Vem äter musli liksom?

Att föra in mer kolhydrater i kosten blir nog inte det lättaste. Dom känns fortfarande rätt farliga. Musli likdom vem käkar det förutom Katrin Zytomierska å hennes galningar till LCHF fans? Nu finns det ju som tur är många musli sorter att välja bland, en hel djungel om ni frågar mig. Detta är inget jag kommer anamma dock varje frukost men de dagar jag jobbar kanske jag kan testa det.
 
Sagt å gjort, testade vanlig naturell musli imorse men naaa det var ingen höjdare direkt men men det gick ned allafall=) Mat är bara energi egentligen som bränsle för vår kropp det måste ju inte alltid vara gott. För mig handlar yoghurt å fil + musli mest om att jag ej gillar konstistensen men jag får vänja mig.
2012-11-30 - 17:39:37 Everyday Life | (16) kommentarer | Trackbacks ()

Vinterklätt småland<3

Hej på er! Idag vaknade jag till 1.5 dm snö. Det har snöat rejält under natten. Härlig vacker vit pudersnö täcker nu Jönköpingsgator. Att åka till jobbet så tidigt blev helt plötsligt mysigt då snön ligger orörd. Jag har inte hunnit ta några finare kort utan det får bli i helgen. Jag vet precis vart det är som vackrast såhär års<3
 
Idag har jag jobbat tidigt 7-16.15. Kom just hem, nu väntar gymmet. Senn blir det myskväll med stora å lilla hjärtat<3 Ha en fin fredagskväll allihop!
2012-11-30 - 17:35:26 Everyday Life | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Gårdagens gymträning.

Gårdagens gympass gick åt skogen. Jag var helt slut och orkade ingenting. Urkass prestation! Men nu fattar jag varför. Patrik förklarade det för mig idag. Utan kolhydrater kan det lätt bli så att kroppen inte funkar och orkar prestera som den ska. Jag åt ju väldigt lite kolhydrater igår utan att jag reflekterade över det speciellt mycket. Det kan ha varit därför + att jag behövde vila helt enkelt.
 
Sagt å gjort igår kväll efter träningen tog jag det lungt hemma ihop med King, jag bloggade inte ens igår kväll för attjag prioriterade mig själv en stund. Idag har jag haft fullt upp med. Jag fattar inte rikigt hur jag hinner allt men jag ska försöka få in lite vila idag med såfort tvätten är klar. Det blir 4 maskiner idag senn blir det en lugn kväll hemma och imorrn blir det jobb igen tidigt.
2012-11-29 - 16:24:29 Kost&Träning | (11) kommentarer | Trackbacks ()

Skönhetspaket från Oriflame Rosa<3

Detta vackra rosa paket från Oriflame passade jag på att beställa från min kusin. Det innehåller så bra grejjer jag ändå behöver fylla på med hemma nu i vinter. Universalcremen deras är helt underbar och så söt burk! Den kan man ha till allt! Den var en av min mammas kära favoritprodukter som hon alltid hadde i väskan när hon levde.
 
Duschcremen " Cherry Orchard" doftar ljuvligt! Och Handcremen" Silk Beuty" doftar gott + känns underbart återfuktande och len utan att vara kladdig. Super bra! Körsbär tillhör även min favoritdoft så jag kunde inte vara nöjdare än såhär<3 Tack kära kusin för tipset och att jag fick köpa det av dig<3
2012-11-29 - 16:14:38 Areyanna tipsar | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Nya Träningskläder

Jag kilade in på Gina idag för jag hadde behov av att köpa in lite fler baslinnen. Dom har superbra baslinnen där både bra kvalite sköna och till bra pris. Jag gillar dem som är lite längre, så att man ej visar någon cameltoe där fram om man säger så när man tränar + snyggt till kläder + passar bra när man jobbar. Hittade den här urläckra camotröjjan i tunn bomull även till träninen som överdragströjja + Snygga träningshorts. Perfekt till träningen! Tröjjan är så skön på! 199:- på Gina och shortsen ligger på 129:-
2012-11-29 - 16:06:32 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Snyggt lack med Nails inc!

Titta vad snyggt det blev! 2 lager av detta underbara lacket i färgen "jermyn street" Åh så snyggt" Helt min färg! Klockrent! Kolla in glansen på lacket! Inget överlack behövs här<<3 Det här är ett lack jag verkligen kommer fortsätta köpa och i fullsize. ( Fick detta lack med i glossyboxen förra månaden) Positivt överraskad! Tänk att något så litet kan ge ett så bra resultat! Och det bästa av allt! Det är mina egna naglar lacket sitter på! Så fina!
2012-11-29 - 15:52:00 Areyanna tipsar | (0) kommentarer | Trackbacks ()

PT Möte Patrik Carlström

Hej! Hur har ni det? Fryser ni? Fy va ruggigt å kallt det varit idag! Det har blåst rejält idag! Så på med varma kläder! Idag har jag träffat min PT 10.00-12.30. Vi snackade träning, kost, mål och upplägg bla. Tiden går fort när man sitter å snackar och klockan springer lätt iväg. Snacka om bra timing dock då jag bokat in att träffa min väninna N vid 12.30 för lunch.
 
Patrik verkar bra jag tror han kan komplettera mig där jag saknar delar och hjälpa mig komma iform och nå mitt mål till sommaren. Det här känns kanon bra! Jag har fått en hel del tips idag på hur jag kan förbättra min träning och lite förslag på kosttillägg och annat skojj! Spännande! Första träningstillfället ihop blir på måndag! Härligt! Det här kommer bli så kul! Och så bra! Det ser jag verkligen fram emot! Tillsammans tror jag vi kommer bli ett bra team och då finns det inga begränsningar för hur långt jag kommer att kunna nå! Tack Patrik för idag!
 
2012-11-29 - 15:48:11 Kost&Träning | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Dagens lunch<3

Nu har jag avklarat 2 av dagens 5 mål. Frukost och lunch. Genom att mötet drog ut på tiden och det blev ett så stort gap mellan frukost och lunchen( 4 tim) så hann jag må illa. Men jag fick ned den här superba måltiden med innehållande: 1 burk tonfisk i vatten/paprika från Abba, 1 litet kokt ägg, 1 näve naturella valnötter och lite nyttig coleslaw sallad. Helt ok och god lunch! Synd jag mådde så illa dock men nu har det släppt=) Hostan känns lite bättre idag<3 Nu väntar lite jobb och vila hemma och i em blir det gymträning<3 Ha en fin dag!
2012-11-28 - 12:27:41 Kost&Träning | (23) kommentarer | Trackbacks ()

Glad tjej! Lycka! <3<3

Hej på er! Såhär lycklig och glad känner jag mig idag<3 Jag har lyckats nå mitt mål denna veckan med att nå en jämn siffra på vågen, dvs nedåt 0.4 kg till=) Toppen! Det går sakta men säkert åt rätt håll! Jag känner mig pigg och glad och entusiastisk inför Pt mötet imorgon.
 
Dagens möte har gått super bra även! Vi träffade soc för ett andra möte inför kontaktfamiljplaceringen. Mycket tankar och funderingar väcks i skallen, men mest positivt! Jag känner mig så lycklig i mitt och vårt liv just nu och så nöjd! Jag är på rätt väg<3 Och det gör mig så glad. Och idag kommer bli en fortsatt toppen dag! Det mina vänner är jag säker på! Trots regn och rusk väder utanför så tar vi fram solen inuti=)
2012-11-28 - 12:22:26 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Julgodis formar! Hjärtformar

Titta vilken söt julgodisform med hjärtan jag inhandlade idag =). Jag tänkte testa att göra både julchocklad eventuellt till en kalender& kola/ knäck i den. Vi får testa å se om det funkar med materialet. Jag får göra hård knäck då formen är i aliminium/plåt dvs det kan bli svårt å få ut dem, men jag får testa mig fram<3 Ser fram emot! Så kul å göra massa roliga bakverk och godis inför jul<3
Pris: 49:- Netto
2012-11-27 - 21:09:00 Areyanna tipsar | (14) kommentarer | Trackbacks ()

Gunry Polkagris Jultvål handtvål

Denna underbara handtvål har jag äntligen införskaffat mig en<3 Gunrys vinterkollektion/jultvålar. Finns i flera goda dofter såsom: Pepparkaka, ingefära, kanel och annat gott som hör julen till<3 Denna + pepparkakstvålen blev mina favoriter. Den här kommer passa perfekt i vårat kök<3
2012-11-27 - 21:04:00 Areyanna tipsar | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Kvällsträning<3

Hej på er! Hur har ni det? Idag är det 3dje dagen med fettförbrännarna.Idag ökade jag från 1 tablett till 2 st. Min mage har satt igång rejält men annars har jag ej märkt av några biverkningar. Idag har jag jobbat 7-16 kommer hem sent. Efter jag kom hem vilade jag en stund. Senn varvade jag jogging och gång intervaller på bandet i 45 min.
 
Jag kännde av hosta idag så jag tog det lite lugnare idag. Nu har vi ätit och jag ska ta ut King på kvällspromenaden. Imorrn väntar sista planeringsmötet inför kontaktfamilj uppdraget så närmar vi oss en placering inom en snart framtid<3 Spännande! Ser fram emot! Det kommer bli så roligt! Det får bli en lugn kväll vid datorn ikväll se någon repris på play och blogga. Ha en fortsatt fin kväll<3
Ps: kaloriräknaren stämmer inte, rätta antalet kalorier är 246.
2012-11-27 - 21:00:00 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Meddo solarium "Ergoline 400" Dvitaminrör^

Hej! Nu är det dags för sängen tror jag då jag börjar tidigt imorrn. Jag valde att sola på Meddo idag i stan, det är enligt mig det bästa solariet och dom har dessutom bra priser. Dom hadde satt in nya rör i flera solarium även och det betyder att man kan korta ned tiden med samma resultat: finemang! <3
 
Jag hadde såklart inte tillräckligt med växel dock så hjärtat växlade i maskinen åt mig. Jag fick en Tropical bronzing förstärkare med=) Den funkade bra tycker jag<3  Som svar på era frågor så solar jag ett par gånger per säsong under vinter halvåret. Jag håller mig brun resterande tid av den naturliga solen.
 
Just idag känndes det extra härligt med värmen men även Dvitaminen som utsöndras via rören. Det kan behövas i novembermörkret! Givetvis ska man sola med måtta dock då solarier även har nackdelar som ökad risk för hudcancer tex vid frekvent solande + läderaktig hud eller hudskador om man ej följer föreskrifterna.
 
 
2012-11-26 - 22:28:06 Areyanna tipsar | (12) kommentarer | Trackbacks ()

Tv3 dokumentär 26/11-12

Nu har jag och king latat oss i soffan till tv 3 dokumentär avsnittet. Avsnittet ikväll handlade om föräldrar som väljer andra vägar än normen och som följer sin inre övertygelse. Intressant avsnitt, det visar på hur stor skillnad det kan vara på vad som anses rätt och fel förhållningsmässigt till sina barn och samhället från en människa till en annan. Jag älskar dokumentärer både filmer och inslag och detta program är klart sevärd.
 
Alla har vi olika åsikter om hur livet ska levas och varför + olika förhållningsätt. Jag själv skulle ej varken enbart äta eller ge mina barn LCHF mat. Jag håller med läkaren om att man lurar sig själv i att man äter nyttigt då varken fettet i kött eller mejeriprodukter är av rätt karaktär. Jag tror mer på att äta nyttigt och röra på sig + äta varierat. Vi vet ännu inte vilka konsekvenser LCHF kommer att ge i framtiden.
 
Angående frågan om hemskolning av sina barn tycker jag det finns både positiva och negativa aspekter av det hela. Jag själv skulle föredra att låta mina barn gå i den vanliga skolan.Men jag håller med om vissa saker som kan förbättras.
 
Angående ammning så finns det ju somsagt bara rekommendationer. 6månader -1 år är det vanligaste, sedan får egen smak och tyckte bestämma tycker jag. Jag själv skulle nog följa normen och inte amma längre än nödvändigt dock men vi får se=) 
 
2012-11-26 - 22:17:00 Areyanna tipsar | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Jinghara masala<3

Hej! Vilken god middag det blev idag. Vi hann inte handla idag heller. Så det fick bli indiskt idag. Jag testade en ny rätt på Radhuni " Jinghara Masala" Stora Räkor med stark krydda och en slags potatis/bönsås. Super god! Vidare nyttig vet jag inte, det skulle vara för kryddorna då. Själva räkorna och såsen är ok men riset sisådär, så jag tog bara 1 dl ris till + lite bröd. Idag har jag haft vilodag från träningen då jag körde dubbelpass igår + mycket träning i helgen.
2012-11-26 - 22:09:40 Areyanna tipsar | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Dvitamin solariesol=)

Hej på er! Nu är jag hemma igen efter en lång dag. Jag vaknade pigg och utvilad imorse trots den tidiga upggången till jobb 05.30. Jag har haft ont i nacken dock. Inget kul alls! Gör såå ont. Jag har haft nackspärr 2 ggr den sista tiden även. Inte bra alls. Får hoppas det vänder, annars får det bli ett beskö hos herr naprapat.
 
Nu ska jag gå en sväng till djurbutiken runt hörnet + sola lite med Dvitaminrör på ett solarium. Skönt! Senn blir det tv och en lugn kväll. Tidig arbetsdag imorrn med. Vad händer hos er? Ha en fortsatt fin kväll!
2012-11-26 - 17:53:00 Makeup & Skönhetsvård | (14) kommentarer | Trackbacks ()

Regn och ruskansvarig? Skyll det på!

Hej på er! Vilket busväder det varit här i småland idag. Fullt ös medvetslös med regn & rå kall kyla. Usch. Ingen snö i sikte. Jag vet vem vi ska skylla på haha=) Den döda spindeln!
2012-11-26 - 17:51:04 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Underbara Söndag!

Hej! Nu har jag slappat framför tv3play en stund. Nice=) Försöker öva mig på att ta det lungt och ligga still. Återhämtning är A & O för bra resultat. Nu ska jag göra mig iordning för kvällen & förbereda mig inför den tidiga jobbdagen imorrn. Denna härlliga söndagsläsning ska jag försöka hinna läsa även<3 Egentid är lyxigt på söndagarna<3 Ha en fortsatt fin kväll allesammans! Kram på er!
2012-11-25 - 19:53:20 Everyday Life | (16) kommentarer | Trackbacks ()

Nyinköpt: Dörrkrans Chabbychic hjärta

Titta vilken fin Chabbychic krans jag hittade på Ica idag. Jag sprang in en snabbis för att handla lite smått till King men denna kunde jag inte undgå att inhandla hem<3<3
2012-11-25 - 19:49:28 Shopping<3 | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Dagens middag<3

Tiden har sprungit iväg idag med, å vi har inte hunnit iväg att handla, det får bli imorrn inför veckan. Framöver kommer vi bara äta hemma i veckorna och ute under helgerna så mycket det går=) Dessutom kommer det bli ett måste för dom flesta dagarna när jag går på min diet framöver. Jag har börjat lite smått dock=)
2012-11-25 - 19:46:08 Kost&Träning | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Dagens andra träningspass<3

Hej! Jag la in ett extra kål idag genom att köra ett extra träningspass idag. Egentligen är inte nästa gympass förräns imorrn men jag kännde mig så taggad så jag körde 1 timma hårt idag ändå=) Får hoppas på att energin räcker till att träna lite imorrn med=) Härligt när det känns så =DÄlskar dom här spotlightsen efter passet då vet man att man gjort sitt för dagen<3
2012-11-25 - 19:43:36 Kost&Träning | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Spa & bath time

Nu har ricinoljekuren verkat klart i håret 30 min. Ibland har jag i den 60 min med men nu väntar badet. Senn blir det lunch med stora hjärtat. Ha en toppen skön söndag nu everyone!
 
2012-11-25 - 13:53:50 Hearth things | (14) kommentarer | Trackbacks ()

Morgonträning<3

Hej på er! Hur har ni det? Nu har jag vaknat, gått med king och gått powerwalk 45 min på Attracten idag. 240 kcal har jag förbrännt redan. 4.66 km har jag gått om det stämmer rätt. Härligt! Vilken boost å kick dom nya förbränningstabletterna ger! Wow! Jag har hunnit städa diska å plocka med! Nu ska jag sätta fart med dammsugningen=D Idag ska jag städa, handla, aktivera king & förbereda mig inför veckan som kommer. Vad händer hos er?
 
2012-11-25 - 12:19:24 Everyday Life | (3) kommentarer | Trackbacks ()

Angel BMR Shaker

Titta vilken fin flaska i rosa jag hittade på gymgrossisten. <3 I like! Inte för att jag är någon ängel till 100% vem vet men 80% angel och 20 % devil som Vin Diesel säger, eller Dominick som han egentligen heter och som min brorson är döpt efter=)<3<3
2012-11-24 - 18:39:00 Hearth things | (22) kommentarer | Trackbacks ()

Aminosyror EAA Anabol X-plode Ananas

Den här produkten fick jag rekommenderad av min förra PT och Kostrådgivare. Den är super bra och god dessutom! Testa den! Du kommer märka skillnaden!
 
EAA Xplode är sammansatt med verksamma ämenen som ökar din muskeltillväxt och förbättrad återhämtningen efter hård träning.  EAA ge dig en energikick och gör att du kan få ut så mycket som möjligt din träning samtidigt som återhämtningen blir maximal.
 
2012-11-24 - 18:36:00 Areyanna tipsar | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Proteindrink banan & mint chocklad

Hej! Gymträningen gick bra. Det blev brunch istället för frukost men men så kan det bli ibland på helgen. Tiden springer iväg tycker jag. Vi hann ett besök på gymgrossisten med för att inhandla lite nya kosttillskott. Bla en fettförbrännare, aminosyror min favorit annanas och en ny söt rosa shaker.
2012-11-24 - 18:24:14 Inspiration | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Frukosthäng + gym!

Nu väntar frukost med hjärtat. Helst är jag inte sugen på sen jaga mat frukost ute men, sure det kan väll bli mysigt det med. Nu ska jag packa klart träningsväskan för gymmet. Idag blir det hårt! Jag har just uppdaterat spellistan på iphonen med. Nu kör vi =)
2012-11-24 - 10:32:55 Hearth things | (5) kommentarer | Trackbacks ()

Godmorgon!

Hej på er! Vilken underbar å vacker solskensdag det var igår! Så underbar när solen sträcker ut sina långa vackra strålar och värmer oss inifrån & ut! Lovely! Igår blev en lång dag på jobb och jag var dötrött som vanligt när jag kom hem, somnade till nån timma. Senn hyrde vi film och käkade jag och mitt hjärta + myste med det lilla hjärtat King<3<3 Senn blev det sängen igen=) Hoppas ni haft en fin fredag och att solen lyser hos er idag lördag<3
2012-11-24 - 10:24:57 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Rusta Fynd å loppisfynd=)

Åååh vilken härlig eftermiddag vi haft min underbara väninna I och jag. Vi började vår eftermiddag med en loppis tur på Erikshjälpen. Efter det tog vi en fika på deras mysiga fik. Vi gjorde en hel del fynd idag och hadde massor att prata å babbla om som vanligt! Love you söt du är helt underbar å vi har såå roligt ihop!
 
Senn tog vi en sväng till rusta med. Jag hadde fått tipset av en kollega ang en lina jag villa köpa i färg till King där. Den ska han ha på hundträffarna framöver<3<3 Jag fyndade lite på loppisen till syrran som väntar en dotter med<3 Men det får hon se när vi lämnar babypaketet senn=)
 
minimarshmallows till varm chocklad i vinter, blemish mudmask, läppglans i guldshimmer med aloevera, läkerol <3
2012-11-22 - 18:40:00 Hearth things | (14) kommentarer | Trackbacks ()

En syster rikare<3

Hej! Idag har jag fått kontakt med min halvsyster via Facebook. Jag har ej träffat eller haft kontakt med henne tidigare.Jag har inte vetat vem hon var, vart hon fanns och hur hon hadde det. Hon heter Alexandra och är 21 år.<3 Spännande! Tänk vad livet kan överraska oss ibland! Men det här är ju en bra överraskning om något! Jag ser fram emot att lära känna dig Alexandra<3
2012-11-22 - 14:07:00 Friends & Family | (13) kommentarer | Trackbacks ()

Kampsports PT?

Wiee! Helrätt för mig! Jag som letat så efter en bra och kunnig PT som även kan kampsport! Toppen! Och han finns i jönköping, kan ni tänka er? Nu ska det bli fart på träningen och fettförbränningen här! Jag som älskar å boxas! Nu får vi hoppas att han har tid för mig i sitt schema så att vi kan komma igång såfort som möjligt=D Yeeey!
2012-11-22 - 13:34:13 Areyanna tipsar | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Candlelights<3 Lys upp i mörkret!

Hej! Nu har jag precis tagit en varm & skönt renande bad. Nu ska jag göra mig iordning för att träffa min underbara väninna I och gå på långpromenad + seconhandshopping=)<3<3 Wonderfull! Det här blir en bra dag! Tänk vad lite varmt vatten och levande ljus kan göra för humöret=)<3<3<3 Så glöm ej lysa upp i mörkret!Ha en toppen torsdag everyone!<3
2012-11-22 - 12:56:00 Everyday Life | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Morgonstress

Hej på er! Hur har ni det idag? Idag vaknade jag till en stressig och inte så trevlig morgon. Telefonen har ringt i ett bla. Min medverkan i debatt programmet ikväll blev avblåst. Redaktionen tyckte att nyare fall var mer intressant + rådgav mig för min egen skull att det nog var bättre att jag inte deltog då själva debatten kunde bli ganska otäck.
 
Givetvis förstår jag det som de så snällt uttryckte det, men varför stressa upp mig i onödan och tänk på all bortkastad tid jag la på att förbereda mig inför denna igår. Jaja, allt händer av en anledning antar jag. Nu har jag hunnit gå min morgonpromenad allafall + lagt i min ricinoljekur i hårbotten. Jag sitter med den i just nu. Senn ska jag ta ett avslappnande bad och försöka skaka av mig den här hemska morgonen.
2012-11-22 - 10:37:00 Everyday Life | (5) kommentarer | Trackbacks ()

Träning & sen middag<3

Hej! Hela em gick åt till att förbereda mig inför debatten imorgon. Spännande! Senn vilade king å jag en stund. Efter det åkte jag & sambon och körde ett hårdpass på gym. Eftersom tiden sprang iväg såfort idag fick det bli ett sent pass och en sallad efteråt=)<3<3
 
2012-11-21 - 22:19:26 Everyday Life | (6) kommentarer | Trackbacks ()

Medverkar i Debatt Imorgon kanal 1 Live 22:22:45

Hej! Jag fick ett samtal tidigare idag från en kvinna som jobbar för Sveriges Television och deras program Debatt. Dom kommer ta upp ett väldigt viktigt ämne imorgon kväll. Dom kommer debattera om olika uppmärksammade kvinnomord och polisens tillvägagånsätt/ arbete kring dessa. Jag själv känner mig väldigt angelägen om att ta upp vissa saker och belysa dessa som har koppling till min mammas bortgång och dödsfall.
 
Det finns flera viktiga delar att ta upp som jag och även mina syskon har reagerat på som polisen bla borde skött på ett mer lämpligt sätt bla. Tunga bitar men viktiga bitar. Och om jag på något sätt kan bidra till debatten för att förhindra att detta sker igen så vill jag gärna göra det. Jag tycker det finns så mycket viktiga delar där som behöver förändras och göras något åt. Som anhörig och dotter så vill jag gärna stå upp för min mamma, andra kvinnor som utsatts och utsätts för liknande behandling och deras anhöriga. Missa inte att se detta på svt kanal 1 imorgon kväll 22-22:45.
 
 
 
2012-11-21 - 13:15:31 Areyanna tipsar | (16) kommentarer | Trackbacks ()

Julshoppat!=) Julpynt/dekorationer

Titta vilka söta grejjer jag hittade på Netto häromdagen=)  Nu börjar det närma sig första advent å då brukar det mesta av pyntet åka fram hemma hos oss. Denna söta dekortaionsrenen kunde jag inte motstå och dom vita julgranlyktorna passar fint på köksbordet ihop med den fina duken<3<3 Nu måste jag se till å hämta ned det andra pyntet från vinden nån dag snart med=)
Söt Dekorationsren 39.90:-
Vackra julgranslyktor i keramik 29:-+ 19.90:-
Vacker jullöpare i filt med söta dekorationer 29.90:-
2012-11-21 - 09:37:00 Areyanna tipsar | (3) kommentarer | Trackbacks ()

Fettförbränningstips!

Hej på er! Igår blev en lång tröttsam dag så jag somnade direkt när jag kom hem. Senn åt vi,kollade på tv också blev det sängen igen. Men idag vaknade jag med ny energi! Jag startade dagen med en härlig morgonpromenad på bandet 30 min. Nu måste det bli fart på fettförbränningen! Vågen står fortfarande still men men jag tar det med ro, det kan vara så ibland och muskler väger mer än fett. Men nu ska min kropp få sig en rejäl omkörare!
2012-11-21 - 09:28:00 Areyanna tipsar | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Frukt & tv mys med King<3

Nu har vi precis lagat middag & ätit. Jag kännde mig sugen på något konstigt nog. Jag försöker sluta med godis å sötsaker så frukt får duga sålänge tills jag vant mig av helt. Physalisis är rätt ok va?Nu ska king å jag kolla på tv resterande del av kvällen. Tv 3 dokumentär & Solsidan reprisen.Det blir sängdax tidigt ikväll då jag börjar lika tidigt imorrn. Hoppas ni haft en lika underbar & fantastiskt dag som jag har haft idag? ha en fortsatt fin kväll!
2012-11-19 - 19:51:00 Everyday Life | (10) kommentarer | Trackbacks ()

Hårdträning @ the gym " Untouchable"

Hej! Idag var det tidigt jobbdag igen. Upp 05.30 tillbaka i stan 17.15. Det har varit en tidig men bra dag! Iväg till gym å tränat 17.30-18.30. Jag körde fettförbränning& kondition idag. Lite stryka fick komma med på slutet men musklerna var helt slut senn igår. Denna veckan blir det gymmet mån,ons och fre + ev söndag. Jag ska försöka hinna med att simma 1.5 timmar med. Men frågan är hur folk hinner med sin kost å träning varje dag? Det tar rätt mkt tid,men det är värt det antar jag.
 
Jag kämpar på allafall. Irriterande nog har mitt ex börjat kontakta mig på gymmet, söker kontakt. Kunde inte avsky det mera.Idag satte han sig på cykeln jämte mig. Va fan`?!! fattar han trögt eller? Men jag får försöka att koncentrerar mig på mitt och fortsätta att ignorerar honom. Någon gång förstår han väll. Vad är det med killar egentligen? Varför hänger dom efter mig när jag helt uppenbart visat att jag ej är intresserad? Orka! Lyxproblem I know men ändå.
2012-11-19 - 19:47:46 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Tvmys med king<3Nybyggarna"kanal 5

Hej! Nu har King & jag myst framför kanal5play. Vi såg dom sista två avsnitten i " Nybyggarna". Jag tycker Anders har gjort ett helt fantastiskt arbete & behjärtansvärd insats<3 Det är få som skulle ha vågat sig på att göra det han gjorde. Jag tänker på min mamma och skickar kärlek upp till dig i himlen<3R.I.P kära mor.
 
Livet är inte lätt och missbruket och drogerna är ingen lätt sjukdom eller kamp att besegra & övervinna.Alla har vi våra demoner att möta på olika sätt i livet. Ingen går säker för det hadde lika gärna kunnat gälla dig eller mig.Alla kan vi hamna där i hemlösheten, drogerna och kampen om livet.  Kämpa på ni där ute som har problem med droger på ett eller annat sätt. Och ni andra ta hand om er, uppskatta det ni har och håll hårt om era nära & kära.<3
 
Jag själv brinner för att jobba med barn & ungdomar som på ett eller annat sätt hamnat fel i livet. Det kan gälla begynnande missbruk, kriminalitet eller psykosociala problem tex eller mycket annat. Det finns så många som behöver en hjälpande hand där ute, någon som bryr sig.
 
Och det tycker jag Anders har gjort så fint i programmet. Nu håller vi tummarna att det går vägen för dom här unga människorna i deras nya hem! Även om det troligen kommer gå mycket upp & ned så får vi hoppas att han har gjort en insats som satt avtryck och hopp om framtiden. Där det finns vilja finns det hopp<3 Och tro på framtiden!=D
 
 
2012-11-18 - 21:15:00 Hearth things | (9) kommentarer | Trackbacks ()

Viktmål 2013!

Hej! Träningen går galant! Det blir bara roligare & roligare för varje gång! Det är så kul å se hur kroppen musklerna å konditionen utvecklas hela tiden! Nu spränger vi gränserna & når nya höjder! Wiee! Känner  mig sjukt taggad tränings & viktmässigt! Mer än på väldigt länge!
 
Den här gången är jag helt säker på att jag kommer fixa att hålla det även! Inga fler hemska ryggsmärtor å diskar som smärtar å sätter käppar i hjulen! Inga fler ursäkter! Nu eller aldrig! Jag har gått ned 5 kg hittils på 2.5 månader. Nu har jag 10 kg kvar. Jag räknade lite på det. Ser jag till att gå ned 1.5 kg minst i månaden så har jag gått ned 10 kg som önskat tills juni 2013<3Så det får bli mitt vikt mål!
 
Beach 2013 här kommer jag! Hehe det är inte bara pga utseendet utan pga min kropp är för tung & för att jag ska må så bra som möjligt. Kroppen ska hålla länge! Och jag har haft tillräckligt av motgången nu går vi mot vinsterna istället! Ett hälsosammare & rikare liv! Och jag känner mig starkare än någonsin!
2012-11-18 - 17:51:00 Inspiration | (6) kommentarer | Trackbacks ()

Vackert porträtt av mig å I<3<3

Titta vilket vackert porträtt i kol min kära väninna I ritat av ett kort på mig å I! Så fint! Duktig du är gumman<3 Du har sånn talang! Det här borde du utveckla mera! Så snyggt å proffsigt! I love you my friend<3 Du är den underbaraste väninnan som finns<3 Visst har hon talang=)Ett riktigt konstverk! Det borde vi rama in söt?
2012-11-18 - 17:44:34 Friends & Family | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Kvällsbad för sötnosen<3

Hej! King var så lortig efter promenaden ikväll så han fick bada lite när vi kom hem<3 Det gillade han sådär, han försökte först smita både vid badet & tandborstningen, sen var han superduktig. Men när jag försökte borsta hans tunga så bet han mej lite lagom hårt hahaha aaaj! Där gick gränsen tydligen=D<3Sötaste trollet i världen!
 
2012-11-18 - 17:39:00 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Har ni sett något sötare?

Hej på er! Hur har ni det? Har ni sett så sött? Oh my ! Ubergulliga ju! Dom engelska staffarna är fööör sööta! En sånn måste jag ha nån gång i livet, en engelsk staffe,& en söt baby i framtiden <3Just nu räcker det med mina 2 underbara pojkar hemma som gör mig sååå lycklig<3<3
2012-11-18 - 15:46:54 Hearth things | (7) kommentarer | Trackbacks ()

Dagens lunch<3

Efter träningen intog vi lunchen på Kaffepaus på torpa i stan. Dom har verkligen världens godaste sallader där! Jag testade deras goda skinka idag. Super god! Fräscht & brett urval & väldigt generösa portioner. Precis som det ska vara<3<3
2012-11-18 - 15:43:00 Areyanna tipsar | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Brutal massage i massagestolen<3

Efter hårpasset på gymmet 1.40 min. Varav kondition 40 min och resten styrka och stretch avslutade jag med att sitta i massagestolen. Den är ganska bra men rätt brutal haha där har du nått å bita i Mia, den var nästan värre än dig ;) Ser fram emot nästa massage tillfälle hos Mia nästa vecka. Super bra för trött & stela ansträngda muskler<3Ontskönt men bra ontskönt=)
tr
2012-11-18 - 15:39:00 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Hårdträning@ Sportlife!

Hej! Vi sov ut ända tills 10.00 idag. Stannade kvar i sängen tills 10.30 rekord! Utvilad som tusan! Senn bar det av till gymmet. Vi slängde i oss lite youghurth & nötter innan passet. Nu bryter vi gränserna! Jag pressar jag mig hårdare och hårdare för varje pass.
 
På Crosstrainern idag körde jag 31 min Crosstrainer hårt på 35-40 i motstånd och 5 i lutning. Killen jämte körde visst på 50 men han tränade kortare än mig. Nu vaknar Tävlingsmänniskan till liv i mig igen<3 Det gäller att öka för varje pass i intensitet & variera längden + köra olika maskiner och övningar för bästa resultat. Intervaller är ett bra sätt att inte fastna i samma träningsmönster det kör jag ofta=D
 
2012-11-18 - 15:35:32 Kost&Träning | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Middag hos svärmor å svärfar<3

Påväg hem från Vetlanda så stannade vi hos svärmor å svärfar. Där satte sambon och svärfar på dom nya fina däcken och king tittade intresserad på=) Senn bjöd svärmor på god middag. Fetaostbiffar och rotfruktslåda med ett glas gott vin till. Super gott! Tack för allt, ni är underbara<3
2012-11-17 - 22:08:06 Friends & Family | (17) kommentarer | Trackbacks ()

Dubbdäcks jakt=D

Hej! Under eftermiddagen tog vi en utflyckt till Vetlanda. Vi skulle titta på & hämta vinterdäck vi tänkte köpa. Resan dit tog ca 1 timma dit å 1 timma hem. Däcken var super fina, det tyckte king med<3<3
2012-11-17 - 22:05:36 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Tampoons for free!

Har ni kollat in den här sajten? om inte så gå in på : http://www.reddville.se/
 
Det är en sajten för dig som letar efter snygga och prisvärda tamponger! Du kan enkelt få dem levererade hem till dig i brevlådan en gång i månaden. Redville har flera snygga designer på sina boxar som du lätt kan ta med dig i väskan. Tampongerna finns i mini, normal och super. Paketen är paketerade i 8st i varje. Alla tampongerna har samma låga pris 10 :- per box eller från 19:- per månad. Du kan själv kombinera boxarna som du vill: snabbt tryggt & enkelt=)
 
Du kan även gå med i tampoons for free och få tampoon hemskickade till dig gratis. Du betalar med information om dig själv och besvarar i varje kampanj en marknadsundersökning.
 

 

2012-11-17 - 12:29:57 Areyanna tipsar | (13) kommentarer | Trackbacks ()

God förmiddag!

Hej på er! Tänk vad tiden springer iväg fort när det är helg! Jag får passa mig märker jag! Vi vaknade vid 9 och gick upp 09.30 king å jag + sambon. Senn blev det äggfrukost och långpromenad med king. Nu har jag suttit och jobbat lite vid datorn. Idag ska jag försöka hinna varva ned lite & försjunka i en bra bok , träna på gymmet med sambon och eventuellt följa med och köpa vinterdäck till bilen. Vi får se hur dagen fortlöper. Jag känner för att ta det piano och ta det lugnt<3 Händer hos er?
2012-11-17 - 12:04:01 Everyday Life | (4) kommentarer | Trackbacks ()

Filmtips Tatanka & Cockpit

Hej på er! Nu har vi precis käkat middag & sett på två härliga filmer! Tatanka & Cockpit! Super bra båda två. Tatanka lite mer allvarlig och seriös och Cockpit härligt rolig med en lite allvarligare sida med<3 Rekommenderas<3 Nu blir det sängen för oss mig å king allfall<3 Sweet dreams! <3<3
2012-11-16 - 21:23:08 Areyanna tipsar | (13) kommentarer | Trackbacks ()

Myskväll med King<3

Åh vad jag älskar min underbar vovve<3 I torsdags myste vi framför tvn. Såg ni med dokumentären om stalkers på 3an?
2012-11-16 - 17:38:47 Everyday Life | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Äntligen helg!

Hej! Efter jobbet igår handlade vi & lagade middag. Packman middag ser ni?=) Tänk att nått så enkelt kan va så gott ibland. Senn somnade jag vid 20.00 redan. Jag börjar dagen med att åka hemifrån 05.45 och jobbar 07.15-16.15 så när jag är hemma 17.30 är jag helt slut oftast. Jag hadde ont i hela kroppen med pga simmningen ack ack det blev lite för långt tror jag haha till och börja med allafall=D lika tuff arbetsdag idag men idag känner jag mig piggare trots huvudvärk.
2012-11-16 - 17:36:47 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Nytt ex av den svarta lack väskan<3

Minns ni den vackra svarta väskan jag köpte nyligen? Den tappade en grejj redan första dagen jag andvände den + hadde fler än 1 repa + lösa trådar. Jag pratade med butiken. Dom var väldigt trevliga & måna om sina kunder. Dom skickade efter ett nytt ex till mig och sände tillbaka den gamla. Men även denna väska hadde en repa. En längre repa än den förra väskan. Men men nu har jag en helt ny väska allafall, så får jag vara rädd om den & bara ha den till fin väska.<3<3 Jag är lika kär i den trots dess små skönhetsfel<3<3 Tack till er på Signal för ett professionella bemötande & fina service<3<3
2012-11-14 - 16:03:19 Hearth things | (30) kommentarer | Trackbacks ()

Sallads lunch<3

Dagens lunch blev sallad<3 Nyttig & gott med färskskalade räkor & groddar. Yummy både nyttig & bra! Senn bar det av till posten och lägga på alla paket.
2012-11-14 - 15:58:02 Kost&Träning | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Simmning 1,5 timmar<3<3

Hej! Idag kom jag äntligen iväg till Rosenlundssimhall & simmade. Jag simmade hela 1,5 tim utan vila i snabb takt. Dvs hela 950kalorier har jag bränt! Nice! Känner mig super duktig & stark! Så skön träningsform med! Det här får jag boka in fler gånger! 1 gång i veckan kanske? Det är ju viktigt att variera sin träning<3<3 Jag har simmat mycket tidigare & simmar ganska snabbt. Som tur var var snabbanan ledig<3<3 När jag var yngre i mellan & högstadiet bodde jag praktiskt taget på badhuset.
 
 
 
2012-11-14 - 15:54:00 Kost&Träning | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Posta paket<3

Hej! Nu har jag slagit in mina tradera paket & lite senare ska dom läggas på lådan. Senn tror jag jag tänker bege mig mot simhallen en sväng & simma 1,5 tim. Skön träningsform! <3Ha en underbar onsdag everyone!
2012-11-14 - 10:47:00 Everyday Life | (16) kommentarer | Trackbacks ()

Ägg frukost<3

Häromveckan kokade ju äggen lite för lite, så det paketet stod kvar i kylen. Äggknarkoman som man är så står det några till halvtomma paket i kylen, dags att rensa;) Min kära sambo hadde dock köpt nya frukostägg till mig igår. Gu vad söt du är! Och titta vilken söt text<3
2012-11-14 - 10:18:00 Kost&Träning | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Underbara Dvitaminer<3

Dvitaminberikade solarier är toppen för kropp & själ. <3 Det kan behövas fyllas på med extra dvitaminer under vinterhalvåret.<3
2012-11-14 - 10:15:59 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Tisdagskväll fylld av Spa & Relaxlyx <3<3

Godmorgon! Det blev ingen träning för mig igår. Jag hadde glömt träningsbyxorna när vi kom fram till gymmet. Jag pratade i telefon samtidigt som jag packade väskan. Men som tur i oturen var att jag hadde med mig bikinin.
 
Min underbara sambo betalade relax& Spa + solning på Atlantis gymmet i Hva, numera Sportlife dock. Jag njöt av lugnet & den fantastiska miljön. Det är så vackert där! Jag beställde in en spameny tallrik. Den var super god fylld med gurkstavar, morotstavar, korv,nachos & dipp.Vilken fin kväll! Tack älskling!<3<3 Det är jag värd!
2012-11-14 - 10:12:00 Hearth things | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Outfit of today=)

Såhär såg jag ut idag! Blå snygg kofta med guldknappar från Hm och scarf snygg färglad scarf från min favorit butik i stan signal<3<3 Nu kallar disken på mig! Senn vankas det träning ihop med sambon på stans bästa gym<3<3 Ha en fin eftermiddag å kväll everyone!<3<3<3
2012-11-13 - 16:58:25 Inspiration | (9) kommentarer | Trackbacks ()

Lunch fika ihop med svärmor<3

Dagen gick av bara farten idag! Föreläsningen var toppen! Vi hann med lite kvalitetstid jag och svärmor med! Och vilken god smörgås! Det fick avsluta dagens föreläsning. Tack för en fin eftermiddag kära I<3
2012-11-13 - 16:53:37 Areyanna tipsar | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Litteratur rekommendationer

Här kommer lite litteratur rekommendationer och förslag på härlig läsning från kursledarna=) Många av böckerna som Åsa Nilsonne" Vem är det som bestämmer i ditt liv och mindfulness boken har jag redan läst. Men det är så bra böcker så det kan jag gott läsa igen=) Det finns så mycket intressant att läsa!
 
2012-11-13 - 16:51:08 Inspiration | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Föreläsning Naturens läkande kraft vid fysisk & psykisk ohälsa

Hej! Nu var jag äntligen tillbaka efter den spännande föreläsningen med Inga-Lena Begtsson på Ryhov. Föreläsningen handlade om hennes erfarenheter av hur naturen påskyndade läkningen vid olika sjukdomar. Inga- Lena har jobbat som psykoterapuet på Alnarps rehabträdgårdar. Vi gjorde ett studiebesök där när jag läste till behandlingspedagog med klassen vilken jag fann mycket intressant & givande. Lika givande & intressant som besöket då var även denna härliga föreläsning!
 
Hon tog upp ämnen som stress, utbrändhet, utmattning, stroke och många andra sjukdomar/ohälso tillstånd som lidrats eller hjälpts av kontakten med naturen + social närhet och terapi. I dagens stressade samhäller är stress en vanlig åkomma som de flesta är bekanta med på ett eller annat sätt. Men det är när stressen går över gränsen till vad vi klarar av under en längre tid som våra kroppar börjar signalera att något är fel. Lyssnar man inte på kroppen då så reagerar den ofta med olika psykosomatiska och kroppsliga symptom.
 
Inga Lena och personalen på Alnarp har under årens gång tagit emot och behandlat 118 patienter och över 70% är en aktuella i FKS register efter uppföljningen. Dvs väldigt många har fått goda resultat i sin behandling där. Och deras behandlingstid och sjukdomstid har förkortats avsevärt med de som enbart fått hjälp genom sjukvården! Spännande! De sakerna som togs upp ang naturens påverkan kan verka självklara men i dagens stressade samhälle och tillvaroa + jakt på prestation så glömms det lätt bort.!
2012-11-13 - 16:48:42 Tänkvärt | (0) kommentarer | Trackbacks ()

30 timmars pass utan rast =)

Godmorgon! Nu har jag & king tagit en välbehövlig sovmorgon! Jag jobbade igår söndag 10.00- 06 för att sedan åka vidare till nästa jobb som började 07.15-16.15. Summan kardemumman av detta långpass på jobb blev att jag somnade direkt när jag kom hem. Sov nån timme sen väckte sambon mig med mat. Han hadde lagat en super god kryddkorvspasta<3 I like! ;) Senn gick jag å vilade en stund till, såg på tv3 dokumentären & senn blev det krypa ned i sängen igen efter promenad med King.
 
Imorse vaknade vi 08.30 pigga igen=D Idag väntar föreläsning med Inga-Lena Bengtsson leg läkare, som jobbat med trädgårdsterapi i Alnarps Rehabträdgårdar. Jag har bjudit med svärmor så hon hämtar mig här vid lunch. Nu ska jag ta å försöka hinna med å svara på era kommentarer<3<3 Senn ska jag göra mig iordning å ta ett varmt bad.<3 Ha en toppen fin dag everyone!
2012-11-13 - 09:48:00 Everyday Life | (3) kommentarer | Trackbacks ()

Farsdag 11/11 2012<3

Grattis på Fars dag min kära pappa! Jag har inte möjlighet att fira dig personligen idag då vi bor för långt ifrån varandra men jag hoppas du får en fin dag! Hoppas du fått mitt kort jag skickade dig. Lycka till på lotten med! Hadde jag bott närmre er hadde jag gett dig den finaste tårtan som finns<3 Tack för att du är den du är! Du är den bästa pappan som finns!
2012-11-11 - 10:57:41 Friends & Family | (14) kommentarer | Trackbacks ()

Packat för ett till dygn på jobb!

Godmorgon! Hur har er helg varit än så länge? Bra? Jag hadde en lugn & skön kväll ihop med sambon & King igår efter gym<3 Vi hyrde Hamilton med Mikael Persbrandt. Idag vaknade jag tidigt & packade väskan för ett till jobbdygn. Lovely! Grått & kallt ute så det gör ju inget=) Nu blir det ett långpass igen då jag jobbar nu till 06 på detta jobbet & 07.15-16.15 på mitt andra jobb. Härligt! Ha en fin söndag nu å vila er ordentligt inför nästa vecka! Glöm inte fira farsdag idag! Krama om era pappor om ni har någon.
2012-11-11 - 10:41:26 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Hårdträning @ Sportlife HVA

Hej! Gårdagens gymträning gick galant! Jag körde crosstrainer hela 40 min i bra tempointervall! Senn körde jag styrka 30 min & löpbandet + stretch 20 min. Total träningstid 90 min=D Inte dåligt på en lördag kväll efter jobb!
2012-11-11 - 10:33:00 Kost&Träning | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Vackra Starka naglar med Aco Nail Strengthener!

Sedan jag tog bort lösnaglarna har mina naglar behövt lite extra vård & kärlek. Vintern kan även vara extra tufft för hud & naglar. Jag sköter naglarna på flera olika sätt men denna favorit har jag köpt på apoteket faktiskt. Deras nagelstärkare är toppen! Ingen formaldehyd eller elaka tillsatser utan bra skydd, näring och ämnen som främjar naglarnas struktur, styrka och tillväxt! Rekommenderas skarpt! Finns på apoteket märket "Aco". Och för ca 50:- blir den din!
2012-11-10 - 14:09:32 Makeup & Skönhetsvård | (7) kommentarer | Trackbacks ()

Kärlek! <3

Vilken underbar hund jag har! Han förvånar mig med sin tillgivenhet & kärlek mer & mer för varje dag! Han växer i mina ögon & mitt hjärta! Och i sambons! Han skänker mig & oss så mycket värme, närhet, trygghet, kärlek & glädje! Han kröp upp i sängen jämte mig efter jobb, la tassen om min arm och sitt vackra huvud jämte mig. King jag älskar dig så! Du är den mest fantastiska hund och vänn jag någonsin kan ha<3
 
2012-11-10 - 14:02:44 King | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Fika på Napoleon med älskling<3

Hej! Efter jobbet hämtade sambon & King upp mig vid jobb. Vi åkte till Bernards & fikade. Alltid lika mysigt att umgås på det sättet en lördagsförmiddag! På stans bästa fik Napoleon dessutom! Dom har verkligen allt av både nyttiga å onyttiga men bra alternativ, fikabröd, bröd, mat och frukt + mat i farten! Love it! Vilken lovely day!
 
Efter jag vilade jag en stund & tog sedan ett avslappnande bad för att komma ned i varv. Nu har jag smörjt in mig med en underbar hudcreme, krupit in i myskläderna & satt mig här vid datorn. Jag har endel att stå i idag men jag ska försöka få in lite lugn & ro även + vila & återhämtning i helgen<3
2012-11-10 - 13:57:00 Friends & Family | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Mirakelkur för gnistrande glansigt & välmående hår!

Titta vad fint mitt hår blivit efter behandlingskuren med Ricinoljan! Det har växt på längden med! Säkert 1-2 cm! Wiee! Jag har andvänt mig av wellas schampoo för färgat hår + Dove intensivbalsam för färgat hår. Färgen har jag nog tappat lite iom behandlingskuren med oljan men jag gillar den ändå=D Huvudsaken att hår& hårbotten mår bra och växer som det ska!
2012-11-10 - 13:52:53 Makeup & Skönhetsvård | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Förlorade ägg @ work!

Hej! Igår blev det ett långpass på jobb närmare sagt över 1 dygn i rad. Jag började 07.15 på mitt ena jobb och avslutade det 16.15 för att sedan åka till nästa jobb 17-00-10.00 iförmiddags. Toppen! Skönt å göra allt på en gång! Jag jobbar hellre långa pass irad än ett par timmar här & där. Jag tycker jag får mer gjort & mer sammanhang på det sättet ´+ bättre fokusering när man väl jobbar. Det blir mer effektiv tid & jag presterar bättre på det sättet. Dagens frukost blev förlorade ägg, haha sambon min hadde råkat koka dem lite väl lite =D
2012-11-10 - 13:48:40 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Iphoneställ/laddningsdocka

 
Suck! Som jag letat efter denna laddningstation/docka till min Iphone 3g telefon. Men eftersom jag nöjde mig med 3an för 1.5 år sedan istället för 4an, då jag tyckte den med runda hörn dvs 3an var vackrare än 4an så får jag alltid betala priset när det gäller tillbehör som ej existerar. Hur kunde jag vara så klantig? Det fattar väll vem som helst att det affärerna bara säljer tillbehör till de senaste versionerna. Så även med denna.
 
Tror ni inte jag köpte fel? Denna laddningsdocka passar istället Iphone 4!! Dvs min sambos version. Surt sa räven om rönnbären! Attans! Jag har 4 månader kvar på abonnemanget mitt så den här får tydligen vänta. Och jag får vara god nog att överlåta/ge den till min sambo<3 Det är kärlek det mina vänner<3
2012-11-08 - 20:48:00 Hearth things | (3) kommentarer | Trackbacks ()

Trissvinst!=)

Tjohoo, jag vann=) Men endast 60:- haha, men men skamm den som ger sig! Tålamod är en dygd! Det här är rena turspelet dock med relativt få vinstchanser fördelat på lotter. En av mina väninnor vann en miljon för några år sedan dock på sin trisslott så man ska aldrig säga aldrig! Jag skickade en till pappsen idag även i farsdagpresent till söndag<3 Så nu håller vi tummarna! =D
2012-11-08 - 20:42:27 Just 4 fun | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Fika @ Napoleon med söta I<3

Efter massagen kilade jag iväg till Napoleon för att möta upp min fina väninna I. Vi fikade ihop& babblade på som vi brukar när vi ses<3 Härligt! Det finns ingen som kan tjöta som vi=D Till det åt jag deras underbara västerbottentoast m. sallad och deras egna räksallad. Lyx! Jag valde deras super goda saltlakritste till<3! Super mys! Jag hörde även att dom hadde ett hallon/lakritste där! Det måste jag bara testa nästa gång. Tack för en toppen eftermiddag söt<3 Det är alltid lika kul att träffa dig <3
 
2012-11-08 - 20:38:48 Friends & Family | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Massage @ Mias muskelhälsa "Jönköping"

Hej! I eftermiddag väntade ett efterlängtat besök hos Mias Muskelhälsa för en välbehövlig djupgående muskelmassage. Mina rygg, axel och nackmuskler var spända & behövde endel jobb. Tack underbara Mia! Du är toppen! En räddare i nöden!
 
Den här tjejen är så duktig på det hon gör! Nu ska jag se till att fortsätta gå dit regelbundet för att mjuka upp muskler & öka kroppens välbefinnande. Jag läste i amelia idag att fetfisk ihop med massage gav extra kick av lyckoendorfiner så det blev makrill till lunch innan massagen. =D  Besök Mia här eller boka tid på:http://miasmuskelhalsa.blogspot.se/
 
2012-11-08 - 20:32:00 Kost&Träning | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Word of Gratitude" Tacksamhet"!

Hej! Det har hänt å händer så mycket kul & underbart i mitt liv just nu<3 Jag har så mycket att vara tacksam för och tacka för. Jag köpte den rosa boken -08 och gjorde den till min tacksamhetsbok där jag skriver ned allt jag är tacksam för,det jag behöver hjälp med, de grejjer jag är bra på + de grejjer jag behöver be om förlåtelse till mig själv eller andra för.
 
Oprah Winfrey & Mia Törnblom myntade dessa uttrycksformer utformat i olika delar för att öka vår självkänsla. Mia kallar det " Jag är bra boken" eller "må bra boken" Och just det är så viktigt tycker jag. Vi kommer även in på The secret gällande tacksamhet & Law of attraction att ju mer vi känner oss lyckliga &  tacksamma för dest större lycka drar vi till oss. Och desto mer lycka och glädje riktas lättar åt vårat eget håll. Dvs du får det du sänder ut från & till dig själv & Universum. Complicated? Inte alls! Medvetenhet är kärnan & nyckeln. Testa det<3 För det funkar faktiskt jag lovar dig!
2012-11-08 - 20:15:45 Tänkvärt | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Egen tid lyx* The Oprah Magazine& Amelia Kropp & Skönhet

Åh vad skönt! Så lyxigt att få lite egen tid ensam hemma att vila , återhämta sig & fylla på med massa ny härlig energi , inspiration och kraft! Nu har jag gjort tillräckligt igår å idag så nu ska jag bädda ned mig i sängen under en filt & drömma mig bort i dessa underbara favorit tidningar. Oprah Magazine är en klar favorit sedan tiden i USA och även en klar förebild. Kolla in rubriken " Fulfil Your Destiny" Kan det bli mer inspirerande? Amelia är en annan favorit tidning. Jag uppskattar särskilt deras specialtidningar om olika ting denna gång Kropp & Skönhet.
 
Jag har tjuvkikat i båda & jag kan knappt bärga mig så spännande läsning! Dessutom har jag lyxat till det med en triss lott<3<3 Och i eftermiddag har jag bokat in en skön massage hos Mia på Mias Muskelhälsa nere på Cigarren / Bodynutrition.Jag har fortfarande lite ont i nacken huvudet och axeln så det blir nog kanon. Härligt! Det är jag värd<3
 
2012-11-08 - 10:34:00 Inspiration | (5) kommentarer | Trackbacks ()

Det lilla extra<3

Titta vad fint min kära sambo hängt upp kläderna jag ej hann torka igår från tvätten=) Ååh vad jag uppskattar när du gör sånna här fina saker hjärtat<3<3<3 Tack! Du är en ängel<3
2012-11-08 - 10:26:40 Friends & Family | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Ordning & reda!

Ordning & reda pengar på fredag? Eller hur går den ramsan minns ni? Hemma hos oss har var grejj sin plats. Jag gillar inte överflödiga grejjer eller när det blir stökigt. Att organisera är A&O. Det gäller även i lådor & skåp. Men på något mystiskt sätt har dom flesta matlådorna försvunnit från skåpet? Så igår köpte jag rosa fina på Claes Ohlssson& Netto. Dom fina små rosa burkarna kommer från Ica tror jag för sambon köpte dom tidigare till mina ägg. Åh va skönt med ordning!Oorganiserade saker & röra tar bara massa onödig energi! Nu tar jag nästa skåp linneskåpet=D
2012-11-08 - 10:21:00 Inspiration | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Bilder från Bion<3

Hej!" Eftersom bion började så  21.30 så slutade den sent & jag hann ej lägga in bilderna från igår. Vi hadde en super mysig kväll. Vi började med ett glas vitt på Murphys för att lugna nerverna haha. Förväntningen var stor! Jag var skräckslagen redan innan filmen börjat & vi gått in på bion! Haha! Men det visade sig att jag knappt reagerade alls utan scenerna i filmen känndes överdrivna & lätt uträknade + att den var seg & innehållslös. Ingen hit helt enkelt. Men tack för en super mysig kväll M!!<3<3<3
2012-11-08 - 09:13:00 Just 4 fun | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Morgon spa stund<3

Godmorgon! Nu har King & jag vaknat till liv& varit ute och gått 30 min. Jag började dagen med att lägga en uppfriskande och exfolierande mask i ansiktet från Åhlens. Den innehåller gurka & lime. Det är en sk peel off mask. Dom brukar vara svåra å ta av men denna fungerade faktiskt galant att dra av. Finns på Åhlens för 15-20:- Jag avslutade spa studen med att testa en dagcreme från The Bodyshop "Nutriganics" full med vitaminer och med återfuktande egenskaper. Den känndes helt underbar på huden<3<3
2012-11-08 - 09:05:00 Makeup & Skönhetsvård | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Bio besök på SF ikväll! Paranomalacitivty 4

Hej på er! Nu har jag hunnit med 4 maskiner tvätt, fixat middag och diskat. Nu väntar lite mera tvätt och senn ikväll blir det biobesök med min väninna M<3 Supermysigt tänkte jag, ända tills jag hörde vilken film det gäller=S Paranormal acitivity. Jag som är så rädd för skräckfilmer å ljudeffekter på bio=S Shit vad har jag gett mig in på? Inte ens min sambo har velat se dom här. Oh my! Jag har sett trailern nu å säger bara " Wish me luck!! Någon som sett dessa filmer?
2012-11-07 - 19:15:01 Everyday Life | (3) kommentarer | Trackbacks ()

Superwoman?

Fråga mig inte hur jag fick ned allt detta tre trappor + över utegården och ned i källaren & tvättstugan? Än mindre hur jag ska orka tvätta allt ieftermiddag å ikväll? Maskin 1 & två är igång, dags å skynda på för jag vill hinna till gymmet å träna ikväll!<3<3 
2012-11-07 - 17:14:02 Everyday Life | (4) kommentarer | Trackbacks ()

Hm fynd vardagsmåsten<3

Jag passade på att fynda två deo stick från Favoriten Rexona på H&M även. Dom hadde kanon pris på dem nu endast 19:50 så det fick bli två. Jag behövde ny ögonremover även så jag tänkte testa deras egna. Snygg design frågan är om den håller måttet? We´ll see=D Jag återkommer med recension.
2012-11-07 - 17:11:29 Areyanna tipsar | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Body Shops nya VinterKollektion=D

Check it out! Jag blev så inspirerad av Adaras inlägg från The Bodyshop minglet att jag fick göra ett eget lite besök. Jag har det mesta jag behöver så det fick bli ett inköp av deras snygga metalic Eye definer shade i färger "Copper Brown" <3 Återkommer med recension! Jag har aldrig testat The Body Shops makeup men det ska bli en fröjd=D Denna penna passar perfekt att sudda i kanterna även och sota ögonen med. Video på detta kommer snart upp i bloggen<3
 
 
2012-11-07 - 17:07:22 Makeup & Skönhetsvård | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Läppglans Budget favoriter<3

Läppglansoholic som jag är så kan jag inte få nog av dessa vackra härliga ting! Idag inhandlades 2 nya budgetglans: 1 brunrosa från HM "Mademoiselle"+ 1 ljusrosa från Kicks "Falsterbodress" nr 7 Vintage Rose från Isadora. Det 3dje handlade jag förra veckan. Det 4:e läppglanset från Loreal " Forever Young" fick jag av Sambon härom veckan + den underbara ansiktskrämen från Olay<3<3<3 Jag återkommer med recension av de olika glansen. Det ska bli kul att testa kicks egna läppglans, någon som testa deras övriga makeup med deras egna märke?
 
2012-11-07 - 17:00:41 Makeup & Skönhetsvård | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Pärlfynd & silver från guldfynd<3

Min halskedja har en förmåga att ofta gå sönder på jobb=/ Detta är 3dje gången jag byter ut den på ett år. Men men alltid kul att testa nya. Denna vackra kulkedja i silver hittade jag på Guldfynd idag. Både vacker och bra pris 139:-. Ett par nya vackra pärlöronhängen fick det bli även 99:-. Jag tål sällan de oäkta varianterna + har en förmåga att tappa bort dessa små livsviktiga ting. Ett måste i varje kvinnas smyckeskrin<3<3
Den vänstra är den trasiga och den högra den nya<3
2012-11-07 - 16:49:48 Shopping<3 | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Nya Iphonehörlurar med mic + volymknapp =D

Hej! Jag hann alla ärenden jag hadde på stan idag och jag höll mig till min lista & inget mer=D Jag fick byta dom trasiga men grymt snygga hörlurarna från Sony till ett par lika bra  + att dom hadde en mic/högtalare & smart volymknapp från Sony=D
 
Killen i kassan tyckte absolut jag skulle ha det så varför inte? Det lät ju bra att kunna svara samtidigt som man lyssnar på musik =D Haha snacka om att va efter tekniskt sett! =D Än en gång har jag fått ändra mitt val av snygg utsida mot kvalite. Och dom flesta sånna bra tekniska saker är visst svarta. Dom andra produkterna i vackra färger + snygg design är till för att lura oss tjejer som går på design å färg istället för funktion och kvalite. Håller tummarna för att dessa funkar kanon både på gymmet och på tåget till/från jobbet.<3<3
2012-11-07 - 16:39:08 MusicTheraphy | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Den magiska rosa kappan<3

Nu är min magiska rosa vackra kappan såld. Jag har packat den omsorgsfullt och minnena är många. Den här kappan var "så jag" just då när jag köpte den för några år sedan. Det var min powerkappa som jag kunde bära med rak rygg och den gav mig kraft & styrka. Det låter helt sjukt men jag var sjukt stolt över den här kappan och jag bar den med glädje. Vi har många fina minnen ihop den här kappan & jag. Men tiden går och den har hängt kvar i garderoben så nu är det dags att säga farväl och adjö. Nu får den rosa vackra kappan en ny stolt ägare<3
 
 
2012-11-07 - 13:19:56 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Solskenspromenad med King<3

Hej på er! Läget? Idag vaknade vi utvilade & Pigga King & jag. Vi kilade upp ur sängen & klädde på oss för en härlig morgonpromenad. Det var helt magiskt och vackert ute imorse & solen sken. Vi lät King springa löst ute med och han var så duktig. Han är så vacker min prins King<3<3 Jag kunde inte vara stoltare & nöjdare som matte. Vilken vacker & härlig dag<3
2012-11-07 - 13:14:44 King | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Indisk afton suprise=)

Vilken underbar man jag har här hemma<3 Han ser direkt på mig när jag är trött har ont och han vet exakt vad jag behöver. Igår när jag kom hem från jobb kröp jag ned i sängen ihop med King dötrött. Jag vilade lite & läste men jag hadde ingen energi efter helgens långa arbetspassa + tidiga arbetspass igår att ens tänka på middagsrefrängen. Han pep iväg och överraskade mig sedan med min absoluta favoritmat. <3<3 Indiskt! Åh vad jag älskar honom och vad jag älskar indisk mat!<3<3<3 Vilken fin kväll! Tack älskling du är den mest underbara som finns<3
2012-11-07 - 12:43:02 Friends & Family | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Välförtjänt bad<3

Hej! Nu ska jag krypa ned i ett välförtjänt hett avslappnande skummbad med ljuvliga aromaterapi oljor<3. Imorrn väntar jobb igen tidigt. Det blir nog mysframför tvn en stund med king efter kvällspromenaden med<3 Ha en fin kväll everyone<3
2012-11-05 - 19:21:00 Hearth things | (12) kommentarer | Trackbacks ()

Halloween & Allhelgonahelgen & dess innebörd

Har ni haft en fin Halloween och allhelgona helg? Allhelgonahelgen betyder att vi minns de som lämnat oss. Den här helgen samlas alla för att minnas, oavsett om man mist någon nyligen eller för längesedan. Men i mina ögon verkar det mera som folk förlöjligar denna helgen och gör den till något helt annat. Att klä ut sig till hemskheter och gå ut i porriga kläder som väcker anstöt, varför gör vi vuxna så?Detta har blivit en så mörkt svart och kallt datum i vår kalender på många sätt. Och varför just denna helgen?
 
Den här helgen som är så viktigt. Allahelgona står för så mycket mera. Och jag tycker det är viktigt att man inte glömmer bort vad den egentligen står för och varför vi firar den. Jag önskar så att jag kunnat vara vid kyrkogården där min mamma ligger och tända ett ljus. Men jag hadde inte möjligheten att vara där i år. Men jag tänder ett ljust hemma och jag tänder ett ljus i mitt hjärta för i mitt hjärta lever du alltid vidare. Alltid älskad aldrig glömd för alltid i mitt hjärta finns du gömd.R.I.P kära mor.<3
 
2012-11-05 - 18:12:00 Tänkvärt | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Snöleoparden ropar mitt namn!

Wow! Titta vilken vacker morgonrock jag hittade i helgen<3 Så vacker! Den här blir perfekt att önska mig i julklapp eller kanske inhandla till mig själv vid ett lämpligt tillfälle=D Helt bedårande! Och jag behöver en ny morgonrock faktiskt;);)
2012-11-05 - 18:03:54 Hearth things | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Nackspärr=/

Aj aj vad ont jag haft i nacken idag. Jag måste sovit dåligt i sängen på jobb den var för mjuk. + att jag sovit för lite. Jag fick skjuts till stationen av min fina kollega J.Tusen tack<3 Och vid slutstationen blev jag hämtad av sambon som kärleksfullt  bar mina väskor och påsar upp för trapporna hemma. Han smörjde in min onda nacke och axel med voltaren och underbara Heat Lotion från Foreverliving. Och fyra timmar sömn senare + middag och mys framför tvn med king så känns det lite bättre. Inte fullt bra men jag kämpar på. Jag ska ju upp tidigt till jobbet imorrn igen.
2012-11-05 - 17:58:15 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Borta bra men hemma bäst<3<3

He på erj! Hoppas ni haft en fin allahelgonahelg? Nu har jag äntligen checkat in hemma igen efter 3 långa dygn borta<3<3 Härliga dagar på jobb men även tuffa med för lite sömn! Men men sånt är livet ibland. Helgen har varit kanon bra! Dessvärre vaknade jag upp med nackspärr imorse. Vilket inte är så kul. Skönt å va hemma allafall! Jag sov i 4 timmar när jag kom hem, stöttade upp huvud och nacke med kuddar<3King höll mig sällskap och varm.Tänk vad jag saknat dig King<3och min andra älsklingskille M<3
2012-11-05 - 17:53:00 Everyday Life | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Kärlek!<3<3<3

Hur ska jag klara mig en hel helg utan mina underbara killar?=( Hmm jag får ta å packa ned datorn så att jag kan kolla på er när jag saknar er som mest<3<3<3
 
2012-11-02 - 11:03:15 Friends & Family | (16) kommentarer | Trackbacks ()

Packat å klart=D

Då var väskan packad. Jag packar alla krämer, duschgrejjer å sånt i små reseförpackningar så att det ska bli lätt att bära med sig. Skönt! Nu har King & jag gosat + gått långpromenad och strax börjar långhelgen/jobbhelgen. Jag jobbar ända tills måndag dvs 2.5 dygn i rad ca. Jag kommer nog slänga in något litet inlägg under helgen men jag uppdaterar mera i veckan. Hoppas ni får en toppen Halloweeen! Vi började firandet på jobbet igår med pumpa tillverkning och pumpasoppa. Så gott=D
 
2012-11-02 - 10:53:19 Everyday Life | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Nya Flanellbyxor/Pyjamas av älskling<3

Dessa söta Flanellpyjamas byxor fick jag av älsklingen igår+ 2 vackra linnen. Ett rosa och ett vitt<3<3 Så fina! King och jag tog sovmorgon idag"! Jag vet inte vem som sov oroligt inatt om det var jag eller King? Jag vaknade allafall kallsvettig inatt igen efter en mardröm. Det var en ond dam som ville mig illa. Jag ville trycka ögonen ur henne men fick tag i king av misstag då jag sov? Som tur va gjorde jag honom inte illa!
 
Men fy vilken hemsk dröm! Och det är inte första natten det händer. Undrar vad det här beror på? Får se hur det går å sova borta nu, bättre eller sämre och om mardrömmarna slutar. Jag har packat väskan för att åka iväg å jobba hela Halloween. Att klä ut sig och supa känna inte speciellt givande. Då är det bättre å tjäna ihop en slant å göra något vettig=d
 
2012-11-02 - 10:49:44 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Tips på bra hörlurar??

Suck! Då har ett till par hörlurar slutat fungera i ena luren! Vad är det här för skit rent ut sagt? Jag trodde Sony var å räkna med? Hur dyra lurar behöver man köpa för att dom ska hålla egenligen? Och måste man köpa dom dyraste varianterna med kevlar förstärkt sladd tro? Sambon säger att jag nog borde det köpa dom dyraste och kevlar förstärkta men jag vill ju ha ett par i färg. Lila är favoriten nu. Någon som har något bra tips på vettiga lurar med snygg färg som håller vad det lovar i kvalite å ljud?=D
2012-11-01 - 22:46:17 MusicTheraphy | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Kom ihåg dina kvitton!

Titta vilken smart app! För alla tankspridda som mig! Jag brukar slarva å slänga alla kvitton i samma kuvert. Senn får jag ägna mig åt att leta efter rätt kvitto i evigheter. Ikväll har jag nog ägnat minst 2-3 tim åt att städa, sortera lådor papper, grejjer å kvitton för att hitta rätt kvitto till mina trasiga hörlurar! Och skam den som ger sig! Jag hittade det slut=d Och nu är två av skräp lådorna, allt i allo lådorna sorterade och städade på köpet!
 
Enormt dryg uppgift dock så jag måste lära mig hålla koll på kvittona. Så vad kan passa bättre än en kvitto app? Det finns flera bra appar att andvända till din Iphone eller android. Kvittar tex eller spara kvittot.se. Gå in där för att lätt komma igång!
Lycka till!
2012-11-01 - 22:30:53 Areyanna tipsar | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Time to Relax...

Det värker i sidan av revbenen. Magen känns som en ihopskrynklad liten krampande boll tidigare idag. Kinderna blossar av värme av stressen som satt sig i mitt ansikte & jag hostar konstant så att jag nästan spyr.Det är dags att varva ned.  Jag höll bokstavligen på att ramla av bandet i ett svimmanfall under träningen igår. Fråga mig inte varför men jag var tokvarm och kallsvettig och hadde ingen kraft alls. Det är kroppen sätt att säga stopp: Nu räcker det. Nu orkar jag inte stressa såhär mera. Men hur lär man sig egenligen att ta det lungt?
 
Jag har infört en prioriteringslista, måttlig träning i lagom intensitet, egentid för återhämtning, rekreation iform av varma avslappande bad, tid för vänner & familj& King. Men jag är van att prestera van att vinna van att ge 12000 %% Van att aldrig ge mig, van att kämpa tills jag når mitt mål, van att aldrig ge mig förräns den sista blodsdroppen. Men den här stressen är inte bra för kroppen, så jag får hädanefter försöka ta en sak i taget. Väldigt svårt just nu när det händer så mycket både bra och krävande i mitt liv och tillvaro. Men nu får jag slå in en lägre växel om ens för en stund, eller sekund<3<3<3 Ikväll ska jag försöka ta ett varmt bad & vila & umgås med de som betyder mest<3 
2012-11-01 - 20:54:00 Tänkvärt | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Prestationista Javisst!

Jag har så många projekt igång så att jag storknar. Jag nöjjer mig sällan med annat än det bästa utifrån min egen prestation, förmåga och mig själv. Jag kör på som ett ångande lockomotiv som riskerar att får bränsletorsk! Vart kommer den här eviga jagande känslan av att prestera? Varför fortsätter den jaga mig? Varför blir jag sällan nöjd? Varför vill jag alltid nå högre, längre mera och framåt?
 
Drivkraft kan vara enormt inspierarande och givande men stannar man inte upp och varvar ned för att hämta krafterna & tanka själen så kör man tillslut i diket, soppatorsk, kaputt vilket kan resultera i kapsejade segel, punkterade däck och utbränd energi, kropp & själ.
 
Kreativa människor som jag själv får ofta passa sig. Att prestera måste få en mer jämn balans och jag känner själv att jag måste bli bättre på att prioritera rätt, varva ned & återhämta mig. Denna boken tar upp ämnen såsom:prestationstress, inre stress, yttre stress och kampen mot klockan och känslan av att kontroll behov/ perfektionism/prestationsförmåga/drömmar/mål och annat viktigt att tänka på när vi kreativa far fram i tillvaron. Jag ska ge den en chans<3
 
2012-11-01 - 20:24:00 Tänkvärt | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Härliga bokinspiration!<3

Hej på er! Som jag älskar att läsa"! Det går i perioder dock! Jag känner mig inne i en härligt inspirerande givande glädjande läsperiod. Jag lånar famnen full med böcker både arbetsrelaterade och för privatläsning. Jag blandar både Allmännyttiga böcker och böcker för nöjesläsning. Ofta har dom böcker jag väljer en baktanke eller mening dock.<3<3 Det känns helt rätt att begrava sig i en härlig bok och bädda ned sig under ett varmt täcke i höstrusket å kommande vinterruskiga kvällar!<3<3Våga ta dig tid att investera i dig själv och inspirerande läsning<3<3
 
2012-11-01 - 20:14:40 Inspiration | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Underbara Glossybox November boxen!!

Titta vilka härliga underbara produkter som förgyllde Novembers Glossybox innehåll " The Beauty of a Geisha": Allt detta fina fick jag i paketet igår + en geisha dark chocklad som tyvärr är halv uppäten dvs väldigt gott betyg=DYummy tummy<3<3<3<3
Vackrt nagellack från Nails Inc" Englands mest populära lack"
Luxurious Exfolierande Tvål från underbara Beautybird<3
Färgade linser med vätska från Lenson=D
Love & Toast Showergel fullsize och litet Brillantsmile prov Whitening moutrinse/munvatten
2012-11-01 - 20:09:51 Makeup & Skönhetsvård | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Stackars små naglar!

Aj aj! Snacka om synd om mina älskade naglar!Dom ser hemska ut jag vet.=/ Som jag plågat dem med lösnaglar så länge nu!=/ Jag älskar den kreativa sidan av lösnaglar men naturliga är vackrast!Så nu rök dom en gång för alla=D Jag kommer sakna att styla och måla dem men jag får ägna dem lite omtanke & kärlek framöver istället<3 
 
Nu väntar månader av kärlek, nagelolja och vitaminkur för att få dem att må bra och i sin naturliga styrka och vackra längd igen. Hårt arbete dvs. Men det kommer det vara värt. Så onödigt å förstöra dem med konstnaglar. Jag slår vad om att materialet inte alls är bra för kroppen.Nu ska jag ta hand om dom mer<3<3
 
 
2012-11-01 - 19:52:00 Makeup & Skönhetsvård | (0) kommentarer | Trackbacks ()

En underbart god middag!

Hjärtat och jag lagade Taccos idag, då jag kommer jobba mycket i helgen så passade vi på med fredagsmyset redan idag=) Titta vilka söta salladskål jag hittade! Så enormt söta! Vilken enormt fin butik nya Coop är! Så fint utbud av underbara saker!<3<3 Super mys!<3<3
2012-11-01 - 19:48:48 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Kärlek vid första ögonkastet!!! Drömväskan är min!!!<3<3

Som jag längtat efter den här väskan! Den gör hela min outfit komplett! Kappa, skor, jeans, kavaj handskar, mössa och väskan ihop blir en oslagbar fantastisk kombination/kreation! Och jag känner mig så nöjd med mitt köp! Jag har väntat med att köpa den då jag tyckte den var lite väl dyr just nu. Men jag kännde att jag måste ha den, och jag har tänkt på den i 1 månad nu. Och den finns bara i 1. Den affären beställer ej in fler.=D<3<3
 
Så påväg dit tänkte jag att om den var på Rea skulle jag bli så glad. Och det skulle jag ta som ett tecken att den var menad för mig. Vad tror ni inte händer? Den är nedsatt 300:- av någon konstig anledning! Och den ropar mitt namn! Jag är kär !! I väskan! It completes me=DJag har haft ett par stycken väskor jag känt likadant för tidigare det vill säga kärlek vid första ögonkastet. Jag har slitit dem tills dom halvt gått sönder om inte mera! Och denna lär inte bli något undantag!! LYCKA!!!<3<3<3
 
2012-11-01 - 19:43:45 Areyanna tipsar | (0) kommentarer | Trackbacks ()