Beautyful!




När blommorna slår ut på träden känns det verkligen att det är sommar!

2009-04-30 - 16:32:13 Inspiration | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Vilken skön dag!!





Varit på gymmet & tränat, käkat nyttig lunch å  vart ute 2 långpromenader med Mauibus=) Vi har haft så  kul!! Lite pinsamt när han ville fram och hälsa på byggjobbarna utanför men men. Han går så fint utan koppel & kommer när han blir inkallad så det gör inget=) Han är en fröjd att ha att göra med! Världens finaste!! Så vacker dag att va ute på!! Man glömmer helt av tiden när man är Ute=) Ska vila lite nu och ikväll blir det Valborgsfirande med svärföräldrarna! Maui ska med såklart å se på brasa =)

2009-04-30 - 16:17:00 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Just me



Börjar synas lite mer och mer att träningen gett resultat, först blir jag knubbig dock av alla tjocka muskler å fettet hehe det som tar tid å bli av med ni vet=) =( Men jag ska kämpa mig tillbaka till mitt vanliga jag! Jag vill inte gå runt å se ut som en knubbis längre! Klart jag är bra som jag är I love my self men inte min kropp=( Sedan ryggskadan för 5 år sedan
(Diskbråck pga för hård gymnastikträning) Har min vikt pendlat upp och ned pga jag inte kunnat träna, å de sista 2 åren va värst , det + pstaven, men nu är både ryggskadan borta efter operation, halleluja! Och den hemska Pstaven är4-ever veck!!!!! Wiiieeee no moore chips tack å inget godis!!  Så nu kör vi!! Det här fixar jag! Helt klart! 10 kilo måste kunna gå=)=)=)=)=)=) Eller va säger ni?? Det kan ju inte va sååå svårt??=)=)=)=)=)=)=)


2009-04-30 - 10:12:47 Personligt | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Solning not to forget!



Blev tipsad om detta solkortet med solning för 360:- kostade 300:-. Så nu ska jag se till att få lite färg!! Hoppas deras solarier håller vad de lovar=)=)=)=) Känner mej så blek och vit ..... Solariesol är inte det bästa men men sååå härligt att ligga ett par minuter å gotta sig i =)=)=)=)=) Upp till bevis!! =)



2009-04-30 - 09:53:53 Glitter & Glamour | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Spa och bubbelkväll!



Gymmet där jag & sambon tränar på Atlantis har de både: toppen solarier + stora sköna jaccuzzis och massa god nyttig mat! För att inte glömma det viktigaste: Toppen pass & 2 mysiga gymlokaler + massa små träningslokaler=) Igår när jag kom hem från jobb var jag dö trött, så när sambon ville träna fick jag lov att avböjja. Huvvudet känndes som det skulle sprängas=( så trött va jag,... tränat 3 dagar i rad tuffa pass med + jobbat. Men men jag följde med & lyxade mig lite med ett glas vin i bubbelpoolen + solning=) Skönt va?? Träffa två superhärliga tjejer där med=) snacka lite å senn när jag gick ut i omklädningsrummet kom det fram en tjej å fråga, vem e Areyanna ?? Det står en kille å väntar på dej där ute,... Alla skratta, men men det va ju min kille hihihi. Först gick hon fram till fel tjej dock hahaaha snacka om att hon blev chockad och generad, hihihi tjiii fick hon =) Men men idag blir det gymträning hårt* =) Ska iväg dit strax=) Händer hos er idag?? Hoppas ni får en toppen dag i solskenet!!


2009-04-30 - 09:46:30 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Underbara naglar!



Fått en till kund till mitt blivande Nagelföretag=) Idag när jag va på Pressbyrån reagera
kassörskan på dem och bad om info! Så nu har jag 2 potentiella kunder!!=)Finns så mkt kul man kan göra!! Här är när jag bara målat dem snabbt med eget motiv rosa hjärta och blått silverband=) Supersnyggt! Ska gå och fylla på dem nån dag i veckan nu=) Härligt!! Älskar ju att sitta och pilla med massa småsaker och skönhetsvård!  Vet ni de här naglarna är faktiskt gjorda i akryl och inte gele som jag alltid förlitat mig till innan! Trots det så är de här de mest hållbara vackra naglarna jag haft!! Å jag har testat de flesta materialen=) Så har ni vägarna förbi småland så måste ni besöka underbara MaiQueen!! She´s the best!!

2009-04-29 - 17:12:18 Areyannas NailDesigns* | (3) kommentarer | Trackbacks ()

Maui the smartdog!!



Maui är såå oerhört listig och smart!! Som fååå!! Ni skulle bara see!! Guu så duktig han är!! The best!!" Häromdagen när han var här sist så försökte han bita av korken på en vattenflaska å slicka i sig det sista!!! Hehehe det var sött! Det första han gjorde när han hälsat å kom in hit =) Sååå smart e han!! Tillslut fick han upp den och slicka i sig de sista dropparna=)( kolsyrafri dricka såklart******)



2009-04-29 - 16:44:44 Friends & Family | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Guuu vilken härlig underbar dag!!




Vet ni varför?? Jooo jagkom just hem från ett långt dygnspass på jobb är ledig nu i 4½ dygn!!! Wiiieeeee=) Det känns helt fantastiskt bra!! Too Good to be true nästan! Men men har fått ta ledigt !½ dag med av dem men men ska det va ledigt så ska det!!" Härligt*! Äntligen får jag tid hemma och med vänner och med att blogga på min nya blogg!! Kanske hinner jag ett par turer till gymmet och kanske ut en sväng å sola å grilla i helgen!! På Valborg på torsdag kommer Söta underbara Maui hit!! Han ska sova här=) För er som inte vet så är Maui den mest underbart söta japanska spetsen som finns!! Jag / Vi min sambo och jag har fått äran att va hundvakt och extramatte åt underbara Maui lite då å då!! Vi ses minst en dag i veckan!! Jag har alltid haft en stor förkärlek till hundar!! Vissa hävdar att katter är människans bästa vän och dessutom smartare än hundarna men neee da icke sa Nickje! I love this Dog! Han är mer än underbar!! Det bästa med Maui är att han charmat & Förtrollat min kära sambo med=) Long story den får ni höra en annan dag! Men nu?? Nu ska jag fixxa med bloggen och grejja här hemma och bara förbereda mig inför en mysig helg och fin valborg ihop med nära och kära!!! Ha en toppen dag i solskenet!!


2009-04-29 - 16:33:50 Areyanna tipsar | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Bakgrund/betydelse för Nickname: Areyanna



Areyanna står för och betyder: Strong, Powerfull/Dynamic, Very Beautiful woman. Och mitt namn byte till Areyanna känns helt rätt! Tuff och vackert med en fin betydelse som passar mej! Så jag tänker köra på det hoppas ni gillar namnet. Jag älskar amerikanska namn och utländska namn. Mitt vanliga namn är vackert det med men det är roligare å ha två eller ett par =) Hur kom ni fram till erat eget nick och vad betyder det för er??  Min förhoppning är att denna bloggen kommer betyda lika mycket för er som den kommer göra för mig! Kram!! Areyanna****


2009-04-29 - 16:15:49 Personligt | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Hej! & Välkommen till min nya blogg!



Härligt att äntligen komma igång med en ny blogg här på blogg.se=) Tidigare har jag bloggat på ett annat ställe* Men jag kännde att det var dags att byta och utveckla bloggen lite=). Jag hoppas att många av er gamla läsare dock & nya med för den delen kommer fortsätta följa mej här på blogg.se! Det ska bliii sååå  kuuuul!! Här kommer ni hitta allt från Vardag, träning, jobb, Glamour och fest, karriär och livstil, inredning, filosofi, självkänsla , kost och hälsa, musik och alla andra läsvärdheter i mitt liv! Tiden räcker inte till idag men förhoppningsvis hinner vi bekanta oss mer med varann framöver! Och ni hinner lära känna mej=)Tills jag kommit igång helt med designen och alla funktioner här får ni nog ha lite tålamod med mig dock! Tusen tack till min underbara Sambo som suttit och stöttat mej ikväll med design och annat och i veckan med allt kring detta!! Jag älskar dej såååå!!! Ni är hjärtligt välkommna hit !! Dags å gå å nana tror jag just nu men återkommer mera imorrn!! Sweet Dreams zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz


                                                                                                kram från.....
 





                                                                                                                                                              
2009-04-28 - 01:55:35 Personligt | (3) kommentarer | Trackbacks ()