Påväg ut igen=)

Så! Då var väskan packad och King redo=) Nu tar vi av mot jobbet! Min hundvakt är bortrest idag så han får följa med mig till jobbet några timmar. Så slipper han vara ensam min gosplutt! Självklart sa chefen! Skönt! Jag kommer dock jobba heldygn på behandlingshemmet idag till söndag em. Men jag kommer försöka slänga in några blogginlägg=) Ha en skön helg nu! Hälsningar från oss! <3
 
 
 
2012-06-29 - 09:19:43 Areyanna tipsar | (14) kommentarer | Trackbacks ()

Solskensdag på stranden=)

Såhär härligt har jag haft det idag! En heldag på stranden 4 tim=) Jag råkade somna till dock för när jag vaknade i solstolen så hadde jag rätt fula sollinjer under armarna?? å på sidan av bröstet?? Hmmm.. Men annars toppen! Skönt med sol! Då får man passa på att vara ute och njuta! Nu har jag diskat å dammsugit och snart kommer hjärtat från jobb och affären med middagen=D) Senn ska vi nog se på film=)Ha en fin kväll!
 
 
 
2012-06-28 - 18:03:52 Hearth things | (4) kommentarer | Trackbacks ()

Godmorning Sunshine=)

Godmorgon! Jag och King har varit ute redan och vakna ett tag! Solen skiner så fint idag! Så idag har jag gått långpromenad med King, duschat och packat badväskan + strandstolen=) Härligt! Idag blir det sol och bad=) See ya!
 
 Utan smink=)
2012-06-28 - 09:32:07 Areyanna tipsar | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Nya vita Chabby Chic skåpet med spegel=)

 Dettta vackra skåp var vi och köpte idag=) Super fint! Äntligen är jag med skåp! Nu var det min tur! Det blir toppen till alla mina böcker, kontorsgrejjer, mappar, företagsgrejjer och loppisprylar + skor<3<3Tack älskling för att du hjälpte mig att hämta det + hyra släp och bära upp det alla 3 trapporna upp! Och tack S för hjälpen att bära!
 
Det här blir toppen! Jag ska sätta in lite fler hyllor + byta dörrhantag/knoppar till kristallknoppar+ tillsätta 2 till speglar på dörrarna<3<3<3 Bild på det färdiga resultatet kommer framöver=D Den här bilden får duga sålänge.
 
 
2012-06-27 - 21:51:16 Home/ Inredning | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Bathtime=)

Hej! Idag har jag jobbat 7-16. Sedan var vi och köpte ett fint vitt skåp till kontoret=D Som jag längtat så efter! Oturen har hållt i sig lite idag dock då jag just trampade på ett häftstift på kontoret för 2a gången gillt! Dessutom råkade jag tappa ut min höga kontaktlins på jobbet=/Suck! Ont! Men men jag är super glad för det fina skåpet allafall.
 
 Just nu är jag för trött och alldeles svettig så nu blir det badet och senn sängen<3 Och imorgon är jag ledig<3 Då ska jag fixa iordning på kontoret mera och mysa med king + kolla film å ladda inför jobbehelgen. Jag jobbar heldygn 3 dagar över helgen =) Godnatt! <3
 
2012-06-27 - 21:38:32 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Hp Photosmart bläckpatroner strular=/

 Ååhh! Jag längtar tills mitt kontor är omtapetserat, färdig inrett med min nya vita fina dröm bokhylla + när skrivaren fungerar igen! Som jag tyckte om den här skrivaren! Jag har köpt 2 nya patroner för 139:- st i veckan + 3 till nya av några som sålde dem billigare på blocket=D Men ! Skrivaren krånglar ändå! Trots att alla patroner är bytta=*( Älsklingen säger adjö till den och att vi bör köpa en ny men jag ger mig inte! Den ska gå att fixa! Jag ordnar det! Det finns inget som inte går att lösa om man försöker=D
 
2012-06-26 - 20:58:43 Areyanna tipsar | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Bestulen på Busskortet=/

Usch! Idag har jag haft en rikigt O-t-u-r-s-d-a-g=/ Jag gillar inte att säga sådana negativa saker högt men ändå. Usch först kom jag sent till jobbet 30 min pga dom ändrat busstiderna till sommartider, senn blev jag bestulen på mitt busskort värde 850:- senn så gick mina byxor sönder=/
 
Och min sambo fick punka på däcket på bilen igår så han fick byta däckena=/ Hmm men men så kan det vara ibland. Bättre lycka en annan dag? Dags å säga godnatt nu ändå för mig=) Imorrn vänder det!=D
 
 
2012-06-26 - 20:54:27 Areyanna tipsar | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Min goda K-SÅS till middag=)

Idag har jag lagat min supergoda egengjorda K-sås (köttfärsås) Alla har sitt eget recept=) Jag brukar tillsätta champinjoner med färska men idag hann jag ej det. Men sååå gott! Som jag längtat efter denna goda!
 
 
2012-06-26 - 20:49:02 Kost&Träning | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Längar till semestern!<3

 
Om 2½ vecka tar jag semester! =) Och om 3 veckor tar sambon semester!<3 Senn har vi 2½ veckor i solen tillsammans=) Självklart ska vi njuta av en sista minuten resa iår =D Det hoppas jag på allafall=) 30 grader tycker jag låter helt underbart! Något annat är inte acceptabelt;)
 
Jag känner mig så trött på det här regnandet och skitvädret som så många andra! Den andra veckan ska vi nog hänga på Öland hos min familj=D Härligt! Ser fram emot att få stressa ned och njuta lite igen av solsken och värme på någon solig destination! Qualitytime för vuxna helt enkelt !
 
 
 
2012-06-25 - 17:41:59 Hearth things | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Fokis onlineshop FOKIWA

Titta vilken vacker kappa jag hittade på fokis klädsajt /butik fokiwa.se! Så fin! Synd den är slutsåld=/ Men men bättre att jag åker till Hongkong igen själv med sambon+ vänner å shoppar precis det man vill ha av det asiatiska lolita modet och kawaii kläderna! Ser fram emot att shoppa i Kina & Japan igen! Sist jag var i Hong Kong var för flera år sedan och då bara några dagar! Längtar efter mer!! <3
 
2012-06-25 - 17:24:30 Inspiration | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Loppis bokning på Willys Österängen!

WIee! Detta låter skojj va? Bli av med dom sista sakerna från min garderobs + skåprensning=) Bara att ringa och boka! Tjohoo min väninna I å jag ska stå här nån dag framöver=D=D=D
 
2012-06-25 - 13:56:21 | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Thaimat till Lunch

Idag åt hjärtat mitt & jag Thai på hans lunchrast=D Supergott! Den innehöll massa broccoli, blomkål, aubergine, zucchini blandat med cocosmjölk + lök och paprika+ kyckling=D Gott!  Nu får jag köra hårt med träningen idag!
 
 
 
 
 
2012-06-25 - 13:50:40 MusicTheraphy | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Toe naked pink

Idag trotsade jag och mina små fossingar regnet och satte på dom somriga sandalerna! Piss of rain! För nu vill jag ha sommar!! Grrr!!!
 
2012-06-25 - 13:46:01 Areyanna tipsar | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Såååå förbannad!! Felaktig leverans!

Vad är det här? Jag beställde lila och fick svarta?? Hallå? Och frakten tog en evighet minst 3 veckor?? Suck! Jag kännde på mig detta när jag skulle hämta paketet idag!! Tänk vad intuitionen kan visa rätt! Jag visste det=/ Det här får ni ta å rätta till! Fy va dåligt =( Sjukt dåligt !
 
Det här är inte ok! Rätt verktyg till sminkningarna är livsviktigt men även att det är rätt färg på borstarna!! Jag beställde lila borstset och då vill jag även ha det och inte svart!! Grrrrrrrrrrrrrr"""!!!!!!!Besviken jag blir på sånt här stul som så ofta händer när man beställer på nätet?? Orka liksom!!! Produkterna kommer från Asien så det blir askrångligt för mig att skicka tillbaka dom juh å stula=(
 
 
 
2012-06-25 - 13:42:28 Makeup & Skönhetsvård | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Film: Pensionat Oskar

 Idag mellan tvätten kollade jag och king på den andra filmen från Lovefilm: Pensionat Oskar. Det var en drama film från 95=D Men det var bra ändå tycker jag! Åldern är bara en siffra eller vad säger man?
 
 Filmen innehöll drama, familj, semester, kärlek,passion, svek,  blandat med glädje, skratt och om att hitta sig själv. Den tog upp konsekvenserna av vad som händer när man följer själen sin + sitt hjärta + respektive när man inte gör det.
 
Jag gillade den sista scenen på bilden nedanför när pappan i familjen badar den är underbar! Vilken frihet! Att stå upp för den man är och våga leva det livet man drömmer om! Även om det kostar i form av andra konsekvenser. Och vad härligt att han hittar sig själv!
 
 
2012-06-25 - 12:03:45 Areyanna tipsar | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Spöregn

Så! Nu har jag konkat ned kläderna och tvättgrejjerna flera trappor! Längtar tills vi har egen tvätt och torktumlarare som vi hadde tidigare! Ååh!! Aja, dags å ta ut king i hellregnet utanför=/.  Jag ska försöka fixa Blogkeen idag med + blogga om nått lite roligare! Check it out later=D Ha en fin dag everyone!
 
 
 
 
 
2012-06-25 - 09:01:16 Everyday Life | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Storstädning/ Tvättdax!

Hej! Idag ska jag hinna med mycket ! Dvs tvätta och torka 5 maskiner tvätt, diska och städa hemma + träna och aktivera Kingen. Tidigare när jag jobbade över 60 tim per vecka hadde jag en städfirma som hjälpte mig med detta.
 
Men eftersom jag jobbar mindre nu förhoppningsvis dvs kanske en normal 40 tim vecka( inte denna veckan dock ) så ska jag faktiskt kånka och bära dom här tunga grejjerna själv. Det kan vara mysigt att städa och fixxa hemma även. Speciellt när det spöregnar ute. Det får bli en hemmadag idag helt enkelt!
 
 
 
2012-06-25 - 08:56:44 Areyanna tipsar | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Film: Tyrannosaur

Den här filmen hyrde vi igår kväll. Den är inte vidare lätt utan mer rå och gripande. Den tar upp ämnen som : skam, skuld, våld,Självdestruktivitet, alkoholism, cancer, död, ensamhet. Men jag tyckre även den fångar tittaren via betydelsen av karma och godheten+ acceptans i livet även + att den visar på att what goes around comes around något.Allt har sina konsekvenser av de valen vi gjort och gör i livet.
 
 Scenen i början med hans hund var vidrig och även scenerna med kamphunden/pitbullen. Dom ger en hemsk bild av kamphundar en bild av en hund som ej blir behandlad bra och därigenom blir utåtagerande och agressiv pga fel bemötande och skötsel + fel ägare .
 
Suck! När ska dom lära sig visa dom fina kvaliterna hos kamphundarna och pitbullarna? Varför visar dom inte dom stabila pitbullarna någon gång eller dom stabila fina kamphundarna? Jag vet att det inte är en sådan film nu vi pratar om men ändå?
 
Men på något sätt så gillar man den här filmen ändå oavsett hur vidrig den bitvis är.. Klart sevärd. Betyg 4 av 5
 
 
2012-06-24 - 17:14:18 Areyanna tipsar | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Regn & Rusk Söndag

 
 
Idag när vi vaknade efter våran sovmorgon åskade och regnade det utanför. Så det blev att ta på sig regnjackan både för mig och för King. Nu har vi busat massa . Idag blir det lite tvätt, film och myssöndag hemma hos oss. Vad händer hos er?
 
 
2012-06-24 - 12:27:44 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Vackra Vättern

 
Nu har jag gått med King sista kvällspromenaden. Han verkar trött. King var jätte duktig idag vid hundmötena, han gick fint jämte matte och följde mig med sin blick när jag talade till honom. Så mysig kväll! Och en så skön helg! Äntligen tid för lite återhämtning och ladda batterierna<3<3<3 Skönt att få tid för sina nära och kära <3<3 Och skönt att ha tid för King utan att vara jäktad och stressad när man är ute.
 
 
 
2012-06-23 - 23:26:49 Areyanna tipsar | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Powernap med King<3

Tänk vad gosig han är min allra bästaste vänn King<3 Alltid vid mattes sida<3 Han är som en liten mini människa som sambon säger så ofta eller min lilla nallebjörn<3
 
Han är så rolig för han ligger jätte nära och rullar jämte mig och vill hålla om mig som en människa skulle gjort=) Har ni sett något sötare??
 
 
 
 
2012-06-23 - 19:18:45 King | (4) kommentarer | Trackbacks ()

Älskade Kingen da!

Hej! Nu är vi tillbaka hemma igen efter en sväng på stan som var tom å stängt då det är röd dag=/ Äsch da hämtade lite paket =) Vad får ni se lite senare om en stund=DJag är så trött nu så jag måste nog ta en liten powernap ihop med Kingen! <3
 
King höll på att hoppa över balkongen nyss! Det finns en schäfer som är lite agressiv och skrämmer andra hundar här i området, han skällde ut en liten vit söt hund nyss och King ville försvara och rädda den å höll på att hoppa över balkongen!
 
Som tur va han jag ifatt honom min lilla hjälte! Stackars lilla vovve den tjöt så hjärtskärande när den blev påhoppad och anfallen av den där fula schäfern... King gömde sig i filten efteråt å skämdes haha, fast han ej gjort nått fel. Dumma matte! ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
2012-06-23 - 18:42:39 Areyanna tipsar | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Lyxmat med Bejbiin Indiskt=)

Det blev visst mera god mat idag igen=/ Och svar nä det här är ingen matblogg, egentligen... Men jag har en matglad sambo som tyvärr smittat lite på mig. Indiskt har varit en given favorit sedan jag var i Indien=) Jag har förälskat mig i den här matlagningen och kryddorna=) Sååå gott! Idag har vi bara myst jag och hjärtat mitt´+ King<3 Skön lördag!
 
 Lovely!
2012-06-23 - 18:22:45 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

God eftermiddag

Hej! God eftermiddag bloggen! Hoppas ni hadde en bra midsommar igår? Och vaknade upp lika pigga och glada idag? Jag vaknade pigg och glad utan baksmälla! Ont i nacken hadde jag dock så jag måste ha sovit knasigt.Vi fick en toppen em/kväll med goda vänner igår!
 
Såhär såg jag ut igår. Synd jag en fick till någon profilbild på klänningen men men det får bli nästa gång. Nu ska jag städa lite här hemma och sedan ta ett skönt bad, sedan väntar en fin ledig lördag med hjärtat mitt + king<3 Vi får se vad dagen har att erbjuda. Kanske träning? Vad har ni för er idag?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2012-06-23 - 12:49:05 Love Yourself | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Midsommar <3 2012<3

 
Tack Nina och Mange för en super fin midsommarafton ute hos er=) God mat och trevligt sällskap! + Massa skratt!
Jordgubbsbål<3
 sommarmat<3
 Dukningen<3
 Lexi<3
 Molly<3
 Marinering av kött i vitlök<3
 Grillning<3
 Midsommarmiddag<3
 Läppglans+ rosa cider=)
Underbart god mat=) I mängder!
 
 Trevliga människor<3
 
 
 
 
 
2012-06-23 - 12:25:57 Friends & Family | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Midsommarstassen/ klänningen

Hej! Nu har jag badat och fixat och snart åker klänningen på. Valde den vita med blå kant+ vacker spets i år + mina nya höga silvriga pumps + vackra pärlarmbanden från Baglady.
 
 
 
2012-06-22 - 14:00:12 | (4) kommentarer | Trackbacks ()

Midsommar

Nu blir det att göra sig iordning för midsommar ! Vi ska fira midsommar med vänner i deras hus en bit härifrån=D Det blir nog mysigt! Det blir lite lekar, god mat och gott sällskap. Hjärtat mitt har marinerat köttet och fixxat både ryggfile´och Entrecote`. Någon dans kring midsommarstången eller blomsterkrans blir det nog inte iår men midsommar blir det ändå=D Vi hälsar sommaren välkommen!  Ha en fin midsommar nu å njut av solen och ledigheten!
 
 
2012-06-22 - 12:36:37 Friends & Family | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Morgonpromenader! Nu börjar det likna något !

Ååh vad skönt å komma igång och röra på mig igen! Imorse powerwalkade jag 60 min!! Härligt! Dom här 10 kilona jag släpat på så länge nu ska banne mig bort! För den här tyngden är inte bra för varken kropp själ eller ryggen! Så att gå 30-60 min Powerwalk i olika intervaller blir mitt motto i sommar! Nu kör vi!!
 
Jag hadde rätt ang bandet dock det var lutat innan men nu ändrat till plant! Så skönt för vaderna! Vilken lättnad! Jag gick i 45 min dock men bandet stannade 2 ggr för att skosnöret gick upp + ipoden ramla ned från stället haha=D Så mätaren borde stå på lite mer! Här jagar vi minutrar och kalorier! WIeeee! Go Meee!!
 
 
2012-06-22 - 12:27:30 Kost&Träning | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Gymträning 75 min

Igår eftermiddag tog jag tag i gymträningen igen. Sambon och hans polare följde med, dom kör på sin sida av gymmet då det är uppdelat på en tjejdel och en killdel nästan. Dvs ganska stort. Jag sprang 25 min och senn styrketränade jag 60 min. Skönt! Å äntligen vara igång igen! Snart är dom här extrakilona jag skaffat mig ett minne blott=D
 
2012-06-22 - 12:21:22 Kost&Träning | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Hundens utveckling vid 2 år

Här har vi svaret.. allafall endel till varför hundmötena börjar krångla igen nu vid kings 2 års ålder. Då vet jag mer vad jag har att jobba med.

17-24 månader - Psykisk mognad och pubertet
Just när man trodde att det var över så inträder puberteten. Hunden har ett relativt kort liv och utvecklingsfaserna kommer snabbt. Runt 17 månader börjar tredje könsmognaden att göra sig gällande. I vilt tillstånd förbereder sig hunden för en partner och börjar mäta sig med övriga i flocken och detta sker även i familjen.

Nu kan det komma mer tyngd och kraft bakom hundens ev. dominans. Om du har befäst ledarskapet får du inga problem.

Unghunden kan ”förvandlas” till en riktig slyngel och börja med olika tokigheter. Nya rädslor kan dyka upp. Hundmöten kan börja stöka. Denna period kan bli riktigt besvärlig om man inte fått ordning på relationen till hunden tidigare. Hundar som den tidigare lekt med kan de nu börja utmana. Den kan också försöka klättra i rang - igen!

Under denna period skall lydnadsträning (nyinlärning och för tävling) utföras med stor försiktighet, p g a den psykiska instabiliteten. Typiskt är humörsvängningar: Ena dagen är allt som vanligt och nästa dag har hunden glömt allt den lärt sig och är allmänt stökig. Här gäller det att ha fingertoppskänsla. Har du inte det är det ingen idé att lära hunden något nytt.Försök att bara vidmakthålla det den redan lärt sig.Hanhundarna kan börja bli stöddiga mot andra hanar. De ”hör inte” vad du säger; driften att försöka klättra på rangskalan tar över.

Ha tålamod! Den här perioden går över och fram kommer en jättemysig vuxen ”jycke”.

 

Bråka inte alltför mycket med hunden under den här perioden, då kan den tappa förtroendet för dig. Ha i minnet att du själv varit tonåring!


 

Texten hämtad från Valptips.se

 

2012-06-21 - 16:20:42 King | (4) kommentarer | Trackbacks ()

Hundmöten med amstaff

Det är inte alltid en dans på rosor att äga och vara matte till en stor amstaff/pitbull hane. Ibland får man skämmas även=/ Som idag när jag mötte min granne och hennes hund. Dom står på andra sidan och hejjar och King sätter igång och beter sig illa och drar när deras hund skäller. Vems felet är? Jag vet inte. King vill fram och hälsa.
 
Det jag lärt mig på hundträningen och av olika coacher är att jag ska distrahera King , sätta honom ned och fånga hans uppmärksamhet och sedan gå åt ett annat håll eller träna på att stanna kvar och titta mig i ögonen och ej bry sig om den andra hunden. Men det är lättare sagt än gjort! För han är envis min kille King!
 
I det här fallet så tröttnade jag och fick skamset gå åt det andra hållet. Efter att ha skällt ut min egen hund. Det här med hundmöten är inte lätt. Vissa hundar bryr sig King ej om och andra blir han helt vild vid bara åsynen av och vill fram och hälsa och busa. Det får han oftast inte, så det slutar med en dragkamp. Jag är ofta helt slut efteråt och besviken både på mig själv och King.
 
Min hund är ej en rödflagg hund som Ceasar beskriver utan en vanlig amstaff hane. Hur vi ska underlätta hundmötena så att jag slipper få en dragkamp med en 27 kilos tung muskelbiff blir en uppgift framöver. Träning och åter igen träning, men hur är frågan? Jag vill ju inte att min hund ska framstå som någon bad guy eller jag som en dålig matte och jag vill inte ha någon dragkamp där jag får skämmas.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2012-06-21 - 15:56:27 King | (0) kommentarer | Trackbacks ()

LdB Sweet Wonderland!

ÅÅh vad gott den nya sommar lotionen från LdB luktar! Helt förförsikt doftar den av smultron hallon och solmogna jordgubbar ! Ett måste i sommar! Hittade den på Coop igår, ca pris 37:-
 
 
 
2012-06-21 - 15:45:41 Areyanna tipsar | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Inspirerande läsning

Alla dessa magasin, träningstidningar, skvaller tidningar och inspirerande tidningar har jag att läsa och gå igenom från de senaste 2 månaderna. Jag har tänkt att jag ska ha hunnit läsa dem eller hitta tid men tid fanns ej så då får det bli när det hinns med. Så idag har jag varvat, att sova, leka med hunden och vila + läsa. Jag har läst ut en jätte bra bok snart även. Skönt! Mina favorit tidningar är tidningen Amelia, konst och träningstidningar, Plaza och resetidningar. Vilka är era?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2012-06-21 - 15:37:49 Inspiration | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Methodraine Slim!

Denna örtdryck från Methodraine sägs hjälpa dig på traven när man vill gå ned i vikt. Den ska tydligen hämma socker och kolhydrats upptaget för kroppen? + Driva ut fettreserverna?
 
Jag vet somsagt inte om detta stämmer eller ens fungerar men väger man som mig 10 kg för mkt så är det värt att testa. Jag har tidigare kört detox från samma märke och varit mycket nöjd med resultatet. Jag kännde mig mycket piggare, gladare och fick mer energi efter en 2 veckors kur. Så vi får hoppas att den här är lika bra och ännu bättre!
 
Smaken är super god, den smakar som mogna körsbär! Finns att köpa på hälsokosten eller life. Minns ej pris men 260 ca?
 
 
 
2012-06-21 - 09:39:41 Kost&Träning | (4) kommentarer | Trackbacks ()

Älskade ägg!

Efter promenaden äter jag en proteinrik frukost bestående av 3 st kokta ägg + lite kaviar, max 1 tsk. Ägg är toppen som frukost och när man tränar! Super gott enkelt och nyttigt på samma gång! Visste ni att ägg innehåller alla vitaminer och mineraler utom vitamin C?? Och myten om att för många ägg är farligt är bara en myt för ett par ägg om dagen är bara bra=D
 
 
 
 
 
 
 
 
2012-06-21 - 09:30:19 Areyanna tipsar | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Första morgonpromenaden!

Idag invigde jag löpbandet och gick en snabb morgonpromenad/ powerwalk. 30 min blev det. 2.62 =) kmKaloriräknaren visar på endast 78? Men men jag antar att man bränner mer innan frukost och på morgonen. Det sägs så allafall. Dessutom tror jag att det var lite lutning på bandet, måste kika på det, för jobbigt blev det!
 
Eller så är det jag som är tung och otränad? Jag kan ju inte säga att jag tränat ofta på gymmet den senaste tiden. Mest för att jag inte haft någon energi efter jobb + att tiden ej räckt till. Men nu finns inga ursäkter! Nu ska det brännas fett och kroppen ska få jobba! Härligt!!
 
 
2012-06-21 - 09:25:57 Kost&Träning | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Midsommar handling på Coop

Hej! Igår efter jobb åkte jag och sambon till A6 och handlade mousserande rosevin och handlade sedan kött och sallad + annat gott till midsommar. Tjejen i disken på delikatess kött och ost var så söt och lät oss provsmaka massa grejjer=D Det fanns flera goda kalla potatissallader tex och korv som var format som ett hjärta<3<3<3 Senn köpte vi lite rostbiff till middagen igår med + potatisallad. Visste ni förrästen att rostbiffen kommer ändå från Sydafrika oftast? Hur knasigt är inte det??
 
 
 
 
 
2012-06-21 - 09:18:43 Areyanna tipsar | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Lovefilm Fast4 via Buzzador

Jag kom med i Buzzador kampanjen för Love film. I och med att jag är med där får jag testa
LOVEFiLMs Fast 4, hyrpaketet som ger dig tillgång till 16 filmer i under 2 månader (4 dvd/Blu-ray-filmer i månaden + 1 streamad film i veckan)!

Jag har fått hem 2 filmer nu : Pensionat oscar och Någon annanstanns i sverige. Dessa ska jag kika på under veckan. Ikväll tror jag det blir Någon annanstanns i Sverige med Helena Bergström och Mikael Persbrandt.

Anmäl dig till buzzador här du med: https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=Gracegirl

Det är superkul och enkelt att vara buzzador! Du får testa olika produkter och bjuda dina vänner på varuprover eller tester under din tid som buzzador + buzza och ha riktigt kul under tiden! Helt klart värt besväret ! Recension kommer=D Läs mer på:http://www.buzzador.com?refstr=Gracegirl&lang=SE 



2012-06-18 - 18:14:12 Areyanna tipsar | (3) kommentarer | Trackbacks ()

Nytt Rosa Attract Löpband<3

Wieee!! Äntligen är det nya rosa löpbandet från Attract uppackat=D Tack älskling! Tack min söta kollega K även=D Det här kommer bli sååå kul! Tänk vad bra att kunna träna i vilket väder som helst eller humör! Wieee! Nu finns inga fler ursäkter! Upp å hoppa! Tjohhoo! Här ska joggas springas och powerwalka=D Det finns en mätare för tid, distans och kalorier även=D Super fin! Toppen bra! ÅÅh!!! Så glad! Jag som kämpar med ett par extra kilon och dålig träningsmotivation! Nu sätter vi fart K!












2012-06-18 - 17:59:56 Kost&Träning | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Jönköpings Högskola

Hej! I eftermiddag har jag varit och träffat den allmänna studievägledaren på Jönköpings högskola. Jag fick ta en taxi dit för att hinna och hitta hahaha=D Men det var det värt! Vi diskuterade olika vidareutbildningar + studiemöjligheter. Jag har ju bara läst gymnasiet 3 årig + en 2 årig KY utbildning till Behandlingspedagog. Jag har nu jobbat 10 år med människor och känner för att ta nästa steg.

Jag har funderat på detta länge och jag vill gärna vidareutbildare mig inom coaching och ledarskap + eget företagande tex. Det finns hur mycket som helst! Men jag tror att jag har hittat rätt utbildning för mig! Den är på 3 år. Den finns i Jönköping och jag är behörig att söka den för att höjja min kompetens + vidga mina vyer och anta nya utmaningar. + efter examen få lön för mödan=D

Problemet i detta är bara att jag älskar ju mitt jobb och älskar att jobba. Så att sätta sig i skolbänken igen blir en ny omställning isådannafall. Men det är aldrig försent att studera det ska man komma ihåg!  Att vidareutbilda mig är en stor prio i mitt liv så varför inte nästa år redan? Just nu är det försent att söka till ett helt program men lösa kurser går ju. Men eftersom jag redan läst 2 år har jag bara rätt till csn i 3 år så det får bli ett helt program på 3 år isåfall. Kul! Jag ska kika på detta inför nästa år=D






2012-06-18 - 16:07:48 Om mig | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Lancome Juicy tubes

Detta söta sommarfärgade Juicy Tubes läppglans från Lancome´fick följa med mig hem idag=D Korallrosa funkar perfekt till solbränna=D Dessa är både sparkling, doftar ljuvligt , sitter bra + återfuktar läpparna och ger fin färg. En favorit i handväskan helt enkelt! Jag har flera=D Dvs jag har minst 5 läppstift och 5 olika läppglans i min handväska varje dag annars känner jag mig naken och bar som Maria Montazami säger=D





2012-06-18 - 15:52:38 Makeup & Skönhetsvård | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Skönhetsshopping

Dessa skönheter från Elisabeth Arden och Juicytubes fick följa med mig hem idag=D Inköpta på kicks förutom linsvätskan från synsam med sött linsfodral i lila & Vitt<3



2012-06-18 - 15:48:32 Makeup & Skönhetsvård | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Vietnamesisk massage<3Nailcenter Jönköping

Hej! Idag har jag varit på Vietnamesisk underbart välbehövlig massage 60 min.Det första du får göra är att sitta ned med en kopp the i badrock och ta ett skönt hett fotbad. Sedan går dom går igenom hela kroppen fram och baksida + sankraniell massage på huvudet+ avslutar med hand och fotmassage + stretch. Under massage bänken sätter dom armomaterapibad som lugnar dina sinnen.

Dom är superduktiga där! Jag kan verkligen rekommendera denna salong. Jag kom ner i varv direkt och höll på att somna på massagebänken=D Super skönt! Efteråt åt jag sushi bredvid på mitt favoritställe Samuraj sushibar + besökte högskolans studievägledare.











2012-06-18 - 15:43:23 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

NY Weekendebag Brun

Denna söta hittade jag förra veckan även=D Det är nog inget speciellt märke på väskan men den är super fin ändå=D Jag behöver inte LV väskor till jobbet precis=D Eller vad säger ni?






2012-06-18 - 10:31:07 Shopping<3 | (4) kommentarer | Trackbacks ()

Amisu white bag

Denna vackra lilla väska med rutigt skinn kommer även den från NewYorker. Det märket Amisu har ofta snygga kavajjer, väskor , jeans, toppar och accessoarer=D Till en billig överkommlig slant! Så Amisu och NewYorker är helt klart värda ett besök! Jag hittar alltid någonting där!



2012-06-18 - 10:27:49 Shopping<3 | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Hårklämmor rosor

Dessa vackra hårklämmor med rosor på samlar jag på=D Dom är så vackra att ha i håret som accessoar i sommar<3



2012-06-18 - 10:23:17 Shopping<3 | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Älska Lolita prickar

Denna söta topp med volang köpte jag i veckan. Den kommer från New Yorker. Minns ej pris. Den får bli dagens val till massagen och syobesöket. Ha en skön dag everyone!



2012-06-18 - 10:21:19 Shopping<3 | (0) kommentarer | Trackbacks ()

HM Kavaj Shorts

Dessa snygga stiliga kavajshorts hittade jag på HM rean för 99:- Snyggt med skärp! Tänker mig dom med en oversize tröjja i vitt eller natur eller någon snygg blus.



2012-06-18 - 09:20:57 Shopping<3 | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Rosa HH fleece=D


Hej! Godmorgon på er! Nu har jag kommit hem från jobb igen. Nu väntar en välbehövlig dusch och senn promenad med King. Idag är jag ledig och ska  gå på thaimassage och sedan en sväng till högskolan och träffa syon där. Jag kommer även packa upp löpbandet + ladda upp bilder på shoppingen tidigare i förra veckan som jag ej hunnit med. Här kommer en bild allafall. Jag hittade en ubersnygg rosa fleece tröja från Helly Hansen på Team Sportia. 599:- tror jag den kostar eller 699:- minns inte. Men så snygg på till mitt mörka hår=D

Jag måste tyvärr rusa nu för att hinna, men j
jag kommer att uppdaterar bloggen under dagen så fort jag kan! Ha en skön måndag nu! Måste hinna leta reda på mina gymnasiebetyg med! Ska prata om vidareutbildning med syon idag. Vilken kurs eller utbildning jag tänker på får ni se framöver=D


2012-06-18 - 09:17:08 Shopping<3 | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Lupinjakt med älskling och King

Hej! Godförmiddag heter det! Idag sov jag länge fast jag gick å la mig tidigt igår kväll ( redan vid 19). Jag och King har varit på lupinjakt nu på förmiddagen. Nu väntar jobb ett dygn på behandlingshemmet. Ha en skön söndag everyone! Vi ses på måndag! Då kommer bilder från min shopping upp från tidigare i veckan=) + jag ska packa upp det rosa löpbandet + inviga det=D Det ska bli så kul att ta mig en första löptur på det! Wieee!! Life is good=D



2012-06-17 - 11:02:51 Hearth things | (9) kommentarer | Trackbacks ()

Gränna med syster=D

Hej! Igår tog vi en Roadtrip till Aneby för att hämta syster och hennes kille för att sedan se Gränna. Vi åt go mat vid hamnen + spelade minigolf. Solen kom fram med=D Så det blev en lyckad dag! Jag glömde såklart ta fram kameran men några bilder har vi från igår=D Tack allihopa för en toppen dag! Så kul å träffas igen kära syster! Efter vi kom hem vid 18 så käkade vi och senn somnade jag så trött var jag=D










2012-06-17 - 11:00:24 Friends & Family | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Tröttnosen


Älskade Kingi då!! Tur att jacken över ögat läkt så bra och såren i munnen med! Stackars! Men man ska inte tycka så synd om er är det sagt men igår gjorde jag det ändå. Du är det finaste som finns! Mattes hjärta!<3<3<3


2012-06-17 - 10:47:09 King | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Ny helg nya tag


Nu tar vi nya kraftag! Det har varit ännu en stressig och händelserik vecka! Och idag kommer syster och hennes kille hit på besök! Ser fram emot! Vi ska åka och hämta dem snart och ta en sväng till Gränna. Uppdaterar under kvällen. Ha en fin dag!




2012-06-16 - 11:04:58 Everyday Life | (16) kommentarer | Trackbacks ()

Biokväll Prometheus

Efter hundbråket åkte vi hem och plåstrade om King och tvättade såren i pannan. Sedan var King helt utslagen och ville vara ifred. Och eftersom vi redan bokat biobiljetter till Prometheus så gick vi dit 2 tim. Jag hadde givetivs dåligt samvete hela filmen igenom och höll på och stressade efteråt för att komma hem till min älskade King. Han hadde legat i sängen och sovit som tur var. Idag har han mest vilat och sovit med. Ang filmen får jag återkomma med en recension.


2012-06-16 - 11:02:01 Just 4 fun | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Skadad King=( Hundslagsmål

Hej! Gårdagen gick i ett tyvärr. Jag jobbade från 8-16 sedan hämtade vi löpbandet jag köpt för att sedan åka hem. Väl hemma gick jag ut med King för att möta Jagy och hans matte för bus i parken. Dom lekte fint 30 min. Men när pinnen kom in i leken blev det inget vidare utan det urartade och dom kom ihop sig. Det verkade helt okej i början när dom lekte, dom har träffats tidigare och lekt 2 ggr.

Men någonting gick fel, dom rök ihop, troligen över pinnen eller rangordning. Jätte tråkigt att det inte går att ha dom ihop när det blir såhär. Jag vet att dom har det i sig kampen, men jag tycker inte att man ska uppmuntra dem till att behöva ta fram den sidan i sig. Och att släppa två amstaffhanar lösa och leka var tyvärr inte helt optimalt eller smart. Nu hadde vi tur med båda hundarna att det inte slutade värre än med några skråmor och småsår.

King får leka med honorna han känner framöver och ingen kamplek. Dessutom är king i könsmognadsåldern och har ej kastrerats. Det hadde ej Jagy heller iofs men det funkar helt enkelt inte. King är Alfahane och dominant och då går det tyvärr inte.



King väntar på sin kompis Jagy

 
Parken



King och Jagy innan det urartade..


 Helt lungt...innan..


King och Jagy innan


King vilar ut hemma efteråt helt utslagen =/ Trött och med små sår i pannan. Så glad att det ej slutade värre.

2012-06-16 - 10:55:05 King | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Vackra Kyrkogårdar

Idag har inte bara varit bra och lätt och skojj. För någon i min närhet har gått bort. Sådant är alltid lika tråkigt.
Att förlora en anhörig är allt annat än lätt! Det drar upp minnen när någon annan går bort. Men jag starkare idag och jag har lärt mig att gå vidare sedan jag själv förlorade någon som stod mig väldigt nära, min kära mamma. RIP. Jag åkte förbi kyrkogården idag där jag tog det här kortet. Jag tycker kyrkogårdarna står för styrka, kärlek och vackra minnen. Men alla har inte bra minnen utan tvärtom så även jag vissa delar men jag väljer att tänka på de som är bra=D<3<3<3

2012-06-14 - 23:04:31 Friends & Family | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Free Falling Cover

Hej!  När vardagen blir stressig och allt känns för mycket fungerar oftast musiken bra som en ventil för mig. Och eftersom jag älskar att sjunga så kan jag bjuda på ett exempel. Jag har spelat in en cover på John Mayer idag gjort snabbt via karaoke och webbcam. Jag älskar att sjunga och lär mig memorera texterna direkt. Inspelning är inte den bästa dock. Inspelad från min laptop och cam. Den här låten är en av mina favoriter dock. <3 Min mick kan inte helt ta dom höga tonerna väl så jag la tonarten i låten lägre än jag velat.



2012-06-14 - 22:51:57 MusicTheraphy | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Paket <3

Efter jobbet var jag helt slut! Men jag hann hämta ut mina två paket innan jag somna 15 min powernap hemma. Efter powernapen så träffade jag min väninna H på A6. Stressade som vi båda var hann vi nästan bara säga hej hur har du det och catch up lite med varandra. Alltid kul men synd att tiden ska vara så knapp.

Plats 316=/ Köer känns waste of time men gäller att hålla tankarna positiva ändå=D

2012-06-14 - 22:44:27 Just 4 fun | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Baglady armband berlocker

Examensdagen till ära (ej min haha) bar jag en snygg vit blus med blåa prickar + snygg vit kjol och låga pumps. Jag invigde mitt nya Baglady armband med dom söta berlockerna med=D Tänk att det är 10 år sedan jag tog examen snart?=)

2012-06-14 - 22:40:06 Shopping<3 | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Dagens frukost

Hej! Idag har jag haft en toppen dag! Den har gått super fort! Jag började dagen med epresso frukost och sedan väntade avslutning + firande på jobbet då 9orna tog sin examen idag i skolans arena. Helt ok dag! Tuff men bra=D Jag fick mycket berömm för min insats idag + mitt jobb för övrig de här 8 månaderna=D Kul!

Nu väntar en ny fas under sommaren + en ny arbetsplats efter sommaren. Kul! Jag kommer jobba på en special skola för Autistiska efter sommaren. Kul! Sjukt stressig dag dock! Stressat igen så jag nästan spytt å mått sååå illa. När ska jag lära mig? Men hur kan man säga nej till så kul saker? Träffade min väninna H idag med. Vi var båda stressade dock så vi hann inte rikigt umgås utan det blev bara träffas snabbt vi får ta igen det nästa gång=D

Hur har eran dag varit?


 

2012-06-14 - 22:35:18 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Sommar!

Hej hopp vad tiden går fort när man har roligt! Vilken härlig toppen dag! Idag har det verkligen kännts som att det är sommar! Tänk att halva Juni redan gått?? Vart tog den vägen? Snart kommer den klibbiga värmen=D Ååh så vi längtar!

Juni å Juli brukar ju vara dom bästa sommarmånaderna men augusti är ok med! Imorgon tar dom jag jobbar med examen, de flesta går ut 9an och nästa fredag tar dom andra jag jobbar med studenten. Så imorrn blir det fest! Kul! Ser fram emot! Senn är det sommarlov för vissa men jobba för mig! Men snart semester! Midsommar med nästa fredag! Stor fest planerad med vänner! Vad har ni för planer i sommar + på midsommar?? Firar ni något?

2012-06-13 - 20:56:44 Everyday Life | (3) kommentarer | Trackbacks ()

Nya extensions<3

Så! Nu är jag tillbaka från frissan + käkat! Nya exstensionen idag blev kanon! Färgen på håret lika bra. Frissan använde sig av två olika färger i mitt hår för att få fram den rätta bruna nyansen=D Jag har toning i och inte färg för att förstärka min egen färg på håret + ej slita på det för mycket. Fin glans tycker jag! Synd att bilderna ej blev så bra men men man kan inte få allt. 

 80 stycken slingor har vi satt i idag. Håret sväller lite även efter man tvättat det då slingorna är vakumförpackade + ej igenom borstade än då jag glömde min borste där =/. Dvs håret och slingorna kommer smälta ihop mera med mitt eget efter tvätt och fön + borstning+ efter jag plattat det med tången<3 Supernöjd! Mer hår går ej i mitt då jag har för tunt nu pga alla tidigare exstension. ( Har andvänt hårexatensions i olika former i 10 år.)

Tack Kristine & Cecilia för erat toppen jobb med mitt hår idag<3








Linnet köpt på New Yorker 99:-

2012-06-13 - 20:43:12 Makeup & Skönhetsvård | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Arken Zoo Besök med King<3

I eftermiddag tog King och jag bussen till Arken zoo och vägde honom + tvättade örona+ klippte klorna. Han vägde bara 27 idag=/ Hmm 30 ska han ligga på, får proppa i honom lite mera mat=D Men han var glad ändå å lydig<3






Stolt matte<3<3<3 Världens finast King<3

2012-06-13 - 20:31:17 King | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Dagens Shopping!<3

Dagens shopping skörd=) Mer om det får ni se ikväll! För nu ska jag ta med King till Arken Zoo och klippa klorna + väga honom! Hoppas han gått upp lite i vikt senn sist=D+ efter det ska jag till frissa nr två min vännina K och sätta i nytt hår=D Wish me luck! Ha en fin eftermiddag!


2012-06-13 - 15:14:20 Shopping<3 | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Älskade Körsbär & Jordgubbar!

Av dessa underbara körsbär och Jordgubbar eller jordbär fick jag med mig en bunt hem=D<3<3<3 Det gäller att passa på för säsongen är kort!!!<3<3




2012-06-13 - 15:09:31 Hearth things | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Samurai Sushibar Jönköping

 




Hej! Idag blev det lunch på Samurai Sushibar i Jönköping. Det drivs av två helt underbara människor Billy Brilliantes och hans fru. Här kan du njuta av stans godaste och mest prisvärda sushi i en cool japansk manga inspirerad sushibar=D Stans bästa!!


Billy Brilliantes=)


Lika gott alltid=D<3<3<3



Manga=D<3<3









 bilder tagna av mig förrutom den på ägaren Billy.

2012-06-13 - 15:07:15 Areyanna tipsar | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Resultatet=D

100 slingor kortare och lättare och 2½ timme senare så  ser jag numera ut såhär=D Voila`=D Snyggt! Men för kort, exstensionsberoende som jag är sedan 10 år tillbaka så åker nytt hår i ikväll redan, fast lite kortare=D Så kika in då=D









2012-06-13 - 14:55:41 Glitter & Glamour | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Hairfashion besök=D

Hej! Idag var det dags för ett frissabesök hos underbartl duktiga Cissi på Hairfashion i Jönköping. Jag fick hjälp att ta ut mina 100 st exstensions+ tvätt+fön+styling. Jag kan varmt rekommendera denna salong! Cecilia och Norma är toppen!







100st exstension åkte ut!



2012-06-13 - 14:50:46 Glitter & Glamour | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Ny tatoo påväg=D

Jag vet inte riktigt än hur den kommer se ut men jag har en bild i huvudet av hur
den ska se ut. Jag känner en riktigt duktig tjej på att rita , en gammal klasskamrat som kommer designa den. Mer info om när och vad det blir kommer framöver=D Wieee=D=D=D=D



2012-06-12 - 21:23:16 Hearth things | (3) kommentarer | Trackbacks ()

Drömmer mig bort!

Till havet och solen + palmerna och värmen! Kom hit till mig!! Eller jag till dig!

2012-06-12 - 20:36:14 Inspiration | (5) kommentarer | Trackbacks ()

Triss vinst?

Tyvärr blev jag ingen miljonär idag heller=D Jag får ta en treo citrus i protest!! Min mamma brukade alltid andvända treo så jag testade dem idag jag med, men dom smakar skit måste jag säga + känndes ej som man blev varken piggare eller mindre skallebank?



2012-06-12 - 20:11:17 Just 4 fun | (3) kommentarer | Trackbacks ()

Tuggben

Visst är han söt min lilla gullefis? Tuggben har han fått idag + nya bajspåsar! Svarta den här gången istället för rosa, mer humant till en hane=D Massa gos blir det ikväll men människans trognaste vänn- amstaffen! I love you King! Du är mer än en hund för mig! Du är allt!!



2012-06-12 - 20:07:23 King | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Trött tjej....


Jag vet inte varför jag har huvudvärk, mår illa och är konstant trött. Ögonen krånglar + magen med,.. Tänk att kroppen kan bråka så med en. Dålig bild blev det med, det kan jag bjuda på. Ögonen beror nog pga Xlash eyelinern, tror inte mina ögon tål den så här blir det inga långa fransar tyvärr...men det finns ju förlängande mascara eller neulash=D Imorrn ska det här risboet till hår gå till frissan och ta ut alla slingorna av 4 mån gammalt löshår + färga och sätta i 120 st nya=D Så kika in imorrn =D
J

2012-06-12 - 20:03:37 Everyday Life | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Molnen hänger tätt

Hej! Hur har eran start på veckan varit? Min har varit seg, jag har gått och varit sjukt trött hela tiden, fattar inte vart det kommer ifrån. Om det inte blir bättre snart får jag gå till läkaren å kolla det. Ont i huvudet varje morgon+ konstant illamående+ trötthet-- somnar direkt 2 tim när jag kommer hem från jobbet om inte längre. Suck,.. Det är inte kul när man vill men inte orkar ... Det kan kanske bero på vädret även? Längtar tills solen tittar fram! Gäller att försöka skapa solsken inuti dock! Så det ska jag försöka med resten av veckan! För även om det är mulet utanför och ruggigt så kan vi få solsken inifrån=D Ha en fin kväll!



2012-06-12 - 19:58:16 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Godisnaglar

Ny godisnagel design efter att Söta I lekt med akrylen=D<3<3<3 Ska nog ha naturella framöver då jag tröttnade på glittret snabbt, får fixa det i veckan=D Tack söt! Man blir glad när man ser dem, eller vad säger ni?





2012-06-12 - 19:52:42 Areyannas NailDesigns* | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Söndagsmys

Hej! Idag har vi bara myst jag och King, gosat i soffan och sett på Desperate Housewives + the kardashians. Jag har hunnit ikapp lite med min läsning + städat något sådär allafall. Senn hadde jag min väninna I här som hjälpte mig att fixa till naglarna vi lekte med innan =D Snyggt! Bild kommer imorrn!

 Jag har även valt ut 14 filmer från Love Film via Buzzador att låna gratis i 1 mån. Så det ska bli kul. Jag måste bli bättre på att slappna av och göra ingenting tex se på film eller tv ibland . Så det har vi övat på idag =D Jag har handlat gott till picknicken imorrn med jobbet även.



2012-06-10 - 19:47:26 Everyday Life | (4) kommentarer | Trackbacks ()

Godmorgon!

dag var vi uppe tidigt jag och King, eller ja han gick och la sig igen i sängen efter våran morgonpromenad. Yeey! Duktiga mig! Tjooohoo! Idag har jag en hel del att stå i tyvärr. Men lika kul för det ska det bli! Planera inför jobbpicknicken imorgon + fixxa iordning på kontoret. Jag vann ej budgivningen på skåpet, men men hon hadde lovat den som var före mig så jag får leta vidare. Ha en skön söndag nu!



2012-06-10 - 09:14:48 Everyday Life | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Rosa Löpband

Wiee! Finally! Som jag längtat efter detta rosa löpband! Äntligen! Detta är beställt och kommer till mig inom loppet av några dagar!! Som jag ser fram emot detta!Här ska tränas och springas varje dag!



2012-06-09 - 23:35:05 Kost&Träning | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Middag på Jensen

Kvällen har vi spenderat på Jensen med god mat och bara umgåtts och stressat ned. Härligt<3 Deras nya salladsbuffe var to die for!! Den kan jag varmt rekommendera!Tack hjärtat för din hjälp idag med skjuts till och från loppisen! Och tack för en fin kväll! Super mys!

2012-06-09 - 23:30:03 Just 4 fun | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Blommig tubklänning

Denna söta tubklänning med blommor och ljusgul bakgrund fick jag av min väninna K idag. Tack söt<3 Och tack för en fin dag =D

2012-06-09 - 23:27:55 Friends & Family | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Nattlinne

Detta söta nattlinne fyndade jag idag på loppisen,helt nytt=D 45:-




2012-06-09 - 23:22:46 Shopping<3 | (0) kommentarer | Trackbacks ()

När livet går i Ultrarapidspeed

Ibland går livet i Ultrarapid och den senaste tiden har det verkligen varit en passande beskrivning på hur min vardag sett ut. Jag har inte hunnit mer än att jobba, ta hand om king, sköta hemmet  och ibland träna eller träffa vänner + göra kul saker. Men tiden för träning eller kul saker och vänner har blivit undanskuffad tyvärr. Men framöver nu kommer jag ha mer tid för kul saker. Och jag har planerat in så mycket roligt i sommar!

 Vad händer hos er i sommar? Jag ska försöka att inte stressa bort vardagen och livet för övrigt. Jag vet inte om min kropp håller för det i längden, troligen inte. Det är mycket kul som händer samtidigt som man stressar dock så utan det vore livet inte så härligt haha inte ens uthärdligt men men nu kommer det bli helt underbart! I love!

2012-06-09 - 22:59:53 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Trött Lördag

Idag efter loppisen har både King jag och sambon varit helt off så vi somnade i stora sängen och jag sov i minst 5 timmar! Shit vad slut jag var!

2012-06-09 - 22:52:25 King | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Neutrogena Pink Grapefruit facial wash

Jag älskar rosa fräscha dofter och badrumsgrejjer så denna fick följa med hem även. Perfekt för att ta bort kvällsmakeupen med. Dyrast är inte alltid bäst för huden. Denna är toppen och luktar adorable + det nätta priset på 75:-




2012-06-09 - 22:49:57 Makeup & Skönhetsvård | (0) kommentarer | Trackbacks ()

DeoDry från The Bodyshop Fresh Floral

Titta vad jag hittade idag på The Bodyshop! En klar och fräsh deo som ser ut att hålla bra + att den luktar helt gudomligt fräscht av citrus och blommor<3<3<3 Ny deofavorit helt klart! 70:- på The Bodyshop. Fanns i en doft till tror jag men jag gillade denna bäst.





2012-06-09 - 22:46:50 Makeup & Skönhetsvård | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Loppis på Tändsticksområdet

Hej! Idag stod jag och väninna K på loppisen på tändsticksområdet. Från 7-12 stod vi där=D Super kul! Synd jag var så trött, det blev några för många glas mousserande igår. Men trevligt hadde vi ändå=D Och resultater var rätt ok för att ha varit årets sämsta loppis gällande både bord och besökare. Jag fyndade endel själv med. Bilder kommer=D Ibland är det super kul att fynda även begagnat=D Mycket av det vi sålde var helt nytt även. Vad tycker ni om loppisar? Många verkade tycka att allt skulle kosta 10-20 kr. Vilket är ett underpris för en helt ny tröjja eller klänning tycker jag själv men jag förstår tanken med. Glömde ta kort på vårat bord men här kommer ett kort på vårt grannbord=D





2012-06-09 - 22:42:21 Just 4 fun | (0) kommentarer | Trackbacks ()

underbara fredag``

Wiee! Vilken härlig dag det varit idag! Jag har njutit i fulla drag! Den här bilden beskriver hur jag känner mig! Amazing som Danny sjunger i sin låt som var med i Eurovision! Jag har fått sådanna bra besked idag! Och det händer så mycket kul i mitt liv just nu=D Sååå grymt nöjd!! Jag kommer dela med mig och berätta mera under helgen=D Men nu ska jag umgås med min väninna och fira att det är helg! Yeeey!!!



2012-06-08 - 19:16:14 Everyday Life | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Ord på vägen

Dessa fina Tvålar med fina budskapsord  hittade jag på ljusbolaget idag <3<3<3 Positiva ord får man aldrig för mycket av tycker jag! Jag gillar den längst ned till vänster bäst med texten Livsyfte, drömliv tacksamhet bäst då den passar in på mig och mitt liv bäst just nu=D Dessa vackra tar även bort lökdoft och vitlöksdoft tex=) Vilken är din favvo?

2012-06-07 - 21:22:17 Home/ Inredning | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Diggar dig

Träffade en gammal kollega idag=D Alltid lika kul att höra att dom uppskattar det man gjort och saknar en! Jag saknar dom med men ibland måste man gå vidare och ta sig an nya utmaningar<3<3<3 Jag har två jobb jag trivs med väldigt bra idag. Pendlingen är en annan femma + dom alldeles för tidiga morgnarna men dom fina kollegorna jag har nu gör det mödan värt<3<3<3 Tack för att ni finns!




2012-06-07 - 21:13:28 Friends & Family | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Budgivning pågår på ett...


Seriöst! Jag blir tokig! Jag måste ha det! Som jag letat efter ett likadant! I så lång tid! Jag har laft ett bud, men jag vet inte vad det högsta budet ligger på och säljaren vill heller inte säga såklart. Jag skulle göra nästintill vadsomhelst för att få den här grejjen! För att få köpa den oavsett pris, inom rimliga gränser. Det kommer ingå i mitt senaste projekt mer kan jag inte säga. Och mer än att buda kan jag inte göra, tyvärr. Men hur gör jag för att få det vinnande budet i auktionen? Det är ej tradera det gäller nu. Suck! Jag bara måste ha dettta!

2012-06-07 - 21:08:28 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Underbara Vättern

Hej! Hur har eran torsdag varit? Min har varit ganska bra=D Jag har som vanligt jobbat långdag. Så då blir det mest mat, umgås med sambon + King + chill innan läggdags. Tiden räcker ej så lång när man pendlar. Men men snart helg=D Och d¨å har jag planerat in en hel del kul grejjer! Så glöm inte kika in här imorgon=D Ha e fin kväll!



Underbara kvällar vid vättern<3

2012-06-07 - 19:04:12 Everyday Life | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Kingen badar=D

Inspelat idag när King har badat i vättern=D Lol han kan inte sluta =D



2012-06-06 - 21:28:05 King | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Striden om tiden

Vikten av tid. Vad gör vi av våran tid? Hur värderar vi våran tid? Vad är tid för dig? För mig känns det ofta som att tiden bara springer iväg och att jag knappt hinner med. Jag har med åren blivit bättre på att delegera min tid rätt och lägga den på rätt saker men det är inte alltid det lättaste.

Tid är pengar det känner du säkert igen? Likaså uttrycket Waste of time? När man är ung som jag är så tycker jag tiden är av största vikt. Jag kan lätt bli irriterad om jag inte hinner det jag önskat eller tvingas att spendera tid på mindre önskvärda saker/ting i vardagen. Tiden skenar ofta iväg för mig allt som oftast. Tiden går heller aldrig att få igen. Men för mig handlar det om att göra det bästa av varje dag. Det är nog mitt måtto ändå att leva i nuet och inte i gårdagen eller för långt fram utan i nuet. Jag är jag och jag är nu inte det som varit eller som ska komma utan det som händer och är nu.

Jag tror att vi bör sluta jaga tiden hela tiden =D Och göra det bästa av det vi gör=D Och kan andvända den till! Alla människors tid är olika långa, och vad som bestämmer det är obestämt.Orättvist men sant

Vad är viktigast för dig just nu? Och framförallt är det värt din tid? Är det värt den tiden det tar i anspråk? Viktiga saker att fundera på för tiden är somsagt av största vikt. Eller vad säger ni?






2012-06-06 - 21:10:39 Tänkvärt | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Sveriges Nationaldag

Idag är det nationaldagen! Grattis sverige och svenska flaggan eller?  Vad står egentligen nationaldagen för? Om jag ska vara ärlig så har jag ej full koll så jag har kollat upp det såklart=D Jag vet ju att vi firar sverige dock såklart och höjjer våra flaggor=D

"Sveriges nationaldag, även svenska flaggans dag, firas den 6 juni varje år och är en helgdag i Sverige. Nationaldagen firas till minne av dagen då Gustav Vasa valdes till Sveriges kung 1523. Även 1809 års regeringsform (som gällde fram till ikraftträdandet av 1974 års regeringsform) utfärdades den 6 juni.

Tidigare firades 6 juni som svenska flaggans dag och det var först 1983 som dagen fick status som nationaldag. Sedan 1996 är nationaldagen en salutdag, och från och med 2005 är nationaldagen även en helgdag."

Källa: wikipedia

2012-06-06 - 14:24:25 Everyday Life | (9) kommentarer | Trackbacks ()

Gentle Scrub mask+ Peel off lemonade från åhlens

Dessa två härliga ansiktsmasker ska jag testa i veckan som kommer=D Men nu blir det dags att ta ut King + fixa och dona hemma. Sedan i eftermiddag väntar långpromenad med King + gymträning. Jag måste få kroppen i balans igen och vikten tillbaka dit den ska vara=D Att stressa är ingen hit så  nu har jag endel att ta igen om man säger så! Ha en fin dag nu! C-Ya!






2012-06-06 - 11:34:08 Makeup & Skönhetsvård | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Buzzador Flux Fresh

Nu har Buzzadorpaketet kommit! Denna gången skickade dom med 1 stor Flux flaska och 10 små som ska buzzas med=D Jag kommer dela ut dem på jobb tror jag + till vänner =D Tänderna är viktiga! Så det ska bli roligt att testa dessa. Vill du också testa flux så skicka ett mejl så skickar jag ett ex! Enda kravet är att du utvärderar vad du tyckte om produkten. Vill du bli buzzador? Hör av dig till mig så fixar vi det eller gå in på www.buzzador.com och anmäl dig där. Vill du veta mer om buzzador så sök i mina tidigare inlägg=D

2012-06-06 - 11:28:25 Just 4 fun | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Vanilla & Rose Petals Bubblebath från Soapopera=D

Tid för avkoppling försöker jag klämma in så ofta det går! Jag behöver ofta slappna av men finner det svårare än gjort men genom ett hett bad finner jag ro och vila=D Jag älskar badskumm och badoljor + tvålar i olika dofter + märken och färger.

 Mina senaste favoriter med bad och duschcreme kommer från underbara Soapopera.com. Du hittar länken nedanför. Dom tillverkar alla sina badprodukter utan konserveringsmedel och tillsätter enbart naturliga ingredienser. Min favo just nu är deras Vanilj produkter du hittar dem nedanför! Så kika in å dröm dig bort i badskummens härliga värld!



Vanilla & Rose Petals bubblebath från :  www.soapoperacompany.com

2012-06-06 - 11:19:42 Makeup & Skönhetsvård | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Vit Bröllopsring Phaleanopsis

Titta vilken vacker Phaleanopsis jag fann på vår underbara blommbutik igår=D Åå jag har gått förbi den ett par ggr nu men inte haft tiden att gå och köpa den! Men nu blev den min! Så fin den blev i sovrummet! Passar perfekt! I love! Vet inte vad phaleanopsisarna i ring kallas dock vet ni?



Så grymt vackra!! Kanske måste köpa en till??=)

2012-06-06 - 11:10:19 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

I love Ägg!

God förmiddag bloggen! Förlåt för dålig uppdatering dom sista två dagarna. Förra veckan hadde jag somsagt inte en stund ledig varken i veckan eller under helgen så jag var dötrött efter jobbet. Eftersom jag har ett tungt psykiskt krävande jobb som tar mycket energi just nu så hamnar bloggen efter då och då. Det kommer bli bättre dock för jag kommer jobba lite annorlunda framöver och bättre så pendlingstiden till och från jobbet kommer minska.

Jag kommer jobba mer på behandlingshemmet i stan så där sparar jag mycket tid=D Jag tycks dra mig till dom svåraste utmaningarna arbetsmässigt för mig men framöver kommer jag att välja smartare och klokare. Det här funkar tyvärr inte i längden för mig att gå upp 05.20 varje morgon 4 dagar i veckan + jobba till 16 å ej vara hemma förräns 17.00 tiden.

Jag är ingen morgonmänniska, dags att inse det och sluta kriga mot mig själv och min kropp. Vi har bara ett liv och det bör vi värna om! Så inga fler 05.00 arbeten för mig, allfall på ett bra tag för min kropp hanterar det inte. För att orka hela dagen dock nu de sista dagarna på jobb laddar jag upp med ägg. Helst hela kokta ägg men ägg smörgås som här med kaviacreme är super gott med=D Men mindre nyttigt så idag får det bli kokta ägg=D

Kika gärna in på bloggen underdagen så uppdaterar jag med bilder från mån + tisdag=D

!
2012-06-06 - 11:05:33 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Knepigt väder

Nu är både king å jag helst slut så nu får det bli att kolla på någon film eller nått resten av kvällen tills Big brother finalen. Vad händer hos er? Knepigt väder det varit idag by the way?




2012-06-03 - 17:44:15 Everyday Life | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Sommar Buffe Ikea

Vi hann med midag på Ikea med=D Sommarbuffe med lax, prinskorv, paj, rostbiff, cheddarost, röror, rom, ägg + mycket mera. Jag orkade tyvärr inte äta upp allt men gott var det.

2012-06-03 - 17:41:35 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Playdate med King och Jagy

Hej! I em har jag varit ute med King på playdate med hans nya kompis Jagy. Dom har sprungit som två galna lejon hahah och skojjaat busat och haft kul. Toppen med någon som kan keep up med honom med jämna steg. Inte många hundar som kan det tyvärr då King är snabb som en gepard + näst intill outtröttbar. Men tillslut lugnade dom sig något allafall pga trötthet haha=D Super kul! Nu håller nog King sig lugn ikväll å imorrn allafall=D Kul att han fått en ny kompis!<3












2012-06-03 - 17:37:45 King | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Morgonpromenad med King

Nu har mördarhunden och jag varit ute 60 min på morgonpromenad innan frukost. Det går fort när man väl kommer igång. King blev lite distraherad av alla tipspromenadare som gick där med längs sjön men sedan föll han in i sín vanliga lunk jämte matte. Vi mötte många glada miner men även några sura. Men min hund är faktiskt ingen mördarhund. Det visar bara på deras okunskap om raser.

 För amstaffarna är de mest tillitsfulla, kärleksfulla mest underabra och omtänksamma, smarta/kloka och finaste hundarna som finns! Om dom vårdas med rätt disicplin omtanke och omvårdnad så har du en trogen följeslagare livet ut, min vapendragare King<3<3<3 Trots att vi får endel sura miner så surar vi inte för det, för vi vet att vi är underbara<3<3<3 Så stolt över dig King!<3 Tack för att du alltid finns vid min sida och ställer upp i vått och torrt! Tack för att du pushar på matte i uppförsbackarna och påminner mig om att jag måste bättre på konditionen något så att vi kan hålla jämn takt =D=D=D=D





Vackert!


Så fin min king



Örona bakåt, Kings kroppspråk när vi går promenad visar på undergivenhet och rätt sinnestämmning


Jag kan faktiskt bära kopplet själv även om du inte tror mig!=D Sötis!

2012-06-03 - 11:46:49 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Spasallad lunch

Hej! Idag har vi avnjutigt en riktigt god och nyttig spasallad till lunch från Georges. Handskalade räkor, advocado, ruccola, oliver, pumpafrön, champinjoner, Hummous, bulger och tomat + gurka+ grönsallad=D + rostad Aubergine! Super gott med färskpressad juice med<3<3<3 Nu ska jag städa lite här hemma och sedan ta ut king på en skön promenad.

2012-06-02 - 15:04:46 Kost&Träning | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Träningspepp Jackie Warner

Hej! Idag sov vi länge då det blev sent igår. Jag vaknade vid 8 och ville
gå upp men sambon min + King sov så skönt å tryckte ned mig i sängen igen. Så vi sov till 12. Senn gick jag ut med King och senn käkade vi lunch. M skulle iväg på grillning med killgänget idag så vi hann bara slänga i oss maten. Tanken var att gå till gymmet ihop idag men det får bli imorrn. Jag ska ta en långpromenad med King istället.

 Jag har alltid haft Jackie som en förebild när det gäller kost och träning. Även om hennes serie Workout inte blev någon hit så gillade jag hennes karaktär som PT och livstilscoach skarpt. Så jag har börjat läsa den här boken " This is Why you´re fat" Av just Jackie W. Jag vet ju redan varför jag gått upp i vikt. Det beror på min ryggskada, för mycket stress med plugg, ryggont, arbete och mera stress. Det är inte lätt att få ihop livspusslet ibland. King kräver mycket träning och motion + tid även + att jag har så många andra saker som tar min tid. Men nu är det dags att prioritera mig själv lite och min kropp så att den håller sig frisk och stark !

Jag känner att jag inte orkar gå och släpa på dom här extra kilona. Så nu väntar hårt arbete och svettiga träningspass! Jag hadde gärna haft Jackie som tränare=D Synd att man ej bor i LA. Jaja jag får nöjj mig med hennes bok.








2012-06-02 - 14:59:07 Kost&Träning | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Fredagkvällen =D

Hej! Förlåt för sen uppdatering! Men hela dagen gick hur fort som helst igår! Jag jobbade från 8-16 hemma 17. Senn kom hundvakten förbi med King och resten av kvällen spenderade jag min underbar pingla och väninna I med rosebubbel ,grönsaks + ostdipp, jordgubbar, hummus och massa tjötande=D=D=D=D<3<3<3 Vi tog bort sminket å gick runt i mysisar hela kvällen=D Vi kika på bigbrother lite även, vi håller på Hanna J såklart=D Annica verkar så osäker och som en nyckläckt kycklingunge och Amandus verkar ha fått storhetsvansinne =D=D=D Nee hoppas Hanna J vinner i år=D Hur var er fredags kväll?



2012-06-02 - 14:43:52 Friends & Family | (0) kommentarer | Trackbacks ()