Gaaaw...


Oh Nooo Not again... Denna flaskan tog slut alldeles för fort! 
Dior Addict är en helt Underbar fräsch feminin doft som får en på bra humör=) Men nu är det nog dags att införskaffa sig en ny å våga sig på nått lite mer brave med lite power i;)

Har funderat på ljuvliga nya Idole från Armani eller Den nya rosa från YSL Parsienne " en doft för kvinnan som vet hur man lever och älskar" Låter spännande! Eller varför inte testa Viktor & Rolfs härliga flowerbobm? Eller Issy Miyake eller Underbara Anna Sui för att inte tala om underbara Lolita Lempica<3 " Lakrits med ljuvliga insllag av mjuka under toner av mysk som förför sägs vara alla mäns drömdoft:) Den har jag längtat efter att testa ett bra tag nu=)

Well well vi får se vilken doft jag tar. Den ska vara feminin, full av styrka och charm men även kunna ta dig till det mest svindlande höjderna å utrycka femininadrag fast med glow i det;) Lutar åt den sista förslaget, får se ;) Ska in å kolla om de har den här på Parelle parfymeri i stan;) Eller annas parfym.se. Vilka är era favoriter och vad kännetecknar för er just en bra parfym?


2010-04-08 - 22:42:17 Makeup & Skönhetsvård | (2) kommentarer | Trackbacks ()

2 kommentarer på Gaaaw...

Postat av: Paulina Panaxia http://mondoblog.se/paopanaxia

tack tack, den är superskön att träna och mysa i :) vad jobbar du med? :)
2010-04-09 (00:13:52)

Postat av: Corinne Sandberg http://corinnesandberg.blogg.se/

Sv. Tack så mycket ! :)



Du är själv väldigt söt och verkar vara en jordnära och härlig person. (:



Ps. Mycket fin blogg!



Take Care

/Corinne Sandberg



2010-04-09 (00:19:39)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL/Bloggadress:


Kommentar: