Svenska Skateboardgalan 2009**


Nästa vecka släpps biljetterna till Svenska Skateboardgalans efterfest på Clustret i Stockholm. Den 11 december smäller det i kaklet och skateboardsverige ska kröna sina kungar, prinsar och drottningar under en kväll fylld med god gemenskap. 150 riksdaler kostar det för att frottera sig med skateboardeliten mellan 22.00-03.00. Självklart bjuds det på musik för att ackompanjera festligheterna. På scen kommer du kunna se Adiam Dymott, Nääk & Nimo och Movitz.

I år kommer Svenska Skateboardgalan att arrangeras igen efter sju års uppehåll. Och nu är den officiella sidan släppt med de nominerade som du ska rösta fram. Det är 10 st kategorier som du kan rösta på.
Omröstningen startar om några dagar

Adiam Dymott och hennes band är inga nykomlingar i musiken. Du har säkert hört hennes röst körandes för flera musiker men i våras släpptes hennes debutalbum. I bandet hittar du bl.a Harri Mänti från Kent, Thomas Rusiak och två av killarna från I Are Droid."  källa: www.svenskaskateboardgalan.com/

Fatta va roligt! Det skulle vara att delta på denna grymma gala! Inte för att jag själv åker skateboard men snowboard=) Brädsporterna kommer alltid finnas i mitt hjärta<3 Det är sånna här sporter som utmanar hela ens själv och existens som får en att leva! Grymt kul skulle det va=)

2009-10-26 - 10:27:38 Areyanna tipsar | (0) kommentarer | Trackbacks ()

0 kommentarer på Svenska Skateboardgalan 2009**


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL/Bloggadress:


Kommentar: