With no makeup on*


Känner mig såå sjuuukt Tröööööötttt idag=( Vet inte alls why? Trodde tröttheten borde släppa nu? Jag har ju trots allt haft ett par lediga dagar nu? Lediga och lediga, det beror på hur man räknar men knappast räknas hemma arbete in där va? Anyway det har varit sååå mkt att fixa hemma nu det sista så det kanske är därför med. Det har gått över 2 månader nu sedan mamma gick bort. Det värsta borde släppa. Jag försöker se frammåt istället och se till det jag faktiskt har och inte enbart till det jag inte har=) De här lediga dagarna den här veckan ska jag försöka se som ett par härliga dagar att återhämta mig och samla krafter och hämta ny energi! Senn får vi se vad framtiden har tänkt för mej? Vem vet? Hoppas verkligen det löser sig med jobb. Jag saknar mitt gamla jobb såå=)Känns lite märkligt och strange att inte gå till jobbet som alla andra? Saknar ungdomarna och jobbet i sig. Att få jobba med att hjälpa människor måste va det mest meningsfulla och givande som finns + att det är rätt skojj och se dem utvecklas och växa under tiden=) Yes, så det är bara å sätta sig ned och leta rätt på nått bra nu=) Ha en toppen dag!!

2009-08-31 - 10:21:08 Everyday Life | (4) kommentarer | Trackbacks ()

Mys middag med rökt makrill*


Åååååh vilken god middag det blev igår! Rökt jägar kryddad makrill, smörstekt potatis med Dill och Lätt cremefraiche med gräslök + kokta minimorötter marinerade i vitlök och smör=) Såå enormt gott! Det här skulle jag kunna äta jämt!! Fisken alltså inte potatisen hihihi den får man ta nån gång ibland=) Myyys!!

2009-08-30 - 13:29:56 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Test av Lancome´s nya maskara:" Hypnos Drama "


Toppen!! Lancome har toppen bra maskaror! Just nu har jag den som vibrerar som jag fick för ett tag senn av hjärtat!<3 Å den är jag helnöjd med! Den ger långa täta välmarkerade tjocka fransar med mycket volym* Den här säger dom ska vara asgrym med dock! Så det ska bli kul att testa! =)Jag återkommer med recension senn***

2009-08-29 - 17:24:47 Makeup & Skönhetsvård | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Frissa besök!


Imorse när jag vakna va jag dötrött som vanligt nu=( Vet inte vad det är med mig? Det spelar liksom ingen roll hur mkt jag sover så är jag ändå helt slut senn... Allafall jag hadde inbokat ett frissa besök för färgning av utväxten på förmiddagen så det var bara att masa sig upp ändå. Så jag och sambon åkte in till stan å luncha=) Senn träna han medans jag va hos frisören=) Lyxa mej inne på Hairfashion i stan 2 timmar med:  färgning, tvätt och inpackning, balsamkur + proffs föning och styling ! Det var en jätte söt tjej på en helt ny salong i stan som tog hand om mig idag! Toppen! Det blev jätte fint<3 Hair Fashion heter salongen och ligger på Smedjegatan! Tjejerna där är verkligen så söta och trevliga å duktiga! Dom vet helt vad dom gör! Så det kan varmt rekommendera=) Efter frissan blev det mys på stan med hjärtat + handling på Coop. Ikväll blir det nog mest lungt, rätt skönt det med och välbehövligt<3 Händer hos er? Ha en fin kväll!!

2009-08-29 - 17:17:18 Makeup & Skönhetsvård | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Present från Hjärtat!


Kan man tänka sig en bättre present? Dessa underbara lush produkter och bubbelbitar väntade på mig hemma när hjärtat kommit hem från kursen i Sthlm=)! Yeeey!! Mina favoriter! =) Perfekt för alla mysiga spa kvällar i badrummet=) Tack hjärtat! Av mig fick älsklingen lite mer praktiska presenter dock =(=) En hänggarderob från Ikea, fina nya lyxiga sänglakan, 2 nya sovkuddar & massa pussar å kramar + renbäddad säng=)!! Hihihihi=) Han är så svår att köpa presenter till mitt hjärta! Men men snart kommer det fler lite roligare for you bejb=) Som tur va var det saker han önskat sig å uppskattade trots sin enkelhet=)



2009-08-28 - 12:43:30 Makeup & Skönhetsvård | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Nya väska=)



Den här stod i bilen & väntade på mitt säte en dag förra veckan när hjärtat hämta mej från jobb=) Jag har kikat på den lite innan å hjärtat tyckte jag skulle ha den* Fin va?? Tack älsklingen!!<3<3<3 You shouldn´t have =) Men den är fiiin=)

2009-08-28 - 12:38:16 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Roande mej med igår...

 Med att sätta ihop och montera den nya golvlampan från Ikea " Duderö" som jag inhandlat tidigare igår* Hjärtat låg och sov såhär kan det gå till, lite krångligt ibland....hihihihi*

2009-08-28 - 12:20:26 Just 4 fun | (0) kommentarer | Trackbacks ()

AF, lunch med söta J, Shopping & Ikea*



Hunnit med massa idag! Trots att jag sovit dåligt inatt! Somna vid 3 inatt igen??=( Hmmm, måste va för att hjärtat mitt inte varit närvarande hemma nu jämte mej när han vart på kurs!! Men idag kom han hem!! Yeeey Hurrayy!!=) Innan dess hann jag med både 1½ timmes väntetid på AF (Arbetsförmedlingen)shopping till mitt hjärta, A6 & Ikea=) + Att jag hann klämma in en lunch på La Dolce Vita med söta Johanna<3 Till lunch blev det ugnsbakad lax med chilsås och potatis=) Yummytummy!! Toppen dag helt enkelt! Och ännu bättre blev det när hjärtat kom hem från Sthlm!!!<3<3<3<3 Så nu har vi slappat och myst med god sushi =)  Ha en fin kväll!

2009-08-27 - 21:05:31 Everyday Life | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Fixxa present till Bejbii!!




Yeeeiiiyyy!!! Idag kommer äntligen hjärtat mitt hem igen!! <3<3Han har varit på kurs i sthlm hela veckan=( Men nu kommer han äntligen hem igen!!=) Å jag har förberett en överraskning för honom när han kommer hem!! Måste iväg å fixa det sista inför den och besöka AF + lite små ärenden på stan idag=) Wieee ska bli så härligt att få krama på min bejbii ikväll!!! Ha en fin dag !! Vi ses!!



2009-08-27 - 10:30:03 Hearth things | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Hoppfullhet bytt mot hopplöshet? Noway!




Känns som jag inte har kontroll på jobbfronten just nu. Hjärnan arbetar för högvarv och tankarna spinner iväg....Känner mig tokstressad för minsta lilla å vill bara gå å gömma mej..=( Kan inte alls slappna av som jag behöver=(  Min fasta tillsvidaretjänst på mitt gamla jobb gick ut i Juni, sedan i sommar har jag haft timmar där och haft 2 olika jobb och på slutet nu 3 olika jobb. Jag har dock bestämt mig för att inte köra på makeupartist jobbet. Varför kan man fråga sig? Jag saknar mitt gamla jobb för mkt! Det här känns inte som min grejj just nu. Att starta eget företag känns inte rätt just nu. Just nu känns det för stort och skrämmande att helt plötsligt jobba 6 dagar i veckan konstiga sena tider och sköta bokföringen själv.... Det känns tyvärr inte som min grejj med Makeupen å stå i en flashig affär ensam just för tillfället allafall. Visst det är skojj å så men att börja  marknadsföra ett helt nytt märke kan ta tid och den tiden och energin har jag inte just nu + det är ett ensamjobb... Call me an idiot whatever, men det känns inte rätt å då ska man gå på den känslan. Senn finns det andra anledningar till varför det inte blev det här jobbet med sånna jag inte går ut med här. Men vi får se vad framtiden har att erbjuda för mej vem vet ? Anyway, idag kila jag ned till AF ( arbetsförmedlingen) och skulle skriva in mig då jag endast har timmar nu på mitt gamla jobb på HVB:t=/. Då jag kom dit sent vid 15.00 å de stänger 16.00 så avisa de alla som var där dock, ... De hadde tydligen fullt upp den sista timmen och tog inte emot flera... Snacka om besvikelse.... Men men skit samma, jag skyndar mig till gymmet istället och vad händer där? Jag har av misstag och stressen till AF glömt ena träningskon hemma=( Så det blev ingen träning heller=( Hmmm.... Maximal otur idag?? ... I guess men men imorrn är en ny dag ! Better luck then=) I´m not giving up just yet=) Det kommer komma ett toppenjobb för mig snart! Det känner jag på mig!!=)



 

2009-08-26 - 17:50:30 Everyday Life | (4) kommentarer | Trackbacks ()

Gymbetraktelser!



Gu vad jag längtar till gymmet idag!! Yeeey!! Ska bli så enormt kul med alla nya pass och nya utmaningar i höst! De här kilona jag kämpar med börjar sakta men säkert försvinna och kroppen blir fastar för varje gympass!! Hurray!! Atlantis som jag och sambon tränar på finns på två ställen i stan=) Det ena gymmet är lite mindre, mysigare och nyare men färre har hittat dit än till det stora mitt i stan. Gymmet mitt i stan är ganska välbesökt och flitigt andvänt av en massa snygga vältränade slimmade tjejer och välbyggda killar. Sambon å jag har tränat på det lite mindre mysigare gymmet hela tiden nu ett par månader senn jag skaffa kort där. Men i förrgår fick jag för mig att testa det stora gymmet i stan ensam!
Nervöst! Pirrade lite i magen. Visste inte riktigt vad jag kunde förvänta mig! Men jag hoppade upp där på crosstrainern och rev av ett järnpass! Mitt när jag står där och svettas som mest hoppar det upp en söt brunett jämte mej med stora långa lockar och bruna pigga ögon!
- Hur gör man med den här? - Gör jag rätt frågar hon mig trots mina hörlurar. Jag blir förvånad men visar henne hur maskinen funkar. Vi snackar lite. Det visar sig att tjejen precis som jag brukar gå morgonpromenader och dricka citronlemonad + gymma ett par dagar i veckan. Att hon sedan dessutom är ny istan och vi nästan råkar bo jämte varann var en kul surprise! Coincidence liksom! Anyway vi tjata lite å lova ses igen å byta nummer! Kul!"
Efter det kika jag runt lite och testa maskinerna. Precis när jag satt mig ner kommer det fram en biffig stor kille och knackar mig på axeln. Jag tar av hörlurarna igen och vänder mig om. - Kan jag köra emellan dig? frågar han och nickar mot maskinen jag sitter vid. Visst säger jag. Vips så har 3 av hans kompisar joinat honom och jag står mitt en crowd av välbyggda killar. Jag får lite smått panik och går mot pappershållaren torkar svetten som rinner i pannan senn crosstrainern och ställer mig och väntar. Han rycker hårt i maskinen och stönar sådär som killarna gör när de lyfter lite för tungt? Eller är det för att motivera varandra kanske?? Hmm anyway,... Jag gör klart mina reps och går vidare. Jag pluggar i hörlurarna och ler att jag klarat min första dag på nya gymmet rätt hyffsat! Och den där pirriga känslan och nervositeten? Den la sig rätt snabbt. Dom är inte varken bättre än mig eller vidare annorlunda utan jag är en av dem=) En helt vanlig något vältränad men motiverad tjej som älskar att träna! That´s all it takes=) Så våga Put Yourself out there och testa lite nya grejjer tjejer!! Det har vi allt att vinna på!

2009-08-26 - 12:15:28 Kost&Träning | (4) kommentarer | Trackbacks ()

Perfekt för lata lyxiga morgnar!




Godmorgon! A new day has begun! Yeey! Tröttheten jag kännt det sista börjar sakta men säkert släppa sitt grepp! Njuter av att bara vara å att vakna i min egen takt . Perfekta sällskap på morgonen är mina vacka Höganäs koppar från Höganäs Keramik! Jag blev helt kär i de här färgerna med! Jätte vackra! Känns så lyxiga att dricka sitt morgonthe ur eller ta fram när bästa vännerna är samlade på kvällskvisten* Till varje kopp hör ett snyggt fat=) Man kunde välja på ljusa och mörka fat. Jag har svarta till mina 6 koppar ( 2 av varje färg! Visst är det mysigt med keramik och vackert porslin? Det lyxar till hemmakvällarna kring middagsbordet=) Keramikserien har även tallrikar och massa vackra skålar + serveringsfat! Samlar ni på något porslin eller glasmärke? De här var nog bland de första köksporslinet jag köpte till hjärtat och mitt gemensamma hem och vi har fortfarande inte tröttnat på dem<3


2009-08-26 - 11:05:19 Home/ Inredning | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Godnatt bloggen!




En trött Areyanna säger Godnatt!! Sleep tight alla sötisar där ute!!
C-ya tomorrow<3


2009-08-25 - 23:51:00 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Eller denna??



Söt morgonrock i fluffig fleece <3<3<3 från Bubbleroom för 129:- som hittat=)
 Denna blir nog en klar favorit inför höstens kalla morgnar!
Perfekt att mysa runt i hemma!<3<3<3
2009-08-25 - 23:07:37 Inspiration | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Snart kommer hösten=)



Jag hör nog till dom som oftast tycker hösten är rätt mysig med dess långa mörka kvällar blandat med massa frisk höstluft! Då finns det tid att krypa upp i soffan med tända ljus och massa mysiga filtar + mysiga tv serier och böcker! Alla härliga koftor tas fram och alla mysiga stövlar + jeans åker på! Toppen! Även jag som avgudar solen och värmen uppskattar den mörka mysiga hösten! Vintern är en annan femma men det kommer vi till lite längre fram! Hihihi och som det ser ut nu så kommer vi kanske ha ett litet nytt tillskott i familjen denna hösten iform av en liten välkomnad Valp!<3 Det är inte helt säkert än men troligt! Så det finns all chans att även den mörkaste höst blir varm och mysig! Det gäller att ta vara på det som går! Njuta av det som tillgås! Även om det svenska klimatet kan vara lite väl kallt och hårt så finns det även rum för en hel del mysiga stunder och värme! Kikar runt lite på alla mysiga höstkläder som finns att tillgå=) Alla mysiga koftor å tunikor i alla möjliga mjuka mysiga material! Ser fram emot en härlig höst med massa träning, myskvällar med goda vänner och familj + mitt hjärta och möjligtvis ett litet sött knytte i form av en valp=)Hur ser eran höst ut?


2009-08-25 - 22:49:26 Hearth things | (1) kommentarer | Trackbacks ()

En solig dag med Maui<3



Underbar eftermiddag med Maui<3 Helt underbart! Myyys! Här går han utan koppel alldeles jämte=) å väntar på en* Såå söööt! Kort klipp men mobilkameran ville visst inte spela in mera hihihii*Ska kika på det framöver hur man spelar in längre videos. =)

2009-08-25 - 11:40:51 Friends & Family | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Mys söndag innan bejbis trip!




Älsklingen tog mej med ut och fika efter gymmet i söndags=) Där åt vi dessa underbart goda amerikanska Browniesarna! Såå goda! Saknar honom såååå nu när han är på jobbkurs.Tack för en toppen helg hjärtat! <3Lycka till på kursen nu!!=)
2009-08-25 - 11:28:51 Friends & Family | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Krypa ned i poolen*




Hadde varit mysigt idag! =) kan nog inte pga såret på knät som än inte läkt...
 får vänta....lite till...=(=)

2009-08-23 - 12:45:27 Kost&Träning | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Atlantis*Girls lockerrooms*



Snygga lampor och mysig stämning i tjejernas omklädningsrum
såhär ser det ut i stan, tror dom ska bygga om dock men helt ok=)
Toppen med alla speglar å belysning! <3<3<3
2009-08-23 - 12:39:07 Kost&Träning | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Brunch på Sandys*



Blev en lugn mysdag igår med brunch på Sandys med hjärtat igår & senn gym!
Laxpasta med spenat för mig och skagen macka för hjärtat mitt.
 Så skönt å komma igång med träningen igen=) Toppen!

2009-08-23 - 12:24:06 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Mordet i Stureby: Therese Johansson Rojjo*





Ungefär samtidigt som min kära mamma blev mördad blev Therese Johansson Rojo mördad. En enormt söt fruktansvärt charmig 15 årig  tjej bragdes om livet den 16:onde juni. Tårarna på mina kinder rann inte bara för mamma utan för den här unga tjejen även. Jag kan inte förstå hur människor kan ta till dessa metoder eller dessa val som är som kan komma att förstöra så mycket för så många människor och vara så förödande både för dem själva och alla runtomkring. Jag kan inte förstå vad som fanns i deras sinne eller hjärta som fick dem att besluta sig för att deras liv var mer värt än offrets och alla runtomkring. Vad är det som gör dem så speciella? Vad ger dem rätten att ta våra kära ifrån oss? Vad ger dem rätten att döda en annan människa? Det kommer jag/ vi nog aldrig förstå eller ens få svar på. Det kan debatteras och diskutteras i evigheter. Det enda jag vet är att jag aldrig får tillbaka min mamma, att mina syskon aldrig får tillbaka sin mamma, och att Therese Rojjos vänner , anhöriga och familj aldrig kommer få känna hennes personliga närvaro något mer eller höra hennes röst... På något sätt hoppas jag att dessa människor som bragt andra om livet förstår vilken smärta det åsamkat oss andra oss anhöriga och att det kan stå upp och ta ansvar för sina handlingar. R.I.P Therese R.I.P Mom<3 Ni kommer aldrig raderas ur våra hjärtan och minnen!

Therese Johannsson Rojjos bästa vänns blogg hittar ni här: http://minneavtherese.blogg.se




2009-08-21 - 18:58:44 Tänkvärt | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Kvällsmyys*



Efter långpromenaden bäddade både Maui å jag ned oss i soffan å myste framför tv:n
 under en filt och med tända ljus*

2009-08-21 - 18:18:10 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Sunshineday!



Vilken underbar dag vi hadde igår jag & Maui efter jobbet! Slutade 18.00 mellan 7- halv 9 var vi ute och njöt avsolskenet jag och solstålen Maui! <3<3<3 Underbart sensommarväder!! Man känner sig så fri när luften är frisk och solen strålar och värmen sprids i den friska luften! =)
2009-08-21 - 18:07:26 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Breakfast planing*



Wieee=) Nu har jag gjort sista dygnet på behandlingshemmet! Nu blir det bara makeup på salongen!! Kommer hoppa in nån gång då å då på mitt gamla jobb dock=) Älskar verkligen det jobbet med men känner för att testa nått nytt! Makeup å skönhet har alltid legat mig varmt om hjärtat! Så att få stå och pilla i alla vackra burkar och med alla vackra penslar kommer bli sååå skooojj!! =) Yeey!! Hadde en makeuplektion igår em & en inbokad ikväll* Resterande av dagen har vi Drop- In=) Startat dagen med min citrondrink! Recept kommer! I promise! Den va faktiskt helt ok! Planerar lite inför veckan* Full agenda denna vecka med! Snart dags å bege sig iväg! Men men det ser jag fram emot! A new day! Right ? Gör inte ni?? Ha en fin dag"!
2009-08-19 - 08:37:36 Everyday Life | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Puppylove!



Jag skulle göra vad som helst för en sånn här liten sötis!! <3<3<3 Soon=)
 Så får vi nog vår egen eller skaffar vår egen<3<3 En liten mini Mjauis eller en liten mini chihuahua
*Längtar*!

2009-08-17 - 21:25:45 Hearth things | (3) kommentarer | Trackbacks ()

Filmmys " Marley & Jag"<3



Såg en jätte söt film med älskling ikväll! Marley and Me! <3 Handlar om en familj som lär sig livets lärdomar av en hund=)<3<3<3Hundar är verkligen människans bästa vän! Jag har haft ett par jag lärt känna genom åren! Maui är den finaste ever!  Jag grät hela slutet av filmen* Men men vi får kanske snart en pupp eller skaffar en jag å hjärtat=)<3<3<3 Jätte mysig film! Jennifer Aniston var helt adorable i filmen och Owen Wilson med! <3 Rekommenderas varmt för alla hund älskar där ute! You´re gonna love it! <3<3<3


2009-08-17 - 21:22:58 Areyanna tipsar | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Lemondiet? Yes nu kör vi!


Yeeey!! Känner mej peppad från topp till tå att nå mitt mål på 53 kg!! Det är bara å sätta fart! Har inte lagt manken till tillräckligt innan å inte hunnit nu i sommar eller orkat! Men det ska det bli ändring på nu! =) Morgonpromenader till jobbet 1 timme + Citronlemonad för ökad förbränning + Gymmet efter jobbet 18.30 - 20.30 it is! 5 dagar i veckan! Nu har jag inget att skylla ifrån mej på! Enbart massa massa att vinna! So let´s go! Nu kör vi! Maten jag kommer äta kommer mestadels bestå av nyttiga fleromättade proteinkällor som: kyckling, makrill, lax ägg , bönor + linser kombinerat med massa goda färska grönsaker och min goda chili hommous! Till frukost kommer jag köra på omelett elller hommousmacka och till mellis smoothiesar! Kvällsmat blir inom samma kategori som lunchen! This is it! Nu kör vi! Ska bli så enormt kul å se resultaten! Det kommer snabba på det här rejält! På morgonen bränner man mest totalt och ökar den totala förbränningen över dagen! Så nu är det bara att hoppas att lemonjuicen gör sitt! + de viktiga fleromättade fetterna från omega 3 tabletterna å de starka kryddorna!! Yeey!! Wish me luck!

Fakta: Citron innehåller 8% citronsyra som stimulerar magsagter och enzymerna. Pektin Fibret i citronerna gör att kolhydraterna tas upp långsammare i magen och gör att man känner sig mätt längre. Citron sänker även blodsockret med upp till 30% så kroppen slipper höga insulinvärden som lagrar fett=) Själva citronen minskar även syrorna i kroppen och ökar vårat mineral intag!* Det ni!! =)



2009-08-17 - 16:12:40 Kost&Träning | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Deadtired! 24/7 jobbvecka gör en trött! Minstsagt!


Yes I am, orkar typ ingenting idag! Inte så konstigt då jag jobbat nästan dygnet runt på mina 3 olika jobb denna veckan men men, nu är det bara 2 dar tillå senn har jag bara mitt nya att tänka på i första hand! Har inte hunnit städa å fixa hemma på evigheter! Den nytvättade tvätten ligger på golvet i sina kassar och disken står orörd hemma i diskhon!!=( Suck! Men men vad gör man inte?? Det gäller att prioritera! Å eftersom det nya jobbet inte va planerat sedan innan så är det bara å köra på å fixa alla 3 jobben at the same time! Kosta vad det vill! Jag är inte den som bangar! Kan inte med att slänga in handduken utan det här kommer jag fixxa! Ska bliii sååå skooooj så enormt kuuul med det nya jobbet och nya salongen! Yeeey!! Så nu är det bara in i duschen å senn iväg till mitt gamla jobb ett av det och senn imorrn direkt efter det jobbet iväg till mitt nya! Wish me luck!!! Ha en fin söndag!!


2009-08-16 - 11:29:20 Everyday Life | (3) kommentarer | Trackbacks ()

Soo excited!



I´m So excited About my new job!! =)=)Yeeey!! Har haft 3 jobb samtidigt nu, tufft men inatt avsluta jag det ena! Så nu är det bara ½ körig vecka till med 2 olika jobb och senn kör jag bara på mitt nya jobb som makeupartist på Trend i stan=) för Cailyn makeup å Smashit! Toppen! Känns jätte spännande! Känner mej egentligen helt slut nu såhär i slutet av sommaren å alla jobb vakna nätter och heldygn å timmar på dagen men allt nytt kul ger mig ny energi och inspiration! Håller på ¨å planerar massa kul framöver nu! Toppen!! Ska förbreda mig lite nu inför brudmejkeupen jag har imorrn. En kunde kommer med klänning och alltidhopa=) Blir rätt lungt då jag jobbat vakennatt å senn direkt på mitt andra jobb, sluta 15.00 å va hemma 16-17. Sovit ett par timmar nu* Så nu blir det föreberedelser och mys å senn imorrn jobb på nya salongen! Ha en toppen kväll!!

2009-08-14 - 20:48:51 Hearth things | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Mineral läppstift*




Läckra läppstift i alla regnbågensfärger fyllda med massa härligheter för dina läppar! Dom är gjorda på mineraler, bivax, mineral olja och vitaminer som stärker dina läppar och ger dom en mjuk härlig konsistens som håller hela dagen!

2009-08-12 - 10:53:15 Makeup & Skönhetsvård | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Cailyn cosmetics*



Cailyns minrealfoundation, puder , rouge, läppglans, eyeliner i alla regnbågensfärger, concealer, bronzer, shimmer och mycket mer! Helt fria från Konserveringsmedel , Paraben och alla skadliga ämnen!

2009-08-12 - 10:46:46 Makeup & Skönhetsvård | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Trend Skönhetssalong*



Jag kommer jobba på Trend i deras skönhetssalong . De kommer ha både en frisör och mig som makeupartist där. Jämte salongen i rummet bredvid har de världens mysigaste inredningsaffär mer massa härliga inredningsprodukter. Mer bilder därifrån kommer med framöver. Märket jag kommer representerera , jobba med & sälja kommer från Usa och består helt av naturliga mineraler som är bra för huden. Märket heter Cailyn Cosmetics och är toppen! Många vackra skimmrande färger att svepa insig i till hösten nu och rama in ansiktets vackraste drag med! Toppen priser! Helt ok och väldigt bra i kvalite´! Makeupen sitter verkligen hela dagen och får dig att gnistra ! Vi kommer köra på hudvård från Cailyn med som är toppen och gör underverk för en trött hy!Hemsidan hittar ni här:

http://www.cailyncosmetics.com/

Jag kommer hålla till i Trends skönhetsalong på smedejegatan 22 i Jönköping från och med idag men helt från och med nästa vecka troligen. Så check it out å välkommen in i affären! Vi kör på ett toppen erbjudande nu! En hel timmes makeupkonsultation för 350:- inklusive produkter för 350:-

2009-08-12 - 10:23:17 Areyanna tipsar | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Salongen***


Hej å hoppsan kära läsare! Spenderat 2 hektiska dagar på salongen och fixxat och gjort iordning.  Så det är därför jag inte hunnit blogga! Sorry! Men jag kommer uppdatera mera framöver! Jätte mysigt ställe det blev jätte fint! Vi testa oss fram lite. Toppen! Så idag börjar jag som makeupartist och har min första makeupkund! Wieee! Så spännande! Tell you alla about it efteråt! Har massa massa att göra nu med tyvärr men här kommer lite bilder!

2009-08-12 - 10:09:41 Makeup & Skönhetsvård | (1) kommentarer | Trackbacks ()

So Excited!!!


Yeey!! Nu är det bara 3 nätter kvar på det här pissjobbet! Yeeey! =)Ska bliii så enormt skönt=) Ser fram emot makeup kurserna jag har nästa vecka! Wieee!! 2 vanliga next week och en brudmejk nästa lördag! Ska blii sååå kuuul! Som jag längtat efter det här! Finally!! Dom här 2 dagarna har varit jätte härligt med älsklingen! Vi har bara slappat oss å vilat! Ätit god mat och fixat å trixat hemma! Loppisen gick toppen! Så skönt å bli av med allt skrot som bara ligger å tar upp plats överallt! Gav bort mkt nästan gratis dock men hey, det gör inget! Det känns mkt bättre nu! Magen känns mkt bättre med! Knät är nog på bättringsvägen I hope! Svårt å få det att läka men men det ordnar sig! Jobbar lite på mitt andra jobb med nästa vecka + 2 nätter till så det blir Full time nästa vecka med! Men senn kör jag bara några pass på mitt andra jobb å senn startar jag eget å börjar som Makeupartist för ett toppen ställe å märke i stan! So watch out=) Mer info kommer framöver! Ha en fin kväll!!

2009-08-09 - 19:54:34 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Bandaid**



Snyggt va?? Not! Solen skiner med men jag har massa annat att göra idag ändå
så beachen får bli tomorrow isåfall! Å jag som älskar å bada!! =( Hmmm.... hoppas det håller för gymmet allafall=)

2009-08-07 - 14:57:03 Just 4 fun | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Leka sjuksköterska!



Dumma knäää!! Läk nu då!! Såret drygar sig! Måste tydligen dra bort sårskorpan när det varar sig rätt härligt va?? Not=( Å senn spruta med Klorhexidin å bandagera*** Så det är vad jag gjort idag förrutom tjöttat med bästa vännen i telefon å tvättat! Å som inte det va trist nog så tror ni inte den dumma tvättstugenyckeln gick av i låset? Mitt under tvätttiden?? Hmm fixat nya nycklar nu dock, det kommer en låssmed å ska försöka få ut nyckeln ur låset, den halva nyckeln vill säga! Senn blir det fika hos Mika å senn drar vi å tränar å ikväll blir det packning av min sambos föräldrars  "Volvo kombi" för loppisen imorrn! Måste göra av oss me lite grejjer! Senn vi flytta från huset är förrådet här helt packat av grejjer å våra garderober svämmar över av lådor! Så det är bara å sättta fart! Ha en fin dag!!  C- YA!


2009-08-07 - 14:54:47 Everyday Life | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Sunshine day!




Det här måste va en av de bästa sommardagarna i år=) Wiiieeee!!  Solen har strålat hela dagen och vi har haft en toppen dag jag å bejbe!! <3 Hunnit med både sovmorgon, solning på beachen , ätit god lunch och träffat en kille på ett av stans bästa makeupföretag för ev jobb!=D Extrodinary! Det kanske kan vara så att jag kan få börja där som makeupartist=) Det ni! Det var på tiden säger vissa, hahaha nee da men det har funnits i tankarna länge länge! Dream come true? Vem vet? Jag tänker testa allafall och tycker that I´m fit for the job så helt klart!! Sååå spännande!! Äntligen lite normala arbetstider med!  Å jag får en chans å jobba med det jag älskar! Makeup å skönhet såklart!  Det kommer blir Toppen å få testa på mitt drömyrke som Makeupartist för ett av de ledande makeupmärkena i Usa å nu även i Sverige! You never know what´s around the corner it seems! Toppen!! Det här kommer bli sååå bra!! Så extremt kul kommer det bli!! Har min första makeup kund på Onsdag nästa vecka å på lördagen då bloggfesten skulle vart i sthlm, så blir det brudmakeup konsultion!! Wieeeeeeeeeeeee!! Noone could be happier!!! Wish me luck!

2009-08-06 - 19:02:14 Hearth things | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Heldag på stranden!




Toppen!! Jag visste det!! Att det skulle bli strand beach väder idag!! Så idag boka älsklingen å jag första parkett på beachen här i stan och njöt i fulla drag av den underbara solen! Toppen! Har sovit mindre än 3 timmar nu på morgonen efter jobb å på em så jag känner mej helt seg. Ska fixa lite grejjer inför imorrn å senn bara softa. Ledig imorrn med* Så imorrn bllir det nog stranden igen=) Hur har ni haft det idag?



2009-08-05 - 20:03:48 Hearth things | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Myspys på stranden!



Igår innan jobb åkte älsklingen och jag in till stan och köpte med oss lite mat och njöt av utsikten vid stranden och vättern=) Lovely!! Sååå mysigt!!


2009-08-05 - 20:01:17 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Världens godaste sushi!




Nu har äntligen Samuraj Sushi öppnat portarna efter sitt semester uppehåll=) Så vi käka där både igår å idag!! Yummy!! Som jag längtat efter deras Enormt goda sushi!!!

2009-08-05 - 19:59:02 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Aaaaajjj??



Slog i knät i kullerstenarna=( i fredags... Inte så skönt kan tilläggas...
Ska nog tvätta det lite innan jobbet!

2009-08-03 - 15:27:27 Just 4 fun | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Brunch tajm?




Känner inte för att käka nått överhuvudtaget!! Nothing, nada typ,.. men men llite superfoods kanske ??=) Ska laga lunch lite senare idag så det får bli lite frukt å keso* Yummy! Färsk brämhults juice funkar alltid!

2009-08-03 - 13:18:53 Kost&Träning | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Nightmares for real!




J***lar vilken stor äckel mygga!!! Satt ovanför min säng vid bedtajm igår!!!!
****Waaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh****


2009-08-03 - 13:14:13 Everyday Life | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Förkyld=( Peejays on!!<3<3!



Orkar faktiskt inte lyfta ett finger idag! Vet inte om det är deppet över att jag har 5 jobbnätter denna veckan i rad eller om det är pga förkylningen. Daaaah! Sovit lite längre idag dock för att orka inatt men känner mig inget piggare för det?? Drömde rejält sjuka otäcka nightmares idag....vakna som tur va till sist. .. me en hand i nacken??Som jag fick bända bort fingrarna på?? Känndes precis som det!! Otäckt!! Hmm, bästa å bädda ned mig i sängen igen! Myyys! Vädret ute är ändå rätt grått! Bättre å ligga å läsa solo magasinet å bläddra i apollo å resekataloger å drömma sig bort till värmen! Lovely!! Have a nice day!


2009-08-03 - 13:08:52 Everyday Life | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Trevlig kväll!



Träffa några dösköna människor igår* Vänner till martins vän D. =) Skit fräna! Skratta halv ihjäl mej tror jag!! Kan inte få telefonen å föra över bilderna från igår dock=( det här är den enda jag kan få fram=( eh....hmmmm... Trist! Sucks! Men ska testa igen om en stund* Brukar juh funka?? Men men! Blev lite förfest å god mat å senn lite utgång en kortis* =) Fun! Toppenkväll! Rätt lungt för mig dock hihihi vilket känndes bra! =) Idag blir det soft* söta vänninnan I kommer hit så vi ska mysa i soffan bara med nån film " Sex and the City " maybe? Wieeee=) Fy va skönt å va ledig en söndag för en gång skull! Å vet ni va, jag ska göra absolut igenting!! Hahaha det är ju vilodag, för alla utom D och M vill säga som befinner sig på gymmet med hantlarna som sällskap as usual=) Have a good one=)


2009-08-02 - 14:33:52 Friends & Family | (0) kommentarer | Trackbacks ()

*Courage*

Blogg jayleene :Jayleene*                     *Du betyder*, Courage/Mod


                                                             *Courage*
 
                                
  Courage to stand out
Courage to be yourself
                     Courage is to stand up for what you are and belive

Courage to laugh.
The feeling to be free
Courage to let go

Courage to love.
Courage to trust.
Courage is to be

Courage to sing
Courage to live
Courage to do whatever you heart desire to
To have this courage is
what defines you
what builds up your strenght

Courage to accept that you have courage.
This is proven to be
The hardest courage their could be
But not impossible<3

Courage shows when you follow your hearts song
when you follow your desire
and leave the rest behind


2009-08-02 - 13:43:07 Personligt | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Candle in the wind*



Jag vet att du gilla den här låten<3 For momma<3
                                     You´re candel burnt out long ago but your legend never did<3
2009-08-02 - 13:14:37 Personligt | (0) kommentarer | Trackbacks ()

You´rs is the perfect love!



Den här låten berör mitt hjärta såå enormt! Lilla mamma,....Jag älskar dig! För alltid! Men jag klarar det här! Det kommer gå bra! Jag ska visa dig! I ow it både för dig å  mig! Det här kommer gå så bra!
Jag är inte ensam du är med mig i allt jag gör oavsett! I know I should have made you proud and I will.

2009-08-02 - 13:04:14 Personligt | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Den omvända jantelagen!




Kom å tänka på den här! Jantesverige i all ära men hey, det mesta är upp till dej själv! Så våga stå upp för dig själv å tro på dej själv! Det blir vad du gör det till! Det finns inga begränsningar för vad du kan vara eller göra eller lyckas med det enda som begränsar dig är dig själv! Bilden är tagen från Lacoste "Touch of pink" reklam såklart=)


Den omvända jantelagen

1. Du skall tro att du är något.

2. Du skall tro att du är lika god som alla andra,
och att alla andra är lika goda som du!

3. Du skall tro att du är lika klok som andra-ibland klokare!

4. Du skall veta, att du är lika bra som andra.
Om du vet att du gör ditt bästa, kan du uppskatta dem som som är bättre!

5. Ibland vet du mer än andra.

6. Du är inte förmer än andra.
Men du är enastående-som alla andra!

7. Du duger till mycket!

8. Skratta åt dig själv och din värld! - Det gör dig fri!

9. Du skall tro att många bryr sig om dig.

10. Du skall tro att du kan lära andra en hel del
- Och lära av dem!

Av vilken anledning?
För att du är någon, en som behövs. Eller hur?

2009-08-02 - 12:49:26 Tänkvärt | (0) kommentarer | Trackbacks ()

The hero is yourself no one else



Nu är det dags å släppa all * guilt * å gå vidare! Jag är rätt trött på det här!  Nothing good can come från sånna nedslånde tankar! Det  är dags å se frammåt nu å till alla möjligheter istället!  You can´t haunt me anymore! That´s it!
Det är dags å se frammåt nu till allt jag faktiskt har å inte till det som saknas mig. Jag är fullt frisk och jag två ben att gå med, jag har ett meningsfullt bra jobb och en vacker man, å en söt liten glädjespridande vovve som ofta är här på besök och som älskar oss villkorslöst! Jag har bra vänner som förgyller mitt liv med sin närvaro! Det är lätt att man tar det förgivet och glömmer vad som verkligen betyder något när något sånt här händer. När mamma dog, så tror jag en bit i mig också dog,  men det är dags å gå vidare nu. I can only do somuch, och jag gör det som står i min makt att göra. Jag har inte tusen armar eller ben eller nya hjärta och liv som supermariogubbarna.  Det går inte att förflytta berg med ett lillfinger hur mycket jag än skulle önska. Det får inte min mamma att komma tillbaka, och det varken hjälper eller funkar å tänka så. Jag gjorde det jag kunde genom att resa mig upp. Men jag är bara jag och en liten människa kan bara bära så mycket, ... hur stark man än vill vara, hur många säckar man än vill bära så i slutändan så är valet ditt och när man står där så gäller det att stå upp för sig själv å dra sin egen! Oavsett vad det kostar! Det finns ingen annan som kommer göra det för dig och inte för mig heller. Valet är ditt och jag har valt, har du? För den riktiga resan den riktiga kampen den börjar nu det riktiga testet kommer nu : Vad är viktigast? Vad vill jag? Det svaret har bara du.



2009-08-02 - 12:45:07 Personligt | (0) kommentarer | Trackbacks ()

På med Coctaildressen igen!



Lovat hjärtat mitt å följa med på coctailparty ikväll me hans vänner* Så det är bara till å dra på coctaildressen igen*No more drama tonight thoue....''""""""<3<3<3 Älskling tog kortet innan jag var färdig fixad dock hihihi* Nu har jag swirwling barbie looocks å utsläppt hår=)

2009-08-01 - 18:13:54 Glitter & Glamour | (0) kommentarer | Trackbacks ()

With hearts of love!




Beställde in lite chips, bakis som man vaaa,... Å titta nån gillar nog mej ändå=)
Jag hadde en jävla tur igår alltså! Kunde slutat riktigt illa=( Tacka Gud för att det finns änglar alltså!!Nu vet man vem man kan lita på när det gäller! Vissa vänner är skit å andra rena änglar from heaven!<3 Tack!
Skäms på mej!"!!


2009-08-01 - 18:08:18 Areyanna tipsar | (0) kommentarer | Trackbacks ()

På stan me tosiss=)



C vitamin behövdes rejält idag kan man lungt säga! Begrundar mig själv i sällskap av nossis i solen*
Faaan Areyanna du måste börja ta bättre hand om dej själv!! <3<3
2009-08-01 - 18:05:17 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Just for fun*



Nöjjesläsning! Skvaller så klart! Efter några vändor i pooolen chilla jag med lite god Apelsinjuice å läsning*
Inget nytt, Brad å Angelina har separerat som we knew å Paris härmar Silvestedhts outfits?? Hihihihi Get a cup of your own!!



2009-08-01 - 18:02:43 Just 4 fun | (0) kommentarer | Trackbacks ()