Hair Fashion besök=)

Frissa besöket gick bra. Jag hadde inte så mycket hår kvar men det hadde växt även om det blivit tunt pga slitaget från löshåret. Jag tar en efter bild imorrn=) Känns lite weird fortfarande att inte ha något hår typ...Men jag vänjer mig nog=)Idag har vi tagit ut löshåret, färgat håret mörkbrunt och klippt det i en fin frisyr<3
 

2012-08-29 - 20:03:00 Makeup & Skönhetsvård | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Heldag på stan!

Hej! Det blev en heldag på stan, fört läkarbesök sedan lunch med väninna I på Bernards. Jag fick ett sött paket =) Fyller ej år men ett uppmuntringspaket! Tack gumman vilken fin överaskning och fint paket! Senn blev det frissa besök och konsultation med kostrådgivaren N. Toppen dag men lång! Nu blir det vila=) Känner mig lite förkyld idag.
 


2012-08-29 - 19:59:24 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Smalare midja! Wiee=)=)

Såhär ser jag numera ut efter 3 veckors hård träning=) Nu börjar midan minska rejält=) Nice!! Äntligen börjar det hända saker! Nu ska jag kila iväg till Läkaren och kolla magen med, jag har mått så illa och haft ont en längre tid. Inget nytt under världshimmlen då jag har IBS men nu har det gjort mer ont än vanligt, och vem orkar gå å må illa hela dagarna? Ps : Jag är inte gradvid=) Det får vänta ett tag med barn=)
 
Sedan blir det ett besök till frissan vid 14 och senn ett möte med min kostrådgivare vid 16. Bilder från dagen kommer i eftermiddag=) Ha en skön onsdag å lillördag!<3<3

 
 
 
2012-08-29 - 10:59:01 Kost&Träning | (6) kommentarer | Trackbacks ()

Nu åker håret=/

Uäääh! Jag som ej gillar å ha kort hår! Tycker inte kort hår är vidare snyggt på tjejer, inte mig allafall. Men men nu blir det lättare å träna =) Resultatet kommer i eftermiddag=) Bye bye långt hår för nu allafall=)
 
Vi får se hur länge jag kan hålla det för jag saknar det redan=/=( Men men det blir bra det är ändå så slitet efter sommaren! Då får jag ännu mer lust att träna å gå ned dom här kilona som är kvar! Imorse startade jag dagen med en morgonpromenad 30 min innan frukost=)
 

2012-08-29 - 10:52:38 Everyday Life | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Dumle Protein pulver från Self!

Hej! Vid hård träning 5 dagar i veckan krävs mycket och bra energi.  Vanlig mat räcker inte riktigt alltid till för att må bra och nå rätt reslutat. Så vi köpte på oss ett nytt protein pulver från Anders å Mias butik Ma Bodynutrition. Dumlekola från Self. Super god och bra! Nu ska vi bli beatiga här=) Å träna hårt!
 
2012-08-28 - 19:43:00 Kost&Träning | (7) kommentarer | Trackbacks ()

Nya: Lila Metallic In Ear Hörlurar Från Sony

Hej! Eftersom mina hörlurar gick sönder på för någon vecka sedan var jag tvungen att leta reda på ett par nya och lika bra=) Det blev inga rosa eller svarta denna gången utan ett par lila metallic från Sony! Dom funkar perfekt! Super bra ljud! Perfekt till mina resor från och till jobbet + gymmet. En söt väska medföljer + att hörlurarna har 2 års garanti + smart sladd som går runt nacken för att minska slitaget=)'
 
 
2012-08-28 - 19:40:48 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

En bra dag startar med:

Hej! En bra dag startar med en god näringsrik frukost! Just denna frukostmacka med ägg från Espresso house är gudomligt god! Jag somsällar orkar äta frukost, det brukar bli några ägg bara. Men vidare nyttig vet jag inte, och dyrt bliir det i längden, ,en någon gång då och då känns super mysigt! Jag ska ju träffa min kostrådigivare imorrn så jag får kolla med henne vad hon säger om denna frukost även=)
 
2012-08-28 - 19:36:44 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

@ the gym

Den här helgen har bara kännts som noll träningsinspiration+ dåligt med energi men vi körde ett pass idag ändå=) Jag och sambon! Jag lyckades stå på Crosstrainern i 50 min idag. Tjihoooo!+ 20 styrka. Senn kikade vi på film jag å sambon när vi kom hem. Nu blir det att lägga sig och läsa lite &  ladda batterierna för nästa arbetsvecka. Jag känner mig helt slut! Ont i magen med, så det blir en lugn kväll=) Ha en fin kväll!
 
2012-08-26 - 18:15:31 Everyday Life | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Drömmen om miljonerna=)

Tänk om man kunde få chansen att vinna på dessa lotter nån gång ? Jag har en väninna som vann 1 miljon för några år sedan, så chansen finns även om den är maximalt liten=)Men man ska aldrig säga aldrig=) Vad skulle ni göra först om ni vann en miljon eller ett par hundra tusen??
 
 
2012-08-26 - 18:02:25 Just 4 fun | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Lördagsgodis!

Igår spenderade vi kvällen i soffan min väninna I och jag kollandes på film. Vi köpte goda lyxshakar från Max även=) Toppen or not, för den var inte så god som vi trodde.  Men men bättre än godis=)
2012-08-26 - 18:00:05 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Packa upp Hösten=)

Jag packade upp alla höstkläderna/ Vinterkläderna idag även och packade ned sommar/vårkläderna dom flesta i resväskan idag. Super kul! Känns som julafton ungefär eller som att man är på skattjakt!
2012-08-25 - 15:53:12 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Nytt till hallen=)

Denna vackra skinn pallen hittade jag även, den blir perfekt i hallen! Toppen som förvaring även då den är öppningsbar!
 
 
 
 
2012-08-25 - 15:51:04 Home/ Inredning | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Höstshopping på A6

Sko jakten idag gick inget vidare men jag hittade superfina jeans, så jag köpte 2.st, 1 par svarta och 1 par mörkblåa. Dom kommer bli superfina till hösttopparna å kavajjerna. Vi drack en hälsodrink på underbara Naked juicebar även. Jag roffade åt mig några pärmar till kontoret med i all hast=)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2012-08-25 - 15:48:24 Shopping<3 | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Höst skor? Gympa sko med klack?

Nu närmar sig hösten snart med stormsteg! Ganska mysigt tycker jag att få ta fram alla varma tjocka gosiga tröjjor och varma höga stövlar! Tända ljust och ta en massa mysiga heta bad<3 Höst skor finns det så många vackra av! Vilka är era favoriter?
 
Jag funderar på att investera i de här skorna som ser ut som en blandning av gympa sko och kilklacksko, dvs gympa sko med höga kilklack? Vad tycker ni? Hiss eller diss?
 
 
 
2012-08-25 - 10:43:00 Shopping<3 | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Afterwork med darling på Jensens

Hej! Igår efter jobb hoppade jag snabbt in i duschen och senn tog vi en mysig afterwork och middag på Jensens böffhouse jag och älsklingen=) Super mysigt! Trötta som vi var så somnade vi direkt när vi kom hem, allafall jag=) Men det berodde nog på deet goda vinet även. Vaknade pigg och glad 07.00 idag. Jag har hunnit gå med King en sväng och nu ska jag ta tag i lite ärenden jag har idag=)
 
 
 
 
2012-08-25 - 10:37:05 Areyanna tipsar | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Överraskning/ Surprise Surprise!

 
åååh vad gullig du är kära sambo som kommer hem med sådan lyxmat! Bortskämda som vi är med hämtmat då å då eller hihi rätt ofta. Idag känndes det som ett bra val dock då jag var helt slut efter jobb och sambon fick jobba över pga sent kundbesök. Så då blir det genvägar ibland. Tack hjärtat<3 Det var en fin överraskning!
 
Och påtal om snyggobilder, jag tycker inte det stämmer utan jag lägger ut bilder som är sisådär på mig själv även. Så den här bilden bjuder jag på, en trött tjej utan smink haha<3
 
 
2012-08-23 - 21:18:00 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Underbara böcker=)

Hej! Idag har jag hittat flera bra böcker att krypa upp i soffan med en filt till! Jag älskar att läsa men det är inte alltid tiden finns. Iallafall säger man så, men det gör man väll om allt? Vissa grejjer gäller det att ta tid för=) Så idag kröp jag ned under filten med en av dessa underbara böcker och hadde mysigt istället för gymmet efter jobb. En skön blandning av feelgood bok/chiclit och spänning/dramatik. Torey Hayden är även min mammas favorit, jag tror dom är baserade på verkliga händelser och berättelser.
 
Jag sov dåligt inatt. Jag har vaknat 2 nätter denna väckan av att jag kännt att någon gått igenom hallen/sovrummet. En skugga, ande kalla det vad du vill. Men jag vet att det inte är nått farligt eller någon som vill mig något illa så inatt ska jag nog kunna sova gott. Å vara mera pigg inför träningen! Jag behöver få i mig mera proteiner även så imorrn blir det ett besök till Anders och mia på Body Nutriotion för att köpa kosttillskott=)
 
2012-08-23 - 21:11:44 Inspiration | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Träningsinspiration: Valerie Way!

 
Jag har skrivit endel om Valerie innan, varför jag gillar henne. Jag tycker att hon nått super bra resultat med sin träning! Bilden talar för sig självt=) Såhär skulle jag vilja se ut när jag är klart=) Minus silikonbrösten då! För det är nått jag ej förespråkar=) Eller behöver.. Bara hårt och onaturligt!Eller vad säger ni? Är ni för eller emot silikonbröst och varför??
 
2012-08-22 - 20:04:00 Inspiration | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Tv mys!

Nu ska världens finaste underbaraste hund King å jag mysa ned oss framför tvn=) Ha en fin kväll! Kram från oss!
 
 
 
2012-08-22 - 19:53:24 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Underbar dag!

Hej! Hur har ni det?? Imorse när jag vaknade var jag så trött så jag trodde jag skulle dö, men senn steg energin! Jag har tränat 1½ timma idag=) Varav 55 min cardio i intervaller hårt. Det ger resultat! Men att gå ned i vikt kräver hårt slit! Jag har nu gått ned 2 kg!!=) Så det är därför jag varit dålig med bloggen + att jag jobbar långa dagar denna veckan. Jag är borta 12 tim per dag + träning på det + laga mat, senn är jag helt slut oftast!
 
Men idag känns det lite bättre! Något annat kul är att jag blivit erbjuden att jobba kvar på mitt jobb! Jag kommer jobba 60-75% För att bättre kunna återhämta mig mellan träning och jobb+ få tid till att ta mitt körkort! Härligt!!
 
Det gäller att uppskatta det vackra runtomkring oss<3
2012-08-22 - 19:47:00 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Läsning: Bipolärt Hjärta

Jag hittade inte mycket på biblioteket i lördags förruom denna boken: Bipolärt hjärta skriven av: Rebecca Anserud. Vi har en tjej på stället där jag jobbar med denna diagnos som har det riktigt kämpigt. Då hon själv inte är mogen eller har ork att ta sig igenom en sådan bok så gör jag det istället.
 
Jag vill fördjupa mig i den här delen i mitt arbete och utvecklas för att kunna göra ett ännu bättre jobb i mötet med mina klienter. Spännande! Det sägs ju att man inte kan veta hur någon annan har eller har haft det om man inte gått en mil i deras skor, det här är nog ett steg påvägen dit iallafall.<<3<3 Här får man läsa om hennes egen berättelse, betraktelser kring sin sjukdom som Bipolär + hennes anhörigas berättelser även.
 
 
 
2012-08-19 - 19:51:42 Tänkvärt | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Perfekt tränings käk!

Hej! Denna helgen har mest gått åt till att gå morgonpromenader och träna på gymmet. Jag har läst lite därimellan och varit ute med king + badat med honom vid Oset. Det är tufft å träna så hårt! Nu förstår jag varför sambon vill äta ute, dels för att man blir rejält trött av 2 träningspass per dag + att man lätt blir uttråkad när man bara fokuserar på att äta och träna rätt. Så idag fuskade vi lite med en god sallad. Tortellinisarna ingick som bas så jag tog ett par men lämnade dom flesta.
 
 
Nu börjar det äntligen synas på vågen! Härligt! Jag har hittils gått ned 1,5 kg på 2-3 veckor. Lite säger endel säkert men jag har ju byggt muskler samtigt då jag kör tung styrka även! Jag lever efter den filosofin min gamla PT Micke lärde mig att: Ju mer muskler desto bättre förbränning under hela dagen även i vila+ ju högra puls ju bättre förbränning + ju tyngre man kör dest mer bränner man totalt per träningstillfälle! Så nu kör vi järnet här! Ledsen om bloggen blir lite enformig och tråkig just nu, men det kommer helt vara värt det senn!
 
 
 
2012-08-19 - 19:41:37 Kost&Träning | (0) kommentarer | Trackbacks ()

45 min powerwalk innan frukost!

Godmorgon! Hur har ni det? Eller god förmiddag kanske man ska säga? Själv har jag varit vaken sedan 07.30. Jag somnade tidigt igår pga huvudvärk. Jag hann vakna till i lugn och ro + gå raskt 45 min på bandet innan frukost! Härligt! Nu regnar det mysigt utanför! Jag har precis varit ute med King.

Nu blir det en sväng till biblioteket tror jag! Att ligga inomhus och läsa under en filt när regnet smattrar utanför är ju sååå mysigt! Jag tänkte hitta lite nya kost och träningsböcker med för lite ny inspiration! Ha en skön lördag nu!

Undrar hur många kcal man bränner på 45 min gång egentligen? På gymmets gåband står det 200kcal på 30 min och hemma 128 på 30 min? Hmm, jag får kolla upp det där å återkomma!

2012-08-18 - 09:48:00 Kost&Träning | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Båt tur på vättern=)

Hej! Igår fick King testa att åka båt första gången i sitt liv! Kul tyckte han han njöt hela tiden som en liten prins. Att gå i båten var dessvärre ingen hit så matte (jag) knuffade i honom till slut i båten=D Stackars! Men men han hadde mysigt senn! Tack till söta S som lät oss åka i båten!
 
Tänk vad härligt å ha sin egen båt! Det vore något det! Det får vi kika på framöver! Det vore så mysigt å kunna ta ut King å fiska=) Han tittade ivrigt på linan när den sträcktes men tyvärr ingen fisk=/ Däremot hittade dom en halv brygga som dom bogserade in till land=) Vilken toppen kväll !
 
 
 
 
 
 
2012-08-17 - 17:49:42 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Motivation! Acceptans en väg fram!

Vad är din motivation i livet? Vad driver dig frammåt? Vad krävs av dig för att du ska nå dina mål? Vad drömmer du om? Vad vill du? Acceptans är en väg fram! Är du redo att ge allt? Det är jag!=)
 
 
2012-08-15 - 20:03:56 Inspiration | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Nå dina mål!

Det finns inga hinder som ej går att besegra eller komma runt! Du själv sätter dina egna gränser för hur långt du själv kan och vill nå!
 
 
2012-08-15 - 19:42:31 Inspiration | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Till Min vänn <3

  Häromdagen blev jag påminnd av mina fina vänn M att även om livet inte blir som man tänkt sig så finns det alltid hopp. Oavsett pengar/makt eller våran egen vilja eller goda intentioner blir det inte alltid som man tänkt. Alla kan hamna på livets botten, pressas vi för hårt fysiskt och psykiskt kan vem som helst bräckas.
 
Psyket och kroppen tål mycket men inte allt, och ibland tar livet oväntade vägar även för den bästa eller den man minst trodde. Vissa lämnar oss alldeles för tidigt. Livet är väldigt oförutsägbart. Det som blir en annans bröd kan bli en annans död.
 
 Men så finns de dom som överlever mot alla odds dom som lever genom det svåra och som lär sig hitta vägar fram. Det är vänner som min vänn M och hans tjej L. Allt togs ifrån dom men dom har inte gett upp utan dom reser sig ur askan likt en skyskrapa som kan besegra vad som helst och nå vilka höjder som änn sätts framför dem! Ni är underbara! Glöm inte det!<3 Ni kommer hitta en väg fram! Och jag håller tummarna för att ni får den upprättelsen ni förtjänar. Ge inte upp! Livet utsätter oss för prövningar ibland men det gäller att se guldkornen därimellan även! Ni kommer klara det här!
 
 
2012-08-15 - 19:21:00 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Tacksamhet!

                   
               
 
 
 
Jag vet inte riktigt varför men de sista dagarna har jag kännt ett sådant lugn när det gäller jobb & allt annat som träning + mål i livet. Jag har kännt en sådann stor tacksamhet för det jag har och dom människorna jag har runtomkring mig<3 Ni vet vilka ni är! Jag är tacksam för det livet lärt mig och för allt jag fått gå igenom även dom jobbiga bitarna, för det är dom som format mig till den starka tjejen jag är idag!
 
Jag är inte rädd för vad morgondagen har att erbjuda utan jag omfamnar alla möjligheter istället och ser fram emot allt kul som kommer hända framöver! Livet är en gåva och även om det inte alltid känns så kul eller som en dans på rosor så får man minnas allt som gör livet värt att leva var dag även! Tack till speciellt min kära sambo M och min väninna I för att ni är dom underbara människorna ni är och tack till min fina hunvakt P och till min underbara vovve såklart King!<3
 
Gör det bästa av varje dag och utnyttja alla möjligheter du har. Välj att se det postiva och det som är bra med dig själv & ditt liv för livet är alldeles för kort för att inte levas full ut!
 
 
 
 
 
 
 
2012-08-15 - 18:41:00 Tänkvärt | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Vilodag Onsdag!

Hej! Idag har jag jobbat tidigt , uppe sedan 05.30 och hemma först 17.30. Igår tränade jag hårt + sökte 3 jobb! Wihooo=) Så idag blir det en välbehövlig vilodag för mig<3! Så orkar jag träna hårt imorrn & söka fler jobb=)! Jag ska se någon mysig film tänkte jag & senn krypa ned i vår härliga underbart mysiga Kingsize säng<3<3<3 Tänk vilket vackert hem vi har<3<3<3<3
 
 
 
 
2012-08-15 - 18:23:54 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Världens finaste Prinskorv!

Gu va fin du är King!<3 Världens sötaste & goaste!<3  Vilket fint team vi är du och jag å Husse M=)<3<3
 
2012-08-15 - 18:14:00 King | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Hårdträning på Sportlife

Hej! Nu har jag tränat 5 dagar i veckan förrförra veckan och 6 dagar förra veckan + 2 dagar denna veckan. Jag kör lite blandad intervallträning på crosstrainern och löpbandet+ blandad styrka 1-1.5 tim varje gång + morgonpromenader de dagarna jag ej jobbar tidigt=)
 
Igår var jag helt slut när vi tränade redan innan jag började men jag lyckades ändå träna 30 min på crosstrainern och gå 30 min på löpbandet+ styrka 25 min=) Way the go me! 516 kalorier + promenaden på förmiddagen + några till via styrketräningen!
 
 
 
 
2012-08-15 - 18:10:00 Kost&Träning | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Onsdag!

Hej! Idag tog King & jag en välbehövlig sovmorgon. Man blir trött av att träna igår blev det ett pass på gymmet efter jobbet=) Skönt å få sova lite längre! Senn blev den en promenad till en väninna och lite jobb på det. Hemma nu och söker lite jobb tänkte jag. Det finns 3 tjänster ute jag är kvalificerad för och intresserad av=) Skön stil king har på morronen va?
 
2012-08-14 - 14:29:29 Everyday Life | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Hot Pink nails!

Jag tröttnat snabbt på ett lack så idag pimpade jag till dem i mitt nya lack från Paris=) Denna rosa coola godisfärg gillar jag skarpt!
 
 
2012-08-13 - 18:08:48 Areyannas NailDesigns* | (4) kommentarer | Trackbacks ()

Byt till dig en bok!

Hej! Idag har det varit full rulle på jobbet! Så mycket så jag fått ont i ryggen usch=/ Men men det lägger sig nog=) Jag hann med en 30 min träning med=) Efter jobb fick jag skjuts hem av sambon, nice! Han var i krokarna å jobbade=) Nu blir det vila en stund och senn gym igen=) Härligt att vara igång med träningen igen=)<3<3<3 Jag kommer köra 1-3 pass per dag nu! Såg denna roliga grejj påväg hem från gymmet iförrgår=) Byt till dig en bok! Super bra ide! Smart sätt för återvinning/utbyte och för att gå emot vårat konsumtionsamhälle.
 
 
 
 
2012-08-13 - 18:04:03 Areyanna tipsar | (0) kommentarer | Trackbacks ()

I love Sushi!

Hej! Idag har vi sovit ut gott! King är så mysig på morgonen! Gårdagens middag blev efterlängtad och underbar sushi från Samuraj sushibar=) Men idag ska jag nog få laga hemmagjord mat<3 även om jag älskar sushi<3
 
 
 
2012-08-12 - 11:31:56 Everyday Life | (5) kommentarer | Trackbacks ()

Myskväll @home=)

Vi har verkligen fått till vårt vardagsrum mysigt jag å sambon<3 Super fint! Perfekt för mysiga filmkvällar <3 Vi myste med hemmagjord dip,gurka, oststänger,  kastrull popcorn och vatten<3 När man väl kommit igång med träning är godis & chipsuget som bortblåsta=)
 
 
2012-08-12 - 11:22:38 Everyday Life | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Gymträning på Sportlife

Hej! Denna veckan & förra veckan har jag tränat minst 5 ggr/ vecka och denna sista veckan en gång varje dag! Träningen & Gymmet har blivit kul igen och jag ser med glädje fram emot att nå mina mål! Härligt! Det var inte många tappra själar på gymmet en lördagskväll men ett par hadde kämpat sig dit=) Jag slet på Crosstrainern 30 min och gick sedan på bandet i 30 min + körde styrketräning 30 min=) Great!
 
 
2012-08-12 - 11:19:02 Kost&Träning | (0) kommentarer | Trackbacks ()

En eftermiddag i solen på stranden

Igår tog jag & sambon med King till hundbadet så att han fick simma och bada=) Sambons föräldrar kom även förbi en stund! Trevligt=) Vilken fin dag det var igår! Solen värmde skönt! En röd ros kom flytande längst med vattenbrynet med<3 King fick en handduk , men att torka i solen är skönt även tyckte King!
 
 
 
2012-08-12 - 11:14:32 King | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Städ & Tvättdag

Solen skiner ute & jag vill ut och gå eller sola=) Men tvätten kallade. Först tog jag sovmorgon dock till  10=) Skönt! Å denna gången funkade torkmaskinen ! Wieee! Förra tvätten var den trasig så allt luktade unket å blev skrynkligt=/ Nu ligger det nya sköna lakan i sängen igen<3
 
Nu är 6 maskiner gjorda och jag ska strax laga lunch. Vi ska äta lunch hemma för en gångs skull & inte ute hör och häpna=) Min kära sambo har lite svårt för det där med vardag och äta hemma men men han lär sig han med=)
 
 
 
2012-08-11 - 12:26:50 Everyday Life | (7) kommentarer | Trackbacks ()

Bio fredag: Batman - The dark knight rises

Hej! Igår efter jobb tog vi det lugnt hemma och sedan blev det bio=) Batman! Helt ok! Förrutom att filmen gick sönder teknisktfel precis när det var som mest spännande. 300 pers gillade det inte kan jag säga=) Jag fick sitta jämte någon dryg stockholmsbrat som skulle bre ut sig och prata massa skit hela tiden med. Usch! Men filmen var bra=) När dom väl fick igång den! Jag tycker att filmen hadde många bra sidor och vinklar!
 
 
2012-08-11 - 12:23:20 Just 4 fun | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Underbara Fredag!

Hej! Idag var vi i vackra Värnamo på besök i jobbet. Den här vackra parken blev min favorit! Jag har nu släppt det värsta kring jobbet, tanken på att bli uppsagd/ev bli arbetslös en period eller jobba på deltid känns inte längre så skrämmande. Jag hittar nog snabbt ett nytt arbete eller sysselsättning. Dessutom får jag lite mer tid för att träna och ta körkortet + hitta något ännu bättre.
 
När en dörr stänger sig så öppnar oftast någon annan sig eller flera om man har tur=) Det kanske blir bra rent ut av?Jag tror det mesta händer av en anledning och att allt som händer för något bra med sig även.
 
Jag känner mig redo för något nytt även om det inte riktigt blev som jag tänkt mig eller som det var sagt från början. Det ordnar sig! Jag har redan kollat upp 2 nya jobb att söka under helgen! Men ikväll blir det mys med hjärtat vi ska på bio! Vilken film får ni se senare=) Ha en fin kväll!
 
 
 
2012-08-10 - 19:14:51 Everyday Life | (6) kommentarer | Trackbacks ()

Räkfrossa Ingrid Gästbloggar:

Hej! Idag har jag & R haft en välförtjänt räkfrossa-afton!! Kom till R kl 18 och hon hade inhandlat en massa goda smögenräkor på tändsticksområdet, på Pescadore! Kan verkligen rekommenderas! Nästan onaturligt stora räkor, salta och svulstiga räk-bitches minsann! Supergott verkligen! Har nu avnjutit en god middag och gott vin och njutit av solens (förmodligen) sista strålar. Sedan fixade jag R`s naglar med ny påbyggnads gelè, och avslutad med en klar finish. Självklart blev det ett färgsttarkt nagellack till den fina solbrännan!! Från Isadora, Quik dry!
 
 
En doft, eller snarare en STANK infann sig!!
 
När jag kom till R blev jag genast tillfrågad om hur det luktade i ett rum i lägenheten.... R skyllde på hunden, som kanske, eventuellt hade kissat i rummet.. Nu är det ju så att King är rumsren, så jag hade mina misstankar..
luktade, sniffade och inspekterade rummet, men kunde bara konstatera att det på sin höjd luktade lite hund, kanske. Men det stämde inte riktigt med lukten! Efter mycket sniffande så fann vi till slut källan till lukten..
 
DÖDEN`s lukt infann sig..
 
 
kanske inte i ordagrann, direkt form, men lik-lukt i alla fall. ETT ÄGG !! Herrejisses, vad det stank! Det visade sig vara ett bortglömt kokt ägg som var med på stranden för ett par veckor sedan! Ägget var ju tänkt att ätas när vi var på stranden, men det blev ju liksom inte så.....
Så detta resulterade i att vi faktiskt begge 2 kräktes! Sprang i stafett mellan toan och det illa-stinkandes avskrädet! Mitt i allt så dök R`s sambo upp, precis när vi skulle lägga sop-posen utanför dörren. Han såg minst sagt chockad ut! Med min relativt onyktra hjärna, så lyckades jag nog se det från hans sida någolunda ändå.. Hans blick såg ut så här "shit, vad fulla ni blev på vinet! Jävlar, satans helvete! Och nu spyr ni oxå! Faaan, vad jobbigt"
Men han blev ju lättad över att våra kräkningar ENDAST berodde på lite ruttna ägg,,,,,
 
Så med detta sagt så tackar och bugar jag för mig!! Och jag hoppas på återseende!
 
2012-08-09 - 22:28:56 Friends & Family | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Påväg till:

Idag gick jag till jobbet som vanligt, intet ont anades om vad som väntade mig... 
 
Här har jag jobbat i snart 1 år för att nu få veta att min anställning kanske kommer att upphöra pga min avsaknad av körkort....Min arbetsplats kommer flytta framöver och kräver då körkort då kommer jag ej att kvalicera mig längre då jag ej har det ännu.
 
Jag har länge planerat att ta det dock men det har inte funnits tillfälle för detta än. Självklart blir jag besviken och ledsen då jag lagt ned min själ i mitt arbete med den här ungdomen. Detta går inte att lösa just nu så vi får se vad som händer jag vet mer på onsdag då det är definitivt. Och tro mig jag vet vikten av körkort, men allt har sin tid, right? Och jag är pågång att ta det inom en snar framtid!
 
 
 
2012-08-09 - 21:28:06 Personligt | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Blåbärsmoothie=)

Dessa goda gjorde vi på jobbet häromdagen på alla blåbär vi plockade. Vi plockade nog 3-4 liter förra veckan=) Super goda & Nyttiga!
 
2012-08-09 - 21:19:53 Kost&Träning | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Ny Bh i Ljus korall=)

Senn jag gått upp ivikt så har jag bara 2-3 bh:ar som passar numera. Så när jag såg denna söta på Rean idag så tog jag å investerade i den! Super fin och bra stöd=) Det är både dyrt & svårt att hitta bra bhar när man har större byst tyvärr men nu hadde jag tur=) Tack!
 
2012-08-06 - 14:52:38 Shopping<3 | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Fettpanik?

Hmm! Det här med fett är ju en vanesak, jag är lärd att fett är farligt och att man ska akta sig för det så att torka korven med servetter, det är ingen fara va??=)
 
 
2012-08-06 - 14:50:18 Kost&Träning | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Min Lchf lunch

Detta lagade jag till idag:
 
Chilikorv med kokt Broccoli, Tsatsikisås ost och Tomat<3
2012-08-06 - 14:48:07 Kost&Träning | (0) kommentarer | Trackbacks ()

LCHF handlat=)

Hej! Vilket busväder det varit ute idag! Jag passade på att rensa kyl & frys + skåpet på onyttigheter + åka och handla lite LCHF käk=) Gott! Finally får man äta babyyoughurt med mycket fett med gott samvete haha=) Och Broccoli som är så gott + ost och massa babytomater svenska+ Tonfisk!
 
 
2012-08-06 - 14:46:37 Kost&Träning | (0) kommentarer | Trackbacks ()

LCHF inköpslista

Jag har kännt mig tung i huvudet länge, ont i magen och allmänt illamående trött och låg. Jag kan tänka mig att det beror på stress och annat pga jobb & annat. Jag ska kolla upp det hos läkaren i veckan då det kan vara högt blodtryck då vi har det i släkten.
 
 Jag & min sambo har alltid ätit god mat & mycket ute. Men nu har jag allafall tänkt till lite och valt bort kolhydrater som ris, potatis, pasta och bröd. Många av mina vänner förespråkar en diet utan kolhydrater. Jag tänker testa en vecka eller två och se hur det går & se framförallt hur jag mår. Förra sommaren testade jag en ketodiet med massa protein och inga kolhydrater, det gick 1 mån senn började jag må dåligt. Så jag får testa detta eller kombinera GI/Keto/ LCHF kanske?
 
Jag vet ju såklart att en livstilsförändring tar mycket längre än så, men jag väljer att starta i små steg så att jag hinner med. Jag kommer träffa min väninna som är dietist och hälsocoach N nån gång i veckan även och se vad hon säger vilket hon rekommenderar=)
 
 
Inköplista LCHF:
 
* Keso* Miniyoggi*Makrill*Advocado, Broccoli, Nötfärs, Paprika, Gurka, Tomater, Tonfisk, Lax, Kräftstjärtar, Pistagenötter, Valnötter, Blomkål, Proteinpulver, Ost, Ägg, Cremefraiche, smör, Olivolja, Kokosfett, Vitkål, Frysta bär, Kesella, Oliver, Läkerol, Fun Light
 
Så får vi se hur det går=) Wish me luck!
 
 
2012-08-06 - 11:48:08 Kost&Träning | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Regnbågens alla färger

 
Den här hittade jag utanför där vi bor häromdagen=) Så fin! Den passar ju bra nu när Pride precis varit=) Vad tycker ni om folk som är Gay eller homo eller vad man nu väljer att kalla det? Jag har flera vänner som är gay så jag ser dem precis som dom är för att dom är dom de är.
 
Jag tycker det är modigt av dem att våga stå upp i dagens samhälle där allt ska vara på ett speciellt vis speciellt i Sverige. Jag tycker att flera borde stå upp för dom de är och våga sätta sig själva först! Låt ingen trampa på dig ever! Oavsett om det är dina föräldrar, dina vänner, din kille eller någon annan. Stå upp för dig själv oavsett vem du är! Alla har vi våra vackra färger och alla är vi unika på just våra egna sätt<3!
 
2012-08-06 - 11:38:17 Tänkvärt | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Pärlemorlack=)

Vi hadde lite tjejkväll på jobbet igår då passade vi på att måla naglarna när det bara var vi tjejer=)
 
 
 
 
 
 
2012-08-06 - 11:34:06 Areyannas NailDesigns* | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Nagelacks Nytt:

Hej! Nu är jag tillbaka efter 1 dygns jobb. Förra veckan när vi handlade på Ica maxi hittade jag dessa vackra lack  =) Starka färger kan bli riktigt snygga ibland=) Lila är min favvo! 20 :- styck! Dyrast är inte alltid bäst=) Crazy colours kan man gott köpa i budget varianten då man ofta tröttnar på dem snabbt.
 
 
 
2012-08-06 - 11:29:26 Makeup & Skönhetsvård | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Vilka lirare=)

Imorse var första morgonen på länge jag vaknade utan King jämte mig. Han hadde flyttat över till sambon. Dom har ju umgåtts hela veckan och bondat med varann=) Toppen!
 
Skönt tänkte jag och gick upp å tränade medans sömntutorna sov<3 Söt stajl dom har när dom sover med i ungefär samma stil! Tack för att du tagit hand om mitt lilla matvrak å busunge den här veckan söt! Han går så fint och lyder exakt på kommando även utan röst utan med bara blicken det ni=)
 
 
2012-08-04 - 09:32:39 Friends & Family | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Omega 3 frukost=)

Hej! Igår hadde jag sådann träningsvärk i benen att jag stupade isäng direkt efter jobb redan vid 18.30 ca. Inte så bra att ta ut sig så till max, men men jag vaknade 07.00 pigg =) Så jag startade dagen med träning 40 min powerwalk innan frukost! Jag tänker gå morgonpromenader varje dag jag har möjligheten=) Det blev kokta ägg till frukost.Gott! Den nya kaviaren med omega3 i kan uteslutas trots bara 14% fett + lyx baby youghurten å juicen men men det är ju faktiskt helg =) Och snart nog börjar allvaret med kosten=)
 
 
2012-08-04 - 09:28:21 Kost&Träning | (1) kommentarer | Trackbacks ()

Såhär får man inte säga men.....

