melerad med lite rynk effekt;)


2010-07-18 - 16:02:19 Shopping<3 | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Underklädes shopping=)

 Som ni vet så hör jag ju till den skaran som älskar rosa , på kläder speciellt eller mestadels + acessoarer å makeup=) Så denna söta korsetten slank ned i påsen påväg hem från stan häromdagen med matchande strumpebandshållare å trosor! Hittade en ubersöt scarf på vägen hem även;) Trosorna har jag på mig ;) så dem får ni tyvärr inte se...



Sugar Pink! Älskar å tappa i vikt så kul med massa nya vackra undies<3<3

2010-07-18 - 15:58:01 Shopping<3 | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Oooups I did it again;)

 Hahaha bilden talar sitt tydligaspråk right? Mitt sällskap spillde först ut sina sourcremechips på biosalongen
å senn tappa jag ut mina popcorn hehehehe=) Vi höll på att skratta ihjäl oss!!



Fast dom andra biobesökarna tyckte nog inte det var fullt lika kul;)









2010-07-18 - 15:53:45 Just 4 fun | (1) kommentarer | Trackbacks ()

En kväll på Sandys^^

Träffade en nära vän på igår och åt gott på Sandys;)
Lechefdufon nått, typ franska varma mackor=) Supergoda!



Mitt sällskap lyckades dock tyvärr inte fånga nån bra bild på MOi;)




Yummy! <3<3 En perfekt kväll! Njuter av den första semesterdagen å kvällen=)


2010-07-18 - 15:49:25 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

What a beautyful day!

Hej!

Vaknade tidigt som vanligt vid halv 8a men låg kvar i sängen till 10.30=) Förkylningen börjar släppa sitt grepp=)Blev en lång fika igår med en vän och bio den nya filmen med Tom Cruise & vackra Cameron Diaz. Hon som är både vacker och ful på samma gång;) Haft en helt underbar natts sömn! Vaknat upp pigg å glad!

Vilken skön morgon! Jag älskar söndagar! Har just tagit en skön promenad på stranden. Blickat ut mot horizonten¨¨ Bara kännt lugnet och andats in allt det vackra omkring mig. Ska lägga mig ute md en bok hadde jag tänkt idag. Vad händer hos er?



Vackert!

2010-07-18 - 13:20:40 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Dags för Detox igen=)

Då var det dags igen för sommarsäsongens efterlängtade detoxkur!  Åååh vad jag Har längtat så till att börja med denna nu=) Sist jag gjorde den var ju evighter sedan! Jobb stress å massa annat har kommit emellan tyvärr=( Men men nu tar jag nya tag! Känns jätte skönt å få rensa ut alla slagprodukter å skräp som kroppen samlat på sig! Det blir en ny start för mig och detoxen är ett bra exempel på det att man renas inifrån och ut=) Så efteråt kommer jag att glänsa;) Jag kan lova er såmycket allfall=) Methodraine har jag bloggat om tidigare så sök i arkivet om ni vill veta mer om det eller googla den=) Min  nya har en smak av tranbär och äpplen<3<3 Perfekt!




Kuren varar  20 dagar och ger fullt av ny vitalitet, kraft, ork och energi! Yeeey! Kan hjälpa till lite på vågen när man räknar nedåt även så vi får hoppas att det visar sig även den här gången;)


2010-07-17 - 13:10:46 Areyanna tipsar | (2) kommentarer | Trackbacks ()

To be Alone or With someone?

Jag har fått många frågor om kärlek den sista tiden och om varför jag är singel. Både här på bloggen & IRL. Jag har nog inga perfekta svar att ge men jag kan säga såhär: Att det är högtid och dags att jag prioriterar mig själv och låter mina drömmar och mitt liv komma först. Sedan jag flyttade till Jönköping för 6 år sedan, så har där alltid och oftast varit en kille med i bilden.

Den senaste relationen jag hadde med M varade i 6 år om inte mera beror på hur man räknar. Jag var dökär. Och på många sätt är han fortfarande den som får mitt hjärta att lee när jag tänker på honom eller ser honom. Men jag kunde inte stanna kvar. Dels för att jag fann mig själv och honom leva genom varandra to attached att vi knappt hadde något annat liv bredvid varandra och dels för att jag kännde att jag tappade mig själv mer och mer för varje dag.

Det var såklart inte Ms fel alla mynt har två sidor. Det fanns mkt bra i våran relation även. Men vi har varit igenom så mkt de här åren och speciellt jag det sista året. Så på slutet så nötte vi mest på varandra och bråkade + tjaffsade om småsaker. Kärleken fanns där och finns där men det känndes inte rätt. Jag kännde att det var dags att gå vidare med mig själv och att stå på mina egna ben. Detta har varit jätte tufft, det har varit en lång väg hit kan jag säga. Men idag står jag på mina egna ben och jag vet att jag kommer anta varje utmaning som livet sätter framför mig.

Jag kanske inte är bäst på dom tekniska saker eller att borra upp saker i väggen men jag vet gott och väl vad som gör mig lycklig och glad och just nu behöver jag lugn och ro. Så det tänker jag ge mig själv. Friheten att välja vad jag känner för varje dag på min semester och sedan får vi se.Just nu vill jag inte ha någon relation bara. Utan den enda jag kan tänka mig att ha en relation till är mig själv och mina vänner och bekanta och dom relationerna tänker jag vårda<3<3 Livet är för kort för att slösa bort vi lever här och nu det är det som är viktigast oavsett! Jag och M har skiljts åt som vänner dock så han kanske återkommer nång gång då å då i bloggen vem vet^^






2010-07-17 - 12:45:30 Personligt | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Spa day^^

Idag passade jag på att fräscha till mig lite hemma med ett skönt varmt bad, scrubb, peeling, brun utan sol från Åhlens, Härlig duschcreme från Body Shop och skön ansiktscreme från EsteeLauder=) Känns som evigheter sedan jag fick tid för att ta hand om mig själv!<3<3 Underbart!<3 Jag Känner mig som en ny människa! Nu återstår bara manikyr å pedikyr å hårfix men det får jag ta vid tillfälle. Tvätta blir imorrn men jag har sorterat allt i högar dock=) Skönt med lite regn ändå då hinner man ta det lite lugnt och fixa hemma=) Det är allfall vad jag tänker ägna dagen åt, senn får vi se vad som händer ikväll? Bio eventuellt. Händer hos er?





2010-07-17 - 12:30:54 Makeup & Skönhetsvård | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Golf it is!


Hey there! Hur många av er spelar golf?!!
 Min chef & hennes man har försökt övertala mig ett tag å många andra att testa denna tålamods? Krävande fantastiska sport? Hmm, jag som trodde den var för snobbar? Krävs visst enhel del bara för att få komma ut på banan...
Men men eftersom jag har kontakter så blir det det minsta problemet,..

Jag ska ut till ranchen å lära mig slå någon dag framöver, possibly nästa vecka redan=)
Hmm, har hittat dom mest söta cromade rosa golfbollarna!! + riktigt läckra handskar i rosa från Nike. Har redan den mest perfekt stylish golfoutfiten all planned and set! Den består av : En snygg vit golfväst , rosa pike´, söt LV keps i rosa å grått + matchande capri golfbyxor vita med pressveck + vit/silvriga golfskor. Yeey!Gjorde bort mig i affären dock då jag gick till kassan å fråga om man skulle ha 1 eller 2 hanskar;) Hon bara log å förklara att jag skulle dö av skam om jag kom ut på ranchen med 2!!! Handskar!! Dvs en på vardera hand! Hmmm så jag väntar med handskarna. Känner på mig dock att jag är höger=) Kan det stämma tro? ;)



To Die for!

2010-07-17 - 08:06:37 Just 4 fun | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Gomorron Sunshines!

Vilken härlig morgon va? Dvs min första semester dag!! Yeeey!! ÅååÅååååhhh så härligt! Jobbade 12 tim dagar förra veckan å denna veckan 6-15.30 + 7-17.30 i fredags så det var långa dagar å tuffa pass! But I did it! Å nu har jag semester! Yeeey! Blev ingen vidare sovmorgon idag men bättre än att gå upp 06.00=) Har massor att fixa med idag! Som den gigantiska stora tvätthögen som på nått mystigt sätt växt för varje dag??;) Shit det kommer minst ta halva dagen!! Hmmm, men men måste ha mina outfits ready för sommarens äventyr! Händer hos er idag?



Grrrrr=( Bara till att sätta fart då... Antar jag....
Dvs så att jag kan visa er mina nyshopade vackra kreationer å clothes;)
Här ligger säkert flera kilos kläder på hög men ändå är garderoben rätt full??!! hmmm... Någon där ute som känner igen det scenariot??

2010-07-17 - 07:57:32 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Wiiiieee snart semester!!

Wiiiie nu är det bara en arbetsdag kvar tills den efterlängtade semestern!! Olalala! Yeeey! Som jag längtar!!<3<3
Denna sommar kommer fyllas med sjukt mkt roliga grejjer å massa fun events å vackra outfits ´resor å shopping!! Mer om det framöver!!Promise att update bloggen bättre framöver =) Så be shure to check it out ;) Ha en fortsatt fin kväll! Cya later babes<3<3

 

                                                                                                                        
2010-07-15 - 18:43:25 Everyday Life | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Good Morning Sunshines!

Rise & Shine=) Nån som är uppe med tuppen denna onsdags morron?? Naa antog det hehe=) Kännde mig dötrött imorse när jag stegade upp ur sängen kring 6 snåret =/ Man är inte människa när man får lov å gå upp innan 07.00=/ Allafall inte jag som är kvällsmänniska... Vet knappt vart jag är de veckorna jag jobbar 06.00-15.30/16.00....

Speciellt för mig som är van att jobba skiftschema å heldygn senn behandlingsjobbet... Wish I miss! Men men nu när man väll kommit upp ¨å iväg känns det lite bättre=)Jobbar kvar då å då på mitt gamla jobb=) 

Somna direkt när jag kom hem från jobbet igår ett par tim, dötrött,... Men men så är det vissa veckor då är energin helt drained...=(Känner ni igen er där? Bara ¨å inse att alla dagar å veckor inte kan va på topp=)

 I need Weekation now!!! <3<3<3 Soon snart så next week har jag 4a härliga veckor framför mig=) Trist väder idag med men men, Imorrn ska det bli strålande sol enligt Smhi;) Sitter på jobb å kikar in snabbt. Jobbar 7-15 idag med, så vi ses after;)  Ska fixa å grejja lite hemma idag är det tänkt. Händer hos er?
Ha en fin dag everyone!




2010-07-14 - 07:58:53 Everyday Life | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Dagens Shopping=)

Hann en vända på stan efter jobb med=) Å kom hem med dessa söta undies från Lindex<3<3 Dom har faktiskt jätte söta underkläder till bra priser;) Mycket billigare än Victoria secret &  Hanky Panky. Jag blandar ofta billigare undies med lite dyrare märken. Huvudsaken är att de faller i smaken=) Fynda en söt vit byxdress med gulddetaljer från Bikbok även=) Sitter skit snyggt på=)




2010-07-12 - 19:41:34 Shopping<3 | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Sunshine day=)

Hej hopp! =) Hur har ni det i värmen? Jag har jobbat idag å kämpat på men vi har haft en helt underbar dag ändå=) Lovely day på stan och promenad längs vätterstranden=) Softat hemma nu och städat å börjat packa upp det sista ur mina lådor senn flytten.. I know men den här tjejen har mkt grejjer=/=) Så nu börjar det bli klart + nya sängen kom idag med=) så den ska jag bära i på den tomma sidan soon=) Lovely" Äntligen kan man sova normalt<3<3<3 Nu blir det lite bloggläsning å senn middagslagning, händer hos er? Ha en fortsatt fin kväll!


Lovely! Längtar till semestern dock då jag med kan ligga i solstolen å gotta mig=)

2010-07-12 - 19:32:15 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Ny härlig läsning=)

Införskaffade finally Sofi fahrmans omtalade succe pocket " Elsas mode" + Fortsättningen på Carolina Gynnings " Ego Girl" Ska spendera kvällen med näsan i dessa;) Å söndagsbilagan med såklart! Ha en fin kväll





2010-07-11 - 19:37:24 Hearth things | (4) kommentarer | Trackbacks ()

Sallads Lunch=)

Hej! Hur har ni det där i hettan?<3<3 Själv har jag haft en helskön dag på stranden idag egat å läst=) Å bara vilat=) Känner inte ni med av att matlusten sviktar i värmen? Sallad med pasta funkar alltid dock=) Fått i mig nått idag allafall=)



Yummy!<3<3


2010-07-11 - 19:34:57 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Off to the Beach;)


It´s a Beautyful day;) Lovely! Dags å bege sig=) Ha en fin söndag everyone!




