Dötrött...


Idag känns det att jag jobbat 75 tim förra veckan=/ Suck! Vad trött å seg jag var i em! Men jag kom upp 05.00 i hyffsat skick! Kännde mej nästan lite pigg=) Var halvaken innan klockan ringde dock då jag drömde att jag skulle upp tidigt i drömmen, så jag var beredd=) Gick lite smidigare så^¨

Idag sluta jag 14.30 på jobb men stupa i säng direkt 2½ timme. ZZZZZZZZzzzzzzznarrrrk!! Nice" Men inte så mkt piggare för det? Måste vara mörkret ute såhär tids med. Nån mer som känner av tröttheten? Älsklingen är på jobb, han har lovat ta med sej min favoritmat  Chicken Mamma hem ikväll^¨ Å imorrn ska jag på Kurs på dagen och senn jobba lite em/kväll å senn iväg på Spafest hos en väninna^^ Toppen! C-ya then! Ha en fin kväll!

 

2009-11-30 - 19:02:15 Everyday Life | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Julkort^*^¨


Denna söta damp ned i brevlådan i veckan;) Påminnelse om julkorten å alla datum å tider som behöver passas i juletider^* Nån mer som brukar skicka egengjorda julkort? Det brukar jag, men iår vet jag inte om jag hinner med det eller om jag ska köpa ett par fina å skicka iväg;)Fast det är lite mysiga med handgjorda^^¨ Tycker det blir färre å färre man skickar för varje år. Nån som håller med? Allt går ju elektroniskt nuförtiden;) Hihi vad föredrar ni handgjorde handskrivna julkort eller elektroniska via mejlen??

2009-11-29 - 15:11:13 Just 4 fun | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Jultriss**¨^


Blev ingen vinst denna gång^¨ dock hihi men men vi vann 25:- innan men inget på denna =/ Better luck next tajm maybe??=)

2009-11-29 - 15:07:30 Just 4 fun | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Adventsstjärnor


Fick dessa söta av hjärtat med=)Söta va? Jätte vackra! Kommer bli jätte vackra som juldekoration i köksfönstret eller vardagsrummet bland resten av juldekorationerna som hänger där=)

2009-11-29 - 15:02:44 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Adventspresent från hjärtat^^


Dessa söta fick jag idag av hjärtat mitt efter jobb=) Dom stod sött å vänta på mej hemma=)
Jag som älskar glasprylar och vackra änglar + dekorationer! Tack hjärtat!<3<3<3
Nu har jag några till i min samling<3^¨¨



 

2009-11-29 - 14:58:41 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Wieeee äntligen hemma igen=)


Har just avslutat 2 heldygnspass på mitt förra jobb=) Toppen! Blev en lång arbetsvecka dock! Men kul! Jobbat eftermiddag/kväll hela veckan på nya jobbet+ 8-17 i fredags. Senn börja jag direkt 17.30 på fredagen heldygn till idag 11.00 på mitt andra jobb^¨ Så det har varit fullt upp! Sorry att jag inte hunnit blogga något! Dötrist I know men men ibland blir det så^^ Har varma fötter nu dock tack vare hjärtat! Han hämta mej från jobb så körde vi i illfart till stan å skoaffären innan jobb! De gamla stövlarna med klack å rosett läckte in vatten å var rejält slitna så det fick bli dessa söta luddiga gos Uggs! Sååå sköna! Å varma! No more cold feet på jobbet!! Toppen! Han inhandla nya jeansleggins på torsdagen med=) Toppen! Älskar färgen^^Dom passar perfekt till nya Uggsen<3

2009-11-29 - 14:50:44 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Happy Thursday!


Såhär glad känner jag mig idag=) Vakna upp tidigt för en gångs skull denna veckan hel pigg å glad=) Ska iväg å luncha med en god väninna innan jobb idag + hämta ut mitt nya ID kort som kommit. Senn i helgen ska jag gästjobba på mitt gamla jobb! Wieee=) Dom har en ny ungdom på G där, skojj=) Å solen skiner lite utanför! Toppen! + Att kollegorna på nya jobbet bjudit mig på deras julfest för personalen=) Skojj! Tänkte klämma in lite träning idag med men eftersom förkylningen är kvar får den nog vänta tills imorrn. Ha en toppen dag nu!!

 

2009-11-26 - 09:01:41 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Wieeee!! Domen hans har kommit!! Yes!!


Yes! Domen för mannen som mördade min och våran kära mamma har kommit idag! Det blev livstids fängelse! Toppen! Det är det högsta man kan få för mord i sverige. Lågt egentligen, han borde få lida ännu mera. Men vi får vara glada ändå att han blev fälld för mord och inte dråp. Dråp är 5-7 år nått. Nya livstidsdomen är nog 20 år tror jag. Vet inte om den inträdit i kraft än ska kika på det. Men det här känns bra allafall! Han får sitt straff. För min del och syskonens känns det allafall bra att domen kommit + att han slapp rättspsykiatrisk vård. Jail time känns bättre. Nu kanske vi kan få lite mera ro och gå vidare allafall. Firar med lite godis! Å senn blir det jobb och fika.

 

2009-11-25 - 13:47:09 Personligt | (4) kommentarer | Trackbacks ()

Förkyld^^


Precis när jag tänkte på att jag inte varit förkyld på ett tag så kom den såklart! Fattar inte varför den kommer å går hela tiden?? Hmm, .. Blir ingen träning idag heller då, .. Bäddar ned mig i sängen med datorn. Ska se förr avsnittet av DP som jag missade igår kväll då jag jobba=) Senn blir det jobb i em å ikväll. Händer hos er idag? Ha en fin dag!!


 

2009-11-25 - 10:21:53 Everyday Life | (1) kommentarer | Trackbacks ()

1 mån till Jul***


Är Julen något ni längtar efter? Här är det lite både och. Jag älskar att göra julmaten och pyssla med julgodis å slå in vackra paket=). Förra året höll jag på i evigheter för att få till den perfekta julkolan=) Jag lyckades tillslut så klart=) Men annars brukar det mest kännas lite halvvemodigt. Det är ju en tid att spendera med sin familj. Jag har ju en familj men det blir lite dubbeltydiga känslor på julen. Man tänker ofta på den andra familjen då, den biologiska som man inte växte upp med, som är spridd här och var och på mamma som så tragiskt gick bort i somras. Så julen brukar bli både jobbig och glad. Det är kul å träffa alla. I år ska vi ge det en chans allafall. Egentligen hadde vi tänkt både förra året å i år att åka bort över jul. Ta en kryssning eller något. Eller åka iväg till Wien med söta M. Men iår kommer vi nog fira uppe i Dalarna hos min familj. Så det blir mysigt. Hur kommer ni fira julen?

 

2009-11-25 - 10:18:23 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Tack älskling!<3


Igår var en sånn dag då jag inte kännde för någonting alls. Jag hadde ingen energi och hela jag gick på sparlåga. Jag gjorde allt på rutin, ringde Bovärden som fixade ett löst eluttag och fläkten som inte funka i köket, städade på rutin, satt vid datorn på rutin. Inget känndes roligt helt enkelt. Jag har nog inte helt anpassat mej till mitt jobbschema än heller. Varannan vecka jätte tidigt upp 04.00 börjar 06.00- 15.00 ca och varannan vecka 14.30/15.30- 21/22.00 ca. Den här veckan har jag eftermiddag. Vad skönt tycker nog ni! HIhi men naaa jag vet inte riktigt har inte kommit till rätta med nån av veckorna? De tidiga morgnarna som jag trodde jag skulle bara hata? De känns rätt sköna när man väl kommit upp å kommer hem tidigt=) Men de här sena eftermiddagarna är rätt ensamma? Alla andra jobbar,.. Hmm får nog roa mig själv idag igen=) Allafall när jag kom hem igår å var trött å ledsen så kom hjärtat med denna=) + att han köpt mat=) Tack hjärtat! Sååå omtänksamt å sött!! I love you!!

2009-11-24 - 10:16:37 Everyday Life | (3) kommentarer | Trackbacks ()

Grått Grått Grått...


Bästa citatet som beskriver denna månad" Regniga November: Denna månaden lever man inte utan man genomlever den" Hhahaa. Regn, kyla och rusk ute! Grått så långt ögat kan nå! Hmm, då är det lätt att stanna kvar i sängen lite längre än nödvändigt. Hmm. Jobbar em/ kväll idag. Så jag har lite dötid hemma innan jobb. Skulle egentligen gått morgonpromenad idag, men naaa med tanke på bilden ovanför så känndes det inte riktigt så motiverat. Så jag tog sovmorgon idag igen.. hmmm. Framöver denna månaden kommer det nog bli mest träning och jobb. Får se om det slinker in nått skojj. If not så kommer det framöver kära bloggvänner=) Ha en fin måndag!

2009-11-23 - 11:01:32 Everyday Life | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Lighting up my heart=)


De här vackra lamporna pryder vårat sovrumsfönster här hemma=)Sååå vackra;) Jämte till vänster sitter minnet av min mamma, hon vakar över mej där på vägen. R.I.P momy** Vingarna sattes upp samma kväll/ Natt hon så tragiskt slets ifrån oss. Senn dess har jag vägrat flytta på dem. De har sin plats där^^<3 Nu ska vi göra kväll här strax å gå å nana^^ Blir tidig träning imorgon^^=) Ha en fin kväll!



2009-11-21 - 22:00:54 Home/ Inredning | (4) kommentarer | Trackbacks ()

Mysig kväll hemma=)



Så mysig dag vi haft jag å hjärtat! Var länge sedan jag kännde mej såhär avslappnad å nöjd=) Kännt mig haunted by something hela tiden innan... Men inte idag^^Att jobba heltid har nog sin del i leken! Och att ha ett rent och fräscht städat hem=) Jag gick upp tidigt idag å gjorde klart det jag påbörjat i veckan=) Känns jätte skönt att allt är klart=)! Å träningen idag har gått toppen bra! Jag gav Crosstrainern en rejäl match! Senn att jag smällt i mig lite popcorn å chips ikväll kanske inte var det bästa men hey det var det värt=) Får köra hårt imorrn på gym med=) Snart kommer även de sista kilona att rinna av mej helt=) Wieeee=) I form av hård träning å bättre kost på regelbunda tider=) Känns i kläderna att jag gått ned men inte så mkt på vågen.. hmm.. men men muskler väger mer än fett, å det tar ett tag innan det sista lossnar=) Håller tummarna! Ha en fortsatt fin kväll!


2009-11-21 - 21:56:41 Friends & Family | (0) kommentarer | Trackbacks ()

TjabbaTjenaHallå*


Nu har vi myst klart med frukost i sängen och dragit oss, så nu blir det gymträning och bubbelpool som gäller=) Wieee! Kanske tar vi en snabbsolning i solariet med=) Huvudvärken från vaccinet å illamåendet har gett sig så idag känner jag mig jätte pigg=) Ha en toppen dag!

2009-11-21 - 11:06:47 Kost&Träning | (0) kommentarer | Trackbacks ()

I just want somebody to ..


Love me...<3<3 Det här måste va den mest underbar låten som finns"! Kellie Pickler en favorit helt klart! Den påminner mig om varför jag jobbar med det jag gör- människor. Alla förtjänar att känna sig älskade och uppskattade oavsett. Det är därför jag gör det jag gör. För att sprida lite ljus å kärlek i den här världen som tyvärr saknar båda två på så många ställen. Det är så märkbart överallt ... Så många ensamma människor och barn och familjer som saknar det. Så många som behöver lite extra ljus. Vi fokuserar så mycket på fel grejjer med. Så mycket yta och egoism istället för kärlek. That´s what´s most important. Never forget that! ...

2009-11-20 - 15:38:34 Hearth things | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Vad vore jag utan min Ipod??


Då var den här veckan avklarad på jobb! Toppen! Vilken härlig känsla! Känns helt underbart! Känns bättre å bättre på nya jobbet för var dag som går=) Jag lär mig mer och klarar de flesta momenten snabbare för varje gång!" Toppen!=) Världens bästa uppfinning!<3<3 Verkar som jag är uppskattad av de flesta på nya jobbet, av såväl arbetskamrater, min brukare å de andra ungdomarna i skolan. Fick en bamsekram igår av en av ungdomarna. =) Vet inte hur jag klarat de här långa resorna med buss fram å tillbaka tidigt tidigt utan min kära Ipod dock! Sånn tur att jag har den! Wonderful! Har laddat den full med massa härlig musik nu! Toppen! Blir nog en lung å rätt trist helg hemma med massa träning. Känner mig inte upplagd för vare sig utgång eller nån aktivitet. Kan va skönt å bara vara ibland. Väntar på beslut från domstolen ang mamma med, .. Så var grejj har sin tid=) Ha en toppen helg nu!

2009-11-20 - 15:33:02 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Komplimanger jag fått denna veckan:


  • - Bimbo ( Av en ca 17 årig kille som gick förbi mej påväg till matäffären.) Kännde mig inte alls träffad=)
    - Lucia- Av barnen på jobb + busschauffören! ( Fatta nångång att svarta höstkappor är trist å att det är vita som gäller med fluff å päls såklart ! Ge er nu! Jag är ingen lucia och har aldrig varit hihihi=)
    - Postiva kommentarer om min lila lackade handväska=)
    - Positiva kommentarer om mitt blonda hår,  --> Du ska absolut inte färga det mörkt..( Ok, good to know;))
    - Snygga strumpbyxor å leggins ( mihiiee det vet jag väll=))
    - Solstråle- På jobb när vi var på aktivitet
    - Älskling- Av hjärtat mitt
    - Retsticka- av hjärtat mitt
    - Sötnos - av en väninna
    - Den bästa av min älskling så klart!

    + att en främmande karl kom fram på bussen å smekte mej över kinden?? What´s up with that hihihi=)

2009-11-18 - 19:35:23 Just 4 fun | (4) kommentarer | Trackbacks ()

Nu har jag tagit Vaccinet**


-->För svininfluensan! Vägt för å nackdelar med att ta det, och det är inget kul å ligga sjuk så länge=( Dessutom så jobbar jag ju med barn och ungdomar inom riskgruppen så det känns mer rätt att ta det än att avstå. Det känndes inte alls, sambon sa att nålen var 2½ cm å han trodde jag skulle ställa till en scen å börja lipa, men naa det är väll klart att jag inte gööör! Hihihi! Nu va det gjort allafall! Har hunnit lämna böckerna på bibblan idag som jag läst ut som va sista dagen=) Ätit underbar sushi, blivit dyblöt i regnet, tagit vaccinet och käkat en stor kexchoklad=) Hihi! Allt har gått bra på nya jobbet idag med=) Trots alla tidiga morgnar å sena kvällar så känns det kanon! Imorrn ska jag upp 04.30 dock så nu blir det strax bums i säng, så jag orkar upp! Återkommer med recension om hur det känns efter sprutan imorrn. Ha en fin kväll!

 

2009-11-18 - 19:25:54 Everyday Life | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Lägga i några extra kål..


Det här går ju bara inte! Jag kan inTe gå runt å släpa på den här tunga kroppen längre! Det går inte! Det här är liksom inte jag! Nu får det räcka! Jag mår inte bra såhär! Så nu blir det tuffare tag med träningen och kosten! Morgonpromenader it is next! Nu får det vara nog med det här!

2009-11-16 - 11:10:48 Kost&Träning | (8) kommentarer | Trackbacks ()

Hjärta från mitt hjärta**


Det här rockiga svarta söta hjärtat fick jag av älsklingen när han kom hem från sthlm sist;) Jätte vackert! Kul med lite nya tuffare smycken å inte bara massa princess gulligull smycken<3 Tack älskling! Det är jätte fint!

2009-11-16 - 10:58:02 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Present till hjärtat**


För mig är du alltid numer ett hjärtat! And you always will be!<3 Denna fick sambon av mig när han kom hem från utbildningen i sthlm med sitt jobb. R:t på slutet syns knappt på bilden dock tihii men det är för att det är spegelblankt i kameran, metallen blänker så det inte syns;)

2009-11-16 - 10:54:04 Friends & Family | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Nya Dumle chockladkaka**¨¨


Den här ser ju god ut right? Ledsen å göra er besvikna dock, den smaka nästan ingenting.. Nothing like man trodde allafall.. Så den har legat orörd hemma, .. Inte hihihi men naa blev inte så många bitar för mej allafall;)

2009-11-16 - 10:50:54 Just 4 fun | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Höstmys! Förförarpasta!


Ansträngde mig allafall lite igår efter gymträningen med hjärtat<3 Blev supergod pasta med min goda sås till=) Men man blev lite väl het av den här hihii. Next time får jag inte ta så mkt färsk chili som jag gjorde nu hihi;)

2009-11-16 - 10:48:25 Kost&Träning | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Rulla ihop sig till en boll..


-å gå å gömma sig, ... Så har jag kännt då & då den sista tiden. Speciellt sedan det blev så mörkt å kallt å deppigt ute. Så vi har myst inomhus å pysslat å tränat å bubblat på gym. Nått allafall. Det gäller å göra det mysigt ändå då å ge sig ut anyway. Jag har varit så trött i helgen att jag knappt orkat göra någonting alls. Vet inte varför, men hoppas det ger sig snart=) Ska ta nya tag nu! Idag är det måndag och en helt ny vecka=) Skönt va?? Idag tog jag sovmorgon, .. Igen.. Ska jobba em/ kväll. Men det är känns ok ändå=) Ha en toppen måndag! Hoppas ni får en fin start på denna vecka!


2009-11-16 - 10:45:01 Personligt | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Fredagsmyys=)


Blev tyvärr inte så mkt fredagsmys hemma dock, vi åt pizza iofs men senn somna vi både i sängen såfort vi kommit hem från jobb på kvällen. Utan att se filmen vi hyrt hihihi, men men får ta den ikväll=) Det har varit en tuff men kul vecka! Jobbet känns mkt roligare nu  när man kommit in i det mer=) Å älsklingen har fått en splitterny firmabil=) Så det är skojj=) Sorry att jag varit så dålig på att kommentera tillbaka, och att uppdatera bloggen nu, men jag ska ta tid för det ikväll och i helgen=) Ha en toppen lördag !!

2009-11-14 - 12:15:34 Friends & Family | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Oh no,... must there be?


more problems now? För några år sedan när jag gick i gymnasiet skada jag ryggen å hadde min första operation sista året i gymnasiet, det var en lång och kämpig tid, men även min andra skoltid när jag läste 2 årig utbildning till behandlingspedagog så börja ryggen krångla igen. Jag såg till även denna gång att klara av skolan och stanna året ut. Jag fick ta 1 års uppehåll och sedan göra år 2 dock, .. Det var en tuff tid. Under det året operade jag mig i ryggen för andra gången. Jag trodde jag skulle gå under i smärta både på insidan och utsidan. Jag kämpade mig igenom det och inom ett halvår efter operation var jag på bena igen.

Jag skaffade mig mitt första behandlingsjobb och jobbade ett tag via arbetsträning och sedan vanligt sommarjobb tills skolan började igen. Då vaknade mitt hjärta till liv igen och min kropp. Jag kännde att det här är det jag vill göra! Det här är min plats! Det här är jag bra på! Så jag blev kvar på det jobbet även under skoltiden sista året. Jag fortsatte sedan där mera permanent men nu har de haft så få platser så de varslat flera där.

 Jag sökte annat och hitta detta assistent jobb. Det har varit kanon det verkar kanon! Men alla tunga lyft is killing my back! Det gjorde så ont igår kväll att jag knappt visste vart jag skulle ta vägen, .. Hoppas bara det är träningsvärk, .. Hate to see that my back is killing me again, det vore inte värt det... Så frågan är hur länge jag klarar det här jobbet? Det är inget behandlingsjobb men det är ett jobb med människor och det är helt ok, trodde jag allafall. Förhoppningsvis kommer jag kunna fullfölja det, .. Vi får hålla tummarna!

2009-11-12 - 13:40:14 Kost&Träning | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Dessa är ubersöta dock!


Varför kan de inte ha dessa i större storlekar?? Ubersöta"! Såg liknande på nån affär med sidenband som rosetter! Dessa kanske jag skulle införskaffa mej hihihi, En bonus när man har små små fötter i stlk 35 är att man även kan köpa skor på barnavdelningen hhihihi=) Men men blir nog ett par uggstövlar i beiget istället=) så jag kan ha dem på jobbet=) Ända gången ja andvänder lågskor så,... men men kanske får bättre mej med det allafall nu i vinter=)

2009-11-11 - 12:36:33 Areyannas shoes* | (8) kommentarer | Trackbacks ()

Vad tycker ni om Uggs trenden egentligen??


Tidigare gillade jag inte alls dessa slitna fula dojjor som alla avdankade LA kändisar gick runt å skrota i... Men på senare dagar har jag börjat gilla dem mer och  mer, mest eftersom dom faktiskt är så gosigt varma å sköna, .. Men snygga? Vad tycker ni? Köper ni de billigare söta kopiorna eller de äkta??


2009-11-11 - 12:32:57 Just 4 fun | (3) kommentarer | Trackbacks ()

Mysförberedelser innan jobb!


Vaknade vid 09.00 idag, dvs när jag gick upp, sambon försov sig, då jag inte vakna förräns hans alarm ringde förräns 07.30 ca, .. då fick han fart kan man säga, .. Fattar inte att jag inte vakna av mitt alarm jag satt! Hmm, .. Vi brukar hjälpa varann å vakna tidigt. Känner mig självisk som inte vakna imorse när min underbara sambo stöttat mig dessa två första tidiga morgnar å skjutsat mig till jobbet=) Tusen tack Darling! Vet inte hur jag skulle klarta det annars! You Rock! Hoppas det gick bra på jobbet idag ändå söt! Så idag har jag städat å fixat lite hemma å vikt in tvätten, + lite datatid. Nu tänker jag ladda inför jobb i em/kväll med ett varmt skönt bad! Ha en fin onsdag!!

2009-11-11 - 12:17:02 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

I miss you A!!


Saknar dej så sötaste A!! ( väninna).... Den här låten passar så bra, ..
Listen to it... My heart´s missing you bejb...Jag har inte övergett dej, tvärtom=)Hoppas du inser det snart!

 

2009-11-10 - 17:07:29 Friends & Family | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Shit vilka Tidiga morgnar!


Oh my Gooood säger jag bara!! Det här är helt INsANLY tidigt!!!! Att gå upp 04.30 är ingen lek kan jag säga! Inte när man är van att jobba heldygn å em/ kväll/natt/ förmiddag, å van å gå upp senare.

 Jag är nog mera en kvällsmänniska! Älskar å va uppe sent å vara kreativ å filura på massa nya ideer å projekt=) Slutade 15.00 idag så det är ju tidigt, men em går fort ändå då man är helt SLUT!! Jag känner mej helt slutkörd på bara 2 dagar! Hahaha! Mycket nytt! Men även väldigt givande! Fann en ny sida hos mej själv! Det känns inte bara som ett bakslag utan även roligt såklart!

Så även om jag jobbar som assistent nu så finns det inget som säger att jag inte kommer fortsätta jobba med behandlingsarbete framöver=) Det är ju min passion! Men det här är rätt kul det med! Att se barnen och ungdomarnas glädje för alla små saker är helt enormt! Man blir så glaaad! Då spelar det ingen roll hur tidigt man får gå upp=) Helt slut dock! Så idag efter jobb blir det soft hemma, ska försöka fixa undan disken, men att ta sig till gymmet? Tror inte det blir tal om det kära bloggisar, inte idag, .. men vi får se; ) Får se om sambon accepterar det hihihi! Ha en fortsatt fin dag!!

 

2009-11-10 - 15:54:48 Everyday Life | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Första heldagen på jobb**


Första dagen idag på jobb har gått toppen bra! Mycket nytt men det känns helt ok! Spännande å testa nått nytt! Känns lite skrämmande men så är det ju alltid när man börjar nytt jobb. Annat blir det om ett tag då jag kommit in i det mera=) Idag var jag med min brukare i skolan och hadde HK och utflyckt ut i det fina höstvädret=) Vi gick en runda runt en mysig sjö i stan=) Påvägen träffa vi på 2 söta jappe valpar=) Den här bilden är på maui dock men de var jätte söta=) Tack hjärtat för skjutsen till jobb idag=) Slapp gå upp 04.00 och gick upp 05.00 istället men imorrn blir det upp 04.25 iallafall=) Men men det ska nog gå;;;;;;;;;)


2009-11-09 - 15:56:46 Everyday Life | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Det här med pappor..


Eller föräldrar överhuvudtaget är jätte viktigt=) Mina biologiska föräldrar har inte funnit i mitt liv alls nästan pga olika anledningar=( men jag har fått förmånen att få fina fosterföräldrar och en fosterfamilj istället=). Och min fosterpappa är den jag kallar min riktiga pappa då jag inte känner mig biologiska pappa. Det är en lång historia,... Han har nog ställt till det mera för mej än han gjort nytta och actually funnits där för mig till skillnad från min fosterpappa=)Han är suverän! Omtänksam och ställer alltid upp! Du är toppen pappa! Hoppas du fick en toppen dag igår! Framöver kommer jag träffa min biologiska pappa bara för att få ett humm om vem han är, just nu ser bilden av honom inte speciellt ljus ut, men vem vet. Jag har inga förhoppningar på det just utan jag är helt nöjd med den underbar pappa jag har=)

2009-11-09 - 15:48:22 Friends & Family | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Farsdag igår!





Grattis till sambons kära pappa S och till min pappa K=) Ni är ovärderliga! <3 Farsdagsfiradet blev hos sambons föräldrar igår då min bor för långt borta. Men kortet till pappa kom fram i tid som tur var=) Ringde även och grattade =)


2009-11-09 - 15:29:40 Friends & Family | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Off to the gym!


Här ska tränas idag! Blir nog anläggningen i stan dock så man kan simma med eller köra nått vattengympa pass=) Ha en toppen dag!

2009-11-07 - 11:25:33 Kost&Träning | (4) kommentarer | Trackbacks ()

Om ingen annan gör ...



det.. så får väll jag göra det då=) Fira mitt nya jobb vill säga=) Blir inget riktigt firande men hey, ett glas gott Rosevin hemma i lugn och ro* är inte fyskamm det heller. Eller? Vad säger partyprinsessan Areyanna? Känns rätt ok faktiskt!=) Känns som jag fokuserar mer på mitt mående, min kropp och min träning just nu ändå så=) Det gör inget Bejbyy that you work late tonight, I´m fine=)

2009-11-06 - 20:15:11 Just 4 fun | (3) kommentarer | Trackbacks ()

Underbar Sushi efter träningen**




Det här skulle jag kunna leva på dagligen every single day!! Det är skillnad på sushi och sushi dock Samuraj är mkt bättre och godare! Laxbitarna är mkt fetare och större där!! Men men helt ok=)

2009-11-06 - 16:58:21 Hearth things | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Idiot blogg.se!!!

Fan va ni krånglar hela tiden! Nu vänds alla mina bilder åt fel håll när jag lägger upp dem, så jag ger upp nu, .. ni får se fler bilder från gårdagen å idag senare, ... Idiotiskt!!!


2009-11-06 - 16:55:21 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Det perfekta Farsdagkortet!**


Sprungit och letat över halvastan! Hittade det perfekta kortet tillslut=)
Texten var klockren! Toppen!<3<3Texten fortsätter även på insidan<3

2009-11-06 - 16:39:05 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Lunch med *söta*L**




Sorry bloggers! Tiden har verkligen inte räckt till de här två dagarna! Jag har hafft fullt upp, ingen tid för datorn eller bloggen överhuvudtaget. Gårdagen spenderade jag med en väninna + gymträning med hjärtat, idag träffade jag söta L för en lunch + snabba ärenden på stan. Har skickat in kort till nytt IDkort. Har kikat på lite julklappar å inhandlat 2 so far. Känner mig asstressad, har massor att göra idag + träning. Blir en snabb update idag å  Senn ikväll blir det träning och soft hemmakväll med älsklingen=) Återkommer med bilder=) Ha en skön fredag!

2009-11-06 - 16:23:06 Friends & Family | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Buzzador paket! Neutrogena!=)


Innehållet i Buzzadorpaketet! Trodde dock att det skulle innehålla flera Fullsizeflaskor? Men men, då kan jag ge proven till flera, så lämna en kommentar om ni känner för att testa dessa=)

2009-11-04 - 20:08:35 Makeup & Skönhetsvård | (3) kommentarer | Trackbacks ()

Went to the stoore today**


Kännde akut Godis och Colasug!! Have to have NooooW!!! Hjälp! Saknar min älskling SÅÅÅÅÅ!!!=/=/Träffa värsta söta tjejen i affären, vi snacka lite å senn när jag skulle köpa cola i automaten utanför så kom det två burkar =) Istället för en hihihi=) + att jag fick massa söta komplimanger av de yngre killarna vid affären=) Så söta! Å så blyga! Hadde velat ge bort en cola till dem men då hadde nog de andra blivit avundsjuka, eller hey har jag gått å blivit blyg för små killar tro hihihi??;)

2009-11-04 - 19:56:03 Everyday Life | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Favorit just nu: Maria Mena*


Den här tjejen har den mest fantastiska rösten ever! Hon har varit en favorit sedan jag hörde henne för första gången för ett par år sedan. Magic ! Härligt inspirerande och uppflyftande texter & underbara låtar! Enjoy!

2009-11-04 - 12:32:35 MusicTheraphy | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Beatyfull and Beyond**


Världens bästa avslutning på en helt perfekt dag! Lugnande och renande vattengympa för hjärtat, själen och sinnet på underbara Atlantis SPA=) Lamporna var släkta och stjärnorna lyste in i glastaket ovanför oss, runtom poolen stod fullt av tända ljus och reflekterade ljus i den vackra poolen. <3 Ur högtalarna kom växelvis strömmande glada låtar för att sedan varvas med mystik och avslappnande skönsjungande ljud. Helt underbart! Magiskt! Det här kommer jag göra igen och igen och igen!!<3<3<3 I love water it fills my senses! Senn är jag ju fisk med ;) hihihihi<3<3 Vattnet har en fantastisk förmåga att omsluta våra sinnen på de mest magiska och förtrollande sätt!<3<3 Try it!<3




2009-11-04 - 12:24:00 Hearth things | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Jobb outfit today**


Såhär ser jag ut idag! Outfit för första dagen på jobb! Söt som en docka?=) Har ingen som kan fota hela outfiten hihi men men det får duga med den här bilden=) Ha en toppen dag! Tjillevippen**C-ya nu drar jag till jobbet och senn ska jag gå på vattengympa & Vattenqigong + fika med en av mina väninnor=)

2009-11-03 - 13:46:08 Everyday Life | (7) kommentarer | Trackbacks ()

Exstensions off, Check! Off to work! check!




Känns lite tomt efter exstensionens! Men men håret mitt har växt rejält sedan sist så det känns rätt ok ändå=)Syns verkligen att jag börjat gå ned i vikt nu när jag tagit av det långa håret allafall=) Eller vad säger ni där ute i cyberspace?? Hiss eller Diss i page? Känner mig lite lik Helena i Ensam mamma söker dock hhihihi** Menmen det här blir nog toppen! =) Får slänga i lite längre hår nån gång framöver! Men men nu ska mitt egna hår få vila lite!

2009-11-03 - 13:37:15 Love Yourself | (3) kommentarer | Trackbacks ()

Nu ska jag gå å ...


Lägga mig i ett varmt skönt solarie å bara Njuuuutaaa!!<3<3 Förkylningen å febern har finally gett med sig"! Halleluja säger vi till det=) Wihooo idag blir det träning efter jobbmötet med=)Tjiihooo!=)

2009-11-03 - 10:22:11 Hearth things | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Goodbye Darling=(


Jahapp, nu har jag precis sagt hejdå till älsklingen, som skulle till stockholm på kurs med jobbet. Lägenheten är städat och allt är färdigt å fixat här hemma så jag får roa mej med laptopen lite. Tänkte sola idag med innan jobbmötet. Ska ju iväg å träffa familjen iem hos vars dotter jag kommer jobba med framöver. Känns jätte spännande och kul! Känner mej mkt bättre med förkylningen idag med=) Så snart kan jag nog köra igång med träningen=) Ha en toppen dag nu!

 Å bejby! Lycka till på kursen å på testet idag! Det fixar du galant! I´ll miss you!! Menmen vi ses ju snart om några dagar=) Ps: kortet är från förra sommaren då jag hadde ljusbrunt hår med slingor, funderar på att lägga i lite mörkare toning eller guldiga slingor i håret igen?=)

2009-11-03 - 09:11:35 Friends & Family | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Everything´s gonna be fine=)


Caus I´ve got a feeling that everything´s gonna be Fine=) On top of the world! Today´s gonna be a Great day! And the rest of my life as well=)=)=)=)

2009-11-02 - 12:37:45 Everyday Life | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Och jag som trodde det skulle gå över?



Smärtan inuti, som hela tiden gör sig påmind, som hela tiden påminner mig,.. Som förlamar hela min kropp och förgiftar mitt sinne och mina tankar, mina bilder som förpestar dem med allt det mörka och svarta, all sorg och saknad, får det någonsin ett slut? Jag får nog acceptera att sorgen för alltid varit och kommer ha en central plats i mitt hjärta och att inget någonsin kan ersätta min mamma eller hennes saknad i mitt hjärta,.. Hennes kärlek omsluter mig även nu trots detta,.. Och jag väljer att leva oavsett trots djupet av dess sorg och smärtan i att veta och inte veta,.. å att i att inget ha kunnat göra eller påverka,... Life sucks sometimes, ... Men jag väljer glädje oavsett ändå,.. För att det finns mer i livet än smärta^^^^^ Starkare än någonsin before så kastar jag mig ut i livet för dess nya utmaningar livet har för mig i beredskap every day!

2009-11-02 - 12:13:28 Personligt | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Schampoo+ Balsam + Inpackning " Bigsize"


Laddat upp med stora förpackningar hemma så att jag slipper införskaffa dessa nödvändigheter på ett tag nu=) Nu klarar jag mej ett bra tag hihihi;) Loreals schampon är minst lika bra som frissa schampona! De har gjort undersökningar å tester på det och de innehåller lika mkt protein som de dyrare varianterna=) Så de här är givna favoriter i badrumshyllan hemma. Loreals ShineCurl inpackning är toppen även=) Ger skadat och livlöst hår nytt liv och perfekt glans + hållbara lockar ^^



2009-11-02 - 10:45:42 Makeup & Skönhetsvård | (4) kommentarer | Trackbacks ()

Nya Träningsdressen**


Skit snygg! Här är byxorna allafall! Lite långa men annars helt perfekt! Får sy upp dem en bit bara;) Girl Wild står det på benet med strasstenar runtom + rosa stjärna längst upp. Jackan har änglavingar på ryggen + silver och rosa tryck + tuff text + sidenband i sidorna som går att dra in med rosa hängande söta pärlor i slutet på dem=) Tror ni inte jag råkade spilla på den dock det första jag gjorde? Så den ligger i tvätten men ni får se den en annan dag=) Jätte nöjd=) Kommer bli toppen på gymmet**Känner mig mkt bättre idag så jag hoppas jag kan köra igång med träningen redan idag lite lätt eller imorrn=)

2009-11-02 - 10:41:32 Hearth things | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Hej å hejsan igen!


Förlåt att jag inte bloggat så mkt nu igår dvs inte alls igår=( Mådde lite sådär i kroppen, febern var kvar och kännde mig halvdöd sådär mest hela dagen. Så det blev myskdag/kväll hemma med sushi och favvomaten" Phad Thai Gong" Super gott! Det här tröttnar man aldrig på att käka! Åt det typ varje dag i Indien i en måndad=)

Stekta risnudlar + äggnudlar med stekt ägg, böngroddar och knapriga grönsaker med jordnötsås till=) Underbart gott! I know att jag sagt att vi ska äta ute mindre och hemma mera, men vissa dagar på helgen kan jag gå med på lite god takeaway;) Allafall när man är sjuk;) Right??=)


2009-11-02 - 10:34:42 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()