Jag säger det ändå men inte för högt=) Sjukt besviken på mig själv gällande kost & träning den sista tiden! Jag skäms över att släpa på såhär många kilon extra. Träningskläderna sitter åt för tajt överallt och jag ser på andra jag känner igen från gymmet som lyckats bättre än jag själv. Tävlingsmänniskan finns kvar någonstanns därinuti allfall. Vart tog den där jävlaranamman och kämpaviljan vägen dock?
 
Jag har tröttat ut mej så mkt på arbetet att jag helt skitit i hur jag sett ut och hur jag själv mått. Dags att ta tag i det! Jag kan ju inte sitta här å tycka synd om mig själv!
 
Något kul dock är att jag träffade min väninna på gymmet N som är kostrådgivare å hälsocoach. N lovade hjälpa mig med kosten & träningsupplägget framöver. Mer om det kommer nästa vecka! Nu ger vi järnet å tar bort offerkoftan å kör!! Jag kan ju så mycket bättre än såhär!
 
Äldre bild tagen förra året då jag var blond.
 
2012-08-02 - 20:47:48 Kost&Träning | (2) kommentarer | Trackbacks ()

En dag på landet

Hej! Idag var det jobb mellan 07-30-16 igen. Jag fick skjuts av sambon idag å fick sova 1 tim längre=) Tusen tack hjärtat! Så idag har humöret varit på topp! Solen sken även och det var varmt & skönt ute! VI har varit på landet och åkt båt + plockat bär i skogen å grillat.Väl hemma lagade jag middag och senn blev det 1,5 tim på gymmet.
 
2012-08-02 - 20:41:48 Everyday Life | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Glossybox Augusti

Hej! Idag kom mitt Glossybox paket! Sådär innehåll: det enda andvändbara var c-vitamin pudre från Skinplan & Brilliant smile tandkrämen. Men som sagt dom sakerna ges väll bort=)
 
 
2012-08-02 - 20:37:30 Makeup & Skönhetsvård | (0) kommentarer | Trackbacks ()

King får sitt Vaccin!

Igår följde sambon med när King skulle vaccineras på Smådjurskliniken. King reagerade inte ens på sprutan en mindre märkte den, inte heller dom övriga små skit hundarna runtomkring! Stolt matte! Tack för dom goda räkmackorna till lunch hjärtat !
 
 
2012-08-02 - 20:34:43 King | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Sommarmiddag!

Igår efter jobbet hadde jag så ont i magen och var så trött, så jag somnade en stund direkt efter jobb! Att gå upp 05.00 och vara hemma 17.30 är ingen lätt grejj! Jag är inte byggd för att gå upp så tidigt verkar det som tyvärr. Långa dagar ihop med ett psykiskt krävande jobb är ingen hit, men nu kör jag 2 veckor till och senn väntar nya äventyr då vi flyttar till ett nytt ställe =) Med bättre arbetstider=)
 
Min sambo fixxade middagen igår=) Delikatess rostbiff från Ica maxi charken + potatisallad och god Halloumiost igår + en söt bakelse=) Tack älskling! Vad go du är! Tack!"<3
 
 
 
 
2012-08-01 - 10:47:55 Everyday Life | (6) kommentarer | Trackbacks ()

Sommarläsning Tips!

På sommaren hinner hjärnan stressa ned våra kroppar vila och själen finner ro! Då finns det lite mer tid att reflektera och inspireras av en härlig bok! Jag fick denna pocketen påköpet i må bra: Systerskap av Katerina Janouch.
 
Den verkar bra! Oftast brukar min erfarenhet av pocketarna man får med där vara bra och läsvärda. Tiden har inte funnits att läsa innan bara, men nu ska jag ge den ett försök en stund varje dag=)
 
 
2012-08-01 - 10:41:31 Areyanna tipsar | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Underbara Balkanlivs!

Efter morgonpromenaden idag tog jag ut King, senn blev det ett besök till vår lokala Balkanlivs affär som ligger här nära=) Dom flesta i området handlar färska ägg, nötter, kryddor, frukt, grönsaker,ost, ris och andra basprodukter och delikatesser där. Affären ägs av en gullig kvinna som heter Anna.
 
Idag berättade A  något tråkigt: att hon ska sälja butiken dock då hennes man är sjuk=/ Mer förändringar verkar vara på G i området då närlivsbutiken bygger om å utökar sitt sortiment med..Tråkigt att du slutar Anna, du är en glädje för många här! Tänk vilken lyx vi har som haft dig nära ! Tack för den här tiden! Vi kommer sakna dig!
 
 
2012-08-01 - 10:37:17 Hearth things | (0) kommentarer | Trackbacks ()

Dagens höjdpunkt!

Hej! Hur har ni det? Idag kickstartade jag dagen med att gå upp 07.30 och träna 40 min powerwalk på bandet=) 4 km blev det=)  Lovely! Vad pigg och skön man känner sig efteråt!  Nu är semestern slut och det är dags att komma iform och sätta sin hälsa först! Skönt! Nu vet jag vart jag är påväg=) Frammmåt!!!!
 
 
 
2012-08-01 - 10:32:46 Kost&Träning | (2) kommentarer | Trackbacks ()