See you later Aligator=)


2010-07-11 - 14:09:21 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Mobil bling;)

Stylade om mobilen lite =) med vackra regnbågsfärgade swarovskistenar<3<3



Nice ser mkt vackrare ut på riktigt dock =)


2010-07-11 - 13:59:25 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Stylat om i Butiken=)

Bytte ut lite av inredningen jag å tjejerna å snyggade till disken lite å skyltfönstrena=)
Tyckte det behövdes investeras i lite nytt=) 1000:- höll vi budgeten på=) Hitta denna söta Ljuslykta i limegrönt med söta fjärilar på Village=) Å stenen å hjärtat + fjärilarna i blomman är från en blombutik i stan^^



^
Inredningen i disken är densamma men färgen på tyget under är nytt å nya=)


Dare to dream a little=) Love the kristall å ljusen!


Världens bästa bhmärke=) Chantelle å Passionata<3<3


Disken again..


Dessa är mina favvo sååå fina!! Me like! Nååå vad tycks??=) Det är långt ifrån färdigt än dock men genast mkt bättre=) Nya kläder är beställda till hösten så nu rear vi ut sommarkläderna fortast möjligt så ska jag beställa hem hår å makeup även =) Å inreda coaching rummet även<3<3<3 Det kommer bli grymt!! <3<3<3




2010-07-11 - 13:55:08 Hearth things | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Ovärderliga kvällar;)

Älskar ni inte bara dessa underbara solskens kvällar??=) Här sitter vi på bryggan på jobbtid å njuter=) Härligt! Snart semester=) Längtar såååååå<3<3 Vad har ni för planer för era semestrar??=)






 

2010-07-10 - 23:10:14 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

On my way to....



Påväg till jobb=) Jobbat eftermiddag på vanliga jobbet å förmiddagarna i butiken=)
Så tiden har bara gått åt till jobb, planering, å mer jobb=/ Så gissa om denna lediga helg fre-söndag var efterlängtad=) Wieee å om en vecka har jag semester jihoooooo=)<3<3<3<3 Kan det bli bättre??

2010-07-10 - 23:01:40 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Buisness lunch =)



Fick ta hjälp av min inneboende S i affären i veckan=) Där jag ska hyra in mig å jobba med Makeup, Styling, hårförlängning och Coaching i Aug=) Kommer ha kvar mitt fasta jobb dock på 85% å senn köra det här resterande av tiden<3<3<3 Soooo happy för det!!! Tack till Söta P för att du gjort detta möjligt =) Kommer blii sååå braaaa=) Har redan 6 kunder inbokade + 1 bröllops beställning där 5 ladies ska stylas =) Yeeey! Det här kommer bli kanon!!




 

2010-07-10 - 22:54:53 Hearth things | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Kärlek vid första ögonkastet;)

Jag har en bekännelse för er läsare;) En av anledningarna att jag varit så frånvarande från bloggen är för att jag träffat the love of my life=) Ingen man så klart utan en Liten söt Vovve såklart! <3<3 King heter han och är en Amstaff på 8a veckor=) Han är såå underbar! Det var kärlek vid första ögonkastet! Jag har alltid haft en väldigt stark förkärlek till amstaffarna=)<3<3 A dream come true that day we met @ the bus=) Han hångla upp mig på bussen hihihih;) Ser ni så söt han är??=)Försökte förgäves få hans ägare å ge honom till mig hahaha=) But naaa jag ska passa hans bror på 8a veckor med dock från å med nästa vecka =)



'Happy;)



**Myyys!!**




**Kärlek**




**Lycka**=)

2010-07-10 - 22:42:23 Hearth things | (2) kommentarer | Trackbacks ()

BFF 4-Ever <3<3<3



<3<3 I love you Mjau<3<3 Även fast jag kommer ha andra hundar i mitt liv ¨å en egen söt vovve som är påväg till mig framöver nu i sommar så kommer du alltid att vara nummer ett för mig Mjau<3<3 Jag har alltid rum för dig å Maddis<3<3<3



2010-07-10 - 22:33:06 Friends & Family | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Balkongmys med Maddis å Mjaui<3<3

Hej alla bloggers! Å mina kära följeslagare här på bloggen;) Jag ber om igen en gång om ursäkt för min dåliga uppdatering här. Jag har jobbat 12 tim dagar å börjat planeringen inför företagstarten å stylat om i butiken inför invigningen å fixat å donat hemma å senn bara sovit;) Förr helgen släppte jag alla måsten på lördagen dock å myste ihop med söta Maddis å Mjau hemma på min balkony<3<3 Sånn  mysig kväll! Dansade oss varma sedan=) Love you Girl! Tack för att du å Maui finns där alltid! You´re the best!!

I love you=)



Puss<3



Wohoooo;)



2010-07-10 - 22:28:42 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Beautybesök =)



Fina fötter kräver uppdatering å flera besök på beautysalongen=)
Me looove<3<3<3 Dom här tjejerna på nailcenter i stan är bara sååå duktiga;)

2010-07-07 - 22:45:18 Makeup & Skönhetsvård | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Paris Hilton greps i Sydafrika för knarkinnehav!

Förvånande? Nej! Chockande för henne? Ja! Gud vet vad dom Sydafrika straffen för innehav ligger på? Vad har hon nu satt sig i lilla söta paris????=/



Här syns dom under fotbolls VM i Sydafrika Paris å hennes väninna....
Smart drag Paris,.. Tragiskt säger jag bara...men vad kan man förvänta sig med denna donnan=/

2010-07-03 - 08:23:19 Areyanna tipsar | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Goodmorning Sunshines!<3

Åååh vilken härlig morgon att vakna till! Stålande sol och en pigg Areyanna;) Sovit som en princepessa inatt! Wieeee! Nu känns det sååå mkt lättare å åka å jobba idag! Jobbar 10.00- 18.00 idag=/ Men men det blir fun! Så härligt väder ute så å pigg är jag med det har jag inte varit på länge=)

Vill tipsa er om denna toppen produkt! Again! Forever Living Aloevera på dunk som är toppen för kropp å hälsan å magen speciellt! Min mage mår som en princessa med denna! Den räcker en mån ca å kostar ca 270-320:-. Jag kommer även bli återförsäljare av dessa när jag startar upp mitt eget i Aug så håll utkik här framöver;) Om ni har vägarna förbi senn i jönköping=) Jag brukar ta den på morgonen å kvällen i ett sött playboy shot glas;)



Toppen med lite reload även! Love it!
Ha en fin dag babes!! C-ya!! ;) Pusss!!!


2010-07-03 - 08:02:28 Areyanna tipsar | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Rosa drömbilen??;)

Me liiiikeeee!! Åkt snyggt raggar åk idag;) Dock ej lika söt som denna sötnos;)


Me lloooooove this car!!<3<3<3



2010-07-02 - 20:28:55 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Mysdag!! <3<3

Hej! Haft en bissy day @ the store å på salongen med nagelfix å ärenden å grejjer mest hela dagen! Hadde en lugn mysstund hemma vid lunch dock med söta vovvarna, vi slumra till alla 3 helt utmattade av dagens bestyr i soffan hemma!;) Så gosigt sååå;)



Underbart söta Nikita;) Som är dräktig;) med valpar;)



Å ubersöta Zackelito;)<3<3





Gått långpromenad har vi hunnit med idag med;)
Toppen dag trots much to do!!<3<3


2010-07-02 - 20:26:57 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Sååå enormt sööööta!!!



Guuu vilken söt liten bil med matchande husvagn!! Snacka om Mini Mini !!
 Dom måste bo i värsta palatset huge när dom inte är på semester;)


2010-07-01 - 20:51:00 Just 4 fun | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Picnick vid hamnen;)



Vänner är underbara å bra sällskap en varm sommar dag;)
Här tar vi en fika å kikar på båtarna i hamnen innan jobb<3<3 Nice!




2010-07-01 - 20:47:53 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Cosmos and Rose @ TwinCity<3<3<3

Hej! Läget ? Förlåt för sen uppdatering det senaste här på bloggen!!=( As Usual=( Så har jag haft fullt upp, varit mkt tuffa beslut å jobbigheter, .. Det går mkt upp å ned just nu å ofta har jag inte energin eller tiden till att uppdatera er om min hektiska vardag å livet men men bättring  är påväg=) Livet har sina ups and Downs;)



Lovely Day!Hadde världens bästa sunshine day igår på jobb! Solen sken och allt var sådär härligt å perfekt som det kan va ibland! Livet har sina ljuspunkter helt klart! =)<3<3 Senn avslutade jag den perfekta onsdagen ihop med min härliga väninna S! ååååh vilken härlig eftermiddag vi hadde ihop=) Lovely! Cosmos å Rosevin + massa härligt skitsnack å catch up time stod på menyn;) Vi skratta ihjäl oss dock då alla vände sig om när vi asgarva då den stora solparasollen ramla ned över vårat bord helt out of the blue rakt över oss hahahaha=) Snacka om in the mist of attention*=)



Summer Coctails;)




Älskar twin å dess härliga uteservering med riviera feeling
 där coctailsen avlöser varann;)


2010-07-01 - 20:41:42 Hearth things | (1) kommentarer | Trackbacks ()