Från skitgubbe till favoritgubbe!



Gu vilken härlig dag jag haft idag!! Wonderful! Den bästa på länge! Jag klev upp tidigt dock för att fixa det mesta praktiska hemma med räkningar å planering å sånt. Men senn bar det iväg in mot stan mot alla slutrea butiker=) Det var en mycket förväntansfull tjej som satte stegen mot stan kan jag säga=) Påväg till bussen mötte jag en rätt härlig gubbe hihi. Han berömde mitt hår och sa att jag var den mest vackraste kvinnan han sett! Det du, det var inte illa haha. Han var 76 år=) Han småsprang nedför trapporna och log å sa, hahaa nu var jag allt snabbare än dig! Inte så lätte med skyhöga skor i snön sa jag. Så¨från skitgubbe möte jag nu min favoritgubbe! hihi. Blev nog 4 timmar på stan allafall=) Så nu ska jag vila lite hemma så får vi se vad som sker ikväll=) Visar mer av mina shoppingfynd en annan dag=) Känner mig helt slut. Men det var det värt=)

2010-01-29 - 17:15:25 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Olgas hus=)


En annan affär jag kan rekommendera är Olgas hus=) Dom har både smakfull inredning och kläder för den som vill ha det lilla extra=)

2010-01-29 - 17:06:21 Home/ Inredning | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Ljusboden^^


Ljusboden gissar jag på att det står på skyltfönstret? Minns tyvärr inte vad butiken hette.
Eller vad tror ni det står?

2010-01-29 - 17:03:08 Home/ Inredning | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Shoppingday!


I den här mysiga heminredningsbutiken shoppade jag loss idag=) Hitta en heldel fynd på rean=) ÅÅåååhhh vilken härlig butik! Lovely! Här kan man gå jätte länge å kika å vrida på¨alla små söta saker!

2010-01-29 - 16:52:48 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Just me=)


Look of yesterday =)Tycker håret blev jätte bra=) Om man inte räknar den dåliga utväxt färgen jag gjorde hos frissan innan nyår, ska gå å klaga å be henne fixa den idag=) Blir en skön sväng på stan idag med lite koll på olika affärer å fika med en väninna. That´s all I know for now, see ya Later=)



2010-01-29 - 09:35:43 Everyday Life | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Malai Tikka med indiskt vin¨¨


Jag tror jag dööör sååå gott! Åt så jag nästan sprack hahaha! I know I shouldn´t men hahaha det var det värt! Allafall den här gången, right?=)

2010-01-29 - 09:30:27 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

I love Naaanbröd!


Sååå enormt goda! Jag valde vitlöksnaan å hjärtat mozzarella Naan! Supergoda å doppa i alla härliga såser å dippar! Det här brödet tröttnar man aldrig på=) Åt det varje kväll i Indien=)

2010-01-29 - 09:28:45 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Tandoori Palace Indiskt=)


Kännde mig lite nere igår, då förkylningen aldrig går över, å jag va sur för att jag skulle jobba helg trots att jag redan gjort mina 43 timmar denna veckan. Menmen det gav sig så fort jag hoppat in i badet och satt in nya löshåret=) Hjärtat jobba ända till 21.00 så vi hann inte åka å handla utan det blev supergod utemat på indiska favvo restaurangen Tandoori Palace i stan. Jag bjöd igen hjärtat för gången han bjöd mig där sist=) Supergod mat verkligen! I love it!! Älskar när man får in en massa varma grytor å såser å bröd å sallader=) Får mig att längta tillbaka till Indien=)Supermysig kväll!

2010-01-29 - 09:27:07 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Jävla skit gubbe!!!


Det här måste va den jobbigaste skitdagen jag haft på länge!! Jävla skitgubbe!! Satt på bussen hem från jobb, dö trött efter en 10 timmars dag som började 05.00 idag,.. En alkoholistgubbe trängde sig fram till mig å satt sig jämte mig på bussen. Han stank både urin, svett å gammal äckllig fylla, ..men jag sa inget, .. Han va otrevlig å ful i munnen men jag höll käft å unvek att svara honom. Han satt där och drack sin whisky å senn somna han. Jag knacka han på axeln å sa att jag skulle gå av, han blev helt knäpp å fick nått psykbryt eller nått å vägra flytta på sig utan satt där och blockera min väg. Jag blev vansinnig! Men jag visste att jag fick lov att behärska mig då jag inte ville starta bråk i onödan med ett alkoholpåverkat fyllo. Så jag fick hoppa över honom å hans höga väska å skynda mig ut. Skitgubbe sa jag till honom när jag gick förbi! Å det var han med! Mycket värre! - Jag skiter i dig sa han då. Skitgubbe sa jag skärp till dig för fan! Han somnade ... Å jag gick in till frissan och klippte mig, arg som ett bi!! Hmmmm!! Att dom alltid ska tro att allt handlar om dem å att dom har rätt att göra vadsomhelst!" Ta tag i era liv istället för att förstöra för er själva å alla andra omkring!!

 

2010-01-28 - 19:25:28 Everyday Life | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Äntligen hemma=)


Wiee vilken mysig eftermiddag=) Sluta 15.30 idag men kom just hem. Har hunnit fixa lite ärenden på stan å ätit sushi =) Isfrusen av kylan å snöstormen utanför dock! Bleeeeeeeeee=(!! Men men då finns det fler tillfällen å  krypa ned i sängen mysa å med en bra bok! Gosiga nötter ska jag njuta av med;) Yummy! Har haft en supermysig kväll igår hos söta Maddis å maui! Lima (katten) hadde jätte skojj genom att hoppa på mej när jag minst ana det inatt å skrämma slag på mig=) Va han inte på halsen å huvet så va han på fötterna! hihihi! Tack för en mysig kväll Maddis!! <3<3 Det får vi göra snart igen!!=)Nu blir det mys hemma å senn direkt i säng. Imorrn blir en tidig dag igen=( 05.00 Upp... Ha en fin kväll!

2010-01-27 - 17:21:06 Everyday Life | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Give me Candy!!


Jag blir tookig! Varför blir man alltid sugen på godis såfort man är lite förkyld? Känner att jag bara måste ha godis idag! =/Men men får se hur det blir med det,.. Vi har precis käkat å godisuget vill inte ge sig ändå? Måste va nått jag fått på hjärnan bara för att det är måndag å man absolut inte ska äta godis!

Åt inget godis i helgen men åt både pizza å glass, så det är väll sak samma, men det tyckte tydligen inte min hjärna hahaha. Neeheepp, nu blir det iväg till gymmet istället å senn direkt isäng då jag börjar 06.00 imorrn å uppgång blir 04.50. This weeek sucks kan man säga, tidiga morgnar + helgjobbande men men det är bara å kämpa på! Tröstgodis blir det inget idag bara för det haha=) Ha en fin kväll!

2010-01-25 - 18:20:01 Just 4 fun | (3) kommentarer | Trackbacks ()

Myssöndag!


Idag har vi bara tagit det lungt & återhämtat oss^¨ Helt sjukt vad tiden går sakta då, .. eller fort haha=) Imorrn blir det morgonpromenad med stavarna å senn jobb igen=)Ha en fin kväll!

2010-01-24 - 17:53:49 Everyday Life | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Myskväll hos Maddis*^¨


Både jag & sambon har varit hängiga och förkylda ett bra tag nu, så vi tog det lungt mest i helgen. Blev ingen träning igår, vi stupa innan vi komiväg till bilen. Lika bra det kanske, vi tog å käka lite istället å senn drog vi iväg till söta M lite senare å hälsa på Maui å Lima=) En god gorgonzola pizza senare + massa Ben & Jerrys å filmmys va vi helt slut igen hahaha. Tack för en toppen kväll söta M!

2010-01-24 - 17:49:19 Friends & Family | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Träning=)


Idag mår jag lite bättre med min förkylning=) Lång sovmorgon idag =) Nu blir det brunch å sedan gymmet. Ska ta det lungt idag dock så jag inte blir sjuk igen. Fortfarande lite snuvig, men kan som vanligt inte hålla mig borta från gymmet mer än ett par dagar. Solen skiner utanför=) Yeey! Ska hämta ut ett paket med! Hoppas det är min nya ipodhållare från kina! Wieeee!!! =) Bilder kommer senn! Den hållaren jag har på bilden ovan gick av=(Ha en fin lördag everyone!

2010-01-23 - 11:09:47 Kost&Träning | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Långt igen=)


Har ingen bra bild på det, hadde inte riktigt tålamod med kameran=/ Får bli en annan dag! Nästa vecka ska jag iväg till söta S på Salongen och klippa in håret med mitt egna¨¨=) As for  now nu ska jag ta å äta lite å senn fixa lite hemma¨¨ Ha en tokskön fredag everyone!

 

2010-01-22 - 13:14:48 Makeup & Skönhetsvård | (3) kommentarer | Trackbacks ()

Coco Chanel så klart=)


Detta vackra armband låg hemma och väntade på mig när jag kom hem från jobb igår=)Kommer gnistra ikapp med alla härliga galakvällar framöver! Yeey!  Tack älskling! I love it!

2010-01-22 - 09:35:30 Glitter & Glamour | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Up for today:


Såhär ser jag ut just nu=) Kännde mig dötrött innan jag satte in linserna, nu blev jag super pigg. Varför är det alltid så? Kännde mig döende innan juh hahaha! Nee da, lite hostig å snuvig bara. Dagen idag går mest ut på att ta det lite lugnt & senn jobba em/kväll. Ska försöka fixa till menyn i bloggen som av nått mystiskt skäl hoppat ned ett par meter? Hmm...Morgondagen är jag ledig hela dagen å senn hela helgen så det känns skönt=)  Ladda batterierna lite inför next week! Ha en tokskön torsdag everyone!

 

2010-01-21 - 11:09:08 Makeup & Skönhetsvård | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Morgonpromenad! Yeey!


Jag tog mig ut i snörusket imorse finally! Nu är det så vitt och fint ute så jag tyckte det var dags att sätta fart! Inte bara pga det utan att jag skjutit på det så länge. På tok för länge. Nu begav jag mig ut innan frukosten med=) Wieee en hel timme klarade jag=) Första halvtimmen var lite motig i backarna med senn släppte det=) Toppen! Det här ska jag fortsätta med den veckan jag jobbar em/kväll=) Ha en fin dag!

 

2010-01-20 - 11:09:46 Kost&Träning | (5) kommentarer | Trackbacks ()

Gymträning + mysiga Sandys!


Wieee=) Igår orkade jag träna 1 timme=)Snuvan börjar sakta ge sig och förkylningen blekna! Igen!=) Stod på crosstrainern lite lugnt 20minx2 + lite lugn styrketräning=) Hoppas jag kan bli helt frisk nu=)  Har hunnit ta det lugnt och vila med. Jag läste ut boken med på 340 sidor på 2 dagar! Den var super bra!+ pysslat lite hemma=) Efter träningen igår blev det mat från Sandys senn direkt i säng. Blev sen träning igår men men så blir det ibland. Titta vilka söta påsar man fick till!

2010-01-20 - 11:06:05 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Hemma hos mig just nu:


Jag är hemma och förkyld igen=( Sambon å alla på jobb är sjuka med=( Fattar inte varför jag ska råka ut för det här å bli förkyld hela tiden! =( Jag höll mig friskast längst av alla nu dock men ändå=( Så trött på det här. Jag har kört Kan Jang jätte länge och käkat alla vitaminer som finns, men men jag ger mig. Det kanske inte är meningen att jag ska gör nått just nu? Jag som inte kan sitta still och inte just nu..
Får bädda ned mig i sängen igen=( Som tur är har jag världens bästa hjärta som köpt tidningar till mig att roa mig med + Lotta Thells senaste bok! För kärleks skull! Tack älskling" Kan verkligen rekommendera hennes serie med självbiografiska böcker! Man sträckläser dem från sida till sida så välskrivna och spännande är dom=) Well well jag ska inte klaga mer utan se till att bli frisk! Ha en fin tisdag everyone!

2010-01-19 - 11:12:35 Everyday Life | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Utanför mitt fönster just nu:


Den här cykeln har legat där hela gårdagskvällen och idag.. Nån som hadde bråttom?=)Ser något dumt ut dock hmm kunde han/hon inte ställt den någonstanns?

2010-01-19 - 11:03:45 Just 4 fun | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Sola next!


Tvättat å städat hemma redan=) Wiee=) Nu ska jag bara torktumla tvätten å senn gå å sola=) Efter solningen blir det en sväng på stan å senn gymmet med söta Tina=) Wieee=)

2010-01-15 - 11:40:57 Everyday Life | (4) kommentarer | Trackbacks ()

Wieeee!! Boka resa!! Lalala!


Det här året som gått kunde inte gått mera fel eller åt fel håll känner jag! Fler tragedier än vi väntat å bara massa krångel hit å dit å besvikelse och sorg..! Så fruktansvärt energidraining och sad! Så iår ska vi boka en härlig resa bara hjärtat å jag å njuta! Å ha ett toppen år helt enkelt! Sionara skulle jag vilja säga till kylan just nu å bara dra men det funkar ju inte riktigt så, men snart!!=) Wiee! ¨Gu så kul vi ska ha!!

2010-01-15 - 08:43:38 Hearth things | (5) kommentarer | Trackbacks ()

Hot Hot Hot !!


My God!! Vilken kropp den här kvinnan har! Å världens vackraste mörska sexiga ögon och fladdrande tjockt vackert glänsande hår! Såg henne igår för första gången i en film vi hyrde" The Cell 2" Rätt loosig film men läcker tjej! Den kroppen vet jag många tjejer som skulle döda för!=) Inklusive moi! Hot!l!!!

2010-01-15 - 08:38:25 Glitter & Glamour | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Wieee!! Wonderful!



Jag är uppe å hoppar! Finally! Vaknat pigg igen för andra gången denna veckan! Sitter i min rosa fluffiga morgonrock å myser med mina söta rosa snofflisar jag fick av hjärtat i julklapp<3<3 Resten av dagarna har jag varit dösjuk å dötrött å bara släpat mej upp klockan 05.00 varje morgon. Så när sambons klocka ringde imorse å min klockan 06.00 känndes det inte så farligt=) Vi kan ligga kvar i sängen bra länge innan han skulle iväg! Mysigt! Idag ska jag träffa en väninna å förhoppningsvis orka träna lite=) Har mängder av tvätt att ta tag i å lite annat å små pyssla med! Ska fixa det sista med håret med så jag kan bli mitt gamla vanliga jag. Wieee=) This gon be a braaa dag!!

2010-01-15 - 07:53:21 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Mina favoriter!<3<3


Sååå söta!! Maui undrar varför han inte får kebabköttet direkt. Husse måste ta bort såsen först hahaha=) Maui fattar ingenting å tittar länge och fundersamt=)

2010-01-13 - 18:50:53 Friends & Family | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Varm chocklad med Minimarsmahlows!


Supergott! Dessa goda hitta jag å hjärtat på Dollarstoore påväg hem från Dalarna tidigare=) Supergoda! Yummy!! Onyttigt men såå mysigt att värma sig med i kylan!!

2010-01-13 - 18:48:13 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Maui vet hur man gör=)


Man tar en sak i taget och tar det lugnt ibland! Se på mig säger Mauibus och ler med sina vackra små tassar ikors! Såhär gör man! Allting ordnar sig tillslut! Varför oroa sig i onödan tycker han=)

 

2010-01-13 - 18:42:09 Friends & Family | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Jag har dött och kommit tillbaka=)


Dom här sista dagarna har inte varit nådiga kan jag säga! Hela förra veckan va mysko med! Jag va helknas dålig hela tiden trött å halvförkyld som denna veckan. Va och lämna proverna på VC. Har varken hunnit eller orkat blogga då allt jag gjort är att jobbat och sovit typ..
Idag är första dagen jag känner att krafterna är tillbaka=) Toppen! Känns som jag dött å kommit tillbaka! Jag skojjar inte! Igår var jag så trött så jag grina när jag kom hem från jobb, å då var klockan bara 4!! Idag kom jag hem 5. Börja senare idag vid 7. Annars har jag varit uppe och studsat iväg till jobb 04.50. Helt sjukt tidigt! Funkar inte alls när man är förkyld! Men jag har kämpat!
Har endel att ta igen hemma här nu dock! Så idag blev det disk och städ! Tack hjärtat för din stora eskapad med disken! Wieee nu kan man va i köket igen! Annat som är kul som hänt i veckan va Maui besöket, han var här å gosa sig lite senn somna han i vår säng på kvällen=) Sååå go! + Att jag sytt klart håret, nästan=) Bilder kommer när det är klart=)Ha en fin kväll!


2010-01-13 - 18:34:11 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Skit oxxå...


Vakna missmodigt å gnälligt idag, ..sov dåligt..Jag är förkyld igen.. Förvånad? Att jag inte kan låta bli och va still??=( Antar att det är därför min kropp strejkar å blir sjuk hela tiden=( Har nog hela apoteket hemma här, .. Flytande vitaminer, kapslar, gel, vätska , tabletter, allt möjligt har jag proppat i mig. Hoppas det hjälper nu för jag skulle träna idag egentligen var det ju tänkt. Superpasset igår gjorde nog mer onytta än nytta kanske förkylningsmässigt? Men men skojj var det =) Ska gosa ned mig i sängen med alla söta gosiga fluffiga rosa kudadr å filtar nu å vänta på hjärtat mitt som kommer snart=) Ha en fin kväll everyone!!


2010-01-08 - 16:23:46 Everyday Life | (5) kommentarer | Trackbacks ()

Dags å testa de nya hårprodukterna från Tigi!!


Wieeee=) Nu ska jag krypa ned i det varma badkaret och leka med alla mina nya hårprodukter! Nya löshåret är sytt! Imorrn ska det färgas å clipsen sys in=) Efter badet ska jag iväg till jobb! Blev ingen träning idag då jag vakna med hostan igen. Men men det ger sig=) Ha en fin dag!'

2010-01-07 - 13:08:50 Hearth things | (3) kommentarer | Trackbacks ()

Getting the hair ready..

                                                  
Då var det bara att sätta igång då! Att sy den 220 cm lång tränsen med hår! Måste färgas med, .. trist.. hinner inte idag men får ta det imorrn efter jobb. Skulle egentligen va ledig helt men ska rycka in några tim på mitt gamla jobb=) Sweet! Wieeee=) Super kul! Färdiga bilder på håret kommer ihelgen=)

 

 

 

 

2010-01-07 - 10:54:45 Glitter & Glamour | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Världens bästa uppfinning?


Som jag gått och längtat efter den här!! ååÅÅH Vad glad jag blev! I rosa med! Super att ha hemma!! Rätt Wierd att en så liten sak kan göra en såå glad!! Den underlättar såå bra!! Kan ni gissa vad det är?



2010-01-07 - 10:51:10 Hearth things | (3) kommentarer | Trackbacks ()

Påväg hem från Jobb, pulsar i snön...


Det här var inte nått av det roligaste jag gjort kan jag säga även om det var mysigt! Mest svinigt kallt när snön yrde och blåste! Bussarna blev sena och kröp verkligen fram som larvande larver! Väl hemma var jag dötrött på snön...å kylan med för den delen.

2010-01-07 - 10:18:46 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Ikeamat*¨¨


Ugnsbakad lax med potatis och Broccolibakelse,rotfrukter och gräslöksås! Supergod sallad och efterätt =) Väl där träffa vi några av martins gamla jobbkompisar. Dom var helt Hilarious! Fast dom tyckte nog vi var rätt roliga med för den delen! Några av meningarna som utbyttes var:

: Skit oxxå dom hadde inte samma pris som innan, då det är röd dag idag. Du din snålis äsch, 55 kr är som klippt och skuret juh- äh för 17 kr känndes det mkt godare=) ( Dom åt köttbullar och potatis)

- Jasså ni är här å shoppar? Njaa vi skulle egentligen bara ha en stekpanna å några småsaker( svarar min sambo)  Jasså? Vad är det för nått rosa som sticker ut där då? hihihi, har du valt den? Stackars min kille.. hihi

-Vi har köpt galgar med, Så han kan hänga upp sina kläder säger jag skämtsamt. Killarna skrattar, var det en pik tro? Hahahahahahahahahahaa...

Vad köpte vi mer tro, jo fina ljusblåa glas och en praktiskt snygg påshållare, en bra vitlökspress och lite annat. Bilder kommer senare.

2010-01-07 - 10:16:17 Just 4 fun | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Ikea Rea:n 2010


Wieee=) Ikea är alltid lika kul med hjärtat! Man känner sig som ett barn på julafton! Allafall jag! Hihi, Rea var det med=)Helt fullt på parkeringarna igår då flera fortfrande var lediga. Ibland kan man undra när det alltid är fullt där dock nästan jämt vid shoppingcentret om inte folk har bättre saker för sig?

2010-01-07 - 10:08:01 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Off to the gym!


Wieee=) Hjärtat mitt är ledigt idag med så vi ska träna ihop idag=) Senn ska jag iväg till jobb*¨¨Två dagar till å senn är jag ledig hela fredagen å resten av helgen=)=)=)Ha en fin dag!

2010-01-06 - 10:43:48 Kost&Träning | (2) kommentarer | Trackbacks ()

Storstädning/utrensning 2010*¨¨




Varje år får jag för mig att storstäda och rensa hemma=) Ibland händer det så klart lite oftare än 1 gång per år men en stor gång per år och några smårensningar. Igår storstädade jag och rensa hela lägenheten. Det mesta allafall! Garderoben, sovrummet, badrummet, makeupen och alla magasin. Köpte 2 nya magasin dock=) In med det gamla och Ut med det nya! Det här året kommer att bli super bra känner jag! Jag har redan skrivit upp månadens bestyr och årets mål i min söta bok! Tacksamhetsboken måste jag ta fram och skriva i lite med! Det är lätt hänt att man glömmer den! Några av det saker jag fått gjort igår:

* Jag har dammat av alla tränings DvD:r och kollat igenom alla träningsmagasin
* Jag har rensat ut alla modemagasin från förra året, nästan alla
* Storstädat bland alla prylar och omförflyttat och slängt endel
* Skrivit min planeringslista för den här månaden
* Skrivit nya mål för 2010

* Storstädat bland alla mina skönhetsprylar och attiraljer
* Storstädat garderoben
*Gjort om spellistan för gymträningen i ipoden
* Börjat rensa bilderna på datorn

Några av målen 2010:

* Skaffa externt minne till alla bilderna på min dator
* Gå ned i fettvikt, och belöna mig med en tatuering på ryggen när jag nått mitt mål
* Hitta en nya lägenhet till mej och bajby en 3a närmre stan=)
* Bli bättre på att laga mat hemma och inte äta ute hela tiden
* Komma ihåg att ta alla mina vitaminer och aloeveran varje dag
* Börja med morgonträning och dela upp muskelträningen i grupper
*Köra fler gruppträningspass på gymmet
* Börja planera semesteresa 2010
*Secret!!
*Köpta ny almenacka för 2010

*¨¨Have fun! Det viktigaste av allt! Att ha roligt under tiden! *¨¨




2010-01-06 - 10:33:53 Personligt | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Kendra Wilkinson laddar för deff efter förlossningen


Kendra Wilkinson hadde den snyggaste kroppen de flesta tjejer kunde drömma om tidigare. Nu efter hennes sons födelse gick hon upp 22 kg. 11 kg av dem har hon redan tappat på att springa i trappor säger hon och fram och tillbaka till sonen på nätterna, men resten planerar hon träna bort riktigt snabbt. Hejja Kendra säger vi andra. Och vi själva som har ett par kilon att bli av med får lite extra inspiration och en spark i baken;)

2010-01-05 - 09:38:38 Just 4 fun | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Efter...


Vilken rynkig liten fot! Och svart?? Hmm det stod det iofs i informationen men ändå? Well well vi får se om det gör någon nytta;) Skadar ju inte att testa allfall=) Kineserna brukar ju kunna det där med örter och zonpunkter.

2010-01-05 - 09:34:45 Kost&Träning | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Foot Detox pads!


 Dessa söta footpads/ Detox plåster för fötterna testade älsklingen och jag igår kväll=) Dom ska verka på natten och sägs dra ut alla gifter ur kroppen. Dom sägs ge bla: Bättre blodcirkulation,Bättre förbränning, Bättre sömn, Mer ork och energi, Minskad stress & Stärka immunsystemet!

Detox
Foot Pads bygger på österlänskmedicin där man under lång tid insett att alla giftiga ämnen som lagras i kroppen har negativ inverkan på hälsan. Giftiga ämnen samlas bl a i fötterna. Detox Foot Pads innehållerhelt naturliga örter som hjälperkroppena att dra ur orenheter och gifter medans du sover. På ett heltnaturligt sätt – helt utan biverkningar! Fästes enkelt på undersidan avfötterna innan du går ochlägger dig. Stimulerar organen enligt reflexologins principer! Använd på nätterna tills du ser att gifthalten normaliserats. Använd därefter vidbehov.

Frågan är om dessa funkar? Jag har ju kört vanlig detox och dessa känns lite som en mysko snabbkörsmetod? Rena kroppen över natten? Någon mer som testat dessa? Bilder kommer på före och efter=)

Finns att köpa på: http://www.detoxplaster.se/




2010-01-05 - 09:29:15 Kost&Träning | (3) kommentarer | Trackbacks ()

Måndagsmys**^¨


Köpte med mej lite inspiration hem=) Kan behövs inför det nya året som väntar nu=) Wieee! Hittade även gott lantbröd med havsalt i affären! Lantbröd med filadelphia ost och paprika, finns det något godare? Hihi jag vet att jag inte borde äta det men jag gör det ändå=) visserligen hadde brödet grönt nyckelhål dock=)Senn blir det iväg till jobbet klockan 3*¨¨ Ha en fin onsdag!

2010-01-04 - 12:21:38 Hearth things | (3) kommentarer | Trackbacks ()

Påväg hem=)


Lagom kallt ute=) Med 2 par byxor och tjock jacka + mössa kommer man långt=)

2010-01-04 - 12:19:13 Just 4 fun | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Up for today=)


Jätte vackert är det ute idag trots brist på solens varma strålar! Har just varit ute och gått en promenad till Vårdcentrum. Tagit proverna där och handlat. Hitta massa inspirerande ingridienser till veckans middagar i mataffären=). Tänk att det kan vara så härligt att bara ta en promenad och handla=) Nu känner jag mig mkt piggare och gladare=)


2010-01-04 - 12:16:33 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Hellre få äkta vänner än många falska!

Det finns dom du tror är dina riktiga vänner, som du ställer upp för och investerar av dig själv och din tid i. Som sedan slutar ringa, inte ringer tillbaka eller bryr sig i att höra av sig alls. En falsk vän ställer bara upp i fall den själv får ut någonting av det. Dom kommer ofta med dåliga lögner o ursäkter, och kan prata skit om dej med andra bara 5 min efter att ni träffats... eller glömma bort vad ni tidigare bestämt. Falska vänner stäl bara din tid och energi för att tanka sitt eget ego och boosta sin egen falska egoism och trygghet.

Sånna som glömmer bort dig såfort det kommer något bättre eller något mer bekvämt. Dom vännerna är inga riktiga vänner utan falska martyrer som bara är ute för att förstöra för dig och sänka dig. Falska vänner som bara är ute efter att förstöra och framstå i bättre dager själva är inget att ha alls.

Senn finns det dom som verkligen dom som ställer upp i vått och torrt oavsett, dom som alltid finns där oberoende av tid och rum. När man ses igen med sånna vänner även om det varit ett uppehåll då vi setts så tas kontakten upp igen och allt känns lika nära som innan. Det är skillnaden på äkta vänner och falska.

Äkta vänner är som ädelstenar
värdefulla men sällsynta;
falska vänner är som höstens löv
granna men blåser bort med första vinddrag

En äkta vän ljuger inte för dej, oavsett vad så ljuger man inte för varann. Ärlighet varar alltid längst. En äkta vän kan man prata med om vad som helst utan att behöva vara rädd för att säga fel eller bli dömd, där finns inga gränser för förtroendet och tilliten den är villkorslös.

En äkta vän ställer upp för dej när du behöver dom oavsett vad klockan är på dygnet eller vad det än kan gälla så finns dom där. En äkta vän får dig ofta att må bättre och lyfter dej när du behöver det eller bär dig när du själv inte förmår. En äkta vän finns där även när det stormar, en äkta vän överger dig inte. 

En äkta vän kan dock också göra fel och såra dej, men en äkta vän ber om förlåtelse och menar det. En äkta vän erkänner att den har gjort fel, en äkta vän snackar inte skit om dej eller pratar bakom din rygg när du inte ser.

Jag väljer numera mina vänner med stor omsorg. Jag har hellre få riktiga vänner än många faska martyrer. martyrerna som suger ut ens energi ska man passa sig för. Även för dem som säger en sak men sedan menar en annan för att vinna på det själv. Jag har ingen plats i mitt liv för falska martyrer eller energitjuvar.

2010-01-03 - 14:03:03 Tänkvärt | (5) kommentarer | Trackbacks ()

I´m to old for this...


Den här stadens uteliv suger verkligen,finns det nått tråkigare? Så många sluskar som drog i mig och söta M igår, usch å fyy, .. trodde vi skulle storkna! Bara bönder å yngre dryga fulla tjejer, .. Storstan it is nån gång ibland eller inte alls I think, .. Musiken va inte ens bra heller? Å alkoholen blir man bara ledsen av .. Jag som skulle va nyttig i helgen och sätta fart med träningen och äta riktigt. Så bra gick det med det hahaa. Ne nu får vi ta nya tag. Aloevera shots istället för turkisk peppar och tequila rose! So much better!

2010-01-03 - 13:22:08 Just 4 fun | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Världens underbaraste Lördag!


Går helt klart till en hel dag i sängen hemma bland alla mysiga kuddar, filtar och rosa fluffsaker! Wieee! I love my new San Rio Hello Kitty filt med!! Å döskalle kudden!Lila Laptopen ligger här jämte mej med! Mysfrukost som alla lördagar med rostade mackor och juice=) Idag känner jag mej helt nöjd med det mesta! Wonderful! Life is GREAT! Så nu ska jag fortsätta mysa lite, kanske kolla lite på webbtv. Senn får vi se om det blir städning och träning eller fortsatt ta det lilla lugna=) Ha en skön lördag!

2010-01-02 - 11:20:56 Hearth things | (5) kommentarer | Trackbacks ()

Bio väntas ikväll*¨¨<3<3


Igår blev det inväntade av nya året hos svärmor och svärfar. Idag blir det mysig bio ikväll. Älsklingen har bokat=) Vi ska se mysiga Avatar! *Längtar* Den har fått toppen recensioner everywhere!=)Synd den inte går i 3D här=( Men men. Have a great night!

 

2010-01-01 - 16:38:00 Just 4 fun | (0) kommentarer | Trackbacks ()