Vacker lik en flygande älva=)


Ni vet den där förtrollande enormt vackra tjejen som man stöter på ibland? Som får hela rummet att vibrera såfort she enters the room? Tjejen som får allas blickar att vända sig en extra gång? Jag föredrar inte tjejer på det sättet men även som tjej kan man känna den där känslan,.. Idag träffa jag just en sånn tjej på gymmet, hon svävade in i gymmet som på moln. Likt en vacker älva eller något annat odödligt så vacker så man tappar andan!

 Senn ställde hon sig jämte mig på crosstrainern bredvid mej fast det fanns massa lediga på båda sidor om mig. Toppen motivation! Våga inte riktigt snacka med henne dock då hon förtrollade mej med sin skönhet och sin  Trollband mej med sin härliga atmosfär =)hihi! Kännde mej så koncentrerad på min träning med! Fanns inte direkt tillfälle å snacka då med den trollbindande älvan=) Men men en annan dag vid ett annat tillfället snackar jag nog med den vackra älvan! Faschinerande med sånna människor med den härliga energin som trollbinder ett helt rum med sin närvaro!

2009-10-24 - 15:28:49 Hearth things | (5) kommentarer | Trackbacks ()

5 kommentarer på Vacker lik en flygande älva=)

Postat av: Ligon ♥ - ஜKawaiiஜ http://ligon.blogg.se/

tack <3 vad tycker du om bilden i senaste inlägget? ;)

kram

2009-10-24 (15:39:44)

Postat av: Hanna http://myhistorymylife.blogg.se/

det har jag faktiskt öxå varit med om.Dock så är det inte många töser som man stött på som "skiner" så där faktiskt.Men jag våga inte heller prata med henne



jag skulle tvätta dem först för de vill gärna de inte ska lukta parfym eller "använd".men jag tvätta dem igår ju och fick tillbaka pengarna.Tröjorna na jätte noppiga både utvändigt och invändigt,fast jag bara använt de två gånger.lite tråkigt men fick ju pengarna tillbax=)

poss
2009-10-24 (16:04:20)

Postat av: Lina http://alexlina.blogg.se/

jadå ellerhur skitbra planering haha :D
2009-10-24 (19:36:31)

Postat av: cornelia http://corneliasrum.blogg.se/

sv: ja de är lite synd :) ja tack de samma!
2009-10-25 (12:27:35)

Postat av: Nataya http://natayas.blogg.se/

Vilken fin blogg du har! :D
2009-10-25 (14:09:52)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL/Bloggadress:


Kommentar: