Snabba Cash 2

Hej! Nu har jag hunnit vila lite, käkat middag och sett på film. Jag hyrde fortsättningen på snabba cash 1 dvs 2an. Spännande men lite rå. Den visar vad som händer när människan låter pengarna styra och inte sina hjärtan. Hjärtat kan längta efter oberoende iform av cash, absolut men inte till vilket pris som helst?
 
Vilken värld alltså, och det sjuka är att det bara är ett stenkast ifrån det samhället vi lever i snart om det fortsätter såhär. Pengar är inte allt. Långt ifrån allt. Tänk om fler kunde tänka så. Det här är bara en film men den beskriver så bra vad girigheten kan göra med människan, vad begäret till pengar och makt kan göra med människor och dess konsekvenser. Vad knarket kan göra med människor. Det kan sluta väldigt fel om väljer fel val i livet.Och det kan gå väldigt fort utför. Allting har sitt pris.Men frågan är till vilket pris vi lever på och utefter vilka val? Är vi beredda att ta konsekvenserna av vårt handlande?
 
Vi har alla ett val även om vi fötts med olika talanger och möjligheter. Livet är inte alltid rättvist och inget kommer gratis. Allting har konsekvenser alla val och vägar vi tar. Vi har getts en fri vilja och möjligheter, vi väljer själva vad vi gör av dessa åt vilket håll vi styr. Men det är ingen lätt värld vi lever i.  Dessa filmer skapar många tankar och går in på djupa saker som frihet, liv, vänskap, kärlek, trofasthet, ärlighet,makt,spel, knark,svek och död.
2013-01-16 - 20:27:00 Areyanna tipsar | (1) kommentarer | Trackbacks ()

1 kommentarer på Snabba Cash 2

Postat av: iphone ケース ネックストラップ:猥褻的 http://www.specialart.it/arte/search/node/

We're a gaggle of volunteers and opening a brand new scheme in our community. Your web page offered us with valuable information to paintings on. You've accomplished an impressive process and our complete group is often grateful to you.
2013-01-18 (12:55:11)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL/Bloggadress:


Kommentar: