Älskade King<3

Matte känner sig som världens sämsta hundägare å matte denna veckan=( Jag får så dåligt samvete när jag är sjuk , trött eller mindre med tid. Usch, jag har varken lika mycket tid tålamod eller styrka i kroppen när jag går på diet + har ryggskott. Men jag försöker ge dig allt jag kan! Igår skämde jag bort king med 3 tuggben, en 1 kilos godisburk och ny leksak. Han fick dessutom klorna klippta och örona rena. + att vi busat extra mycket med hans favorit leksaker + aktiveringsleksaker.
 
Nästa gång hos vetrinären blir det att ta bort lite tandsten. Han är så duktig min fina kille! Så fin! Världens finaste! Jag ska försöka få ihop en hunddejt till honom idag med Naala så han får busa lite med nån som har mer energi än matte just nu=D Vi har just varit ute en långpromenad och det gick ganska bra med tanke på ryggen. Jag gör det jag kan för jag vill inte lämna bort honom mer än när jag jobbar så jag försöker kämpa på ändå för hans skull<3<3
 
Du ger så mycket tillbaka sötnosen min<3 Alltid vid min sida i vått å torrt! Han anpassar sig alltid till mina bättre och sämre dagar på sitt sätt. Även om han inte gillar när jag har mindre energi så anpassar han sig.Det känns som att han vet att jag inte är helt ok. Jag planerar alltid in promenader + bus varje dag dock + aktivering med hundvakten de dagarna jag jobb så han är inte helt bortglömd. Men ibland önskar jag att jag hadde mer tid så att vi kunde hänga jämt! Busa hela dagen och hitta på massa skojj varje dag! Jag försöker allt jag kan och just nu är det lite mindre det är bara och inse även om jag får en klump i magen å hjärtat. Men det blir ju bättre=) Jag gör allt för dig det vet du hoppas jag<3<3<3 I love you King!<3<3
 
 
 
 
2013-01-27 - 11:46:00 King | (15) kommentarer | Trackbacks ()

15 kommentarer på Älskade King<3

Postat av: JUNITJEJ http://www.junitjejen.se

Vilken fin hund! Roligt att skämma bort sin hund ibland!
2013-01-27 (13:16:32)

Postat av: Lotta http://olesenstjej.blogg.se

Sv: Tack så jättemycket :) Och jag kommer inte kunna äta den framöver eftersom dom ska göra om hela hotellet och restaurangen till ett asylboende... :(
2013-01-27 (13:21:28)

Postat av: Moa http://lillagroda.blogg.se

Tack tack, imorron är det dags så börjar bli nervös...

Haft en bra helg?
2013-01-27 (14:50:53)

Postat av: EMMAS! http://eemma.se

så söt:)
2013-01-27 (14:59:37)

Postat av: Sofie- mamma till Nova http://sofiesvardag.blogg.se

Han har nog det bra iaf ;)

Lördagen var lugn o skön :) hoppas du haft en bra helg! Kram
2013-01-27 (16:09:46)

Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ http://patriciac.blogg.se

Sådär är det vissa dagar, att man inte orkar. Du ska inte ha dåligt samvete för det.

Jag tycker det är bra att du inte tränad igår om du kände dig så trött och hängig, det finns så många fler dager på året.

Nja, alltså gymmet ligger i en byggnad där sambon jobbar, så det är inte ett vanligt gym utan ett ställe för alla anställda att gå till. Jag kan alltså bara vara där om sambon är på plats. Brukar passa på och tränar när han jobbar eller om han själv är med och tränar, men att åka dit själv kan jag inte - tyvärr.

STor kram
2013-01-27 (16:37:08)

Postat av: Sara http://slil.blogg.se

Gud så söt!

Sv: Tack! Kram
2013-01-27 (16:52:28)

Postat av: inthearena.blogg.se http://inthearena.blogg.se/

så fin han är. brukar också skämma bort mina fyrbenta familjemedlemmar. Idag blev det en ny toalett (mycket större), god mat och lite godis.
2013-01-27 (17:24:53)

Postat av: Elin http://eelineriksson.myshowroom.se

Jaha, ja men när man har hund får man ju ställa upp och kliva upp tidigare för att dom ska få komma ut :) Men när man inte har någon får man passa på och ligga länge i sängen. Jag och min pojkvän vill också skaffa hund men det får bli när vi flyttat till en större lägenhet :) Hoppas du också haft en fin söndag!
2013-01-27 (17:43:30)

Postat av: carrå - mamma till Isabella och Evelina http://ettnyttsteg.blogg.se

Jag älskar träningsdressar till barn,bästa plagget :). Usch låter inge vidare tur att det ör bättre nu!.
2013-01-27 (18:51:52)

Postat av: basebollivet.blogg.se http://basebollivet.blogg.se/

Det är inte lätt att vara hundmamma när man är sjuk alltså. Man orkar inte men så tittar dem på en med de där ögonen och hjärtat sjunker ner i marken.. man känner sig så hemskt elak även om man inte är det haha :)

Svar: Det var väldigt kul att komma iväg på den roadtrippen till sist. Det var lite så vi hade tänkt det också, jag hade precis pluggat klart kvällskurser och tog en paus och skulle på semester i USA, åkte till en vän i Florida, vi skulle köra runt under min tid där... men så blev det inte, två dagar efter jag kom dit träffade jag min sambo och sen umgicks jag med honom varje dag haha. Hemskt! Men ett år senare är det han och jag, fortfarande. Och så blev det äntligen en roadtrip. Min kompis skrattar åt mig eftersom jag alltid varit anti-romantikern men lyckades fånga i en kärlekshistoria som denna! :) Hoppas det gick bra på gymmet då och du slapp ha ont. Det var ju kanon att invägningen kändes bra... bara ge järnet nu då! :) KRAM
2013-01-27 (19:25:55)

Postat av: WhoIsThis http://www.whoisthis.myshowroom.se

awww söööt :) förstår att du får dåligt samvete... människans natur
2013-01-27 (19:39:54)

Postat av: Emilia http://miadiana.blogg.se

Fin hund! :)
2013-01-27 (20:04:18)

Postat av: Elin http://elinkristensson.blogg.se

Laddad inför en ny vecka?
2013-01-27 (20:53:44)

Postat av: Sandra http://www.aslundsandra.blogg.se

Han är så fin! :) Jag vet hur det är när man känner sig som en så dålig matte pga dålig energi o allt. Men de förstår mer än vad man tror och hundar dömmer inte. :) Är så glad att jag skaffat en tjej som går ut med Benji 1-3ggr i veckan så han får ur sig energi jag inte orkar när jag mår dåligt. Men du är en jätteduktig hundägare och man kan inte alltid vara på topp, speciellt inte när man är sjuk och King förstår det. :)

Sv; Ja det var bädden jag köpte, måste börja ha dem i olika rum när jag inte är hemma/sover nu i början av löpet innan han flyttar till mina föräldrar så han fick sig en liten bädd. :) Jag hoppas vi kan ses igen, ska försöka få hundvakt till Milah på alla<3dag så jag kan åka dit över dagen..

Hoppas du har en bra start på veckan. Kram
2013-01-28 (10:15:24)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL/Bloggadress:


Kommentar: