Avslutar här...




Hej! Jag kommer nu att avsluta min blogg här på blogg.se. Jag känner inte längre att det är lika insprierande att blogga och tiden räcker ej till. Utan jag kommer troligen skriva vidare på min bok istället och ägna tiden åt mitt egna coaching företag + Skönhets och löshårsföretag + min vackra hund King + gymträning å vänner! Jag tackar er som följt mej och bloggen den här tiden! Det har varit superskojj! Vi kanske ses i framtiden vem vet! Jag kanske startar en ny blogg med nytt tema framöver vem vet=) Hör av er på mejlen om ni vill ha adress dit isåfall.  Ha det gott! Hejdå från mej å King!<3

mvh/ Areyanna<3

2010-08-18 - 13:14:02 Everyday Life | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Första dagen med King<3

Gu va härlig den här hunden är! *Lycka*=) Så stolt matte han har! Så mysigt å va ute å busa tycker både han å jag! Kommer en ny fas i mitt liv nu. Känner att jag behöver varva ned lite, har varit mkt nu å jag har inte mått så bra. Så jag tänker dra ned på tempot lite och bara vara i Nuet med min vovve=) Somliga kanske tycker det låter förfärligt trist å dull av er som läser där ute men jag själv tycker det låter helt underbart<3 Idag har vi spenderat dagen i parken häromkring å på stranden <3<3<3 Härligt härligt! Å King har hälsat på både stora å små vovvar + charmat alla mattar å hussar + skaffat massa nya vänner=) Ikväll åker vi med pappa upp till Familjen i Dalarna<3<3 Så King får åka lång resa ikväll! Men han sover nog mest Gospojken min<3




Världens finaste! I love you King!<3



2010-08-10 - 13:45:47 Everyday Life | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Nya familjemedlemmen<3

Wieeee! Den här sötnosen blir min!! Åååh vad jag längtar!! Bestämt mej nu=) Såååå lycklig!!! Längtar så efter honom nu!!! Han kommer imorrn! Wieeeeeeeee<3<3




I love you King<3

















2010-08-08 - 14:39:49 Friends & Family | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Vovve påväg?

Älskade King! Hela mitt hjärta säger ja, men mitt andra jag tvekar. Kommer jag kunna ge dej den stimulans och aktivering du kommer behöva  när du blir större? Och kommer jag kunna forma dej till en lugn söt vovve även när du blir stor? En stolt vovve som älskar andra hundar vovvar å djur? Jag kommer aldrig kunna ändra andra människors korkade värderingar å förutfattade meningar om dig men jag kan ge dig ett tryggt hem och villkorslös kärlek !
 Du kommer bli min bästa vän, och jag vill mer än allt annat vara din! Frågan är om jag kommer kunna ge dej det du behöver? Jag vet att jag kan men samtidigt är det ett stort ansvar på en så stor hund ensam. Nu är du liten å söt men vem vet när du blir större? Du kommer kunna övermanna mej direkt, men lär jag dig lyda min röst och kommandon så kan vi klara vad som helst" Du och jag king! Vilket powerteam!! Jag vill så gärna!!!! Tro inget annat!
Du är min dröm! Å jag blev kär i dig från första start! Jag älskar dej King!<3 Jag måste tänka igenom det dock. Jag vill kunna ge dej allt isåfall!




Finns ingen finare för mej...<3

2010-08-05 - 14:06:53 Friends & Family | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Lovely Bath!

Hej! Godmorgon! Har varit uppe  nån timme bara, man får passa på å sova ut nu under semestern! Vädret är helt ok idag men ej så varmt trots sol. Längtar utomlands till sol å bad men men det får vänta tills hösten. Så just nu får ett varm och skönt bad duga=) Ska bli skönt att krypa ned å spaa mig lite med tända ljus och sköna aromatherapi oljor som lindrar förkylningen. Blir en lugn dag idag med då huvudet känns tungt å snuvan är kvar... Tänker spendera dagen i sängen med webbtv å mys<3 Ha en fin dag everyone!



2010-08-05 - 10:51:29 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Nya Bebe Parfymen=)

Dålig bild men det är den i mitten som är den nya =) Syns på innehållet i flaskorna med, men dessa är mina dag favoriter just nu. Har även parfymer från Guess, Anna Sui och Escada bla. Vilken är eran sommar favorit?



Jag är en sucker för vackra flaskor även! Å hjärtan + rosa såklart;)


2010-08-05 - 10:47:48 Makeup & Skönhetsvård | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Förkyld å trött..

En trött och förkyld Areyanna checkar in såhär på kvällskvisten. Jag är ledsen att jag ej haft mkt att säga eller uppdaterat som jag önskat. Jag har helt enkelt ej haft energi. Nu när semestern satte igång så sa min kropp ifrån att nu räcker det, nuu får det vae nog. 2 veckor har jag varit halvförkyld å dö trött. Nu har förkylningen brutit ut helt men får hoppas den släpper snart. Man kan inte bära hela världen på sina axlar och man kan inte hjälpa dem som ej vill ta emot. Men man kan vara ett redskap på vägen mot ökad insikt. Det är så mkt jag vill just nu så tankarna snurrar runt runt så jag får be dem stå still ett tag. Jag virvlar fram så fort annars så de här sista 2 veckornas ledighet på semestern ska jag försöka ta det lite lugnare å komma ikapp. Så att jag kan återgå till det jag älskar att göra annars och nå målen jag satt framför mig =) Förhoppningsvis starkare och piggare snart med full av ny inspiration=)



Blir sängen tidigt ikväll helt ok =)







2010-08-04 - 20:20:58 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

I´m seeing someone?!!

Areyanna dejtar, someone, vem kan det va tro??!! Is it a He Ore A She? Vad gissar ni på??!!




Någon därute får mitt hjärta att slå dubbla slag;) *tihiiii* Någon som gör mej riktigt lyckliig å fyller miitt hjärta med massa solsken!!=) Vem det är? Det får ni vänta å se ; )

2010-08-03 - 16:00:43 Just 4 fun | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Ordning å reda!

Hitta denna söta Veckoplaneraren på Åhlens idag!
Toppen för att fylla i veckan träning å annat skojj=) Me Like!
 Toppen för glömska virrpannor som moi som har på tok för mkt att komma ihåg å ha i skallen varje dag=)




Nu kommer jag ej undan med träningen!!=)=)=)=)


2010-08-03 - 15:56:09 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Ny rosa mus<3

Fyndade även denna sötnos på Gekås i Ullared=)
Rosa Wireless mus till laptopen! Nu fattas bara den rosa väskan!

''



2010-08-02 - 12:40:36 Shopping<3 | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Hello Kitty fynd!

Fynd från HK hittat på Gekås=) Smart för mej som är super duktiig på att repa min stackars mobil!
Supersöt" Eller vad säger ni??!!






2010-08-02 - 12:38:06 Shopping<3 | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Lördagsmys=)

Gekås godis=) Tröttna efter en bit dock=) Way the go Girl!

 



2010-08-02 - 12:33:54 Just 4 fun | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Ny vecka nya tag!

Hej! Hur har ni det?Jag har haft fullt upp senn lördags, var med jobbet på Gekås å shoppa lite. Senn dagen efter migrän hela dagen igår så det blev mest lungt. Gick ut å käka räkfat med en vän på kvällen. Sååå gott! Yummy! Det måste ni testa nån gång! Nere på hamnensfisk på piren! Så gott! Rökta räkor å vanliga kokta + aioli å bröd till=) Har hunnit rensa garderoben idag så nu blir det ett lass till med kläder, väskor och skor som ska ut på tradera=) Händer hos er idag? Tack för alla söta kommenter! <3 Såhär ser jag ut idag BTW=)

!

2010-08-02 - 12:30:06 Everyday Life | (1) kommentarer | Trackbacks ()