Varför? Mentala hinder /blockeringar

Hej på er! Har ni haft en fin fredag? Efter jobbet idag åkte jag direkt till träningen med PT:n. Tufft pass idag med träningsvärken från igår. Han pressa mig lite mer idag. Tankar på varför jag låtit det gå såhär långt utan å inse det kom upp efteråt.Svaret har jag men det hadde jag förträngt och inte insett innan. Men nu får det räcka med dom där negativa tankarna som satt hinder för mig innan:)Även om jag blivit så van vid dem och ursäkterna att jag inte reflekterat över det själv.

Jag är värd å må så bra som möjligt och jag är visst värd en stark och snygg kropp och jag kan visst gå ned 10 kg i vikt. Nu får det va nog med ursäkter å alla extra kilon en gång för alla:) Den här gången tänker jag inte ge upp utan kämpa hela vägen och vinna tillbaka min kropp:) Det är dags att ta fram den där jävlar anamma känslan som gör mig ostoppbar och stark!Den delen som kan ta mig vart som helst och hur långt jag vill. <3

2012-12-20 - 21:05:00 | (5) kommentarer | Trackbacks ()

5 kommentarer på Varför? Mentala hinder /blockeringar

Postat av: Martina http://annamartinas.blogg.se

Haha söt, de e ju torsdag :)
Hmm jobbigt att må sådär, men bra att du vet vart du vill i ditt liv :) Hoppas du får en fin fredag :)
2012-12-20 (22:37:47)

Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ http://patriciac.blogg.se

Nej men varför fick du skäll, orkar man inte träna så gör man inte, speciellt inte om man är/har varit sjuk, men visst ibland kan det väl vara bra att ha någon som tjatar på en för kanske kanske orkar man träna om man väl bara kommer till hallen/gymmet.

Tack raring, jag försöker krya på mig så gott jag kan, men det går verkligen segt. Är så rädd att jag inte ska hinna bli pigg till julafton:(

Massa kramar till dig<3
2012-12-20 (23:28:16)

Postat av: Sandra http://www.aslundsandra.blogg.se

Vad duktig du är! :)

Mötet gick väl bra men behöver få dit fler personer för att bli en förening så spånade mest den här gången.

Kram
2012-12-20 (23:54:40)

Postat av: KassandraPalma http://kasssandra.blogg.se

har inte vart så vass på att svara på kommentarer, hoppas allt är bra med dig!
2012-12-21 (02:27:32)

Postat av: Marika http://katrimarika.blogg.se

Sv: Jo det brukar vara samma för mig, men hittade ingen klänning som jag fastnade för och gillar inte vara ute i sista minuten.. De blir nog klack iallafall :)
2012-12-21 (10:54:10)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL/Bloggadress:


Kommentar: